2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
lammaer #1735 Kifejtenéd bővebbenm hogy mit jelent a "nem állta a sarat" az Nvidia kártyád esetében?
Ha lassú volt: az nem Ati vagy Nvidia kérdése, hanem attól függ, hogy az adott gyártó melyik kategóriájú (azaz milyen drága) kártyáját veszed meg. Ha volt egy alaplapra integrált Nvidia kártyád, és az kis teljesitményű volt, az abszolút nem meglepő: nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve, az integrált kártyák messze nem a cég adott pillanatbeli legjobb kártyái. Ez nem Ati vagy Nvidia kérdés, kb mindkettőnél igy van.
Teljesitmény hátékokban: sokszor van olyan, hogy egy játék egy picivel jobban megy Nvidiával mint Atival és forditva. Van amelyik fejlesztőcéget az NV keni meg, van amelyiket az Ati. De alapvetően ordas nagy különbségek nincsenek. Olyanról még nem hallottam, hogy egy játék mondjuk Atival irtózatosanhudejó Nvidiával meg el sem indul. Adabszurdum megtörténhet, hogy kell egy driverfrissités, de max ennyi meg pár FPS különbség a legrosszabb ami történhet.
Mondom ezt úgy, hogy eddig volt Geforce 2MX, Gef 4Ti, Radeion 9600, Radeon 9800, Gef 7600GS (asszem) kártyám. Tehát teljesen elfogult vagyok az Nvidiával/Atival szemben :)
Azt vedd meg, amelyik ára legközelebb van a te pénztárcádból kipengethető maximumhoz. Nincsenek nagy csodák, a drágább kártya a jobb :) -
RiaValkyre #1734 Fél éves RIVA TNT2... és semmi nem megy el rajta, aminek elkéne. -
#1733 8800 GTS -
RiaValkyre #1732 Hmmm... akkor lehet, h csak rosszakat fogtam eddig ki :) Ami eddig volt NVidiám, az semelyik sem állta a sarat. :S
Milyenetek van? -
#1731 eleg regota hasznalok Nvidia kartyakat, eddig meg semmi bajom nem volt vele :) -
#1730 Mi a bajod az Nvidia-val? Szerintem teljesen korrekt. -
RiaValkyre #1729 Megtaláltam a 1.0 cracket... Nekem azzal sem megy :S.
N mind1, ugyis új alaplapom lesz... sztetek milyen vidikártya lenne a legjobb? Márint márka... nekem eddig az ATI Radeonok voltak a legjobbak, de nem sok márkát ismerek részletesebben.
(De az 100, hogy az integrálakat meg a Nividiákat mellőzöm) -
RiaValkyre #1728 128 -
RiaValkyre #1727 aham... oké, köszi -
#1726 Elvileg ha felpeccseled akkor az eggyel régebbi krekkel is menni fog, nekem legalábbis ment mivel nem találtam meg a legfrissebb krekket sehol.
Magyarul felrakod az 1.01-es peccset és az 1.0-ással is menni kell. -
RiaValkyre #1725 Nem tom.. keresem, de nem nagyon találok. De ez ravasz húzás volt tőlük :D -
#1724 Sajna, én nem tudok segíteni. A patch-ez nincs új crack? -
RiaValkyre #1723 Valakinek nincs meg eredetiben a game? A laptopom meghalt', és a régi asztali gépen csak patchel menne, az meg viszont felülírja a cracket, és nem tudok vele semmit kezdeni. -
RiaValkyre #1722 Azt én is... bár nem tudom, meddig húzódnak az ilyen ügek általában. Remélem azért nem olyan sokáig. -
#1721 Reméljük, jól, vagy legalábbis nem túl rosszul jönnek ki belőle, és tudnak a Nexus II-vel foglalkozni. -
RiaValkyre #1720 Ha jól tudom, egy másik játékfejlesztő cég perelte be őket 'lopásért'. Azóta lehet róluk kevesebbet hallani. -
RiaValkyre #1719 Egy rokonom írta, mikor említettem neki ezt az egészet, hogy szerinte használi fog, de egyhamar biztos nem hallunk a játék felől, mert a Hd-ná mostm elég nagy botrányok voltak.
-
#1718 Nem. Milyen? -
RiaValkyre #1717 Ti hallottátok, hogy milyen balhék vannak a HD Interaktívnál? -
RiaValkyre #1716 Ja ... vmi olyasmire gondoltam én is :) -
#1715 Alias :) -
#1714 ? -
RiaValkyre #1713 Mit jelent az, h 'aka'? Ezt írták a nevemhez, hogy 'Erika aka Ria' Ez mit jelent? -
#1712 -
#1711 -
RiaValkyre #1710 Most nézem csak.. túllépte a százat? -
RiaValkyre #1709 Én is azt nézegettem egyik nap, hogy hogyan lehet ezt elküldeni... de én semmit sem találtam :S ... De naponta 3-4en irogatják alá, szerintem egy jóideig még várhatunk. Addig is kiderítjük, hogyan lehet ezt küldeni.
Most jó sok helyen fenn van a link. -
#1708 Igen, ez egy jó kérdés? Jó lenne választ kapni a kérdésre, hogy lesz-e, nem lesz folytatás. -
#1707 Vajon mennyi aláírásnál lenne érdemes elküldeni a fejlesztőknek a petíciót? Vagy ez automatikus? -
#1706 Már nem emlékszem... de a számot kimentettem, asszem ogg kiterjesztéssel volt megtalálható. -
#1705 aszem az a Star Trek-es mod -
#1704 Na, akkor más is megtalálta... -
#1703 ja durva az a szám -
RiaValkyre #1702 Tényleg? Huuh, én még a mod tools-ot nem is próbáltam :) -
#1701 Jaj, meghallgattátok, hogy milyen zene van bent a mod tools-ban, az egyik pályán? Egy régi kommunista induló, A Pártal, a néppel...
kicsit meglepődtem, mikor anno meghallottam. Persze az ősök fújták kívülről... -
RiaValkyre #1700 Frissítenem kéne a telepítőmet -
#1699 és azon belül a docs mappában volt a magyarnyelvű kézikönyv -
#1698 sorry......Program Files -
#1697 nekem alapból benne volt a játékban: X:Proggram Files/Nexus - The Jupiter Incident/mod_tools -
RiaValkyre #1696 87. ... Modkészítő? Azt honnan lehet leszedni?