Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Az jó sok, de hátha.
Több helyen is terjeszteni kellene.
A hazai és külföldi internetes médiákat is értesíteni kellene, ha még nem történt meg😊

De ki tudja... elvileg 200 000 példánya kelt el a legelsõ években. Ha csaka felének tetszett, és meglátja valahola petíció címét, csak aláírja... Semmi se lehetetlen... még talán ez sem XD
Örömel látom hogy riavalkyre nem véletlenül pazarolta az idejét kedvenc játékának fejlesztQ csapatának felkütatására! TESSÉK! szép munka volt! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

De azzal is sem érnénk el tulképp semmit...
Na, kaptam egy konkrétumot: 1000-1500 kéne.
Helo nem tudjátok hogy honnan tudnék letölteni a nexushoz kiegészitéseket?
elöre is köszi

Hozzáteszem, anyázós válaszra számítottam... de ez egész kedves volt.
Kaptam választ egy HardWired fórumon a petícióra... kíváncsi valaki részletesebben is rá, vagy elég ha azt mondom, h "szeretnék, de biznisz-meneinknek nem éri meg 300 embernek ezt megcsinálni, de ha több lesz szóljatok!"?
320
Hamachival. Szerezd be a progit, keress vmelyik weboldalon vagy valakitõl, aki még szereti na gamet egy szervercímet, lépj be abba a szerverbe, és máris játszhatsz másokkal... akik épp online vannak, és õk is szeretnének.
csá all. Tudaj valaki hogy hogyan lehet a Nexussal neten játszani?
😊 Ez jó
Fenrir
A lepényhal meg utoljára 😊

A halál csupán a kezdet...

Na jah... azt már felfedeztem, hogy a MWE oldalán minden e-mailcím érvénytelen. Küldessz valamit, és jön a levél, hogy nem létezik a cím.
Agamemnon
Bár azokhoz is eljutna, akik érdemi választ is tudnának adni...

És persze, válaszolnának is...

Bak'... most nézem, a legelhagyatottabb fórumon is fenn van a petíció 😊 Ez gyors volt.
😊 Igen, úgy értettem, hogy a játék-style jobban bejön... bocsánat, ha félreérthetõ volt. 😊
Fenrir
Nem jobb, csak más 😊

A Nexus jobban tetszik.
Ok
Randal
Csak vedd már meg. 500 Ft vagy mennyi.

Fenrir
<#wave>

Jajj.. szóval sikerült leszednem pont azt, ami angol? -_-
Fenrir
Csak magyar.

Katt

És ez beállítás kérdése?
Fenrir
Teljesen magyar verzió van belõle.

Figyeljetek... én emlékszem rosszul, ha úgy tudom, van magyar nyelv is az IG2-ben?
Lesz ez még...
Agamemnon
Nem gyerekes egyáltalán! Bár több lenne.

Tûnhetek gyerekesnek, de én még mindig örülök a 215-nek.
Randal
Na, akkor nemtom.
nézd meg esetleg az egérbeállításaid.
De érdemes a patch után is megnézni. Amúgy nekem semmi bajom nem volt vele.

Az egér megy benne alig, a videóval semmi gáz 😊
okksa, köszi 😊
Randal
Ja, létezik. Gondolom beszaggatt a videó nagyon.
próbáld emg 98-as módban indítani.
Ja és szedd le hozzá a patcheket. Érdemes😊

Halljátok, az hogya lehetséges, hogy pl a Sims 2 meg az új GTA-k elmennek a gépemen, de az IG 2 nem? Töri. De nagyon.
Agamemnon
Örülj! Hátha egyszer tényleg választ is kapunk.

Hadd üröljek már neki. 😊
Na jah... nem baj, így is több, mint vártam 😊
Fenrir
Ha lenne 2 nulla még a végén akkor lenne mirõl beszélni, de így...

171. Haladunk...
De tényleg... Mit lehetne még csinálni?
Magyar össznépi dolog...? Hmm, lehetne, ez igaz... de hogyan? Az összes, amit tudtam csinálni, hogy a nexusthegame.com összes (!) olyan regizett felhasználójának küldtem levelet az adminisztrátoron keresztül, akinek fenn van msn vagy e-mail címe a siteon (hozzáteszem, több, mint 8000 emberke), plussz körlevél a gportal/nexus-on, és pár fórumba a reklám-hozzászólás.
Vkinke ötlete még? - A PCdome vezetõit' nem érdekli a dolog, már kérdeztük-... Várom az ötleteket. 😊
Fenrir
Én megvettem tavaly kb 2000 Ft-ért teljesen dobozosan, de így pár év után újra játszani vele már nem volt olyan jó. Nexus jobb még mindig ûrharcban 😊

Agamemnon
Ezt a videót ismerjük, innét eredt az egész felhajtás. Amúgy 2005 márciusi a videó...

nem tudom..lehet hogy nem lesz 2 de ez a video már magában is érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y

amugy valami nagy magyar ösznépi hentet össze lehetne hozni....
Szedem le torenttel az Imperium 2-t. 😊
Köcce 😊
Randal
Necces😞
Szerintem érdemes várni. Vagy esetleg hitelre venni vmi gépet, de azok meg nem jók😞

Ajánlom a prohardver fórumait, ott vannak garis cuccok viszonylag olcsón, igaz nem boltból, de legalább gari van.

Vagy ott a HWSW is, ott is meg tudod kérdezni, hogy mit vegyél.
Érdemes minél több helyen körülnézni és kicsit beleásnod magad a dolgokba, hogy értsd mit akarsz venni ill. mit akarnak veled megvetetni.

Ja, igen... 35-40 ezernél nem igen fogok tudni többet szerezni :S
háááát... :S Ezt sem tom XD Mert elvileg 16-ért már kapok normális alaplapot.. de nem tom, h ahhoz jó lesz-e a procim, vagy újjat kell-e majd vennem, ami ugye megint viszi majd csak le a vidikártyára szánt pénzemet... aztán meg a kérdés, hogy mekkora memóriát taálok bele nagyhirtelen vagy hogy a vidikártyához meg már alapban az egész rendszerhez jó lesz-e a processzor, ha veszek ha nem. Meg, hogy tényleg beszámítják-e majd nekem 17-ért a régi alkatrészeket.
Fogalmam nincs róla, tényleg. Most kissé bele vagyok zavarodva.