2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
antijedi #652 én már megse szólalok..., az iylen iq bajokokal ugyse lehet szót érteni..., max majd ako lesz nyugtunk ha az ápolonéni a gyogyointézetben végre eltereli a gép elől :/ -
Caterpillar #650 Spec. én a modolás nehézségére gondoltam! :DD -
#649 Te nem veszed észre hogy itt nagyon nem vagy népszerű? Csak kiröhögteted magad, jobb lenne ha ezt észrevennéd és kicsit melegebb éghajlatra költöznél. -
Caterpillar #648 Ne offoljatok má'! (gumiszoba) -
antijedi #646 értelem v2.0 , rotfl :PPP
jobb vagy öreg mint bármelyik kabaré :DDD -
Caterpillar #644 LOL! -
antijedi #643 annyira hogy csak ugyan azokat tudta irni amiket te mást nem, loál :P ez mér tényleg klinikai eset :DDD -
#642 Eh lol, szvsz kicsit menj és szedj be egy nyugibogyót mert idegesnek látszól. -
#640 Á csak egy síma teherhajóelfogás mint a legelső pálya csak lesz egy kis kíséret is mellé, nem egy húdenehéz. Igazából csak szárnypróbálgatás, de egyelöre csak a naprendszer tervezésénél tartok. -
Caterpillar #639 Nehéz lesz? -
Caterpillar #638 Süt! -
#637 Mekkora tirpák egy paraszt vagy... -
antijedi #636 tömény értelem látom... -
#635 húúú bazz de nagy titkot árultam ám el ezért aztán már nem is érdemes nekiállni....pfff -
#634 Nem, azért te bumburnyák, mert spoilerezel!!!
Ha esetleg eme szó nem szerepelne a szótáradban, felhomályosítalak: annyit tesz, hogy a játék poénjait, a történet eseményeit kifejti. Te pedig pont ezt csináltad!
Azok, akik maguk szeretnék felfedezni a játékot, értelemszerűen nem kiváncsiak a spoilerekre, ezért őket szokás megtisztelni azzal, hogy az eféle dolgok elött legalább kiírod szép nagy betükkel, hogy Spoiler! Lásd Garfield #621-es hozzászólását.
Na mostmár kezded kapizsgálni?! -
#633 csak nem azért sírsz te is mert nem 800*600-ban van a kép? -
#632 Na szerinted? -
#631 most mi nem teccik... -
#629 nah pár kép az angelwind-ről miután asszimilálódott a mechanoid-al..
-
#628 hát über istena a game valahol a 22. küldetés körül vagyok de neygot alkottak a srácok -
Gear #627 Nekem prózaibb gondom akadt mint az előttem szólóknak.A progi azt mondja load game menüben hogy nincs mentett állás,pedig már 4 pályát megcsináltam és van a save dirba automentés is meg 2 saját is:(. -
John McLane #626 miután kiiktattam az IP blokkolót, még gyorsan kilőttem a Hammert az Angelwinggel, és elhúztam onnan mielőtt bekapcsol a pajzs.
ugyanis a hammer meg két másik hajó összekapcsolódik és egy böszme ágyút képeznek, ez lövi ki a balthazart, ha csak kettő marad akkor nem sokat érnek.
-
#625 Nem commandót , hanem naszádot . De szerintem mák volt :) . Aztán jött a többi hajó és utána szépen lehetett rendet rakni . -
#624 Akkor csak annyi az egész, hogy kicsit megközelíted (nem annyira hogy észrevegyenek), ráküldesz pár commandot és kész? Eh... -
#623 Ja, akit érdekel, épp egy kisebb pályán dolgozom, hogy kitapasztaljam a modolás művészetét. :-) -
#622 Nah megoldottam végülis magamtól .. Gunboat rulezz . Kiküldtem őket míg én az Angelwinggel hátramaradva élveztem a műsort . Megjöttek a nagyfiúk ,persze a Balthazart azért sikerült elveszteni ... ez van , de túl lettem rajta . -
Garfield #621 !!!SPOILER!!!
!!!Ne olvasd el, ha a sztorit magad akarod felfedezni!!!
Egyre inkább az az érzésem, hogy igaza van annak, aki szerint a NJI-ben a "taktika" nem más, mint kitalálni a készítők gondolatait, ráadásul aktívan használva a save/load párost. Ez szerintem nem "taktika", hanem egyszerű szopatás.
A Titan palya az IP-blokkolóval és az erődpajzzsal szolid délutáni babazsúr ahhoz képest, amilyen szopatások később jönnek.
Most fejeztem be az #577-ben "lekódolt" küldetést. Hááát, a fejlesztők szerintem egyértelműen taktikai csapdát állítanak a játékosnak...
A történet során találkozni fogtok a sáskákkal. Csak egy anyahajó van, ami a szó szoros értelemben megállás nélkül ontja magából a vadász méretű egységeket. Erre legyinthet mindenki, hogy de azokat milyen könnyű levadászni. Csakhogy a sáska dolgozók ráülnek a pajzsra és leszívják azt hamar, a bombázók meg a csupasz burkolatot lövik.
A küldetés az, hogy egyfelől szerezd meg az energialeszívó technológiát (értsd: szkenneld az anyahajót), msáfelől lődd ki azt. Ja, és az anyahajó körül olyan 8-10 egységnyi körzetben olyan a sugárzás, mely rombolja mind a hajón levő eszközöket.
A második-harmadik restart után az ember rájön arra, hogy önmagában a flakok túrót sem érnek. No, akkor vegyünk a pontokból vadászokat. Nosza, kétszer-háromszor annyi ideig életben maradsz. Aztán újabb 3-5 küldetés során rájössz, hogy az sem nyerő, ha az Angelwinget azonnal elküldöd szkennelni, a többiek meg a sugárzásmentes távolban csatáznak a vadászokkal, mert a szkennelés esetleg még sikerült, de élve már nem hagyod el az anyahajó körzetét, másfelől a hajók megsemmisülése így is csak idő kérdése. Amikor egyszer eldurran az agyad és úgy indulsz neki, hogy a vadászok le vannak sz*rva, te kilövöd azt a ku<SÍP> kib<SÍP> anyahajót, lesz, ami lesz, akkor mikor ezt megcsinálod, közli, hogy "vereség", merthogy kell a technológia. De akkor már innentől sínen vagy...
Most egy újabb, msáfajta überellenség elleni küldetésben vagyok, de itt is olyan 5-10 újrázásra számítok. Egy idő után idegesítő. Mostmár kezdek úgy hozzáállni, hogy dühből viszem végig, nem a játék élvezete miatt.
-
John McLane #620 na 3szorra sikerült, nem is volt nehéz. Apránként kell az állomás felé haladni akkor amikor a hajók éppen távolodnak tőle. Sikerül így 4000(km?)-re megközelíteni ( figyelmeztet az elsőtiszt, hogy lőtávon belül vagyunk), ekkor kiküldtem a kommandósokat, kijelöltem IP blokkolót, és már itt is volt a flotta, pajzs, hajtőmű maxra, brutus,sparta már támad, kilőnek egy hajót mielőtt még az felvonja a pajzsát, angelwing pedig nálam sérülés nélkül elérte a flottát -
#619 Na jó elegem van ebből a misszióból , ha valaki túljutott a Titán küldetésen az ha lenne oly kedves és elküldené mailben a mentést megkösszöném mert , egyszerűen nem tudok keresztül vergődni rajta . -
John McLane #618 én is épp ott vagyok:) kár, hogy csak küldetés közben jön rá az ember, hogy a francba nem hoztam nehézlézert:)
írtó kemény pálya az biztos -
#617 Nem itt van az igazi hangsúly, hanem azon hogy alig kapja szét az ember az IP blokkolót, utána joccakát van, mert mire szétszedem addigra ki is csinálnak ezek a tetvek . Az álcázás meg itt nem jó semmire, mert álcázva is észre vesznek . X-edszer megyek neki ennek a missziónak, de nem jutok tovább, mert ugy szétszednek mint egy papírfecnit . Idegesít hogy miért ilyen küldetéseket kreálnak ahol mindenképp csak a szívás van és valami különös véletlennek lehet esetleg köszönni ha mégis sikerül átjutni rajta ... Ja meg a pajzsot sem vonja fel ez a tetügáp csak súlyos másodpercek után mikor már épphogy szénné nem lőttek pff ... -
#616 a kommandósokkal célzottan ki lehet szedni a hajó rendszereit .Ha a hajóban vannak és a rendszerlistáján kiválasztasz egyes alegységeket a komandósok az életük árán ami szó szerint van leszedik azokt.1 kommandós 1 egység -
#615 Kedves Cifu a balta az mégcsak most lesz a monitorban , de ha majd holnap eljucc oda ahol most én tartok már azon is is jól fogsz szórakozni mikor a " Suttogást " kell megvédened , és ez a titános küldetés csak hab a tortán én elolvastam Garfield kollega javaslatát , de nem akarom megbántani az érzéseit , szerintem azonban nem ér semmit mert mindent úgy csináltam ahogy ő írt de mire az IP blokkolót leszedtem a páncélom a felén a pajzsom meg sehol nem volt és az állomás körül lebzselő pár léha romboló és az állomás maga csak úgy slusszpoénként rámfingott vagy öt rakétát oszt heló az Angelwingnek annyi, köszönjük a részvételt és a játékot . Mondom a másik idegbetegség az hogy a lopakodós küldetésben mikor álcázva voltam ott trappolhattam az orra előtt a gorg rombolónak és nem vett észre de itt álcázom a hajót és mondom mintha nem történt volna senki vígan lövöldöznek rám tovább és egykedvűen seperc alatt lebontják rólam a páncélt mert ugye lopakodó módban a pajzs nem megy , vazze mi vagyok én klingon ??? -
#614 Kedves Demo, kezd azzal, hogy csinálsz egy teát. Leülsz, megiszod, lenyugszol. Kiveszed a baltát a monitorból, és a láncfűrészt a géped romjai alól. Miután elvégezted a ráolvasást a géped maradványaira, szépen visszaolvasol topicban, ugyanis egy ötlet már volt a Titán küldetésre (#572). Egyébként se idegeskedj. Én dolgozom még este 10-ig, és csak holnap reménykedhetem abban, hogy eljutok oda, ahol most te tartasz... -
#613 Nah sikeresen felcsesztem az agyam evvel a faxom Titán küldetéssel . Mégis hogy a bránerba másszak el oda ahhoz a szarhoz és lőjem szét az ip blokkolót ha már álcázva felfedeznek és szétkapják a páncélzatomat ? Vagy ha sikerül is az IP blokkolót szétszednem ez a getva bázis felvonja az erődpajzsát és akkor aztán joccakát . És mindezt kezdő szinten követi el . Hogy a rákba várják el hogy valaki megoldja ezt a rakás szar küldetést mikor már az elején a fosba amortizálják a hajómat ??? Fingom sincs hogy hogy kéne megoldani ezt a kibebaszott missziót , pedig már vagy 10x próbáltam újra . Olvastam itt egy módszert de kurvára nem jött be , hiába lőttem az elején a roncsot és hiába csaltam oda a kisebb hajókat , álcáztam magam és azok meg basztak lemaradni és nem észrevenni . Simán lőttek tovább mintha mi sem történt volna . Szal mondjon valaki egy épkézláb megoldást mert megőrülök ettől . -
kHares #612 Ja, tényleg nincs gond, kösz.
Most épp a geci Titan pajzsát próbálom leszedni. Ekkora pofátlanságot még nem láttam. Nagy nehezen odalopakodva föláldozok 2 squadront az ip blokkolóért, erre mire szarrálőve visszaérek a flottához azok kinyiratják magukat. A maradék pajzsbontó gép meg semmire nem jó, mert a fort shield mögött ott figyel egy siege lézer és lealáz pár lövéssel.
Köszi, nagyon fasza. -
#611 Lehet ram, de lehet alaplap vagy akár proci is. Ha tuningolva van a géped, próbálj meg visszavenni belőle... -
Braveheart #610 Tudom hogy nincs sok köze a topichoz, de ha azt a hibaüzenetet kapom játék közben minden 2 órában hogy az xy memóriaterületre nem lehet írni vagy nem lehet róla olvasni, akkor ugye az azt jelenti hogy rossz az egyik ramom? -
Braveheart #609 Multiplayer meg ahogy elnézem csak az eredetivel fog menni. -
#608 Skirmish télleg nincs, de a kiakadás nem a játék hibája, nálam tökéletesen fut.