Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként a "Credits"-et néztétek már? Van egy kis film elötte, ami a régi NSZK-s Orion ûrhajós sorozatot idézi fel. 😄 OVERKILL OVERKILL 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Jimi Hendrix
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem tudom, hogy elõny-e vagy hátrány, de iszonyúan függ a csata a kiválasztott fegyverektõl.
A lent említett gorgos pályát valami huszadik nekifutásra sikerült teljesíteni, mégpedig úgy, hogy az összes egységet telipakoltam repcsikkel, a rombolók fegyverzetének fele pajzsromboló fegyverek voltak, másik fele nehézfegyverzet, Angelwing full nehézfegyverzet.
Ami végülis alapból nem rossz, csak ott a gond, amikor jön a következõ küldetés, teljesen más profillal és kapsz 20 pontot a tuningolásra.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A játék kiegyensúlyozásával egyébként valami gikszer lehet. Csomószor elõfordul az, hogy nem bírunk egymással - csak az a gond, hogy az ellenfél hajójának - elméleti - erejétõl függetlenül. Amikor nem tud lenyomni az ellenfél csatahajója, de a végén (10-20-30 perc ide-oda röpdösés és lövöldözés után) én õt igen, olyankor kihúzza magát az ember, de amikor a következõ pályán ugyanazzal a fegyverzettel pár vacak rombolót nem tud leszedni, akkor az már gáz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Például hiába kezdem el lõni az ellen kijelölt eszközeit a tuningolásnál leírtak alapján atomcsutka kis ágyúkkal, meg sem rezdül a zöld csík az eszköz neve alatt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kicsit vegyes a kép, pedig nagy IG rajongó vagyok (azok is meg vannak eredetiben természetesen).
Lényeg! A hajok irányítása kissé gázos. Viszont a csaták néha dög unalmassak, túl sokáig tartanak, és a hajom is hülyén forgolódik. Nincs valami idõ gyorsító gomb, amit csatában is aktiválni lehet?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
De van egy rakás dolog, ami kegyetlenül idegesít. A hajó tuningolás nem teljesen kidolgozott szvsz.
Csatában mikor megtámadok egy hajót, még véletlenül sem azt lõvi, amit én kijelölök neki, hanem azt, ami neki jól esik. Alig használja a fegyvereit...
Amikor tuningolod a hajódat a resource pontokkal, akkor azok csak csökkennek. Vagyis ha leveszel egy alkatrészt és a helyére raksz egy másikat, nem kapod vissza a levett alkatrész pontját. Ez van akkor is, ha véletlenül rossz alkatrészt húztál be; ilyenkor marad lent az undo és hajrá megint.
Rémlik még a lenti grogos pálya? Hogy csináltad meg?
SPOILER
Csak az zavart, hogy a nagyképû admirális túlélte a hajója pusztulását. Valahogy baromira unszimpi az öreg a flegma beszólásaival.
"First blood" címû küldi, elsõ összecsapás a gorggal.
Kaptam két rombolót, két fregattot, egy mosthirtelennemjuteszembemitdejónagyhajótrepcsikkel és van még egy support ship (ezt nem tudom irányítani) + a gorg-ok.
Amitõl a hajamat tépem:
1. Ugyan magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi ha kijelölök egy saját egységet és kattintok egy ellenséges egyséegen, akkor az alapértelmezett akció a mozgás, vagyis, hogy odarepülök hozzá. Már stratégiai játékokban ilyen esetben a támadás az alapértelmezett.
2. Amikor csoportokba rendezem a hajókat, a maradék józan eszüket is elvesztik, kezdve ott, hogy a 3.-4. klikkelésre sem indulnak. Van, hogy nem tudom megtámadni az ellenséget, hanem csak oda tudok hajózni és közelebbrõl megy csak a támadás. (Mielõtt valaki szólna: nem, nem a fegyverek hatótávja miatt.)
3. Ott az a kib<SÍP> support ship a fortress shield-del, ami elsõre szép és jó, csak alig tudnak átkelni a hajók a pajzson. Jelenleg akkor jutottam a legtovább, ha a fortress shield bekapcsolásakor azon kívü vannak a harcoló egységeim. De akkor minek???
Per pillanat cheat-re vadászom, úgy felhúztam magam rajta.
tény hogy full lineáris, ez nekem se teccik nagyon de attol még az alaptörténet jó...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Jimi Hendrix
hát egy hajóhoz jó az irányitási rendszer, többhöz nem tom milyen lesz...
War. War never changes.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
eddig a történet is elég jó, nekem legalábbis bejön
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
OFF: Most akciózik az Axelero ADSL-nél, nem tudsz váltani?
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
Jimi Hendrix
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
Let\'s go Hawks!!!
Alternatív javaslat az apró problémádra: végy egy nagyobb monitort... 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A magyar szinkron szerintem nagyon bután is hat egy ilyen típusú játékban... hiperhajtómû és társai...
Apró tipp:
Adjatok kõkeményen a mélynyomónak. Iszonyat hangulatos az "ûrzaj" feeling!
Apró megjegyzés: 1600x1200-ban túl kicsik a betûk! <#wave>#wave>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Let\'s go Hawks!!!