2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • RiaValkyre
    Most tényleg lesz NJI2? Ne már, ez tök jó! Én már nagyon várom... bár nem hiszem, h ugyan úgy fog tetszeni, mert nekem igazán a történet és a karakterek voltak a legjobbak. Ez egy teljesen más story lesz? Nem tudja vki?
    És nem tudjátok, mikor adják majd ki?
  • Fugitive
    Ha valaki nyomná multiba, [email protected]
    megdumálhatjuk.
  • lee56
    loll
  • LSSAHPAUL
    mármint az sg.hu-t akarod megvenni ? :)
  • GTA
    Valaki tud mondani olyan oldalt ahonnan meg tudnám venni ezt az oldalt???

Írjatok.
  • Fugitive
    Ha valaki tudja, hogy hogyan lehetséges olyan szervert készíteni, amihez lehet csatlakozni is, az írja már meg.
    Szeretném kipróbálni.
  • Toroco
    előfordult nálam is hogy kilépett trainerrel. trénellel szereld fel a hajókat és mentse el, aztán lépj ki és trainer nélkül indítsd el és töltsd vissza. van néhány pálya ahol ez nálam is előfordult.
  • AngelofDeath
    Tényleg valaki nem tudja mikor fog ki jönni a Nexus: TJI 2?
  • zs333
    Szia!
    Kiprobáltam amit ajánlottál (Nexus DX9 +4 Trainer.exe), de gondom van vele!
    Ha ezzel indíítom a játékot müködik, de a hajók, felszerelése után ha inditanán a következő küldetést, egyszerüen kikapcsol a játék.
    Van ötleted?
  • lee56
    Majd a Nexus : JI 2-vel megyek ;)
  • Masakari
    ha van valakinek kedve jönni gamelni az szoljon már...:)
  • AngelofDeath
    Masakari tényleg az aminek látszik
  • Masakari
    sztem a pajzsbontó fegyók is jók...én többnyire a pajzsbontó/plazma fegyver kombót alkalmaztam a legtöbb hajón....néha lézer...mikor hogy...amugy most találtam 1 video-t a yuotube-on..valami beszarás ha ez tényleg az ami... http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y
  • LSSAHPAUL
    Az angelwingre csak hajótestrombolót tegyél mert az uccsó küldetésben csak az kell.
    - A kis rombolókkal szedd le a földi hajókat, angelwinggel várj egy picit, a többi hajóval meg maxigázzal irány a kapu, ahol bejönnek az ellenek.
    - Egykét perc után menj Angelwingel a reléhez vagy mi a franchoz, addigra már felállt a flottád a kapunál.
    - Mivel pajzs nélkül jönnek ki a kapuból az ellen hajói, mehet a vérengzés. Értelemszerűen a legnagyobbakkal kezd, kivéve ha jön az 5 földi krúzer, azok rakétás hajók, kötelezően mindet kiszedni azonnal, mielőtt ki tudnának hátrálni. Nekem hardon egykét hajó veszteséggéel meglett a pálya.
    csokcsikert
    Ja és nem kell az antimehanoid cucc, pakold tele azt is komoly csúzlikkal.

1. A hajók felszerelésénél ne vesződj a pajzsbontó fegyverekkel és rakétákkal/torpedókkal, csak nehéz lézereket és plazma ágyúkat tegyél a hajókra. Lehetőleg minden hajón integrity pajzs legyen, legalább két hajóra (ebből az egyik az Angelwing legyen, a másik pedig egy nehéz cirkáló) tegyél anti matter hajtóművet. Skeeter-ek nem kellenek, itt már nem kell mechanoidokkal küzdeni, a Colossus antimecha pajzsa miatt nem férnek hozzá a flottához, csak keringenek a környéken. Minél több és jobb cella legyen a hajókon.
    Az Angelwingen legyen két Flash vadász raj és egy Scythe bombázó raj (ez itt nem fog kelleni csak a végső küldetésben a Nexus-ban, de ott nagyon és ugye a Nexus előtt nem lehet a hajót újra szerszámozni). Ha van tudományos szkenner a hajókon, szedd le őket, ebben a küldetésben és az utolsóban már nem lesz rá szükség, inkább nehézlézereket tegyél a helyükre.

2. A flotta megérkezése után párosával lesz a környéken kb. 8-10 pajzs nélküli földi hajó, a relé állomások felé tartanak, hogy kilőjjék őket. A legtávolabbi állomás kb. 70 km-re van, csak ezt tudod megmenteni (legalábbis a legnehezebb fokozaton én csak ezt tudtam), de legalább egynek épségben kell maradnia.
    A két anti matter hajtóműves hajót kapcsold 200% hajtómű teljesítményre és lóhalálában vedd üldözőbe a földi hajókat és lődd ki őket. Ha ez megvan, az Angelwing kivételével kapd össze a flottát és menj a közelben levő féregjárathoz egészen közel, ott üss F3-at a hajóknak (tartsák a pozíciót), de előbb tedd a hajókat 4-es üzemódba (csak a feladatra koncentrál), különben a barmok szépen belépnek a wormhole-ba és keresztet vethetsz rájuk (lévén a wormhole közvetlenül a Nexus-ra nyílik, ott pedig csak az Angelwing életképes). A Colossus-t kicsit hátrébb parkold le, ui pajzs nélkül nem igazán bírja a gyűrődést.

3. Miután elrendezted a flottát csinálj egy mentést és mormolj el egy imát, hogy keveset kellejen majd visszatöltened. A hajók pajzsát kapcsold 150%-ra, a fegyverzetet pedig 200%-ra.
    Az Angelwing-el menj az épségben maradt reléhez, amint befejeződik az átsugárzás, a wormhole-ból megindul az invázió. Ekkor, mint a mérgezett egér, indulj vissza az Angelwing-el a wormhole-hoz, mert szükség lesz az Angel tűzerejére.
    Az első hullám gorg hajókból áll. Kb. 15 sec-ig nincs pajzsuk a beugrás után, így lehet tarolni közöttük (ezért fontos, hogy minden hajón legyen legalább 2 plazma ágyú a legerősebb típusból, a küldetés sikere múlik a rövid idő alatt bevihető minél nagyobb hulldamage-en). Célszerű a legnagyobb hajóegységet (egy csatahajó) célba venni és kilőni + mellé befér az időbe egy-két kisebb egység. Az invázió elején beugrik a rendszerbe egy szövetséges gorg hajó, aminek a béketkötéskor megvédted az irháját (persze minél távolabb, nehogy azonnal hasznát lehessen venni). Ezt te irányíthatod, kapcsold 200% hajtómű teljesítményre és irányítsd a flotta felé, ezután akár el is felejtkezhetsz róla, mert a 3. hullámnál nem ér oda hozzád hamarabb.
    Miután kilőtted az első hullámból a csatahajót, jön a második hullám 8 emberi nehézcirkáló képében, ezeknek kb. 5 sec-ig nincs pajzsuk. Amint megjelennek, azonnal vedd célba őket és igyekezz kilőni az összeset. Jutalmul néhány bazi nagy robbanást kapsz (a hajókon rengeteg rakéta van), amik jó eséllyel elpusztítják az első hullám maradékát is.
    Ekkor jön a 3. hullám (gorg-ok), ebben már két csatahajó van egy rakás kisérő egységgel együtt. Ha jól csinálod, akkor egy csatahajót ebből is ki tudsz lőni, mire a többi feltölti a pajzsait.
    Ekkor kezdődik az igazi menet, ha az Angelwingről nem felejtkeztél el, ekkorra visszaért hozzád.
    Megcseréled az energia sorrendet, 200%-ra teszed a pajzs töltést és 150%-ra (kisebb hajóknál 100%-ra) a fegyver töltést.
    A pajzsbontó fegyverek hasznavehetetlen szarok a játékban, ezért kellett a nehézlézereket favorizálni. Kijelölöd a másik csatahajót, kiválasztod rajta az összes fegyvert és a lézerekkel elkezded kilőni őket. Az Angelwingen levő egységek kivételével ereszd ki az összes vadászt és bombázót a hajókból (kivétel az Angelwing!), ezek is pusztítsák a fegyverzetet (szinte az összes el fog pusztulni, de no problem, az uccsó küldetésre úgyis csak az Angelwing és 3 szakasza megy veled). Ezt eljátszod az összes hajóval. Ha fegyverekkel végeztél, jöhet a pajzs generátor, utána pedig a hajótest. Időközben be kell futnia a szövetséges gorg hajónak is, vond be a buliba.

4. Ha ezzel a hullámmal végeztél, még mindíg nem lélegezhetsz föl, ui jön a negyedik hullámban 4-5 hajó, ezekkel szintén el kell játszanod az előbbi fegyver/pajzs/hajótest játékot.
    Ha ez is meg volt, az Angelwing belép a wormhole-ba és jön a final mission (megnyugodhatsz, az előzőhöz képest sétagalopp).
    Ezekre figyelj:
    - minden sikeresen visszavert hullám után mentés, de ne az előzőre, hanem külön slotba, ui. egy jónak tűnő állás, pár pillanattal később hatalmas szívásnak bizonyulhat. Én csak tudom, kb. 18 visszatöltésből csináltam meg ezt a csatát a legnehezebb fokozaton (ebben benne volt több fegyver összeállítás kipróbálása miatti küldetés újrakezdés is).
    - ha elveszítesz egy csatahajót/nehézcirkálót, tölts vissza, mert a hiányuk garantált vereséget jelent (egyszerűen érvényre jut az ellenség számbeli fölénye és lenyomnak, mint a bélyeget).
    - a Colossust minden áron meg kell védeni, ha kilövik vagy elveszíti az antimecha pajzsot, akkor rád szabadul az összes környéken lebzselő mechanoid és game over. Ugyanez történik akkor is nagyerejű pajzsromboló cucc találja el (pl. Rad Bomba), ami blokkolja az antimecha pajzs működését. Ez akkor fordulhat elő, ha nem a wormhole közelében kezded a csatát, hanem megvárod, hogy az eggyes hullámok eyenként érjenek oda hozzád. Ilyenkor ui. először a rakétákat/torpedókat fogják nagy távolságból elereszteni és a flakrendszer/vadászfedezet ellenére néhány bizony be fog találni (ezért kell mindenáron a közelharcot erőltetni kezdettől fogva)
  • Masakari
    amugy valami magyar multi féleséget össze lehetne hozni...anno próbáltam pár külföldi sráccal meg osztálytársammal...nem rosz:)
  • Fenrir
  • Masakari
    nem emléxem már pontosan a pályára..de 2-djára ott hagytam abba.. a léyneg hogy 1 relé állomást meg kell menteni és védeni+a Clossus-t is mert ugye azon van a anti-mechanoid pajzs...az ellenfeles hajókat meg ki kell lőni mind1 szálig..persze nem árt ha az angelwing is túléli..többi hajó nem léyneg mert az uccsó pályán(ami a következő) csak az angelwinget lehet használni
  • AngelofDeath
    Hi, remélem segitenni tudtok nekem. eladtam a föld felett zajló nagy csatás pályán remélem tudtok segiteni.
  • Toroco
    most hagytuk abba. van tobb féle csata mód, van egy halom beállítás amivel most nem foglalkozztunk, és minden faj hajóival lehet menni. elég fura volt a multi a single játék után
  • LSSAHPAUL
    Majd feltétlenül számoljatok be hogy milyen a multi!!!!
    Mik a lehetősegek, stb!!!
  • Toroco
    nem akar valaki multizni? eddig ketten vagyunk biztosra. szerdán, azaz ma 17 órakkor. 16:30 körül kéne msn en összefutni, egy rövid megbeszélésre, és a hamachi beüzemelésére. MSN címem: [email protected] aki jönne az vegyen fel
  • Fenrir
  • Immortality
    sziasztok...
    Segítségeteket szeretném kérni. Elakadtam :S Angelwing + brutus ... egy álcázott hajot kell megmenteni .. 6 gorg hajo ellen.
    Valami ip blokkert is emelegetnek :S de eddig semmi siker..
    Előre is köszi a helpet.
  • Temporal Vortex
    Először is szerelj fel gunboat-ot az Angelwingre.
    Elindulsz álcázva a melletted 4 k-ra lévő Gorg hajóroncs fel, majd megközelíted az ostromlézeres Gorg hajót, aminek most nem tudom a nevét.

Közben figyelsz, hogy egyik Gorg hajó se keüljön 7 k közelébe, mert akkor felfedeznek.
    10 k-ra a bázistól megállsz és kiadod a gunboat-oknak, hogy támadják az IP blokkolót.
    Kilövik.
    Eközben te visszavonulsz. Ahogy megérkezik a flotta célszerű a Sparta és a Brutus segítségére menni, és kilőni velük egy-két hajót.

Bázis pajzs feláll, elindul az ostromlézer. Miután átvetted a flotta irányítását, ha feláll a pajzs minden hajónak kiadod a pajzsbontás parancsot a bázist célozva.

Leomlik pajsz, akkor az összes gunboat-ot ami a többi hajón van rögtön be kell küldeni, hogy löjjék szét a Titán pajzs-át.

Ezután már csak el kell takarítani a maradék Gorg flottát :)

Sok sikert!
  • Toroco
    én is
  • REALITAS
    Nem rossz ki fogom probálni.
  • Fenrir
    Hoppáré mit találtam? Minden Battlestar Galactica fan-nak kötelező mod, ez a teljes BSG flottát teszi játszhatóvá, a fájlok itt vannak:

Katt

A 30 megások a modfájlok, gondolom a dátumból ítélve a 28-JUN-2006 a legfrissebb, ebből van zip és rar verzió is. A képeket érdemes végignézni, nagyon profi munka lett.
  • SaGa Jr
    Ez dúrván hangozhat, de nézz szét a TESCO-ban. Vannak olyan játékcsomagok (bazinagy sárga dobozban van vagy 4-6 játék) amikben benne van ez a játék is. De egy kis mázlival az sem kizárható hogy önmagában is megkapod.
  • Toroco
    Hát én nemtom hol lehetne még megvenni.
  • Species
    Sziasztok!

Nem tud valaki ilyan üzletet ahol még lehet kapni a játékból?
    Cdgalaxis, meg 576 voltam de ott nincs.
  • Toroco
    hát asszem én úgy csináltam, hogy jó messze maradtam a bázistól, és elcsaltam a hajókat, és egyesével szétlöttem őket. aztán a nagy hajókkal leszedtem a bázis pajzát, és amíg nem állította fel rakétázás, ha elfogytak a rakéták akkor küldtem az összes hajót. és ez igy ment egy darabig. pajzs le, támadás, visszavonulás, pajzs le.... amíg meg nem semmisült.
  • DaemoonHunter
    Sziasztok! Tetszik a játék csak kicsit nehéz:S Most a Titan nevű küldetésnél járok ahol egy gorg bázist kell szétlőni úgy hogy van egy erődpajzsa is. Közben meg lőnek ostromlézerrel. Már 5-6 szor próbáltam nekifutni de nem megy:S PLS segítene valaki aki játszott már vele?
  • Fenrir
    Én sokáig olyan hibába estem, hogy nem néztem, hogy egyes fegyverek mit sebeznek és úgy próbáltam 1 vs 1-ben kilőni hajókat, persze sikertelenül.

Ajánlatos ágyuknak valamilyen shieldbuster-t felrakni ami a pajzsot rombolja és mellé rakni torpedókat amik a hajótestet ütik át, én ilyen kombóval mentem sokáig.

Amúgy ajánlom az alábbi linket, itt még azt is leírják, hogy melyik küldetésben milyen fegyverarzenált érdemes felszerelni az egyes hajókra:

Katt
  • LSSAHPAUL
    Kezd előlről a pályát. Most ébredtem rá hogy a Nexus erről szolt.. Elkezdtél egy pályát, és megsem tudod sebezni a ellenfél hajóját. Újra kezded más fegyverekkel, majd megint, mig végül rájössz mit kell használni. hm kijöhetne már valami folytatás..
  • Toroco
    van ilyen, néha két hajó nemtudja kilőni egymást. lesz olyan is hogy 3 hajóval sem nagyon tudod kilőn az ellent
  • Mr Spock
    Most kezdtem el játszani vele. És az lenne akérdésem, hogy miért nem bírja az Angelwing lenyomni egyik raptor hajót sem? Fegyvereket frissítettem. Próbáltam már úgy is, hogy előbb kilőni az alrendszereket, de az sem használ. Meg akármennyi kárt teszek a hajójukban, pillanatok alatt megjavítják. Mit csinálok rosszul?
  • Toroco
    Vegyél fel engem is msnre [email protected] esetleg most szerdán nem volna jó? utána már nem nagyon érek rá a vizsgák miatt január végéig. ha jó a szerda kitalálunk egy időpontot amikor msn-en megbeszélnénk a szerdai játékot.
  • lee56
    szia, én is ki szeretném próbálni multiban, ha gondolod vegyél fel msn-en ([email protected]), ott megbeszélhetjük mikor és hogyan..
  • Fugitive
    Továbbra is azt várom, hol lehet multiban nyomni.
  • lee56
    Jaja, most igy visszaemlékezve (már amennyire megy ), ha a megmaradt pontok továbbvivődtek volna pályárol páylára, a végén annyi lett volna, hogy nem tudtam volna hova rakni, és nem ugy emléxem, hogy igy lett volna :).