2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Max a videokártya beállításinál a gammát (asszem) felnyomod, és máris világosabb lesz valamivel.
De szerintem lepd meg magad egyel karácsonyra :) -
akkor valoszinuleg nem tini a monitor, kezd "faradni" :o -
RiaValkyre #1894 Figyeljetek... nem tudjátok, ha a képernyőm elkezd sötétülni (szóval hogy nem hirtelen sötétül el, hanem egyszerűen csak nem tudom világosra állítani, nagyon sötét), azzal tehetek valamit még, vagy inkább dobjam ki? -
RiaValkyre #1893 Akkor küldjél :)
Azzal is segítessz. Ha gondolod meg is írom helyetted, csak tudod nekem macera ismeretlen e-mail címek kiguberálása a semmiől XD... egyébként sztem nekem tuti nem segítenének azok akik reklámozták most (pl PCDome) már tuti elegük van belőlem :D... amennyit nyaggattam már őket... -
Kis nyűggel de megtehetik:)
Plusz még a különböző fanoldalaknak küldeném el.
Olyanoknak ahol játszanak Freelancerrel, Master of orionnal, stb. stb.
Azért ott is felfigyelnek az ilyenekre:) -
Lehet azt kéne, hogy valami "nagyobb" magyar ujságot, ilyen gamer lapnak kéne írnod, hogy ha lennének olyan kedvesek picit a befolyásukat latba vetni, pl Gamestar, PCGURU. És küldjék el "Testvéroldalaiknak", és másnak is ha tudják. :) csak ezt nehéz elérni, de hátha rendesek :) -
Nem azt mondom, hogy semmi értelme írni hiszen ha nem próbálkozunk nem lesz belőle semmi sem. Csak éppen nem lesz egyszerű külföldön is reklámozni. -
RiaValkyre #1889 Én már láttam. Az egyiken épp mólt héten volt fenn egy ókori-stratégiai PC petíciójának a hírdetése... valami Island volt a játé nevében, tök mindegy... de ez mekkora szinten lehet hülyeség, ha ezt nekik írom? Ha hülyeség lenne, nem kínlódnék egy fél órát a megírásával a levélnek meg még meg is keresni az elérhetőségeiket... -
Meg kell, hogy mondjam: nem nagyon szoktak petíciókat reklámozni ilyen helyeken, legalábbis én még nem láttam. Gondolom azért mert sok közte a hülyeség és lehet, hogy ezzel árasztják el őket, azóta pedig élből törlik az ilyen leveket mint amit te is küldtél. -
RiaValkyre #1887 Őszintén... akkor most tulajdonképpen miért is vannak? Nem azért h az ilyen híreket leközöljék, leszedhessük a demókat és fórumban vitatkozhassunk'? Nos, ha nem olvassák el ezeket, akkor máris 2 ezek közül bukott. -
RiaValkyre #1886 Hát de azért... -
Lehet, hogy annyi ilyet kapnak, hogy belefáradtak...
Amúgy legalább egy megkaptuk, de... üzenetet illene küldeniük. -
RiaValkyre #1884 Miért van az h a hazai weboldalak akkor is válaszolnak ha annyira se nagy fontosságú a levél, mint egy wellnesshirdetés, a külföldiek meg az érdeklődőlevélre se képesek legalább egy 'megkaptuk'-at sem küldeni? -
RiaValkyre #1883 Jah... mivel perpillanat nincs ami reklámozza.... -
744. Kicsit megakadt mostanában :) -
Bug az mindég vanik... -
Valóban az eddig látott egyik legjobb a maga műfajában (IG2 mellett), csak a kergetőzés unalmas néha. Plusz, hogy a hajóim eltűnnek vhol a hipertérben és nem tudom őket sehogysem eltávolítani a listából:P
-
Én imádok fejlesztegtni/építkezni, afféle architekt típusú mérnökember lévén. Főleg defenzív offenzíván alapul a taktikám és hát az Ascendancy minden eddig megjelent játékot felülmúl etéren (magasan), mindamellett, hogy szórakoztató/kényelmes , nem egy uncsi Masters of Orion széria. (azt is szeretem pediglen) -
Jó az az Ascendancy, csak marha unalmas már akkor amikor sorba foglalod el az ellen bolygóit. -
Ehh... -
RiaValkyre #1876 Akkor orosz honlapon nem tudsz beírni fórumba? Én is tanulom azt elvileg, de nagyon nem megyek vele sokra XD -
Tegnap szortiroztam a regebbi CDimet es elokerult egy eredeti Haegemonia :) feltettem jatszottam vele, de most mashoz van hangulatom :/ -
Többet tudok oroszul mint franciául :) -
Én is petiztem. Mondjuk nekem az IG1-2 de főleg a 2 az etalon, meg a Reunion, de azé a Nexus sem volt kutya.
IG2-höz hasonló játékot elfogadnék újat, még ugyanolyan grafóval is. De profi őspéldának ott a jó öreg Ascendancy. -
RiaValkyre #1872 Nem azért kérdezed h mi a fórum címe, h írsz bele? -
Mithovamiért? -
RiaValkyre #1870 Nah beírtad, Fenrir? -
RiaValkyre #1869 jaaah :D -
Nem hinném :) -
RiaValkyre #1867 Fenrir, tudsz franciául? :) Tök jó. :) -
RiaValkyre #1866 Köszi, Gripen :) a webo címe: (vagyis a fórumáé) http://www.jeuxactu.com/forums.html
-
HunGripen #1865 Hellotók, szerintem a Nexus az egyik legjobb űrhajószimulátoros-űrcsatás játék, és én is szívesen fogadnék egy 2.részt. Megpróbálom pár külföldi fórumon is reklámozni a petíciót. -
Mi az a webo? :) -
RiaValkyre #1863 Bocsi, eléggá elírtam: '"baj", fórumcímet" és 'keresse' :) -
RiaValkyre #1862 Szívesen :)... egy választ kaptam... :S A francia webo nem fogja reklámozni de a fórumot beajánlotta ahol be lehet náluk ezt íri... a semminél több. De van egy kis ba: nem tudok franciául -_- Van itt valaki aki tud? Odaadom a fórumcímwt is, csak leresse meg a Nexusosat, és írja be XD -
Jól teszed, és köszi a fáradtságot. ^^ -
RiaValkyre #1860 Most küldtem azokra a weboldalakra levelet, amik nem válaszoltak először (nem mindre, mert pl a francián nem igen találtam a contact-ot XD) de mivel legalább 5 szerkesztőjének küldtem külön-külön minden egyes weboldalnak, gondolom az egyik csak válaszol... nem fogok egyhamar leszállni róluk XD -
Nem igaz mert 709 :P -
RiaValkyre #1858 De az a baj h elvileg egy kinti webo. kitette a reklámot, én mégsem találom a weboldalunkon... bár, még kitehetik.
De a többi weboldalnak, ami nem válaszolt, szerintetek küldjek még egy levelet? Hátha ha az egyik szerkesztőnek írok, akkor válaszolnak... -
taps