2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#1775 Na, akkor nemtom.
nézd meg esetleg az egérbeállításaid.
De érdemes a patch után is megnézni. Amúgy nekem semmi bajom nem volt vele. -
RiaValkyre #1774 Az egér megy benne alig, a videóval semmi gáz :) -
RiaValkyre #1773 okksa, köszi :) -
#1772 Ja, létezik. Gondolom beszaggatt a videó nagyon.
próbáld emg 98-as módban indítani.
Ja és szedd le hozzá a patcheket. Érdemes:) -
RiaValkyre #1771 Halljátok, az hogya lehetséges, hogy pl a Sims 2 meg az új GTA-k elmennek a gépemen, de az IG 2 nem? Töri. De nagyon. -
#1770 Örülj! Hátha egyszer tényleg választ is kapunk. -
RiaValkyre #1769 Hadd üröljek már neki. :) -
RiaValkyre #1768 Na jah... nem baj, így is több, mint vártam :) -
#1767 Ha lenne 2 nulla még a végén akkor lenne miről beszélni, de így... -
RiaValkyre #1766 171. Haladunk... -
RiaValkyre #1765 De tényleg... Mit lehetne még csinálni? -
RiaValkyre #1764 Magyar össznépi dolog...? Hmm, lehetne, ez igaz... de hogyan? Az összes, amit tudtam csinálni, hogy a nexusthegame.com összes (!) olyan regizett felhasználójának küldtem levelet az adminisztrátoron keresztül, akinek fenn van msn vagy e-mail címe a siteon (hozzáteszem, több, mint 8000 emberke), plussz körlevél a gportal/nexus-on, és pár fórumba a reklám-hozzászólás.
Vkinke ötlete még? - A PCdome vezetőit' nem érdekli a dolog, már kérdeztük-... Várom az ötleteket. :) -
#1763 Én megvettem tavaly kb 2000 Ft-ért teljesen dobozosan, de így pár év után újra játszani vele már nem volt olyan jó. Nexus jobb még mindig űrharcban :) -
#1762 Ezt a videót ismerjük, innét eredt az egész felhajtás. Amúgy 2005 márciusi a videó... -
Masakari #1761 nem tudom..lehet hogy nem lesz 2 de ez a video már magában is érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y
amugy valami nagy magyar ösznépi hentet össze lehetne hozni.... -
RiaValkyre #1760 Szedem le torenttel az Imperium 2-t. :) -
RiaValkyre #1759 Köcce :) -
#1758 Necces:(
Szerintem érdemes várni. Vagy esetleg hitelre venni vmi gépet, de azok meg nem jók:(
Ajánlom a prohardver fórumait, ott vannak garis cuccok viszonylag olcsón, igaz nem boltból, de legalább gari van.
Vagy ott a HWSW is, ott is meg tudod kérdezni, hogy mit vegyél.
Érdemes minél több helyen körülnézni és kicsit beleásnod magad a dolgokba, hogy értsd mit akarsz venni ill. mit akarnak veled megvetetni. -
RiaValkyre #1757 Ja, igen... 35-40 ezernél nem igen fogok tudni többet szerezni :S -
RiaValkyre #1756 háááát... :S Ezt sem tom XD Mert elvileg 16-ért már kapok normális alaplapot.. de nem tom, h ahhoz jó lesz-e a procim, vagy újjat kell-e majd vennem, ami ugye megint viszi majd csak le a vidikártyára szánt pénzemet... aztán meg a kérdés, hogy mekkora memóriát taálok bele nagyhirtelen vagy hogy a vidikártyához meg már alapban az egész rendszerhez jó lesz-e a processzor, ha veszek ha nem. Meg, hogy tényleg beszámítják-e majd nekem 17-ért a régi alkatrészeket.
Fogalmam nincs róla, tényleg. Most kissé bele vagyok zavarodva. -
#1755 Kérdés, hogy mennyit szeretnél költeni max. egy videókártyára?
-
RiaValkyre #1754 :) Ok.. szal jó volt a megérzésem -
RiaValkyre #1753 Írtad tegnep itt lammer... neked jó volt? -
#1752 Eleg regi kartyanak szamit, egy eve meg talan kozepes kartyanak elment volna, de ma mar teljesen felesleges ilyen kartyat venni. Ha lesz Nexus 2 valoszinuleg nem fog menni azzal a kartyaval ^^ -
RiaValkyre #1751 Ööö... bocs, h megint visszatérek a témára, de láttatok már HIS ATI Radeon 9600-os vidit? Ezt ajánlgatta nekem akinél cserélem majd a fél gépemet. Szerintetek ez viszonylag jó még? 128as
Bocs az ismétlődő hülye kérdésért, de igen csak az a benyomásom, hát akar verni a csávó, mert nem értek hozzá. :S
Gondoltam kérdezek előbb... -
RiaValkyre #1750 Persze... vannak ott választható 'pályák'... köztükk van pár, mikor a gép ellen mész. Ha jól emlékszem a 'Gondolkodó gépek táadása' is az... -
K Ace #1749 HElosztok. A multiplayer-t lehet valamilyen módon AI ellen játszani? -
#1748 Start Menü, Futtatás, írd be, hogy "dxdiag". Az egyik fülön a whql frissítés után megjelennek a videókártya adatok.
Riva TNT2 tényleg nagyon oldschool :P -
RiaValkyre #1747 Ja.. nálam is így van általában. Ha van egy game, ami kell nekem, és nem is fut, akkor jön a csere :D -
#1746 Fogalmam sincs :) , leginkabb az utolso pillanatban jutok el a terveim gyakorlati megvalositasahoz :p. Majd ha kijon egy olyan jatek ami a jelenlegin nem fut elvezhetoen, lesz valami uj xd -
RiaValkyre #1745 Aham.. értem. :) És te milyet tervezel, még nem tudod? -
#1744 Hat akkor 8800 korul kell gondolkozni, az meg 2 ev mulva is kartya lesz, amennyiben nem a legujabb csillogo villogo jatekokkal szeretnel jatszani. Nekem egy Geforce 6600GT kartyam van most is, talan 2 eve vettem, lehet regebben, egyenlore minden szepen futott rajta ami erdekelt, bar enis mostanaban tervezem a gepcseret :) -
RiaValkyre #1743 Bezzeg a GTA-t elviszi XD -
RiaValkyre #1742 Hmmm.. ezesetben nem tom milyen vidikártyám van XD Én nem naon szoktam meglesni, h milyen a típusa, menjen és kész, szal nem kérdeztem túl sokat fél éve, mikor ezt megrendelte utesóm... de 128MBon fut, nem integrált (tudom, h azok legtöbbször nem túl életképesek ).
Van Everest-em, egy progi, biztos ismered, leírja a típusait a géped részeinek. Az is csak ennyit írt... na mindegy, végül is most miért vitáznánk ezen, ha úgyis lecserélem :)
Köcce az infókat :D
Csak most ugy kb ki kéne derítenem, h milyent szerezzek, hogy azért legalább pár évig mehessek is vele... nem úgy mint ezzel... bármilyen is ez XD -
lammaer #1741 Hát, nekem volt Riva 128-asom (nem TNT :) ), az 4MB-os volt. 3D kártya természetesen, de nem olyan 3D kártya amit most kérnek a programok.
Ja, akkor 32MB körül ketyegtek a dolgok, de hogy esetleg több van rajta az nem mérvadó.
Itt egy kis leirás a riva TNT2-esről, 1999-ből :) http://en.wikipedia.org/wiki/RIVA_TNT2
Figyu, a legbiztosabb ha valamilyen hardver teszter programmal megnézed hogy tényleg mid is van. Ha tényleg TNT2-es, 3ds játékokat felejts el kb 5-6 évre visszamenőleg (vagy megy szoftveresen, ami ronda és lassú). És ez nem Nvidia kérdése, ez a kártya öreg. Nagyon öreg.
-
lammaer #1740 Elnézést, de ez marhaság. Csodálom hogy a telepitő egyáltalán elindult rajta. Ez a kártya még bőven a geforce 1 megjelenése előtti, márpedig az geforce hozta be a 3D Transfrom and Lightning technológiát (GPU). Jópár éve minden 3Ds játéknál alap a 3D TNL képes kártya, márpedig a Riva 2 nem az, ergó elvileg se mennek, maximum szoftveres gyorsitással. -
RiaValkyre #1739 Hallod, akkor nem tom, Riva van rámetszve, más nem, meg hogy NVidia :D Szoftveresen meg csak bő számsort ad nekem... de akkoriban a 32MB volt a max kb nem? -
RiaValkyre #1738 Akkoriban 128as vidi?! Mi a? Sztem akkor rosszat írtam, mert ez 128 as :D -
RiaValkyre #1737 :( ... el kéne rajta menni elvileg mindennek. Ugyértem a 3d-s programoknak is, pl a gamek; Sims2, Tomb Raiderek, Theocracy, stb... ja, meg persze a Nexus is.
Mégsem mennek. A honlapon fent van fórumban rengeteg ehhez hasonló, és mindig a videókártya nem kompatibilis.... "DirectX failed...' meg "Assertion failed..."
El is hiszem, ha a feleakkora kapacitású más vidiken megy. -
lammaer #1736 Riva TNT 2???? Bocsáss meg, az a videókártya az intel pentium 200 MMX környékén jelent meg....