2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#1615 Nos, ha a 2006-os dátum nem volt eléggé megdöbbentő, akkor nézzétek meg ezt:
A youtube-on nem látszik túl jól, de a letölthető videón igen. Amúgy érdemes leszedni, marha jó minőségű (1280x760, 30 fps, 3054 kb/s). -
steweee #1614 igen, ez egy egész jó kis játék volt,csak nehéz volt végigjátszani. de a fórumosok segítettek. gondolom a folytatása is jó lesz -
#1613 Itt is fent van, és le is tölthető 82 MB. Gondolom kicsit jobb minőség. -
#1612 A gametrailers.com-on is fent van. Nem is ez a lényeg, hanem:
Nexus 2 tech presentation
chip5541
Posted October 14, 2006 @ 11:14 am
A little gift for the fans of the original. HDi released the tech trailer for the fans. This is what Nexus 2 would have been. Enjoy.
hogy mikori dátummal... -
#1611 Igen, valóban lenyűgöző. Le is mentettem gyorsan ezt a kis videót, hogy ha álmodozni támad kedvem, akkor legyen mit megnézni... -
#1610 Ha már valaki a videónak azt a címet adta, hogy Nexus II, akkor nem kellene nyitnunk neki egy saját fórumot, és ott aggódni, hogy lesz-e vagy sem?
Tudom, hogy elférünk itt is... De hátha arra többen felfigyelnének, mint, hogy a régi Nexus-os fórumon ismét van élet... -
#1609 http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y
NA EZT NÉZZÉTEK én beszartam mikor megláttam, ilyen részletes játékot még nem láttam, és elvileg csinálják:) -
maniac001 #1608 Formációba kell állni azzal a hajóval amin az ostromlézer van, ekkor aktívvá válik az ostromlézer ikon...és tűz. -
#1607 vki mondja meg hogy az ostromlézert hogy lehet használni. -
RiaValkyre #1606 Mihez? A játékhoz?... Ahhoz van magyar alapban is. :) A főmenüben felülről a 4. gomb a 'language'... rákattintassz, és ott lesz, h English és Magyar. -
Prof William #1605 A maygar verziót honnan tudom letölteni? Sehol sem találom... -
RiaValkyre #1604 Figyi... Hamachin tud vki segíteni? A rendszerem újra lett telepítve kétszer, és nem tudom 'magamat' kitörölni a szerverről... mert már 3.szorra lennék bejelentkezve. -- Azért nem vok fenn mostanában -
#1603 ok meg van -
#1602 de nem is tudom roszz helyre szerelni mert meg van adva hogy mit hova lehet és máshova nem engedi. de azér kösz -
#1601 Oké. -
RiaValkyre #1600 Figy, Fenrir.... ha segítesz, megpróbálhatunk újat indítani.
Egyébként meg sztem tuti, h az a baj, h rossz helyre szerelted a fegyvereket.. az is lehet, hogy rossz ajtóműre kapcsoltál és azzal nem tud jól manőverezni. -
#1599 Már nem ma játszottam vele de:
1: nem korlátozott a lőszerszm hozzá? Lehet kifogyott.
2: engedélyezted a rakéták használatát?
3: véletlenül nem ostromfegyver? A nevéből ítélve (torpedó) erre következtetek, és azokat csak akkor használja a gép ha külön arra adsz parancsot, hogy azokat a fegyvereket használja. -
#1598 Nem lehet hogy rossz helyekre szerelted a fegyvereket? Akkor lehet hogy nem tud beállni lövéshez. -
#1597 úgyértem hogy kiadom a parancs ot de nem csinál semmit -
#1596 Miért van az hogy én az angelwing-gel sokszor nem tudok hajótestet támadni pedig tele vagyok neutron torpedókkal? -
#1595 Én még nem indítottam petíciót, fogalmam sincs, hogy hogyan kéne csinálni :) -
RiaValkyre #1594 Hhh... szal valamit nagyon elcseszhettem benne.. Hhh... bocsi. Akkor valaki majd segítene vmit csinálni vele? Vagy nem is tom... Ha ilyen pancser vayok ebben, akkor inkább nem is kéne csinálnom semmit. -
#1593 I have emailed to PetitionOnline.com about my petition. When will I get an answer?
When writing to PetitionOnline.com about a petition, it is essential that you clearly identify the petition by including the complete petition URL in the email. A general description of the petition, or the approximate petition title, is not enough. The petition URL looks like:
http://www.PetitionOnline.com/abcd/petition.html
When your web browser is displaying the main statement page of the petition, you can copy this URL from the location bar, and then paste it into any email message you send to PetitionOnline.com. If you write to PetitionOnline.com about specific signatures, please be sure to list the signature line number for each, as well as the petition URL. With thousands and thousands of active petitions and millions of signatures live here at any one time, as much as we want to help, our support staff often just doesn't have enough time to do detective work to answer under-identified questions. -
RiaValkyre #1592 De ha meg lehagyom a végéről a "/petition.html"-t, akkor meg alapból ezt a szöveget adja ki... -
RiaValkyre #1591 Hhh... most megnyitotta.. de azt mondja, 'nem hagyta jóvá a petíciót az író'... de nem értem.. jóváhagytam. Vagy meg kéne várnom,míg itt is e-mailt küldenek? -
RiaValkyre #1590 Hmm.. nem nyitja meg? Mert nekem most meg ezt csinálja :S Nm tudom mi van... ááá... ma semmi sem sikerül -
#1589 Nem tudom aláírni. -
RiaValkyre #1588 Köszi az oldal címét, Fenrir :) -
RiaValkyre #1587 Azt hiszem, ez az URL címe:
http://www.PetitionOnline.com/nexus2/petition.html -
RiaValkyre #1586 Tudjátok mit.. írom azt! Én is most megatláltam azt az újságcikket, ahol ez a 'törlés' téma volt... nem tom milyen honlap ez.. még eddig nem láttam, na mind1... beleírom, ha itt írták, akkor én s írhatom ha akarom. -
RiaValkyre #1585 Én majd indítok... de bizti, h törölték? Mert ha nem írok igazat, akkor meg a petíciót törlik. -
#1584 Indíts egy másikat itt is. Ez nemzetközi hely. -
RiaValkyre #1583 Igazad van... de nem hol lehet ilyen petíciót angolul leadni? Vagy egy jobb kérdés: hol van még működő nexus-os oldal, a gportal/nexus és a nexusthegame.com-on kívül?
Mert google aztán mindent mutat csak azt nem amit keresnél... -
#1582 Hidd el hogy külföldön is nagy sikere van. Nemhiába lett nagy sikere az Imerium Galactica II-nek és a Haegemoniának. Meg a többi magyar játéknak.
Ezért kellene angol nyelvű petíciót indítani és kilinkelni a Nexus-os oldalakon. -
RiaValkyre #1581 Bár lengyel haverom is tolmácsolást' kért, mert alá akarta írni -
RiaValkyre #1580 A Most Wanted Entertainment magyar... sztem mindenképp ugyanazt érné el... meg aztán sztem itthon azért többen ismerik. -
#1579 Egyszerűbb lenne ha külföldi oldalon csinálnád a petciót. Így hamarabb összejönne a kívánt szavazat. -
#1578 Aláírtam. -
Szesa #1577 Ne ijedjen meg senki, attól eltérően, amit leírtunk, még nem törölték.. csak pause' van... és LEHET, h törölni fogják. Csak LEHET. -
Szesa #1576 http://www.peticio.hu?module=6&pdid=6572