2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Braveheart #693 Muszáj az egyik hajómon Datascannert vagy Combat scannert tartanom mindig? -
#692 Nyugi, a köv küldetés mindenképpen mégegy szkennelés lesz, de csak történeti okok miatt. Az első szkennelésnél legegyszerűbb ha a nagy hajókat hagyod utoljára és akkor nem ugornak el. -
#691 Jah amúgy a sztori elég korrekt , én személy szerint rég nem találkoztam ilyen jó sztorival , a graf meg a többi itt már csak tényleg egy eszköz ahhoz hogy a történetet végig izgulja az ember , SZERINTEM :) . -
#690 SPOILER PICIT AKI NEM AKARJA ELOLVASNI UGORJA ÁT ...
Nem azért van , hanem Angel átmegy majd belé megint azthiszem és egy kicsit mechásitja az Angelwinget :) .
-
Braveheart #689 Elég érdekes eddig a kampány is... nehéz követni, össze vissza ugrálunk, azt sem tudom néha hogy mi van, hogy kerültem ide...
de a legidegesítőbb az hogy midnig kifagy... -
John McLane #688 Igen az a küldetés az, csak az érdekelne, hogy megoldható-e, mert sztem azért van a köv. küldetésben is mecha szkennelés mert ebbem elszúrtam.szerintem:) -
#687 Az amikor a mechanoidot szkennelni kell és jön egy gorg flotta ? Akkor én sem lőttem ki az összes gorg ellenséget, 2 megmaradt belőlük . De ettől függetlenűl átmentem a következő küldetésre ... -
John McLane #686 hi!
azon a küldetésen vagyok ahol egy inaktív mechanoidot kell szkennelni, jön a gonosz, van 10 percem, hogy végezzek velük, természetesen nem sikerül időre, mindig marad 1-2, a kövi küldetés is ugyanerről szól.kérdés a következő:meg lehet 10 perc alatt csinálni és én vagyok láma, vagy nem megoldható? -
#685 Jah mondjuk előtte próbáltam mondjuk kb 20-30-szor :) -
#684 Először nekem is leszedték de a második próbálkozásra már kilőtték azt a nyüves IP blokkolót . -
#683 Anti-pjzsot például. Nézd át a fegyverek leírásait és tudni fogod mi a jó. -
#682 Juj, megvan a hiba. Hiába küldöm rá a gunboatokat, ha nem mézem ahogy lövik akkor nem hatásosak. :P
Két játszmát is próbáltam. Az elsőben messzöröl néztem ahogy szépen sorban leszedik őket miközben a blokkoló semmit nem sérül, másodjára ugyanott voltam, de msot követtem a gunboatokat és már két sorozattol megadta magát. :P -
#681 ÁÁÁÁRRRRGGGHHHH!!! szutyok pálya! felderitö hajót kell kimenteni, 5 ellenséges hajó elöl. 3 csonakommal szkenelem öket, mert persze mindig a legutolsóba teszi az IP blokolot. Azért gyorsan megtalálom de mielött kilöném mindig szétlövik a kémet vááááááááá!!!!
IDe egy nova bomba kéne vagy mi? milyen fegyverzetet tegyek a hajókra hogy leszedjék azokat a ro...t pajzsokat? -
#680 Hát nemtudom, én ráküldtem három full osztagot és mindet lelőtték. :P -
#679 Mindenkinek csak feliratos és még csak pár napja jelent meg, gondolom még mindin modder ott tart mint én (nagyban nyálazza a script-parancsokat). -
#678 Nyugi emberek, egyelőre még irtó messze vagyok hogy akárcsak elinduljon a pálya. Az egy dolog, hogy most megvan a naprendszer meg leraktam a hajókat, de most a jön a dolog legnehezeb része, a scriptelés, ami sokáig fog tartani, mivel még meg kell tanulnom ezt a script nyelvet és eddig a legnagyobb programozói eredményem egy sorbarendsezős parancssor volt Pascalban. Amúgy is csak hobbiszinten megy a dolog, szóval még sokáig elszöszmötölök vele. -
#677 (o)(o)
__,,__
\____/
Nah igy a akartam csak ez a szar atformazta -
#676 (o)(o)
,,
\____/Nem tudjatok vannak mar modok fent hozza?
Nektek szinkronos vagy nektek is csak feliratos? -
Caterpillar #675 Na'on király lesz! -
#674 Jól néz ki :))
Valami töréneti alapja van, vagy csak úgy hasracsapás szinten lett megalkotva? -
maniac001 #673 Jaj de okos gyerek vagy te....
Én nem igazán boldogultam a szerkesztővel, de örülök hogy te igen.
Csinálsz jó kis missönöket én meg húzom le tőled ezerrel.
Missön/sör.
Így jó lesz?
De ha 10 missönt megcsináltál kapsz egy tequilát is :-))
Hajrá, hajrá...jó a kép. Csak sokat. Nekünk :-)) -
antijedi #672 aham, oks :) -
#671 Azért akarom nyílt űrbe rakni a küldit, mert ott kevésbé akad a gépem, szóval egyelőre ez a kis próbáküldi csak nyílt űrben játszódik sajna. -
#670 Az csak a gázóriás gyűrűje. :-) -
Nagydög #669 Tok ugy nez ki, mintha a legkozelebbi hold palyaja arnyekot vetne a bolygora. :) -
antijedi #668 nem rossz :)
már csak valami aszteroida mező kéne , a küldetések szinesitése végett :) -
#667 Nah, remélem ez megfelel. :-)
Farstar III ellipszis. -
Caterpillar #666 Kira! -
#665 De meglehet oldani. Gondoltam rá, de ha van rá igény akkor berakom. :-) -
#664 Hát megállapodtam 30000csaillag+10000nap értékkel. Minimálisan kevesebb mint ami a képen van de nem észrevehető a különbség. -
Caterpillar #663 antijedivel eggyet értek...
Még valami: Azt nem lehet megoldani esetleg hogy mondjuk a Farstar III egyik holdja merőleges vagy legalábbis nagyobb szöget bezáró síkon keringjen a többi holdhoz képest, esetleg ne körpályán hanem valami igen elnyújtott elipszisen? -
Nagydög #662 Ok, Ridley pajti! Te vagy a kiraly, mi meg majd valahogy elszoszmotolunk itt nelkuled. -
antijedi #661 bár nagyon sokkal kevesebb szvsz ne legyen mert az meg már nem nézne ki túl jól :) -
antijedi #660 hát szeritnem vagy kevesebb vagy enyi mert a sötét hátteren jobban láthatóak szvsz a történések, alap gameban is elég zavaró néha hogy az "ürköd" miat alig lehet kivenni a távolabbi hajókat..., de ez csak iylen esztétikai dolog nekem, hogy melyik realisztikusabb azt passz -
#659 És legyen több háttércsillag vagy még legyen kevesebb? -
antijedi #658 szvsz a sötéttebb a jobb... -
#657 Na itt vannak a beigért képek:
[URL=http://www.sg.hu/galeria/9867529631099909080.jpg]A "Farstar" naprendszer.[/URL]
Farstar I.
Farstar II és Farstar II alpha. (illetve itt látható még a küldetés majdani helyszine is, de lehet átrakom valahova a nyílt űrbe, hogy könyebb legyen átlátni a dolgot)
Farstar III és holdjai.
Illetve egy extra kép. Erröl döntéset el, hogy mi a jobb. Ez a sötétebb, köd nélküli háttér (realisztikusabb), vagy az előző képek szürkés, ködös, világosabb háttere. Én egyértelműen ezt a sötét hátteret preferálnám, mivel ez sokkal valósághűbb és nem olyan csilli villi mint a manapság népszerű nebulás hátterek. -
#655 Mindjárt rakok be képeket hogy eddig mi van készen. -
Caterpillar #654 Na kíváncsi leszek! :DD -
#653 Ja az eddig nem nagy gond, csak a naprendszer összetákolás elég egyszerű munka, csak lerakom az égitesteket és után szövegszerkesztőben állítgatom az adatokat (méret, gravitáció, keringési sebesség, dőlésszög, ilyesmik). Majd a pálya lemodellezése és lescriptelése lesz a nem egyszerű feladat. :-)