Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikó' jelenik meg? Multi lesz benne? Weboldala van?
😄 de megörültem

War. War never changes.

Nemá! A régi Imperium GAlactica 3? ISTENEM KÖSZÖNÖM!!!!!

War. War never changes.

[NST]Cifu
Jah, csak nem bántam volna, ha kijön egy-két hónappal ezelött. 😊
Akkor uborkaszezon volt, most meg még végig kéne játszani a Doom3-at, jön a HL2, meg még egy-két komolyabb játék és itt van erre még a NEXUS is, amit nem lehet kihagyni... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hello!
Láttátok már az új Nexus trailert?
Ingame múúúvi..... :-)))
Jaj de jó lesz ez nekünk.
annak énis örülnék csak az a gáz hogy ennek a gamenak seemi köze nincs már ig-hez hiába indult eredetileg ig3 néven...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[HUN]PAStheLoD
nemtudom , de ha lenne kis mod SDK IG II höz .. én annak is örülnék .. még 1000 bolygó .. 300 kereskedõ , új hajók .. nagyobb bolygók .. hm nyámi

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Glpetyus
Kiváncsi lennék a lejjebb megadott min. rendszerkövetelmény mire lenne elég

[HUN]PAStheLoD
ez a 10 hadihajó kicsit száksz .. mint haegemonia-ban :/

nézzétek a jó oldalát: ha pl a duke nukem forever "majd ha készlesz" kiadási dátumához hasonlitjuk pl akkor eléggé baráti... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
De messze van 2004. Októbere...

A Gamestar-on egy E3 videó csücsül! Nézzétek meg, nagyon ott van 😊
És a végén ott a megjelenés dátuma, ami sajnos elég távoli 😞

[NST]Cifu
Az hagyján, de egy kicsit régi hozzászólásra reagáltál, nem? 😊

Na, hogy ontopicoc is legyünk: kijött 5db új screenshot!

Izelõnek:

na én sem olvastam vissza, ott a link pár hozzászólassal lejjeb 😛

May the force serve you well!

vagy egy 3 eves verzio ig3-demo.exe keressél rá, már itt is gyönyörû volt

MICIMACKO86
nem akartam visszaolvasni leglabb foldobjuk a topicnak a hangulatat 😄DD THX!

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

cifuatwork
Ja, Nexus demo egyébként lesz, de a tervek szerint csak nyár végén/összel.

cifuatwork
Az IG3 már régen nem IG3. A történetet és a motort is folyamatosan fejlesztették, szóval az "IG3" megnevezés már csaknem sértõ - egykor IG3-ként kezdték fejleszti, kb. ez az igazság.

Demó terén pedig gratulálok, legalább olvass vissza egy kicsit, mielött hozászólsz egy topichoz (alapvetõ netikett) - a #275-ös hozzászólásomban ott egy link...

MICIMACKO86
Akor ez a nexus jatek ez a IG3 vagy nem?
Ha nem akor a Nexusnak van valami DEMOja?(link)

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

T-boy
.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

igen arrol... :/

szeritnem nem a nehézségel volt a baj, nekem egyszerüen nem teccet, remélem nem iylen lesz a vgéleges...

[NST]Cifu
A hivatalos oldal fórumán most olvasom, hogy (tévhitemmel ellentétben) a játék támogatni fogja a Dx9-es effekteket!

[NST]Cifu
IG3 Demo

Szvsz egyébként elég jó volt a demo, csak kicsit elvették a sulykot a nehézséggel, jópárszor neki kellett rugaszkodni, mire sikerült megcsinálni...

nicsak visszatert az ig3 volt hozza regen egy demo de az eleg szar volt arrol beszelsz jedi? vagy esetleg van valami ujdemo?

grebber
hol lehet letölteni a demot??

Next PC upgrade: 2022

hát ig3at én nem vártam egyátalán fõleg a demo után amit csináltak belõle, de a jelenlegi állás alapján akár még jó is kisülhet belõle 😊

[NST]Cifu
A honlapról:

- 6 Kampány összesen 30 küldetéssel.
- A Mithis saját "Black Sun" 3D-s motorján fog futni
- Egyszerre max. 10 hadihajót irányíthatsz, egyszerûsített vagy "szimulációs" szinten
- 6 idegen faj, eltérõ harci taktikával
- 50+ karakter
- 100+ felhasználható fegyver és technikai eszköz
- 30 idegen ûrhajótipus
- 20 naprendszer, összesen 100 bolygóval
- Valós fizikát figyelembe véve bolygómozgás (YES!)

Multi:
- Internet és LAN támogatás
- Játszható idegen fajok eltérõ képességekkel
- Beépített voice-program

Minimum gépigény:

- Windows 98SE/Me/2000/XP operációs rendszer
- 1Ghz-es Celeron proci
- GeForce 2MX vagy vele egy szinten lévõ videókártya
- 32x CD-Rom
- DirectX-kompatibilis hangkártya
- 500Mbyte szabad merevlemez terület
- DirectX 8.1+

A legutolsó alapján mondjuk várhatóan nem lesznek benne Dx9-es effektek...

[NST]Cifu
Feltámadt kedvenc játékunk, a kiadó a HD Interactive lett (hallot már valaki róluk?😊), és átkeresztelték, új neve:
Nexus: The Jupiter Incident. Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek...

Nexus: The Jupiter Incident honlapja

[NST]Cifu
Jaja, de ennél többet egyenlõre nem tudni róla...
Mondjuk azt is tudni kell, hogy a készítõk nem tudtak fizetni több emberkének sem, szóval fentáll az eladósodás veszélye is (a Hardwired-en legalábbis LY, aki az animációkat készítette, ezt írta...).

Tono34
Ha minden igaz egy másik cég fogja kiadni, ha jól tudom Nexus lesz a progi neve.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

[NST]Cifu
És én még reménykedtem, hogy a Homeworld 2 elött jelenik meg... Hüpp-hüpp...

HuAn82
Búcsúzunk egyenlõre...a remény hal meg utoljára!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

meszunt a jatek honlapja is tegnap meg ment 😞

[NST]Cifu
Sajnos nem jellemzõ, hogy ilyesmi megtörténne, mivel a kiadó birtokolja a jogokat, és azok meg nem sûrûn fogják ingyen osztogatni a félkész játékokat a népnek...

[HUN]PAStheLoD
hát igen akkor már csak abban reménykedek hogy a magyarok kiadnak egy exkluzív így hagytuk nesze bazmeg- verziót

na en megit vegignyomtam a demot parszor es meg mindig nagyon szep pedig azota eltelt 1-2ev 😛
a HW2 grafikailag siman lenyomta volna.

SZEG007
Sajnálatos hir, pedig az elsö rész volt a kedvencem, és örültem volna a 3. epizodnak

Punker
mi? tényleg levagyok maradva 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ehhe , hat akkor te igy kicsit le vagy maradva mert a ig3 nevet mar reg nem hasznalhatjak mert lejart a license. Mar regota Galaxy Andromedanak hivjak. Szoval a nev miatt senki nem fogja megvenni, hiaba nagyon jo game.

Punker
azért az egy és különösen a 2 nagyon jól fogyott szal valaki biztos lát majd benne fantáziát (remélem).....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ja a forumaban voltak olyan hozzaszolasok, hogy lehet hogy kiadjak ugy ahogy most van value kategoriaban. Meg ez is jobb lenne mit hogy sosem latunk belolle semmit.

van nemetul is valahol ha az jobban megy 😊
de kb ez van 😞
csak nem ertem hogy miert ezt torlik, azt irjak hogy nem valoszinu hogy siker lenne, hat a tobbi jatek amit most kiadnak osszesen nem lessz akkora siker mint ez lett volna. A graf kiraly, jatekmenet tiszta homeworld ami teljesen egy uj kategoria volt annak idelyen es meg semmi nem tudta megszorongatni.
Remeljuk valaki meg fogja venni, de attol tartok mivel a cdv sokat koltott ra nagyon sokert akarja csak tovabb adni, ezert nem valoszinu hogy elkel 😞(

Punker
nem tudok angolul igazából de mintha az lenne hogy a veszteségeik miatt törölték a game-t, akkor viszont lehet hogy másik kiadó megveszi a játék jogát és befejezi a játék fejlesztéséet. legalábbis remélem (bocs ha hülyeséget írtam)

tudom hogy nehez 3hozzaszolast visszaolvasni ezert:
#248ban van a link

bazeg nemá miért?

War. War never changes.

Punker
nnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😞(((((((((

Jacek
mar ne nagyon offa game!! CDV az allat bejelentette hogy lelotte a projectet! hardwireden van a hir

http://www.cdv-board.de/english/announcement.php?s=74744ff9be8fa56b19f11b73215654f1&forumid=26
hat eddig tartott

http://www.cdv.de/index.php?sid=en010300
itt meg fent van meg a sitejan is az van hogy 2003 2half
http://www.galaxy-andromeda.de/english/index1.htm
akkor meg remenykedek ...

hol van ez a lista?