Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Ha az utolsora klikkelsz akkor az altalad kivalasztott tevekenyseget fogja a hajo vegezni.
Amugy szedd ilyenkor egy csoportba. CTRL+klikk a hajokra majd CTRL+1.Ha raklikkelsz az 1es gomra felul akkor egyszerre tudod kiadni a csoportban levo hajoknak a parancsot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
toroco:neked annyit hogy nem kell sietni szép lassan beadja a parancsokat meg a viszonytási pontokat(és mondja is hova kell menni)...csak mivel elsõ pálya ezért tutorial és lassan kell nem 1bõl a lovak közé...
azért belejöttem, most volt az a küldetés amikor meg kellett védeni az angelwinget.
War. War never changes.
szvsz a lényeg multira fel mindenki!!!
kicsit mint látom már elévült a topic..de ezen ujjitok😄 most vettem meg a játékot osztálytársammal és multizni szeretnénk..mint a topicból kivettem már nem nagyon vannak serverek..szóval valószínûleg hamacsin keresztül folyna a gamma(az 1.01-es mp patch-el)
akit érdekelne 1 kis multi az irja meg nekem az msn címét a [email protected] címre
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tudtok olyan helyet Fehérváron, ahol meg tudom szerezni 2000 alatt?
Elõre is kössz!
War. War never changes.
Most próbáltam ki ezt a játékot és valahogy nagyon nem megy a kezelése. szokatlan nekem eza kezelõ felület.
Ez egyik küldetésnél van gondolm mmég az elején. amikor egy hajót hozunk ki egy meteor bázisból. angelwing vagy mi a neve. azt a hajót hogyan lehet megmenteni? amikor kijön iszonyat elkezdik lõni de nem is láttam hogy mi lõtte hogy a stilettoval tudtam volna segíteni.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kiprobalom.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Hamachi nevû progival?
Érdekell valakit L érhet a
MSN:[email protected]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Csináld azt hogy az elözö küldit kezzd L elölröl csinald meg utana kezd L a masik. Talan jo lesz igy..
Az egyik küldetés elején ahol az angelwing álcázva van, a játék kiakad, vagy reseteli a gépet..
Fönt van a javító pach is.
Valami új javítás van a gaméhoz?
Lehet, hogy az Ati 850XT kártyámat nem szereti?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Van egy kis problémám az egyik küldetéssel.
Ez még totál az elején van.
Back to Earth..
Az elsõdleges küldetés a Relay Station-t megvédeni...
Na ezt ezzel az ûrgané Angelwing hajóval nem tudom kivitelezni nem lehet tûzparancsot adni, automatikusan tüzel..és egy halálcsillagot sem találna el 2 méterrõl.
Mi a trükk ebben a küldetésben? Mit nem figyeltem meg?
Mi a megoldás? A rakéták mindíg betalálnak, képtelenség szétlõni.. 😞
Aki tud plz.! segítsen!
Valaki nem küldené L a 22. küldetést?😄
(Tegyétek föl NETre)
Modokat testelek, még így egy év távlatából is jó gém ez 😊