Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A halál csupán a kezdet...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az idõ gyorsítás asszem tényleg felesleges lenne. A fejlesztési pontokkal kapcsolatban azonban nem igazán értem, amit irsz. Én hajonként kapok fejlesztési pontot, s nem tudom köztük átvinni a pontokat. Tehát amikor kiválasztok egy hajot. pl Angelwing-et, vagy az Avalanche-t, akkor kiírja, hogy hány pontot költhetek el rá. Pl 24/24 az Anfelwing és, a másik hajó meg 16/16. A gond egyébként akkor van, ha a 24 pontból elég sok megmarad, mint pl. most (12) éls nincs is mire költenem. Na ez lenne gond, ha ez mind bukna. A hajükra egyébként borzastóan vigyázok, max néhány vadászt buktam eddig, de hát ugye a háború az veszteséggel jár... 😉
Egyébként, hogy õszinte legyek a megjelenését követõen én is neki ugrottam más egyszer, de valahogy akkor nem jött be. Talán azért mert nagyon is egy IG3-at vártam (volna) tõle. Most szimplán egy jó ürhajós játékkal akartam játszani és nagyon is megtetszett.
Nagyon jó a game <#eljen>#eljen>, pedig elején nagyon nyögvenyelõsen kezdtem el vele játszani, de nagyon megfogott utánna.
1, Nem emléxem idõgyorsitásra, de 1-2 küldetést leszámitva nem is nagyon kellett volna, sõt néha éppen lassitani kellett volna 😊
2, A fejlesztéseket nagyon ritkán tudod kihasználni teljes mértékben, talán a vége felé amikor több hajód lesz, a sajátom már annyira fel volt szerelve hogy arra mindig volt elég, inkább 1 kisebb hajót hanyagoltam és akkor a többire jutott felszerelési pont általában, szal meg lehet oldani, gáz csak akkor van ha elvesztesz egy faszán felszerelt hajót, mert alap fegyverekkel és cuccal kapsz ujat.
Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal. A 17. küldetésnél vagyok, eddig eléggé változatos a játék.
Volna azonban 1-2 kérdésem. 😊
1. Van benne idõ gyorsítás, néha elég unalmas, amikor csak unalmasan repülök, vagy amikor azt várom, hogy szép lassan elfogyjon az ellen pajzsa, vagy hullja.
2. Ha 1-1 hajómra nem költöm el a küldi után az összes fejlesztési pontot, akkor az elveszik, vagy továbbviszem és a következõ mission után hozzáadódik ahhoz? Nincs mindig értelmes fejlesztésre lehetõség.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Cheat-et keresek a játékhoz.
Köszi elõre is a segítséget.
Remélem lesz folytatása
Tetszett ahogyan össze lehett játszani a többi hajóval is (pl ostromlézer) vagy ez a hajó bénítja az alrendszereket, ez meg lövi a pajzsot majd a burkolatot. Utolsó pálya a Nexusban nagyon komoly volt 😊
Nem az eredeti van meg. Mert szeretnék neten játszani mert már 5-ször végigvittem. A netem 1Mb/s ugyhogy szerintem mennie kéne. Mindig azt írja ki hogy a master szerve csatlakozik aztán várakozás és nem jön be egy szerver se. Mi lehet a baj ?
Az nem üti át a pajzsot, elõször le kell bontani a célpontról 😛
Fenrir: lehet, ez 1 picit egyszerübb, mint ahogy emlékeztem 😄
Amúgy most az álcás pályán szenvedek, mindig kiszúrnak amikor leesik rólam az álca 😊
Nekem is volt valahol egy bug, asszem, de mikor ujra elkezdtem a küldetést akkor már nem volt bugos.
Most pl nem tudom leszkennelni a Vardrag bázist, persze bukom ezzel a másodlagos küldetést és amikor felrobban, megy vele az Angelwing is. Ezzel bukom az elsõdlegest is...
hát mert ez a AngelWing nekkem nem tetszik
aktiválom a álcázot le álitom a pajzsot közel megyek a álomáshoz ekor észre vesznek feltöltöm a pajzsokat amenyire csak lehet ki lövöm a ip blokolot meg érkezik a másik hajom de innentöl nem tudom mit csináljak mert ha ip hajtomüvel probálok el menekülni szétlönek mire elmenekülhetnék ha nem menekülök ugy is ki lönek nagy a tul erõ
ere várom töletek a segitséget hogy hogy tudnám simán meg csinálni ezt a pálya rész ?
én most kicsit lassaban játszok vele..én most járok ott hogy a gorg ûrállomást támadjuk....