Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tapasztalatom szerint nem tudod tuváb vinni, hanem elvesznek a pontok. küldetésenként kapsz uj fejlesztési pont leosztást

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fenrir
Én úgy emlékszem, hogy nem tudod megõrizni, tehát minden egyes küldetés elött egy elõre meghatározott pontszámból gazdálkodhatsz. Ha marad akkor az elveszik.

A halál csupán a kezdet...

3P
Igen ezt én is így gondoltam. Ezért vigyázok is a hajoimra, max csak néhány vadászt buktam eddig (18. küldetés). Csak azt nem tudom, ami az eredeti kérdés, hogy a fel nem használt fejlesztési pontokkal mi lesz? Tovább viszem, vagy elveszik?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Fenrir
Én végigtoltam és tapasztalatból mondom, hogyha hajót vesztesz akkor nagy valószínüséggel azt a küldetést is buktad vagy a jövõben a további küldetések nagyon nehezek lesznek mert az elvesztett hajók nem jönnek pl erõsítés gyanánt.

köszike <#vigyor2>

3P
😄 Jó játékot hozzá ismét!

Hopsz, igazad lehet a pontokkal kapcs., ilyen rég játszottam volna vele, már nem is emléxem rendesen <#confused>, lehet hogy ujra elkezdem majd, nagy élmény lesz ha sikerül az egészet elfelejteni, amnézia rulez 😄DD

3P
Köszi a választ! 😊
Az idõ gyorsítás asszem tényleg felesleges lenne. A fejlesztési pontokkal kapcsolatban azonban nem igazán értem, amit irsz. Én hajonként kapok fejlesztési pontot, s nem tudom köztük átvinni a pontokat. Tehát amikor kiválasztok egy hajot. pl Angelwing-et, vagy az Avalanche-t, akkor kiírja, hogy hány pontot költhetek el rá. Pl 24/24 az Anfelwing és, a másik hajó meg 16/16. A gond egyébként akkor van, ha a 24 pontból elég sok megmarad, mint pl. most (12) éls nincs is mire költenem. Na ez lenne gond, ha ez mind bukna. A hajükra egyébként borzastóan vigyázok, max néhány vadászt buktam eddig, de hát ugye a háború az veszteséggel jár... 😉

Egyébként, hogy õszinte legyek a megjelenését követõen én is neki ugrottam más egyszer, de valahogy akkor nem jött be. Talán azért mert nagyon is egy IG3-at vártam (volna) tõle. Most szimplán egy jó ürhajós játékkal akartam játszani és nagyon is megtetszett.

ilyen soXor sose használtam még a nagyon szót se egy mondatba <#vigyor>

Szia!

Nagyon jó a game <#eljen>, pedig elején nagyon nyögvenyelõsen kezdtem el vele játszani, de nagyon megfogott utánna.

1, Nem emléxem idõgyorsitásra, de 1-2 küldetést leszámitva nem is nagyon kellett volna, sõt néha éppen lassitani kellett volna 😊

2, A fejlesztéseket nagyon ritkán tudod kihasználni teljes mértékben, talán a vége felé amikor több hajód lesz, a sajátom már annyira fel volt szerelve hogy arra mindig volt elég, inkább 1 kisebb hajót hanyagoltam és akkor a többire jutott felszerelési pont általában, szal meg lehet oldani, gáz csak akkor van ha elvesztesz egy faszán felszerelt hajót, mert alap fegyverekkel és cuccal kapsz ujat.

3P
Sziaszrtok!

Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal. A 17. küldetésnél vagyok, eddig eléggé változatos a játék.

Volna azonban 1-2 kérdésem. 😊
1. Van benne idõ gyorsítás, néha elég unalmas, amikor csak unalmasan repülök, vagy amikor azt várom, hogy szép lassan elfogyjon az ellen pajzsa, vagy hullja.
2. Ha 1-1 hajómra nem költöm el a küldi után az összes fejlesztési pontot, akkor az elveszik, vagy továbbviszem és a következõ mission után hozzáadódik ahhoz? Nincs mindig értelmes fejlesztésre lehetõség.

sztem vasárnap játszhatnánk

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

No problémó, amugyis hétvége környékére gondoltam.

felveszlek most de nem leszek még elérhetõ egy darabig, lehet hogy csak holnap tudunk beszélni

Amugy multizik még valaki? Mert nemrég felraktam ujra, és kipróbáltam haverral, hamacsival tudtunk jáccani, szal pár-fõs lövöldözés érdekes lenne nem? Aki akar majd jáccani vagyen fel plz msn-en : [email protected]

Nem akadtam el és igazad van, nem rontom el a játék örömét, de biztos ami biztos. Sosem árt ha megvan. Köszi mindenkinek!
Hát ez igaz. én a cheatet, csak második végigjátszásnál használtam, hogy maximálisan legyenek felfegyverezve a hajóim

Nem akarlak megbántani, de mi a fenének csít ehhez a játékhoz, ha elakadtál valahol szivesen segitek(ünk), minek rontod el a saját játékélményed feleslegesen?

Itt van egy trainer. négy funkciója van, de tapasztalatom szerint nem mûködik minden funkció

Tud valaki segíteni?
Cheat-et keresek a játékhoz.
Köszi elõre is a segítséget.
Valóban jó játék, énis örülnék egy nexus 2 -nek <#eljen>

Jó ez a játék.hát igen, helyenként a magyar felirat igen csak eltér a szóban elhangzottaktól.

Remélem lesz folytatása

Fenrir
Végigjátszottam, nem volt rossz bár a magyar falirattól néha kirázott a hideg ezért a vége felé visszakapcsoltam angolra.

Tetszett ahogyan össze lehett játszani a többi hajóval is (pl ostromlézer) vagy ez a hajó bénítja az alrendszereket, ez meg lövi a pajzsot majd a burkolatot. Utolsó pálya a Nexusban nagyon komoly volt 😊

szerintem nem igen vannak szerverek

Vannak egyáltalán szerverek hozzá? Nem csodálkoznék ha nincsenek, mivel hiába jó játék, nem terjedt el igazán...

Az lenne a kérdésem hogy nekem miért nem megy a netes játék ?
Nem az eredeti van meg. Mert szeretnék neten játszani mert már 5-ször végigvittem. A netem 1Mb/s ugyhogy szerintem mennie kéne. Mindig azt írja ki hogy a master szerve csatlakozik aztán várakozás és nem jön be egy szerver se. Mi lehet a baj ?
De akár megveheted teszkó gazdaságosan is 😄

kösz
innen letudod szedni.

Hi. Valaki nemtudná megmondani hogy honnan lehetne megszerezni ezt a gamet?
végulis én is tudnék csinálni szervert, mert nekem 3 megás a netem, de routerunk van és nem tudom hogyan tudnám megcsinálni, hogy a gépemhez csatlakozzatok

Fenrir
Végülis egy idõ után rájöttem, hogy a hajóim miért nem lõnek torpedókat 😊

Az nem üti át a pajzsot, elõször le kell bontani a célpontról 😛

Turoco: sajnos nemhiszem, csak 512-es dsl-em van, egy szerverhez az kevéske, de megpróbálhatjuk, msn-em: [email protected] , aki akar multizin vegyen fel nyugdtan.

Fenrir: lehet, ez 1 picit egyszerübb, mint ahogy emlékeztem 😄

Fenrir
Simán megy a peccselt játék az 1.0-ás krekkel 😊

Amúgy most az álcás pályán szenvedek, mindig kiszúrnak amikor leesik rólam az álca 😊

te tudsz szervert csinálni, hogy neten kerezstül játszunk?

Üdv, én 1 jó darabig elvittem 1.0ásan, pár bugot észre is vettem, aztán valahogy felraktam a patchet és ment krekkelés nélkül is, mivel nincs a patchez krekk 😊 . Asszem ugy csináltam hogy az image-t elhideoltam sd4hide-al és ment, de felrakom ujra mer multiba is kipróbálom, azt kiderül 😊

nemtom van e. itt nézz körül, htha van.

Nekem is volt valahol egy bug, asszem, de mikor ujra elkezdtem a küldetést akkor már nem volt bugos.

Fenrir
Létezik 1.01-es krekk? Mert sima 1.0-án nekem egy csomó küldetésem bugos.

Most pl nem tudom leszkennelni a Vardrag bázist, persze bukom ezzel a másodlagos küldetést és amikor felrobban, megy vele az Angelwing is. Ezzel bukom az elsõdlegest is...

Fenrir
Nem rossz játék ez, megint elkezdtem elõrõl 😊

valaki nem akar most pénteken játszani vele egyet, aki tud szervert csinálni? most ráérnék kipróbálni a multit.

én még nem játszottam, de kipróbálnám.

Ki játszik multiban vele?

én végig toltam. hát azt hittem hosszabb videó lesz a végén.

pontosan nem tudom már, de fogsz kapni két rombolót. késöbb egy cikrkálót, majd egy csatahajót, aztén majd lesz még.

erre a megoldás, hogy valamennyire közelytesz az angelwinggel, és kiküldöd az összes vadászod a titánra, de elötte jelöldki célpontnak az ip blokkolód, az angelwingel meg ne menj közelebb. a vadászok hamar kilövik a blokkolót, akkor jön a segitség, és az angelwinget irányitsd oda, utána már kiirthatod az ellent.

Kövesdi A
jah és mikor lesz új hajom szoval nem a Angelwing ha nem valami új pl valami olyan mint amivel a játék elején mehetem
hát mert ez a AngelWing nekkem nem tetszik

Kövesdi A
HI nem tudjátok hogy a Titán cimü pályát hogy kel meg csinálni mert
aktiválom a álcázot le álitom a pajzsot közel megyek a álomáshoz ekor észre vesznek feltöltöm a pajzsokat amenyire csak lehet ki lövöm a ip blokolot meg érkezik a másik hajom de innentöl nem tudom mit csináljak mert ha ip hajtomüvel probálok el menekülni szétlönek mire elmenekülhetnék ha nem menekülök ugy is ki lönek nagy a tul erõ

ere várom töletek a segitséget hogy hogy tudnám simán meg csinálni ezt a pálya rész ?

Sztem én az utolsó pályán vagyok. harc a földért a pálya neve. Az utolsó 5 pályát ujra csináltam, mert szarul voltak felfegyverezve a hajók. elég durva ez a pálya.

asszem akkor most lehagytál 😄
én most kicsit lassaban játszok vele..én most járok ott hogy a gorg ûrállomást támadjuk....
Na ki hol tart most? Én ott amikor 4 Mechanoid van a pályán meg van egy halom hajó ami a mechaniodot töltik. ezeket a hajókat nem lehet kilõni, olyan mintha sérthetetlenek lennének.