Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A maygar verziót honnan tudom letölteni? Sehol sem találom...
Figyi... Hamachin tud vki segíteni? A rendszerem újra lett telepítve kétszer, és nem tudom 'magamat' kitörölni a szerverrõl... mert már 3.szorra lennék bejelentkezve. -- Azért nem vok fenn mostanában
gallardo
ok meg van

gallardo
de nem is tudom roszz helyre szerelni mert meg van adva hogy mit hova lehet és máshova nem engedi. de azér kösz

Fenrir
Oké.

A halál csupán a kezdet...

Figy, Fenrir.... ha segítesz, megpróbálhatunk újat indítani.

Egyébként meg sztem tuti, h az a baj, h rossz helyre szerelted a fegyvereket.. az is lehet, hogy rossz ajtómûre kapcsoltál és azzal nem tud jól manõverezni.
Hmuda
Már nem ma játszottam vele de:

1: nem korlátozott a lõszerszm hozzá? Lehet kifogyott.
2: engedélyezted a rakéták használatát?
3: véletlenül nem ostromfegyver? A nevébõl ítélve (torpedó) erre következtetek, és azokat csak akkor használja a gép ha külön arra adsz parancsot, hogy azokat a fegyvereket használja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Nem lehet hogy rossz helyekre szerelted a fegyvereket? Akkor lehet hogy nem tud beállni lövéshez.

gallardo
úgyértem hogy kiadom a parancs ot de nem csinál semmit

gallardo
Miért van az hogy én az angelwing-gel sokszor nem tudok hajótestet támadni pedig tele vagyok neutron torpedókkal?

Fenrir
Én még nem indítottam petíciót, fogalmam sincs, hogy hogyan kéne csinálni 😊

Hhh... szal valamit nagyon elcseszhettem benne.. <#szomoru1> Hhh... bocsi. Akkor valaki majd segítene vmit csinálni vele? Vagy nem is tom... Ha ilyen pancser vayok ebben, akkor inkább nem is kéne csinálnom semmit.
Fenrir
I have emailed to PetitionOnline.com about my petition. When will I get an answer?

When writing to PetitionOnline.com about a petition, it is essential that you clearly identify the petition by including the complete petition URL in the email. A general description of the petition, or the approximate petition title, is not enough. The petition URL looks like:
http://www.PetitionOnline.com/abcd/petition.html

When your web browser is displaying the main statement page of the petition, you can copy this URL from the location bar, and then paste it into any email message you send to PetitionOnline.com. If you write to PetitionOnline.com about specific signatures, please be sure to list the signature line number for each, as well as the petition URL. With thousands and thousands of active petitions and millions of signatures live here at any one time, as much as we want to help, our support staff often just doesn't have enough time to do detective work to answer under-identified questions.

De ha meg lehagyom a végérõl a "/petition.html"-t, akkor meg alapból ezt a szöveget adja ki...
Hhh... most megnyitotta.. de azt mondja, 'nem hagyta jóvá a petíciót az író'... de nem értem.. jóváhagytam. Vagy meg kéne várnom,míg itt is e-mailt küldenek?<#lookaround><#nemtudom>
Hmm.. nem nyitja meg? Mert nekem most meg ezt csinálja :S Nm tudom mi van... ááá... ma semmi sem sikerül <#falbav>
Fenrir
Nem tudom aláírni.

Köszi az oldal címét, Fenrir 😊
Azt hiszem, ez az URL címe:
http://www.PetitionOnline.com/nexus2/petition.html
Tudjátok mit.. írom azt! Én is most megatláltam azt az újságcikket, ahol ez a 'törlés' téma volt... nem tom milyen honlap ez.. még eddig nem láttam, na mind1... beleírom, ha itt írták, akkor én s írhatom ha akarom. <#pardon1><#vigyor5>
Én majd indítok... de bizti, h törölték? Mert ha nem írok igazat, akkor meg a petíciót törlik. <#pardon1>
Fenrir
Indíts egy másikat itt is. Ez nemzetközi hely.

Igazad van... de nem hol lehet ilyen petíciót angolul leadni? Vagy egy jobb kérdés: hol van még mûködõ nexus-os oldal, a gportal/nexus és a nexusthegame.com-on kívül?
Mert google aztán mindent mutat csak azt nem amit keresnél...
Randal
Hidd el hogy külföldön is nagy sikere van. Nemhiába lett nagy sikere az Imerium Galactica II-nek és a Haegemoniának. Meg a többi magyar játéknak.
Ezért kellene angol nyelvû petíciót indítani és kilinkelni a Nexus-os oldalakon.

Bár lengyel haverom is tolmácsolást' kért, mert alá akarta írni
A Most Wanted Entertainment magyar... sztem mindenképp ugyanazt érné el... meg aztán sztem itthon azért többen ismerik.
Randal
Egyszerûbb lenne ha külföldi oldalon csinálnád a petciót. Így hamarabb összejönne a kívánt szavazat.

Fenrir
Aláírtam.

Ne ijedjen meg senki, attól eltérõen, amit leírtunk, még nem törölték.. csak pause' van... és LEHET, h törölni fogják. Csak LEHET. <#idiota>
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=6572
Tök birom: a neten mindenfelé (és napról napra több helyen) van fenn ez a trailer, és egyre több fórum nyílik róla... és a fejlesztõk mégsem mondanak egy mukkot sem senkinek sem a játékról... mert most olvastam vmi francia sci-fi oldalon, h nem egyedül én küldtem levelet' a HDnek meg MWE-nek... de a röhej, h õk se találják a steam e-mail címét <#gonosz3>...<#vigyor2>
Kérdezz rá a Steam-eseknél.. biztos tudnak. Vhol csak megvan vkinek az e-mail címük.
Pályatervezõrõl tud valaki?
Nemlenne utolsó a játékhoz az is.
Ha valaki tud ilyet írjon!
Köszike!
És ha kérdés van a Hamachi-val jöhet!<#email>

Nem válaszolnak az e-mailekre...<#pardon1>
Neeem 😄.. de annak bevallom õszintén, még nem hallottam a beszédhangját
Fenrir
Nelly Furtado? 😊

Nekem Sweetwather szinkronhangja volt mindig nagyon ismerõs... félelmetesen hasonlít egy énekesnõére, ainek a nevét inkább le se írom, mert ugysem szinkronizálna soha PC játékot, viszont ti azzal hülyének néznétek engem XD <#kacsint><#vigyor3>

De tényleg.. nem tudja vki, kik a sinkronszínészek...?
LegionarR
Csak én képzelõdök, vagy a fõszereplõ szinkronja tényleg Sean Bean? Annyira ismerõs volt a játék legelejétõl kezdve, de nem tudtam hogy kicsoda... Most ugrott be hogy az õ hangjára iszonyatosan hasonlít... De sem az IMDb-ben, sem a játék "készítõi" közt nem látom a szinrkonszínészeket 😞

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

... Mégsem... az e-mail cím, amit megadtak az oldalukon, nem jó.<#pardon1>
Már meg is kérdeztem... remélem válaszolnak
OK, majd megérdeklõdöm akkor tõlük is <#smile>
Sziasztok!

Tud esetleg valaki néhány frankó cooperativ missiont? A beépitett 1 darab,mókás,de sajna nem sokáig.

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Fenrir
Ergó érdemes lenne rákérdezni a Nexus2-re az új csapattól.

. . .
Fenrir
Elvileg ez a csapat lett a Mithis-bõl.

"Bezárták a Mithis-t?!

Elképzelhetõ, hogy hazánk egyik fejlesztõcsapata végleg befejezte játékkészítõ tevékenységét - esetleg mégsem?

Minden az SCi üzleti jelentésével kezdõdött, amiben többek között kiderült, hogy a Tomb Raider-széria Nintendo platformokra is megjelenik majdan. Ám - hírünk tárgyához visszatérve - egy érdekes információra is bukkantunk figyelmességünk révén: a Battlestations: Midway címû világháborús gammát nem a Mithis Games fejleszti tovább, hanem egy újabb alapítású budapesti csapat. Rejtélyes módon a srácok hivatalos honlapja is bezárta kapuit - a SCi eme változáshoz nem fûzött kommentárt.

A HD Interactive (a készülõ Joint Task Force kiadója) csupán annyit említett meg, hogy a Mithis nagy bejelentésre készül. Mint arra késõbb fény derült, a csapat Most Wanted Entertainment néven folytatja tovább munkáját - vagyis szimplán névcsere történt."

forrás: áprilisi gamekapocs hír

Mármint a második részérõl
Sztetek a HD Interactive-nél tuthatnak errõl vmit?
Devid14
Ja, én léptem fel a szerverre. Játszanék is csak szóljatok ha lesz vmi 😊

Szia! Én is ott vagyok hamachin... ha az egyik feélhasználó fehér, nem szürke ott, akor lépj vele be chat-be (jobb eér gomb, Chat), és beszéljétek meg, mi legyen <#vigyor0>
Ok, tévedtem. Mégse sikerült... :S Akkor hogy is kell ezzel a hamachival? Már látom a felhasználókat meg minden, csak akkor mit tegyek, hogy csatlakozhassak a játékhoz?