Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy szerintem ua az a fejlesztõ...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amugy tény hogy elbeszélünk egymásmellet, mert általánositás lett az egészbõl és én arra válaszoltam..., konkrétan a játékról meg még mindig az a véleményem hogy nem bizok a philosban, errõl enyit, béke 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
Nem sok negatívumot hallok a HDi-re (persze én csak egy fan vagyok...), örülnek, hogy egyáltalán találtak valakit, aki kiadja a játékot. Egy eléggé rétegjáték esetén nehéz olyan kiadót találni, aki tényleg meg is adja az árát - márpedig egy 3D-s ûrcsata-stratégia szerintem eléggé rétegjáték... Ha csináltak volna két évvel ezelött egy jó közepes II.VH-s FPS(/TPS) játékot, azt gond nélkül el tudták volna passzolni, most a modern kori real-FPS(/TPS) játékok 'robbantanak' a piacon...
Ez egy ilyen dolog.
bejött ez a hitmanben... 😊
tény hogy sokal rosszabb ha nem azt kajuk egy név után amit elvárunk de pontosan ennek indult ez is..., hogy elõb kezdõdött a project vagy nem és csak késöbb veték át a nevet részletkérdés, de attol még itt is pontosan ez készült...
nagyábol mindenhova odairtam hogy szvsz..., de ha enyire igazuk van a siró fejlesztõknek hogy a kiadok igy emg ugy, akor kérdem ért mért nem csak budget kategóriás gamek vannak?? ha egy game tényleg jó annak megfogják adni a lehetõséget a felemelkedésre, a többi csak mentegetõzés (vagy tényleg nem tudnak rendesen alkudzni a fejlesztõk...)
lehet hogy tényleg "gondoszok" a fejlesztõk de nem csak olyan van, ezt nem lehet tagadni, ha nem jó nekik aza fjelesztõ ahova egyik gamet késziteték pl akor készitsenek kiemelkedõt hogy felfigyeljenek rájuk oylan fejlesztõk is akik nem budget kategoriás gamekt gyártanak...
ez hogy a fejlesztõk a kiadókra köpködnek állandóan szvsz oylan mintha a tkaaritónõ állandóan a felmosorongy gyártóját szidná azért mert nem tud rendesen takaritani és lebaszák érte a fõnökei...
War. War never changes.
-Én úgy tudom, hogy nem IG3-nak indult a project, hanem teljesen más néven, csak aztán mikor a DR nem akarta tovább vinni az IG márkanevet (lett ugye a Haegemonia), úgy gondolkodtak, hogy õk majd tovább viszik, egyfelõl, hogy a nyugaton már elfogadott IG = Ungarische spiele érzést, másfelõl, hogy ne egy teljesen ismeretlen névvel induljanak. Nekem semmi bajom ezzel, sokkal mérgesebb tudok lenni akkor, amikor egy jól bejáratott nevet hazavág a kiadó egy kevésbé nívós alkotással (pl. a C&C esete az Electronic Arts-al...).
-A Hitman: Contracts pályáinak jó része a Hitman elsõ részébõl lettek átemelve. Ezt a rajongók eléggé rosszul fogadták...
-Szvsz nagyon rosszul látod a kiadó/fejlesztõ állapotokat...
streetlegal-al meg nem jácotam szal arról nem tok nyilatkozni...
melelsleg nem tom mért baj hogy létezik alsó kategória is..., kell azis ugy ahogy felsõ is, és ahoz hogy egy game a felsõ kategóriába kerüljön meg kell érte harcolni, esetleg nem elfogadni elsõ ajánlatot, ez tény de benne is van a pakliban és arról ha egy game alsó aktegóriás lesz legalább anyira tehet a fejlesztõ is mint a kiadó...
panzers, vagy régi ig-k pl miért nem lettek alsókategóriásak? mert nem oda valók, mert oylannak késziteték a fejlesztõk...
tény hogy nincs ben eóriási ujitás elõdhöz képest de nem is kell neki..., persze ezis csak szvsz 😊
de ettõl még a ig3 nével takarózni elég marketinghajhász dolog volt szvsz..., szerencsére ezt a hibát kijavitották...
Ak vs. Dr, Street Legal, Hitman: Contracts. Pár név, amelyen magyarok (vagy magyarok is) dolgoztak, és a kiadó alsó kategóriába 'suvasztotta' a játékot (a Hitman esetén maga a játék nem alsókategóriásnak lett bepozicionálva, 'csak' az EIDOS által adott 7 hónapos fejlesztési idõ miatt lett olyan, amilyen...).
és szvsz ez a game akkor bukott meg már félig medig amikor elvesztete az eredeti fejlesztõit,
Ezt most hogyan érted? Mert jópár értelmezése lehet ennek (az IG3 név licencelése, vagy a CDV-s IG3 és a HDi-s Nexus közötti változások).
Szvsz a Nexus egyáltalán nem bukott meg, és aligha hiszem, hogy Nyúl-éknak másodlagos lenne a Nexus...
és tény hogy nem eccerü kiadot találni, de érdekes az igazán jó/nagy játékok mindig találnak maguknak oylan kiadot ami nem alsókategoriás game szintjéne akarja kihozni és olyan feltételeket állit neki... 😊
és szvsz ez a game akkor bukott meg már félig medig amikor elvesztete az eredeti fejlesztõit, mert innétõl kezde egy marketingfogás az egész, az hogy meg mit hoznak majd ki belõle a gamereken kivül mindenkinek másodlagos...
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Az pedig nem olyan egyszerû, hogy keresel egy olyan kiadót...
Egy teljesen 3D-s urcsatat sajnos nem lehet megoldani 4 gombbal. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(ui.: amikor anno kijött a hir hogy ig3at nem DR csinálja én már akor tudtam hogy ez lesz..., mert ez már a nevet agyuk el kategoria, de attól még ha jó a név akkor sem lehet szarbol várat épiteni..., na de azért drukolok hogy ne igy legyen...)
Hidd el hogy MINDENRÕL a kiadó dönt.
Még a játékmenetbe is beleszólhat. Hidd el nyugodtan :-)
Egyébként a kiadó (HD interactive) döntése. Ha több pénzzel támogatnák a projectet, akkor lenne szinkron. Egyébként ez a demó exkluzív és csak a német és magyar Gamestar kapta meg hogy feltegye a CD / DVD mellékletre.
Ebbõl botrány lehet. De a link elvileg szabad, az jár pórul aki feltette.

Ezek a annak szól aki ezt elhatározta.
Sajnos szinkron nem lesz, csak felirat, de az is lehet hogy a felirat késõbb jön egy patch formájában.
A warezolások miatt nem éri meg szinkronszínészeket bérelni.
Milyen ez a demó?
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Megjelenés: 2004 Október
LAN és Internetes Multijáték lehetõség (játszhatóak lesznek idegen fajok is, akik egyedi hajókkal/képességekkel fognak rendelkezni)
(mielõtt a hivatalos oldal fórumába beírnál magyarul egy figyelmeztetés: a fórum kizárólag angol nyelvû! Eleddig két honfitársunk is sikeresen nekiállt magyar topicot létrehozni, amely természetesen nem különösebben nyerte meg az adminok tetszését...)
War. War never changes.
(csak azért, mert a hivatalos fórumban is azért vernyákol a fél banda, hogy márpedig õk akarnak bolygómenedzselést és egyebeket... 😊))