2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Braveheart
    Muszáj az egyik hajómon Datascannert vagy Combat scannert tartanom mindig?
  • Hmuda
    Nyugi, a köv küldetés mindenképpen mégegy szkennelés lesz, de csak történeti okok miatt. Az első szkennelésnél legegyszerűbb ha a nagy hajókat hagyod utoljára és akkor nem ugornak el.
  • NST Demo
    Jah amúgy a sztori elég korrekt , én személy szerint rég nem találkoztam ilyen jó sztorival , a graf meg a többi itt már csak tényleg egy eszköz ahhoz hogy a történetet végig izgulja az ember , SZERINTEM :) .
  • NST Demo
    SPOILER PICIT AKI NEM AKARJA ELOLVASNI UGORJA ÁT ...

Nem azért van , hanem Angel átmegy majd belé megint azthiszem és egy kicsit mechásitja az Angelwinget :) .
  • Braveheart
    Elég érdekes eddig a kampány is... nehéz követni, össze vissza ugrálunk, azt sem tudom néha hogy mi van, hogy kerültem ide...
    de a legidegesítőbb az hogy midnig kifagy...
  • John McLane
    Igen az a küldetés az, csak az érdekelne, hogy megoldható-e, mert sztem azért van a köv. küldetésben is mecha szkennelés mert ebbem elszúrtam.szerintem:)
  • NST Demo
    Az amikor a mechanoidot szkennelni kell és jön egy gorg flotta ? Akkor én sem lőttem ki az összes gorg ellenséget, 2 megmaradt belőlük . De ettől függetlenűl átmentem a következő küldetésre ...
  • John McLane
    hi!
    azon a küldetésen vagyok ahol egy inaktív mechanoidot kell szkennelni, jön a gonosz, van 10 percem, hogy végezzek velük, természetesen nem sikerül időre, mindig marad 1-2, a kövi küldetés is ugyanerről szól.kérdés a következő:meg lehet 10 perc alatt csinálni és én vagyok láma, vagy nem megoldható?
  • NST Demo
    Jah mondjuk előtte próbáltam mondjuk kb 20-30-szor :)
  • NST Demo
    Először nekem is leszedték de a második próbálkozásra már kilőtték azt a nyüves IP blokkolót .
  • Hmuda
    Anti-pjzsot például. Nézd át a fegyverek leírásait és tudni fogod mi a jó.
  • Hmuda
    Juj, megvan a hiba. Hiába küldöm rá a gunboatokat, ha nem mézem ahogy lövik akkor nem hatásosak. :P

Két játszmát is próbáltam. Az elsőben messzöröl néztem ahogy szépen sorban leszedik őket miközben a blokkoló semmit nem sérül, másodjára ugyanott voltam, de msot követtem a gunboatokat és már két sorozattol megadta magát. :P
  • Negwar
    ÁÁÁÁRRRRGGGHHHH!!! szutyok pálya! felderitö hajót kell kimenteni, 5 ellenséges hajó elöl. 3 csonakommal szkenelem öket, mert persze mindig a legutolsóba teszi az IP blokolot. Azért gyorsan megtalálom de mielött kilöném mindig szétlövik a kémet vááááááááá!!!!
    IDe egy nova bomba kéne vagy mi? milyen fegyverzetet tegyek a hajókra hogy leszedjék azokat a ro...t pajzsokat?
  • Hmuda
    Hát nemtudom, én ráküldtem három full osztagot és mindet lelőtték. :P
  • Hmuda
    Mindenkinek csak feliratos és még csak pár napja jelent meg, gondolom még mindin modder ott tart mint én (nagyban nyálazza a script-parancsokat).
  • Hmuda
    Nyugi emberek, egyelőre még irtó messze vagyok hogy akárcsak elinduljon a pálya. Az egy dolog, hogy most megvan a naprendszer meg leraktam a hajókat, de most a jön a dolog legnehezeb része, a scriptelés, ami sokáig fog tartani, mivel még meg kell tanulnom ezt a script nyelvet és eddig a legnagyobb programozói eredményem egy sorbarendsezős parancssor volt Pascalban. Amúgy is csak hobbiszinten megy a dolog, szóval még sokáig elszöszmötölök vele.
  • Yoyoyo
    (o)(o)
    __,,__
    \____/
    Nah igy a akartam csak ez a szar atformazta
  • Yoyoyo
    (o)(o)
    ,,
    \____/Nem tudjatok vannak mar modok fent hozza?
    Nektek szinkronos vagy nektek is csak feliratos?
  • Caterpillar
    Na'on király lesz!
  • [NST]Cifu
    Jól néz ki :))
    Valami töréneti alapja van, vagy csak úgy hasracsapás szinten lett megalkotva?
  • maniac001
    Jaj de okos gyerek vagy te....
    Én nem igazán boldogultam a szerkesztővel, de örülök hogy te igen.
    Csinálsz jó kis missönöket én meg húzom le tőled ezerrel.
    Missön/sör.
    Így jó lesz?
    De ha 10 missönt megcsináltál kapsz egy tequilát is :-))
    Hajrá, hajrá...jó a kép. Csak sokat. Nekünk :-))
  • antijedi
    aham, oks :)
  • Hmuda
    Azért akarom nyílt űrbe rakni a küldit, mert ott kevésbé akad a gépem, szóval egyelőre ez a kis próbáküldi csak nyílt űrben játszódik sajna.
  • Hmuda
    Az csak a gázóriás gyűrűje. :-)
  • Nagydög
    Tok ugy nez ki, mintha a legkozelebbi hold palyaja arnyekot vetne a bolygora. :)
  • antijedi
    nem rossz :)
    már csak valami aszteroida mező kéne , a küldetések szinesitése végett :)
  • Hmuda
    Nah, remélem ez megfelel. :-)

Farstar III ellipszis.
  • Caterpillar
    Kira!
  • Hmuda
    De meglehet oldani. Gondoltam rá, de ha van rá igény akkor berakom. :-)
  • Hmuda
    Hát megállapodtam 30000csaillag+10000nap értékkel. Minimálisan kevesebb mint ami a képen van de nem észrevehető a különbség.
  • Caterpillar
    antijedivel eggyet értek...
    Még valami: Azt nem lehet megoldani esetleg hogy mondjuk a Farstar III egyik holdja merőleges vagy legalábbis nagyobb szöget bezáró síkon keringjen a többi holdhoz képest, esetleg ne körpályán hanem valami igen elnyújtott elipszisen?
  • Nagydög
    Ok, Ridley pajti! Te vagy a kiraly, mi meg majd valahogy elszoszmotolunk itt nelkuled.
  • antijedi
    bár nagyon sokkal kevesebb szvsz ne legyen mert az meg már nem nézne ki túl jól :)
  • antijedi
    hát szeritnem vagy kevesebb vagy enyi mert a sötét hátteren jobban láthatóak szvsz a történések, alap gameban is elég zavaró néha hogy az "ürköd" miat alig lehet kivenni a távolabbi hajókat..., de ez csak iylen esztétikai dolog nekem, hogy melyik realisztikusabb azt passz
  • Hmuda
    És legyen több háttércsillag vagy még legyen kevesebb?
  • antijedi
    szvsz a sötéttebb a jobb...
  • Hmuda
    Na itt vannak a beigért képek:

[URL=http://www.sg.hu/galeria/9867529631099909080.jpg]A "Farstar" naprendszer.[/URL]

Farstar I.

Farstar II és Farstar II alpha. (illetve itt látható még a küldetés majdani helyszine is, de lehet átrakom valahova a nyílt űrbe, hogy könyebb legyen átlátni a dolgot)

Farstar III és holdjai.

Illetve egy extra kép. Erröl döntéset el, hogy mi a jobb. Ez a sötétebb, köd nélküli háttér (realisztikusabb), vagy az előző képek szürkés, ködös, világosabb háttere. Én egyértelműen ezt a sötét hátteret preferálnám, mivel ez sokkal valósághűbb és nem olyan csilli villi mint a manapság népszerű nebulás hátterek.
  • Hmuda
    Mindjárt rakok be képeket hogy eddig mi van készen.
  • Caterpillar
    Na kíváncsi leszek! :DD
  • Hmuda
    Ja az eddig nem nagy gond, csak a naprendszer összetákolás elég egyszerű munka, csak lerakom az égitesteket és után szövegszerkesztőben állítgatom az adatokat (méret, gravitáció, keringési sebesség, dőlésszög, ilyesmik). Majd a pálya lemodellezése és lescriptelése lesz a nem egyszerű feladat. :-)