Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó hogy irtad, köszi. azokat a gombokat nem is néztem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

nekem is sikerüln még az este. most nem is tudom hol tartok már

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

megcsináltam...nem volt nehéz..velem is elõfordul az ien hogy másra lõnek meg nem lõ mindennel..ienkor mindig pauzalom a game-t és ujra kiosztom a lövés parancsot az összes fegyverrel...(szépen lassan leszeded a hajókat..kezdve a kisebbel..legalábbis én igy csináltam)fegyverzet meg..mindenkien bubble energia lövedék/energia lövedék és gatlingek(asszem silver)hogy ha lement a pajzs akkor a hajotest is pusztuljon..meg ugyebár a vadászok kis extrának...
[Jakuza]
Baloldalt alul van 4 kis ikon, Agressziv,Vedekezo stb
Ha az utolsora klikkelsz akkor az altalad kivalasztott tevekenyseget fogja a hajo vegezni.
Amugy szedd ilyenkor egy csoportba. CTRL+klikk a hajokra majd CTRL+1.Ha raklikkelsz az 1es gomra felul akkor egyszerre tudod kiadni a csoportban levo hajoknak a parancsot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ya a másik poén az volt, hogy össztüzzel próbáltam, de minden hajó összevissza tüzelt a hajókra, hiába irányítottam mindig egyre. majd próbálkozom, de ird le ha sikerült. leginkább a hajók fegyverzete érdekelne.

hehe..xD most én is pont ott járok...de anno asszem ugy csináltam meg hogy amikor össze álltak formációba akkor lelövöd a formációbol az 1ik kis hajót(romboló) ösztüzet nyomsz rá..és mivel ha a fromációbol kiesik a hajó akkor nem tud lõni a nagy lézerrel..és valahigy igy kel..xD majd ha megcsináltam leirom hogy csináltam ponotsan mert már nem nagyon emléxem rá...
Kéne egy kis segítség. elakadtam egy pályán. az a szitu hogy 4 hajó összeáll valami csapásmérõvé, és hatalmas lézerrel lõ. mindig kinyirják a colossus nevü hajót. az én hajóim meg nem tudják leszedni ezt a formációt. mire oda érek már csak az angelwing, meg még egy ilyen nagy, meg egy kissebb szokott maradni, és ezek igy az ellenség pajzsaiban alig tesznek kárt. mondjatok valami jó taktikát, hogyan szereljem fel a hajókat? Köszi

homeworld2 re a saját topicjában kerestek embereket multizni, nézz körül ott ez ügyben

ja mielõtt elfelejtem..homeworld2-re is szivesen várok embereket multi-ra...és nexus-ra is!!😊
itt is is normális..itt másik ûrhajókhoz viszonytasz ill 1éb dolgokhoz amikhez lehet,amugy sztem 1áltlán nicns koppintás szag v kisérlet...nagyon jó a kamerakezelés

toroco:neked annyit hogy nem kell sietni szép lassan beadja a parancsokat meg a viszonytási pontokat(és mondja is hova kell menni)...csak mivel elsõ pálya ezért tutorial és lassan kell nem 1bõl a lovak közé...
hát tudod én megszoktam a home worldben, és a haegemoniában hogy a kamerát bárhova vihetem. és ez azért volna jó mert én mindig más szögbõl nézném a hajókat, mint ahogy itt engedi a játék.

azért belejöttem, most volt az a küldetés amikor meg kellett védeni az angelwinget.

Ezen jót nevettem... ha egy viszonylag üres térben vagy, akkor mihez viszonyítanál? PL távolságot? A nagy ürességben lévõ két ponthoz? Ezért kell vmilyen objektumhoz viszonyítani, pl egy ûrhajóhoz. A homeworld sorozatban egész jól megoldották ezt a problémát, de ennyire gondolom nem akartak koppintani a készítõk.

War. War never changes.

na megtaláltam a célpontot, ennyire szar kamera kezeléssel még nem találkoztam. az már mennyire szar hogy nem tudom oldalra vinni a kamerát, csak forogni valami körül. hihetetlen

kéne egy kis segítség. 1 pálya. azt a küldetés, hogy menjek a kijelölt célhoz. semmi kijelöltet nem létok a képen, ezért az F2 parancsal elküldtem az ürállomáshoz, oda ért de nem történt semmi, most ott köröz a stiletto az ürállomás körül mert megállítani sem tudom. semmi gombot nem találtam ami a megállás parancsot adná a hajónak. most mit kéne csinálnom?

most feltelepítettem, és kipróbálom újra. hátha megtetszik

toroco elsõre én is igy voltam vele...anno a demo alapján szaroztam a játékot meg minden...de az elsõ 2 pálya(ami ugyebár tutorial jellegû)és mindent megtudsz benne...szóval utána már nagyon könnyû irányítani...ajánlom próbáld ki^^(nem árt a magyar feliratot bekapcsolni se xD)

szvsz a lényeg multira fel mindenki!!!
sajna én még singlben sem tudtam, játszani vele. nem igazán értettem hogyan mûködik, de ha elszánom magam hogy újra megpróbáljam, lehet hogy multiznék is majd .

Jó napot!
kicsit mint látom már elévült a topic..de ezen ujjitok😄 most vettem meg a játékot osztálytársammal és multizni szeretnénk..mint a topicból kivettem már nem nagyon vannak serverek..szóval valószínûleg hamacsin keresztül folyna a gamma(az 1.01-es mp patch-el)

akit érdekelne 1 kis multi az irja meg nekem az msn címét a [email protected] címre
Amiga
De talán azt te is elfogadod, hogy pl. a Civilization stratégiai játék és nem taktikai?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

így van, jöhetne már valami hasonló, persze magyarul😄

[Jakuza]
Ez egy istencsaszar jatek sracok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Segítsetek kéne a játék.
Tudtok olyan helyet Fehérváron, ahol meg tudom szerezni 2000 alatt?
Köszi... upps, van is egy teljes kampány, megyek, beszerzem 😊

Zsolo007
Srácok nem tudtok modokról esetleg nemhivatalos küldetésekrõl/kampányokról? Nekem nagyon tetszett a játék, de hát ugye miután végigvittem... viszont nyomulnék véle.

SIKERÜLT!!! Kösz szépen a segítséget!
Zsolo007
Én sosem scenneltem, kiirtottam mindet inkább 😄DD

Sippie
le kell scannelned a támadó hajókat, és amelyiknél megtalálod az IP blokkolót, azt lézerekkel ki kell csinálni, ha megvan akkor elmenekülhet a hajó, és nyertél. Nem kell mindenki kilõni, mert az tényleg sansztalan.
Zsolo007
Milyen nehézségi szinten tolod?

De nem tudom olyan gyorsan megölni az ellenséget. A megvédeni szánt hajó meg csak ott áll és várja mikor lövik segbe. Nemhogy elindulna...
Zsolo007
Egészen egyszerû (szerintem) Odamész a 3 hajóddal amerre a lövöldözés folyik, kinyírod a lövöldözõket, és elmenekülsz a csajjal 😄. Komolyan nem bonyolult (legalábbis emlékeimben, bár nekem nem rémlik hogy egyszer is gondot okozott volna a map)

Angelwing meg Brutus(felderítõ romboló) és Sparta(taktikai romboló) a pálya címe: a felderítõ. és a lentebb említett whisper nevû hajót kell megvédeni és közben elpusztítani vmi IP-blokkolót, hogy el tudjon menekülni. A whisper hajó csak kb 10másodpercig látható utána megint eltûnik
Kicsit írnál bõvebben a küldetésrõl, milyen hajóval vagy stb. mert már ro*adt régen játszottam vele😊

Hali! Nagyon elakadtam az egyik pályán, ahol a Whisper nevû hajót kell megvédeni. Már nagyon sokféleképpen megpróbáltam de nem megy. Ez még a játék elején van, nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni.
Elõre is kössz!
Hali! A játék alapból ugye opengl módban indul. Namost, a laptopom videókártyája (intel graphics media accelerator 128 mb) nem szereti az opengl-t, csak a directx-et, és hibaüzenet miatt nem indul a játék. Megoldható vhogy hogy rögtön directx-ben induljon? A többi játék, mint pl. a dungeon siege 2, age of empires3, rome total war gond nélkül fut rajta.

War. War never changes.

Hi!

Most próbáltam ki ezt a játékot és valahogy nagyon nem megy a kezelése. szokatlan nekem eza kezelõ felület.

Ez egyik küldetésnél van gondolm mmég az elején. amikor egy hajót hozunk ki egy meteor bázisból. angelwing vagy mi a neve. azt a hajót hogyan lehet megmenteni? amikor kijön iszonyat elkezdik lõni de nem is láttam hogy mi lõtte hogy a stilettoval tudtam volna segíteni.

Boldog Új Esztendõt Kivánok Mindenkinek.<#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

miaz a hamachi?
LoCk
Koszke!

Kiprobalom.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Valaki nem akar Multyban játszani?
Hamachi nevû progival?
Érdekell valakit L érhet a
MSN:[email protected]

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nekem is ugyan ez volt a problémám csak masik küldetésnél!
Csináld azt hogy az elözö küldit kezzd L elölröl csinald meg utana kezd L a masik. Talan jo lesz igy..

Passsz, nálam nem volt ilyen gond, én az 1.01-es verziót játszottam végig

LoCk
Van egy kis gondom.

Az egyik küldetés elején ahol az angelwing álcázva van, a játék kiakad, vagy reseteli a gépet..

Fönt van a javító pach is.

Valami új javítás van a gaméhoz?

Lehet, hogy az Ati 850XT kártyámat nem szereti?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Gratula😄

LoCk
Megoldottam.

LoCk
Hi all!

Van egy kis problémám az egyik küldetéssel.

Ez még totál az elején van.
Back to Earth..
Az elsõdleges küldetés a Relay Station-t megvédeni...

Na ezt ezzel az ûrgané Angelwing hajóval nem tudom kivitelezni nem lehet tûzparancsot adni, automatikusan tüzel..és egy halálcsillagot sem találna el 2 méterrõl.

Mi a trükk ebben a küldetésben? Mit nem figyeltem meg?
Mi a megoldás? A rakéták mindíg betalálnak, képtelenség szétlõni.. 😞

Aki tud plz.! segítsen!

Jolvan Lindult most meg! 😄

Nekem meghalt a game 21. küldetésnél .EXE fálj hibát észlelt és leál!
Valaki nem küldené L a 22. küldetést?😄
(Tegyétek föl NETre)

Zsolo007
Elõkerült megint a játék, nyomom is ezerrel 😊

Modokat testelek, még így egy év távlatából is jó gém ez 😊

rodzsi
azért kösz