2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
RiaValkyre #1856 704 -
RiaValkyre #1855 Jaja :) De azért külföld sem jönne rosszul'... -
#1854 HW kicsit besegített, 667 eddig :) -
RiaValkyre #1853 Na jó, van itt valaki aki tud angolol jól és ismer kinti PCweboldal(aka)t? Küldtünk levelet jópárnak de a (szerintem) nem túl rábeszélő vagy udvarias, inkább csak olyan reklám jellegű levélre egyetlen egy adott pozitív' választ, hogy reklámozza, a többi meg sztem nem is válaszolt (nem én intéztem, szal csak azt tom, h 'nem'). Szal most kéne írni pár kedves, szimpi 'lééééccccci' levelet az angoloknak, németeknek, mert ez így nagyon nem fog menni.
-
RiaValkyre #1852 Kicsit lassul... -
RiaValkyre #1851 487 -
RiaValkyre #1850 Okkey -
#1849 naagyon köszi, felnézek nemsoká -
RiaValkyre #1848 Név:Nexus-Magyarország és a jelszó: Avalon ... a magyar nexus-oldal szervere. Általában csak én és még 2 tag vagyunk fenn a 27ből... az én gépem meg rossz, de ha fellépsz, szólok a másik 2 embernek majd MSNen, hogy nézzenek fel. :) -
#1847 Lenne egy kérdésem, nem tud valaki egy hamacsi szobát ahol játszanak multiba a nexussal?:) Szívesen kiprobálnám, csak serverek hiján kicsit nehéz. :S Vagy ha esetleg fent van a valakinek a game, dobhatna egy privit, megköszönném és akkor csinánánk eggyet. -
RiaValkyre #1846 :) A sok hajó irányítása nem olyan nagy gond HA van pause :D Csak multiban ez elég nehezen lenne megoldható. -
#1845 :p -
#1844 Hali, na pont most nyomtam végig :)
Jóféle, szeretem az ürstratégiákat ^^ -
#1843 Enis :) ... Nagyon szep lett, es a storyval is meg voltam elegedve, tenyleg eleg jo lett. Az egyetlen dolog ami neha zavart, az az hogy nem szerettem sok hajot iranyitani :) amikor barataimmal jatszottunk egymas/gep ellen, akkor is mindig egy hajot iranyitottunk =) -
RiaValkyre #1842 Nekem is a kinézet és a sztori jött be legobban... bár bevallom, nekem tetszett, hogy ilyen kicsit monoton volt. És hozzáteszem: én nem is szerettem olyan nagyon az Imperium Galactikákat. Örülök, hogy nem olyan lett. -
#1841 Örülök hogy sikerült a dolog.:)
Igazság szerint aminek indult az IG3 és ami lett az sajna távol áll egymástól:(
A játékban nekem nagyobbrészt a kinézet és sztori tetszik, maga a harc egy picinykét unalmas és a legtöbb küldetés is csak egyféleképpen oldható meg, vagy nagyon nehezen. Igaz, a harc másmilyen nem is igen lehet, mint lassú:)
De pont azok miatt a dolgok miatt amik kimaradtak belőle és amiket sejtet a játék, szeretném a folytatását, s jó lenne ha a fejlesztők megkapnák a szükséges időt és nem kellene kompromisszumokkal törődni.
Sajnos nagyon kevés cég van amelyiknél ezt meg lehet tenni, de mostanában nagyon előretör az RPG-sített vonal, ahhoz meg munka kell:) -
RiaValkyre #1840 De egyébként köszi :) -
RiaValkyre #1839 :) Már szóltunk. Kinn lesz HW-en is este felé már, és tizenvalahány külföldi oldalnak küldött az egyik nexus-teames, hogy reklámozzák :) -
#1838 HW nem rossz, Barny-t onnan amúgyis ismerem, esetleg szólhatok neki. -
#1837 Rengeteg van hidd el:)
De szerintem egyszerűbb, ha írsz a Hardwiredeseknek vagy bárki másnak, hogy legyenek szívesek külföldi partnereiknek, újságoknak szétküldeni a Petíciót egy kis magyarázattal, hogy miért van és hogy mennyi aláírás szükséges:) -
RiaValkyre #1836 Igen, ezt már rég tervezem, hogy így is reklámozzák, csakhogy van egy kis gond: 1, nem ismerek külföldi ilyen lapokat 2, angolul hiába tudok, olyan meggyőző azért mégsem tudok lenni levelimben, mint mayarul :S Az pedig kell ha rá akarjuk venni őket... -
#1835 Lesz még több is. Már csak azt kellene elérni, hogy nemzetközi online játékújságok is írjanak egy kis cikket róla. Akkor gondolom kicsit gyorsabban pörögne...
-
RiaValkyre #1834 400... ezt is megértük -
#1833 400. -
RiaValkyre #1832 :) Szivesen -
#1831 Nagyon thanks :) Akkor föl is rakom a gamet. ^^ -
RiaValkyre #1830 A főmenüben föntről a negyedik hasáb: Language. Ott ar akatt, és ott lesz a magyar is... arra is katt, és máris magyar lesz a game. -
#1829 Hali :)
Lenne egy kérdésem, a játék angolul van meg, nem lehet valahogy "magyarosítani" az amúgyis magyar készítésű játékot ?:) -
RiaValkyre #1828 Cool... már csak az a aj, hogy szerintem kemény 2 napig lesz ottkint -_- -
RiaValkyre #1827 Kitették!!! -
#1826 \o/ -
#1825 Grat Ria
378 eddig. -
#1824 PCDOME!!!!
PETÍCIO
2004 végén jelent meg a Mithis "tollából" a Nexus - The Jupiter Incident, amely gyakorlatilag a hányatott sorsú Imperium Galactica harmadik részéből lett azzá, ami. Később a hazai fejlesztésű űrstratégia folytatásáról is lehetett hallani, amelyet az időközben megszűnt Mithisből alakult Most Wanted Entertainment készíthetett volna el a hírek szerint, ám a projekt azóta is áll, illetve hivatalosan nem is létezik. A hazai, illetve nemzetközi fórumokon ezért egy petíciót indítottak a második rész elkészítésért, ami - ha összejön a megfelelő számú aláírás - talán motiválhatná a fejlesztőket.
-
RiaValkyre #1823 Megint lett küldve a PCDome-seknek egy levél ezzel... ha még most is azt mondják, hogy nem hisznek nekem én komolyan nem tom mit csinálok XD
Mikor multkor írtam, azt mondtk, pletykák alapján nem csinálnak ők semmit. -
#1822 The Matrix has you :) -
RiaValkyre #1821 Halljátk, életemben nem hittem volna, hogy ennyi internetes Sci-Fi 'club' van Magyarországon :S -
RiaValkyre #1820 Na.. fennvan youtube-on is, a trailer leírásában a reklám... a tulaja odaírta nekem :) -
RiaValkyre #1819 Ott vannak most ezek a fórum-társalgások... és le is lehet most szedni egy ISO file-t: a játékhoz kötődő összes filmanyaggal, plusz leírások hozzá h mi mi (mármint a videókközül mi micsoda, mert ugye még au IG3 kezdetleges videói is ott vannak -stb-).
De egyyébként meg ccsak azért kérdeztem, mert jópofának tartom azt a weoldalt :) -
#1818 Én fent tudok lenni ha kell :) -
RiaValkyre #1817 Valaki fenn van HardWired-en?