2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • LSSAHPAUL
    jaja az a pálya über szopás :D
    Nekem kb 30.jára sikerült, ne kérdezd hogyan. :)
  • Randal
    Kis segítség kellene a játékkal kapcsoaltban. itt a fórumon már elírták hogy s mint kellene végrehajtani a küldetést, de sajna nekem nem jön össze.

a küdletés úgy kezdődik, hogy egyedül kilépsz a hiperűrből. Egy ellenséges bázist kellene elpusztítanod ami még nem vonta fel a pajzsait. csak a gond, hogy vagy 4 romboló és még pár cirkáló van körülötte, meg még pár roncs. Ha sikerül felrobbantani a bázist akkor jön a segítség.

De sehogy se tudok eljutni a bázisig, akárhogy cselezek a roncsok körül vagy akárhogy próbálom kikerülni az ellenséges hajókat, egy idő után felfedeznek.
  • akyyy
    de az az, azzal játszottam.) sörös sándor magyar hangja:D
  • Fenrir
    Nem, mert azt tutira tudom, hogy szinkronos :)

Vagy nem? :)
  • Mester01
    Lehet hogy kevered a Haegemoniával! :)
  • Toroco
    magyar szöveg az van benne, szinkronról nem hallottam
  • RiaValkyre
    Meg is lepődtem volna nagyon
  • Fenrir
    Öööö, lehet hogy rosszúl emlékszem. Magyar szövege biztos, hogy van, ha már ilyen sokan rákérdeztek már nem vagyok biztos a szinkronban :)
  • RiaValkyre
    egyébként meg, ha idén kiadnak egy game-et annak ellenére, h a honlapjuk nem műkszik, akkor meg mit akadályozná a nexus folytatását? Ha a másiknál sem szempont...
  • RiaValkyre
    Melyik készítőké? Van egy rakás, ami a magáénak mondja (nem tudom ám, melyik adott róla weblapot) és a franc se tudja már, melyik akarja most folytatni... mellesleg, a Nexus hivatalos honlapja már akkor sem működött, mikor kiadták magát a játékot. Ott állt meg, mikor bejelentették, h kész.
  • LSSAHPAUL
    figyu, a nem is müxik a készítők weboldala, pedig állitólag valami hajós játékot kellene kiadjanak 2007-ben.. szal csak azért mondom hogy ne várjátok a nexus folytatását...
  • RiaValkyre
    Ha van, kik a szinkronhangok? Ezt nem hiszem el...
  • Mester01
    igen? ErrQl én sem tudtam :)
  • RiaValkyre
    Ezt nem mondod komolyan
  • RiaValkyre
    Van magyar szinkronja?!
  • Fenrir
    Magyarok készítették a játékot, van magyar szinkronja is. Mondjuk ha jót akarsz magadnak inkább angolul játsz vele, ritka xar a magyar verziója.
  • akyyy
    ez van magyar nyelven, vagy magyarítás? vagy magyarul jelent meg egylátlaán?:|
  • Toroco
    Én kaptam mailt. én már játszottam multiban, de nem igazán jött be.

a 2ról a videó nagyon jó. ha ilyen lesz akkor nagyon jó kis játék lesz. ahogy elnézem, akkor nem ilyen hajóhoz kötött a nézet. ezt mindig is utáltam a nexusban, hogy a kamera hajóhoz volt kötve. a haegemóniában sokkal jobb a szabad kamerarandszer.
  • RiaValkyre
    Figy.. van egy magyar nexus-srever hamachi-n
    Nexus-Magyarország
    És a jelszó: Avalon
    Már vagyunk páran.. gyertek fel, ha kedvetek van
  • Mester01
    pörög a totyik :)))
    Gyerqnk emberke mindenki töltse le a gamet és irány multiplayer.. :)
  • RiaValkyre
    van Hamachi-d?
  • RiaValkyre
    mármint nem :).. elírtam
  • RiaValkyre
    Szal men :)
  • Fenrir
    Milyen nexus szerverről?
  • RiaValkyre
    Fenrir... neked nem küldtem még e-mailt egy nexus-serevrről?
  • RiaValkyre
    Sztem akkor a történet is marad... ha ilyen a felhozatal már a trailer-ben.
  • RiaValkyre
    DE hallod, én hülye vok vagy a Marsnál egy WING osztályú cirkáló megy el a videón...?!
    Gyönyörű hajó... de kicsit árulkodó az a két gorg hajó a Holdnál, meg a noahbázis a stiletto osztályú hajók mellett a Holdnál... Kész hajószakértő leszek a végén
  • Fenrir
    Bazz ez nagyon dúrva, Istenre esküszöm ha megcsinálják a második részt és ilyen lesz akkor én azt megveszem eredetiben :)
  • RiaValkyre
    http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y

Nem tom... az egyik magyar 'kitalálója' a Nexusnak (vagyis ő még az Imperium Galactika 3-nak) ajánlotta nekem ezt a videót... szal sztem lesz. Végül is ezt már ők megcsinálták - mármint ami a videón van-, ami nem lehetett kis munka... csak nem dolgoznak potyára
  • Fenrir
    Nemhiszem, hogy lesz második rész. Sajnos...
  • RiaValkyre
    sztetek hány év mire a másodikat végre kiadják majd? - ugyértem, az elsőt is évekbe tellt, mir egy megfelelő' céghez juttatták...
  • RiaValkyre
    Vki tud nagyon jól angolu? Van youtubon egy beszélgetés, amit középszintű angolvizsgám ellenére nem toudok elolvasni (én, a béna)... nem tudna vki segíteni? Tudnom kell mit írnak a Nexusról...
  • RiaValkyre
    én nem nagyon halgattam amikor magyarul játszottam... szeretem ha csend van. De angolul már én is felraktam a hangot :)
  • Toroco
    Nem olvastam angolul, hanem figyeltem amit mond. Lehet, hogy megint végig fogom játszani. megjött hozzá a kedvem.
  • RiaValkyre
    Olvastad angolul? ... komolyan, amikor először olvastam, azon gondolkodtam, kik azok az idióták, akik ezt csinálták - hozzáteszem, akkor már egyszer-kétszer végig értem vele- ilyen szövegeket lenyomni ott... marha jó... bár van pár, ami magyarul is 'már fáj': pl Daryl Sanderson jellemzése ... az ütős
  • Toroco
    Nem tudok a 2ről. én is már sokszor végig vittem. ya a magyar szöveg elég gyér sok helyen. sweetwater nagyon idegesítő tud lenni :D
  • RiaValkyre
    De még kb 20 végigjátszás után is élvezet az a játék... bár már inkább csak angolt gyakorlok rajta... Sok poén van, ami magyarul vhogy kimaradt belőle, viszont angolul jót röhögsz rajt; pl hogy Sweetwater mikkel kergeti az őrületbe a hajólegénységet
  • RiaValkyre
    Már végigvittem a pályát (vagy 20szor)
    És akkor megnyugodtam, nem progihiba
    Te sem tudsz semmit a 2. részről?
  • Toroco
    Ez a játék része. ott beszivja a hajóidat akármit is csinálsz. mindig figyelni kell, hogy a hajóid ne menjenek túl közel a nexushoz. Elég hezéz csata, mert sok ellenség jön. vidd egy bizonyos távolságra a hajóidat a luktól, hogy a rakéták elérjenek odáig, és amikor kilépnek a hajók kezdj el rakétázni, kevés fog tallálni, mert sokhajó egyszerre könnyen leszedi őket. én sok pajzstörövel szereltem fel a hajókat.
  • RiaValkyre
    Amikor én a földi csatában a Nexus-kapuhoz megyek, nekem beszippantja a hajóimat. Szóval én nem tudok ott harcolni velük, mikor még nincs fenn az ellenséges hajók pajzsa... azt nektek nem csinálja?
    Mert az már nekem is eszembe ötlött, h még mikor nincs fenn a pajzsuk, akkor támadjak, de mikor köelítettem, elkapta a hajót az egyik olyan kék sugárnyaláb és beszippantotta. És később, mikor már a winget is odatküldtem harcolni, akkor azt is... és game over.
    Ez normális? Ugyértem beleütköztem egy progihibába, vagy ez a normális? Mert én nem adtam parancsot arra, h lépjenek be a járatba... vagy azt magától is megvcsinálja, mikor közel megyek? Mert nem értem, tényleg.