2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#933 Ugyanez nálam is :S
Lassan 3 hete nem is játszom vele :S -
#932 Engem magával tudott ragadni a játék, de ez lehet az én hibám :D
Nem ezerszer hallott történetet dolgoz fel, még ha nem is 100% osan új.
-
#931 DEttó.... -
#930 Én is így vagyok, tetszik-tetszik, de ...
Ha leülök játszani, valahogy mindig másra kattintok ... :/ -
steweee #929 tökéletes grafika, csodás hanghatások, egész jó sztori, de vhogy mégsincs kedvem vele játszani ? más is érezte így ? érdemes végigjátszani egyszer ? sok játék, kevés idő. az eleje nem ragadott meg, később jobb lesz ? -
#928 Hát én most próbálkozok, ismerkedek a játékkal, csak 5-6 küldetést csináltam eddig, néhol kicsit vontatottnak tűnik, de a zene, a grafika, és a hangulat (főleg a kommandósoké amikor behatolnak :D) első oszályú -
#927 megvan a kis okos, de nincs annyi időm hogy kilőjjem, pedig a legdurvább cuccokkal nyomom neki... -
#926 Jah, ennyi.. de azért szép kis game-t csináltak a fiuk grat nekik., kár hogy nincs benne valami amiért érdemes lenne még játszani vele.. mint pl a freelancer.. vagy a star fleet command3 -
Braveheart #925 Na végigvittem mediumon a játékot... kár hogy nincs skirmish benne és a multi sem megy.Így asszem uninstall lesz. -
#924 Minden berendezés el van helyezve a hajókon, ha rossz oldalról lövöd, egyáltalán nem okozol kért bennük (+ van olyan kiegészítő hajtómű, aszem deflection drive, vagy mi, ami nehezíti az alrendszerek kilövését). Ez lehet a próbléma.. -
Christian #923 miért van az, hogy 5 hajóval lövöm a berendezését, (mindegyiken van olyan fegyver), és átmegy a pajzson is, de az energiája meg se moccan?!?!? -
#922 Még kevés időm volt odaülni elé, mert vannak még gammák amiket előtte be akarok fejezni, de ha nem magyar asszem neki sem állok :)
Amit eddig láttam belőle az inkább HomeWorld2 "koppintás" mintsem IG, Haegemonia fíling. Ami nem feltétlen hátrány, de legalább itt szerencsére vannak nehézségi szintek :)
Egyébként milyen a gamma?!
Én a következőket hiányolom belőle. A 2. 3. küldiben már volt némi "csata".
* Itt ticcsenek különféle kameranézetek?
* Plussz hiányolom a nyersanyag és egyén pénzforrásokat :o
Hogyan lehet majd itt fejleszteni? Majd fokozatosan bővül a játék ahogy haladok előre? -
#921 Hali!
Örömmel tapasztaltam, hogy magyar felirattal és menüvel megjelent a Nexus. Hamar gyorsan, huss, meg is vettem a cuccost :) -
#920 basszus. gondoltam hogy vmelyik hajón van, de asszem összekevertem az IP hajtóművel.
Köszi szépen:)
-
#919 Nemtudom, hogy ott van-e már Gunship (Naszád), de ha van, akkor ott is egyszerűem csak használni kell. A cél ugyanis nem az, hogy kilődd a 4 ellenséges hajót, hanem hogy megmentsd a felderítőt. Szóval a lényeg az, hogy gyorsan menj a hajók közelébe, és találd meg azt a hajót, amelyen az IP blokkoló van. Ezt villámgyorsan lődd szét (klikkelj rá, hogy villogjon, majd vagy lézerfegyverekkel, vagy naszádokkal szed szét), és utána iszkiri, de gyorsan... -
#918 Nekem is vmi hasonló van mint GPetyusnak.
Van egy küldetés amiben egy felderítőhajót kell megmenteni meg kilőni az IP blokkolót egy aszteroidamezőben.
A gond csak az,hogy nem találom.
A 4 ellenséges rombolót meg nemtom szétkapni a pajzs lemegy 1nek, pá cuccot meg kilövök tőle viszont a hajótest se sebződik neki, meg a felderítőhajót is szétkapják.
2 hajóval 4 ellen emg elég lassan megy... -
#917 Thx :)
(nemtutta') -
#916 A hajó felszerelésénél a vadászok menüpontnál szépen beraksz a fő hajódba 2-3 Gunshipet (Naszádot). -
#915 Hát megpróbálom,csak sikerűl egyszer.
"fogsz két vagy három gunshipet, berakod az Angelwingbe" :) -
#914 Ne csináld már Gpetyus, fogsz két vagy három gunshipet, berakod az Angelwingbe, a küldetés elején álcázod magad, kidobod a gunshipeket, kijelölöd első célnak az ID blokkolót, ha pedig megvan, akkor utána rögtön az ostrompajzsot. Tada... :) -
(Azóta se sikerült :P) -
#912 :D :D, jó meló a flottaparancsnoké, mi? :D -
#911 :P
Én még a boltba is elugrottam cigiért :D -
#910 Hali lehet volt már, de egy kérdést megér. A mechanoid küldetésben van egy gondom. Minden faszán megy, Angle segítségével szétkapom a Gorg flottát, de amikor már csak 2 Gorg hajó marad (vagy 2) és elvileg a Mechanoid aktiválja magát a game kifagy és kidob desktop-ba... Volt ilyen gondja valakinek és sikerült megoldania? :) Előre is kösz a helpet ha valaki tud. -
#909 Hmm, nekem nem volt ennyire bonyolult a pajzs lebontása, csak a másik csatahajó energiatorpedóival lőttem, és még el is mászkáltam inni, meg wc-re, mert nem tudott visszalőni... -
#908 Olvasgattam :) -
#907 Easy-n nyomom.
Löttem én már mindennel,de mire elKEZD fogyni a pajzsa,szinte csak a 2 nagyobb hajóm marad,azok se birják aztán túl sokáig :(
No mindegy,köszi a segitséget,még nem adom fel :) -
Herkulles #906 A titán küldetéssel sokaknak baja van, olvass vissza van vagy 100 megoldás rá. -
#905 Milyen nehézségi fokon tolod?
Én easyben inkább a blokkolóval szívtam, és utánna nagyjából úgy ment, hogy elküldtem haz a sérült csatahajót, ami a bázis mellett állt már. Aztán a többi hajómat összegyűjtöttem egy helyre, és először az ellen hajóit lőttem ki távol az állomástól. Ezen a fokozaton jópáruk kijött az én hajóimra. Aztán energiatorpedó a pajzsnak, ami bár elég lassan, de leszedte azt. A többi már jött magától...
Remélem segítettem vmi is. -
Hi
Aki végig vitte segithetne : a Titán(?) nevü küldetést nem tudom megcsinálni :(
Kilöttem az IP blokkolót(?),elpucoltam a saját hajóimhoz,ez idáig oké is.
Csakhogy még meg is kéne semmisíteni a bázist :/
És vagy 565653x megpróbáltam,de sikertelenűl...
Adjatok vmi jó taktikát,ötletet...vagy csítet :P
-
goyo2 #903 Sziasztok,
Részben egyetértek, majdnem teljesen. A forgolódás védelmére annyit, hogy a hajónak rá kell fordulni, hogy azt az oldalát mutassa az ellen fele , amelyiken a használni kívánt csúzli van. Az egy dolog hogy az algoritmus nem valami hatékony. :-( Eszem ágában sincs lebecsmérelni a játékot. A hibákra majd kiadnak egy peccset. Amugy szerintem az a baj, hogy az emberek várnak egyfajta játékot, ebben az esetben, pl.: hogy lehessen gyártani, fejleszteni, bolygóraszállni stb. és ha nem azt kapják akkor már szarnak mondják. Pedig csak arról szól a dolog, hogy ez nem olyan. Nem muszály minden játékgyártónak ugyanazt legyártani. Ez olyanoknak szól akik, nem akarnak kereskedni, fejleszteni stb. csak élvezni a szép grafikát meg a történetet.
Hát csak ennyit szerettem volna. Remélem nem sértettem meg senkit.
(Annak én is örülnék, hogy mondjuk az X2 - The Threat és a Nexus-t összegyúrnák, de az meg másnak nem tetszene).
-
#902 Valóban zavaró hogy megadsz egy másik célpontot és erre meg még párat rásuhint az előző célpontra...
A forgolódás is bug szerintem, nagyon nagy bug. pl én nem is teszek a hajóra rakétát mert lőtávra megy, 1-et lő és megfordul ahelyett hogy még párat kilőne. És ha megfordul már soha nem lő többet tapasztalatom szerint.
A felpakolásnál is bug van: fellehet tenni a cuccost, csak valamilyen megfontolásból nem mindegy milyen sorrendben teszed fől :D komoly. :D
Ami engem legjobban zavar(t) hogy ha a küldetést túlteljesíted pl kilősz egy olyan hajót amit a tisztelt programozók úgy gondolták hogy ezt úgyse tudják kilőni, akkor a köv. küldetés kiakad valami dúrva hibával.. Sokára jöttem rá hogy mi a bibí, egyszer csak elolvastam a hibaüzenetet és arra a hajóra vonatkozott amit kilőttem az előző küldetésben. Kicsit elsiették a game kiadást, de nekem ennek ellenére bejött a game. Legjobban a star trek starfleet command 3-ra hasonlít, persze megsem közelítí azt. -
tökimöki #901 A játék legnagyobb erénye a hibája is lett egyben.
A részletesen állítható opciók jó ötlet, csak nem működnek tapasztalatom szerint.
Hiába adok ki valamit, hogy lőjék az x hajót, juszt is tovább lövi 1-2 fegyverrel az y hajót.
Ha pedig csata közben adok egy parancsot, szarrálövik a hajót mire elkezdi csinálni.
Csak forog egy helyben mint zsidó faszán a légy.
Azonkívül nem életszerű pl. a hülye erőforráspontok.
Ha ott van a raktárba a kurva cucc és hely is van a hajón, mért nem lehet rá felpakolni ami kell?
Ez is egy olyan játék ami nem szórakoztat, hanem felidegesíti az embert.
Az IG1-2 és a haegemonia legalább követhető volt, nem veszett el a részletekben.
Amúgy nagyon jó játék lenne, ha nem baszták volna el.
Még egy utolsó dolog:
Már az elején híres kapitány vagyok, de még semmit nem csináltam, az ig-ben ezt ki kellett érdemelni! -
#900 Sziasztok!
Egy olyan gondom van a "Mechanoid invázó" küldetésnél, hogy eddig kb. ezerszer láttam a vereség feliratot, vagy épp kilép ha kilövök egy osztag ellenséges naszádot. Ha meg nem lövöm ki őket és belépnek a féregjáratba, akkor azért van vége.
Van valakinek egy épkézláb ötlete? -
goyo2 #899 húha a pajzsot szépen írtam. :-))) -
goyo2 #898 A titános küldinél mellesleg ha már felhuzták az erődpalyzsot, akkor odamész azzal a hajóval amelyiken van 3 crisis energiatorpedó azt lazán lebontod. Én plusz energiát tettem a fegyverre azon a hajón. simán leszedte a palyzsot. :-) -
zizzenet #897 Namerhogy azé kérdem, merhogy lehet-e NPC a multiban, mer akkor lehet, hogy egy álmultit indítva csupa NPC-vel lehet skirmishelni. Haegemoniában lehetett ilyet. Azé kérdem, mert nálam nem dívik a multi.
(Sajnálom a szegényes nyelvezetet, de máma csak erre futtya tőlem.) -
#896 Nemtom, sztem. nem, de multiban jómóka. -
zizzenet #895 Értem. Namármost, ha végigjátszom a kampányt, van-e arra valahogy lehetőség, hogy amolyan "skirmish" módban csatázzak a gép ellen? -
#894 Ez egy taktikai űrcsata szimuláció, nem igazán az amir egondolsz. De ettől függetlenül én élveztem, pedig IG fan vónék. Ez más, de jó !