Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 de megörültem
War. War never changes.
War. War never changes.
Akkor uborkaszezon volt, most meg még végig kéne játszani a Doom3-at, jön a HL2, meg még egy-két komolyabb játék és itt van erre még a NEXUS is, amit nem lehet kihagyni... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Láttátok már az új Nexus trailert?
Ingame múúúvi..... :-)))
Jaj de jó lesz ez nekünk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És a végén ott a megjelenés dátuma, ami sajnos elég távoli 😞
Na, hogy ontopicoc is legyünk: kijött 5db új screenshot!
Izelõnek:

May the force serve you well!
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Demó terén pedig gratulálok, legalább olvass vissza egy kicsit, mielött hozászólsz egy topichoz (alapvetõ netikett) - a #275-ös hozzászólásomban ott egy link...
Ha nem akor a Nexusnak van valami DEMOja?(link)
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Szvsz egyébként elég jó volt a demo, csak kicsit elvették a sulykot a nehézséggel, jópárszor neki kellett rugaszkodni, mire sikerült megcsinálni...
- 6 Kampány összesen 30 küldetéssel.
- A Mithis saját "Black Sun" 3D-s motorján fog futni
- Egyszerre max. 10 hadihajót irányíthatsz, egyszerûsített vagy "szimulációs" szinten
- 6 idegen faj, eltérõ harci taktikával
- 50+ karakter
- 100+ felhasználható fegyver és technikai eszköz
- 30 idegen ûrhajótipus
- 20 naprendszer, összesen 100 bolygóval
- Valós fizikát figyelembe véve bolygómozgás (YES!)
Multi:
- Internet és LAN támogatás
- Játszható idegen fajok eltérõ képességekkel
- Beépített voice-program
Minimum gépigény:
- Windows 98SE/Me/2000/XP operációs rendszer
- 1Ghz-es Celeron proci
- GeForce 2MX vagy vele egy szinten lévõ videókártya
- 32x CD-Rom
- DirectX-kompatibilis hangkártya
- 500Mbyte szabad merevlemez terület
- DirectX 8.1+
A legutolsó alapján mondjuk várhatóan nem lesznek benne Dx9-es effektek...
Nexus: The Jupiter Incident. Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek...
Nexus: The Jupiter Incident honlapja
Mondjuk azt is tudni kell, hogy a készítõk nem tudtak fizetni több emberkének sem, szóval fentáll az eladósodás veszélye is (a Hardwired-en legalábbis LY, aki az animációkat készítette, ezt írta...).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
a HW2 grafikailag siman lenyomta volna.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de kb ez van 😞
csak nem ertem hogy miert ezt torlik, azt irjak hogy nem valoszinu hogy siker lenne, hat a tobbi jatek amit most kiadnak osszesen nem lessz akkora siker mint ez lett volna. A graf kiraly, jatekmenet tiszta homeworld ami teljesen egy uj kategoria volt annak idelyen es meg semmi nem tudta megszorongatni.
Remeljuk valaki meg fogja venni, de attol tartok mivel a cdv sokat koltott ra nagyon sokert akarja csak tovabb adni, ezert nem valoszinu hogy elkel 😞(
#248ban van a link
War. War never changes.
hat eddig tartott
itt meg fent van meg a sitejan is az van hogy 2003 2half
http://www.galaxy-andromeda.de/english/index1.htm
akkor meg remenykedek ...