Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Mellesleg hajókat cask úgy lehet szerezni hogy kapunk van esetleg el lehet foglalni is párat?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Lol én tegnap, mikor benéztem ide, tudtam meg, hogy ez magyar játék. 😄

Egyébként a "Credits"-et néztétek már? Van egy kis film elötte, ami a régi NSZK-s Orion ûrhajós sorozatot idézi fel. 😄 OVERKILL OVERKILL 😄
fõmenüben (jobban mondva az autorun menüben ha már felinstalláltad) languages <#idiota><#idiota><#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valaki monta hogy van benne magyar elirat,nekem alapbol angol elirat van hol lehet beallitani hogy magyar legyen?vagy leleht szedni hozza valamt?

Jimi Hendrix

amugy tuningnál tény hogy hülye ötlet hogy az ember nem kapja vissza a pontjait... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a haegemoniához ugy nagyából az ég világon semmi köze sincs....,max anyi hogy az ûrben jáccódik 😊

Azóta már túljutottam rajta.

Nem tudom, hogy elõny-e vagy hátrány, de iszonyúan függ a csata a kiválasztott fegyverektõl.

A lent említett gorgos pályát valami huszadik nekifutásra sikerült teljesíteni, mégpedig úgy, hogy az összes egységet telipakoltam repcsikkel, a rombolók fegyverzetének fele pajzsromboló fegyverek voltak, másik fele nehézfegyverzet, Angelwing full nehézfegyverzet.

Ami végülis alapból nem rossz, csak ott a gond, amikor jön a következõ küldetés, teljesen más profillal és kapsz 20 pontot a tuningolásra.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Igen, mostmár én is ott szopok.

A játék kiegyensúlyozásával egyébként valami gikszer lehet. Csomószor elõfordul az, hogy nem bírunk egymással - csak az a gond, hogy az ellenfél hajójának - elméleti - erejétõl függetlenül. Amikor nem tud lenyomni az ellenfél csatahajója, de a végén (10-20-30 perc ide-oda röpdösés és lövöldözés után) én õt igen, olyankor kihúzza magát az ember, de amikor a következõ pályán ugyanazzal a fegyverzettel pár vacak rombolót nem tud leszedni, akkor az már gáz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Igen, a csata tényleg elég érdekes...

Például hiába kezdem el lõni az ellen kijelölt eszközeit a tuningolásnál leírtak alapján atomcsutka kis ágyúkkal, meg sem rezdül a zöld csík az eszköz neve alatt.

Hmuda
Ott még nem tartok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Engem igazából csak az zavar, hogy ha egyszer kijelölök két célpontot (saját hajó + ellenség), akkor ne csak odaforduljon a kamera, hanem kövesse is.

3P
Hát tegnap nyûtem egy keveset a játékot.
Kicsit vegyes a kép, pedig nagy IG rajongó vagyok (azok is meg vannak eredetiben természetesen).
Lényeg! A hajok irányítása kissé gázos. Viszont a csaták néha dög unalmassak, túl sokáig tartanak, és a hajom is hülyén forgolódik. Nincs valami idõ gyorsító gomb, amit csatában is aktiválni lehet?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

WiZZaRD
amugy a mods\SAMPLE 02 Everything Change\music konyvtarba erdemes belenezni😊...komoly😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
Nagyon kellemes meglepetes, mar teljesen temettem...Es meg magyarul is tud, ez meg kellemesebb. Mintha kicsit bugos lenne viszont, meg a tutorialban mikor meg kell allitani a teherhajot, megallitom, kilovom amit ker, aztan nem tortenik semmi, nem megy tovabb a dolog. Ha kikapcsolom a tutorialt, ujrakezdem az egeszet, akkor is ugyanez tortenik...nem volt valakinel esetleg ilyen?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

I.C.ram
Azon a pályán vagyok, ahol a felderítõ hajót kell megmenteni kb. 5 Gorg hajó ellen. Nekem van egy Brutus hajóm meg ugye az Angelwing. fölspéciztem mindkét hajót jó kis fegyverekkel, de valamiért képtelen vagyok leszedni ezt az 5 gorg hajót. Õk se nagyon tudnak mit kezdeni velem meg énsem.... Whispert meg szétlövi kegy pillanat alatt 😞
I.C.ram
Tetszik a játék nagyon, ötletes.

De van egy rakás dolog, ami kegyetlenül idegesít. A hajó tuningolás nem teljesen kidolgozott szvsz.

Csatában mikor megtámadok egy hajót, még véletlenül sem azt lõvi, amit én kijelölök neki, hanem azt, ami neki jól esik. Alig használja a fegyvereit...
Ja, másik idegesítõ dolog:

Amikor tuningolod a hajódat a resource pontokkal, akkor azok csak csökkennek. Vagyis ha leveszel egy alkatrészt és a helyére raksz egy másikat, nem kapod vissza a levett alkatrész pontját. Ez van akkor is, ha véletlenül rossz alkatrészt húztál be; ilyenkor marad lent az undo és hajrá megint.

Ha ellenség, akkor támadás. Hogy milyen, azt majd beállítom. De valamit kezdjen el hajigálni felé.

Rémlik még a lenti grogos pálya? Hogy csináltad meg?

Hmuda
1: gondolom azért mert ha alapból támadás lenne akkor nem szedné le a pajzsot. Te döntsd el az aktuális helyzetnek megfelelöen hogy milyen támadást kell alkalmazni, ne a gép.

Hmuda
Nah én is kipróbáltam nekem bejövõs. A történet ugyan tele van klissékel (megtalált féregjárat, megkerült kolonizáló hajó amit mindenki elveszettnek hitt, kalózok, háború, stb, stb), mégis a taktikai rész mindenért kárpótol.

SPOILER

Csak az zavart, hogy a nagyképû admirális túlélte a hajója pusztulását. Valahogy baromira unszimpi az öreg a flegma beszólásaival.

Amit eddig láttam belõle, azalapján eléggé emlékeztet a Haegemoniára.

A játék szétvágásának határán vagyok.

"First blood" címû küldi, elsõ összecsapás a gorggal.

Kaptam két rombolót, két fregattot, egy mosthirtelennemjuteszembemitdejónagyhajótrepcsikkel és van még egy support ship (ezt nem tudom irányítani) + a gorg-ok.

Amitõl a hajamat tépem:
1. Ugyan magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi ha kijelölök egy saját egységet és kattintok egy ellenséges egyséegen, akkor az alapértelmezett akció a mozgás, vagyis, hogy odarepülök hozzá. Már stratégiai játékokban ilyen esetben a támadás az alapértelmezett.

2. Amikor csoportokba rendezem a hajókat, a maradék józan eszüket is elvesztik, kezdve ott, hogy a 3.-4. klikkelésre sem indulnak. Van, hogy nem tudom megtámadni az ellenséget, hanem csak oda tudok hajózni és közelebbrõl megy csak a támadás. (Mielõtt valaki szólna: nem, nem a fegyverek hatótávja miatt.)

3. Ott az a kib<SÍP> support ship a fortress shield-del, ami elsõre szép és jó, csak alig tudnak átkelni a hajók a pajzson. Jelenleg akkor jutottam a legtovább, ha a fortress shield bekapcsolásakor azon kívü vannak a harcoló egységeim. De akkor minek???

Per pillanat cheat-re vadászom, úgy felhúztam magam rajta.

ennek unalmas??? te kcisit beteg vagy..., én nagyon nem vártam sokat ettõl a gametõl..., ezzelszemben egész jó lett, szvsz eddig talán egyik legnagyobb erõssége a története...
tény hogy full lineáris, ez nekem se teccik nagyon de attol még az alaptörténet jó...

Vorpal
Ez a gém oan életszerû.Ugyanoan unalmas a története mint annak

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Sajnos nem mar szerzodesem van kb meg egy evig.de valamikor nem merik es akarmennyit tolthetek,de pont ezt a honapot valasztottak erre,fuck.

Jimi Hendrix

nálad van a gáz..., full jók a hangok és az üzenetek is...

Másnál sincs a zenén kívül más hang? Az üzenetek pedig csak egy pillanatra bevillannak ez miért lehet?

amugy msot kaptam több hajót is eddig csak egy volt...
hát egy hajóhoz jó az irányitási rendszer, többhöz nem tom milyen lesz...

de csak a feliratok..., szinkron nem, mielött félreértések lennének 😊

basszus kész kínszenvedés a torrenttel tölteni... 15 download 25 up...

War. War never changes.

ezt írják mindenhol, most hogy mondtad, hogy magyar én is elkezdtem húzni, ha jó lesz megveszem, mehet a polcra az ig2 mellé...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hm, meglepõen jó lett a game..., megmondom õszintén sokkal rosszabra számitottam...
eddig a történet is elég jó, nekem legalábbis bejön

SinClaiR
😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

nos leért..., és igen, már ez a verzio is tud magyarul egybõl...

Csak a demóval nyomtam, nekem tiszta Homeworld feeling volt, szal szerintem megéri
OFF: Most akciózik az Axelero ADSL-nél, nem tudsz váltani?

Let\'s go Hawks!!!

ÁÁÁ, úgysem hagyná, hogy okosabb legyek nála (már az vagyok, de hagyjuk meg ebben a hitében) 😛

Let\'s go Hawks!!!

nemtom, nekem még vagy 3 file

Aki mar kiprobalta mondjon rola valamit hogy milyen lett.elore is koszi.rohadna meg ez a chello meg 5-giga es lekorlatoznak,es hol van meg a hl2,nfu2,vmb na es meg sorolhatnam nagyon jo ez a november.

Jimi Hendrix

ha meg baja van a gagyogásal mond meg neki hogy azé mert õ müveletlen attól mgé ez egy nemzetközileg teljesen elfogadott nyelv 😛

nem feltétlen kell neki errõl tudni 😛 mamár lehet kapni egész jól álcázott mini fülhalgatót is 😄

Kösz, megbeszélem a fõnökömmel, biztos megérti, hogy egész nap fejhallgatóval a fejemen mászkálok, és számára is idegen nyelven gagyogok munkaidõben<#nyes>

Let\'s go Hawks!!!

pl munkaidõ közben, a magyar viszonyok mellet ez a normális 😄DDD

Kösz, 30évesen reggel 7-kor megyek el dolgozni, és este 7-re érek haza + minden szombatom melózóm du. 2-ig , nyamvadt minimálbérért (tényleg annyit is kapok), akkor szerinted mikor (sejtem szombat du. + vasárnap, de a család mellett kinek van ideje erre?)?<#mf3>(nem Neked van címezve a smile)

Let\'s go Hawks!!!

tanulj nyelveket <#wave>

Lehet, hogy bután hangzik (de nekem így is tetszenek ugyanis magyar az anyanyelvem), de sajna én nem vagyok valami jó angolból, és míg elkezdek gondolkozni, hogy most mi a franc volt ez az üzenet, addíg a záróképsor is lepereg. És szerintem ha kiadok 1 nagyobb összeget (igen nekem nagy összeg az a kb. 7000 forint), akkor igenis elvárom azt, hogy maradéktalanul szórakozhassak. És ha ez valakinek nem tetszik, vagy nem érti meg, azt sajnálom.

Let\'s go Hawks!!!

jah, de jobb egybõl egy minõségi kivetitõt venni + egy mozitermet 😄

[NST]Cifu
Apró válasz: az én monitorom csak 75Hz-en bírja az 1600x1200-at, szóval én maradok az 1024x768-ban. Ott a betük is tökéletesek.

Alternatív javaslat az apró problémádra: végy egy nagyobb monitort... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

insp
blablabla nemveszekmertblalblabla...

A magyar szinkron szerintem nagyon bután is hat egy ilyen típusú játékban... hiperhajtómû és társai...

Apró tipp:

Adjatok kõkeményen a mélynyomónak. Iszonyat hangulatos az "ûrzaj" feeling!

Apró megjegyzés: 1600x1200-ban túl kicsik a betûk! <#wave>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

[NST]Cifu
A NEXUS a közeli jövõben, pár évtized múlva játszódik. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mindegy ki csinálja, én szeretem az ilyen sokezerévvelkésõbbjátszódó ûrhajósstratégiaijátékokat<#nevetes1> Én már csak ilyen vagyok. Szomorúan hallom ,így maradok az illegálisnál, 1 potenciális vevõvel kevesebb<#gun>

Let\'s go Hawks!!!