2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • RiaValkyre
    Tök birom: a neten mindenfelé (és napról napra több helyen) van fenn ez a trailer, és egyre több fórum nyílik róla... és a fejlesztők mégsem mondanak egy mukkot sem senkinek sem a játékról... mert most olvastam vmi francia sci-fi oldalon, h nem egyedül én küldtem levelet' a HDnek meg MWE-nek... de a röhej, h ők se találják a steam e-mail címét ...
  • RiaValkyre
    Kérdezz rá a Steam-eseknél.. biztos tudnak. Vhol csak megvan vkinek az e-mail címük.
  • Fugitive
    Pályatervezőről tud valaki?
    Nemlenne utolsó a játékhoz az is.
    Ha valaki tud ilyet írjon!
    Köszike!
    És ha kérdés van a Hamachi-val jöhet!
  • RiaValkyre
    Nem válaszolnak az e-mailekre...
  • RiaValkyre
    Neeem :D.. de annak bevallom őszintén, még nem hallottam a beszédhangját
  • Fenrir
    Nelly Furtado? :)
  • RiaValkyre
    Nekem Sweetwather szinkronhangja volt mindig nagyon ismerős... félelmetesen hasonlít egy énekesnőére, ainek a nevét inkább le se írom, mert ugysem szinkronizálna soha PC játékot, viszont ti azzal hülyének néznétek engem XD

De tényleg.. nem tudja vki, kik a sinkronszínészek...?
  • LegionarR
    Csak én képzelődök, vagy a főszereplő szinkronja tényleg Sean Bean? Annyira ismerős volt a játék legelejétől kezdve, de nem tudtam hogy kicsoda... Most ugrott be hogy az ő hangjára iszonyatosan hasonlít... De sem az IMDb-ben, sem a játék "készítői" közt nem látom a szinrkonszínészeket :(
  • RiaValkyre
    ... Mégsem... az e-mail cím, amit megadtak az oldalukon, nem jó.
  • RiaValkyre
    Már meg is kérdeztem... remélem válaszolnak
  • RiaValkyre
    OK, majd megérdeklődöm akkor tőlük is
  • CactuS007
    Sziasztok!

Tud esetleg valaki néhány frankó cooperativ missiont? A beépitett 1 darab,mókás,de sajna nem sokáig.
  • Fenrir
    Ergó érdemes lenne rákérdezni a Nexus2-re az új csapattól.
  • RiaValkyre
    . . .
  • Fenrir
    Elvileg ez a csapat lett a Mithis-ből.

"Bezárták a Mithis-t?!

Elképzelhető, hogy hazánk egyik fejlesztőcsapata végleg befejezte játékkészítő tevékenységét - esetleg mégsem?

Minden az SCi üzleti jelentésével kezdődött, amiben többek között kiderült, hogy a Tomb Raider-széria Nintendo platformokra is megjelenik majdan. Ám - hírünk tárgyához visszatérve - egy érdekes információra is bukkantunk figyelmességünk révén: a Battlestations: Midway című világháborús gammát nem a Mithis Games fejleszti tovább, hanem egy újabb alapítású budapesti csapat. Rejtélyes módon a srácok hivatalos honlapja is bezárta kapuit - a SCi eme változáshoz nem fűzött kommentárt.

A HD Interactive (a készülő Joint Task Force kiadója) csupán annyit említett meg, hogy a Mithis nagy bejelentésre készül. Mint arra később fény derült, a csapat Most Wanted Entertainment néven folytatja tovább munkáját - vagyis szimplán névcsere történt."

forrás: áprilisi gamekapocs hír
  • RiaValkyre
    Mármint a második részéről
  • RiaValkyre
    Sztetek a HD Interactive-nél tuthatnak erről vmit?
  • Devid14
    Ja, én léptem fel a szerverre. Játszanék is csak szóljatok ha lesz vmi :)
  • RiaValkyre
    Szia! Én is ott vagyok hamachin... ha az egyik feélhasználó fehér, nem szürke ott, akor lépj vele be chat-be (jobb eér gomb, Chat), és beszéljétek meg, mi legyen
  • ZsemleMorzsi
    Ok, tévedtem. Mégse sikerült... :S Akkor hogy is kell ezzel a hamachival? Már látom a felhasználókat meg minden, csak akkor mit tegyek, hogy csatlakozhassak a játékhoz?
  • ZsemleMorzsi
    Ok, rájöttem

Azért thx!
  • ZsemleMorzsi
    Hello! Még új vagyok itt. Hogy tudok veletek vagy mással multizni a játék beépített serverkeresője nélkül?
  • RiaValkyre
    Devid, te léptél fel a szerverünkre? :)
  • RiaValkyre
    ohh.. ok. Köcce, mjd megnézem... most találtam egy címet, egy designes címét, tőle megérdeklődöm, nem tudja e a címet.
  • Devid14
    A Support menünél kattints egy olyan linkre amelyik vmi kérdésre válaszol, de a lényeg hogy baloldalt lássál egy ilyet : "E-mail answer". Csak átírod a témáját és kész.
  • RiaValkyre
    Sehol nem látom semelyik oldalukon sem...
  • RiaValkyre
    ... Ezeknek még e-mail címü sincs?
  • Fenrir
    Egy próbát megér.
  • RiaValkyre
    Megkérdezzek vkit a nm működő honlappal kapcsolatban a Stream-től? Meg, hogy mi van a játékkal? Eddig már rengeteg külföldi cégtől érdeklődtem a barátaimnak ilyenekről... most magamnak is megpróbálhatom... hmm? Mit szóltok hozzá?
  • RiaValkyre
    hoops... bocs, kicsit elírtam pár szót
  • RiaValkyre
    Helo, látom Fenrir, felléptél a szervernkre És pont most, h egy csomóan jönnek fl, PONT most fulladt ki a vidikártyám --- jó időzítés... egyábént nekem is kidobta a többieket csomószor, mikor még tudtam játszani
  • Fenrir
    Nah csak sikerült játszanom egyet egészen addíg amíg az ellenfelet ki nem dobta a játék :)

Milyen játékmódok vannak egyáltalán? Semmi coop-szerűség? Csak deathmatch/teamdeathmatch?
  • Fenrir
    Hogyan működik ez a hamachi? Odáig eljutottam, hogy a szerver be van állítva, látom is, hogy éppen kik vannak fent. Ezután hogyan lépek be arra a szerverre a játékkal?
  • Mester01
    remek!
  • Fenrir
    Felraktam a nexust, megnézem ezt a multiplayer lehetőséget.
  • Mester01
    pedig egyszeru!
    ugy csinald ahogy le van irva!
    nekem nem lödték szét a kommandós osztagomat!
  • Randal
    Dede.
    A leírásban az van, hogy oylan 10000 egységre meg kell közelíteni aztán kiküldeni a naszádokat.
    De ha jól emlékszem mikor anno próbáltam lazán szétkapták őket.
    Még úgy kísérleteztem, hogy szétlőttem a közelben lévő hajót, hogy odamenjen az őrjárat, én meg elhúztam a jó messzire, majd másik irányban (már amennyire ebbena játékban lehet tájékozódni), vissza, támpontként a többi hajót használva. De valahogy mindig észrevettek a rohadékok.
  • Mester01
    Nem az a küldetést hogy van egy bázis és kikell löni a IP blokoló cuccot? és ha az megvan akkor jön a felmentQ sereg! :)
  • Randal
    Köszi, remélem ezzel sikerül. Bár én úgy akartam megcsinálni, hogy ne legyen veszteségem, de a naszádok sajna kilövik. Sebaj, ha ez az egy verzió van...
  • Mester01
    Tessék! u.i:Postacimemre kérek 1500ft + áfa annyi a jutalék :DDDDDDDDD