2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
RiaValkyre #1816 El is fogom :) De nem tudjátok kihez lehetne azzal fordulni, hogy nem tudom érvényesítenii a regemet azon az oldalon? Regizek, de nem kapom meg a levelet, amivel érvényesíteni kéne :S -
#1815 Valami ilyesmi.
De ha mégegyszer elküldöd nekik vagy kihírezteted, hogy 1500 aláírás kell minimum és hogy a honlapon 20 ezren vannak regelve akkor szerintem senki se fogja sajnálni a kattintást.
Szóval érdemes lenne mégegyszer elküldeni. -
RiaValkyre #1814 Ez jó ötlet... :) regizve van ott vki? -
RiaValkyre #1813 Jó soká...
És sztem ne nagyon gratuláljatok, :( Ugyanis lehet, hogy 1500 nál feljegyzik ezt a cégnél, és nagyon is sokat segyt majd a helyzetünkön... de ha csak valami más nyomós okot nem találnak még a folytatásra, vagy valami egyéb közbe nem jön, akkor várhatunk, míg az első rész eladási számának legalább a fele össze nem jön (ugyanis csak ez lenne nekik eben az esetben kifizetődő)... ami történetesen 150 000 lenne.
Szal még koránt sem vagyunk célegyenest...
De azt nem értem, hogy a nexusthegame.com regzettjei 20 000-en vannak... ha ebből minden 2.nak regizve van elérhető e-mail címe, és mindegyikre lett is küldve reklám erről a petícióról, akkor miért van még mindig 350-en sz aláírási lista? Ráadásul a magyar honlap minden regizettje kapott ilyet szintén! Lusták kettőt kattintani? :S -
#1812 Btw szerintem érdemes lenne megnézni az összes nagyobb videómegosztó helyet és ahol fent van a videó ott kommentben reklámozni a petíciót. -
#1811 Grat RiaValkyre! Még jó,hogy nem adtad fel az elején. Akkor, mikor lesz játék? :) -
RiaValkyre #1810 jaaaa :D Ez jó ötlet. XD Végül is 10-20at donánk vele, az 100... -
#1809 Esetleg regisztrálok még 1200 emailcímet és aláírom velük is, akkor hamar meglenne az 1500 :) -
RiaValkyre #1808 De télleg... adjatok mér vmi tippet a reklámozásra :S -
RiaValkyre #1807 Figy, egyszer csak lesz vmi... -
#1806 Az jó sok, de hátha.
Több helyen is terjeszteni kellene.
A hazai és külföldi internetes médiákat is értesíteni kellene, ha még nem történt meg:) -
RiaValkyre #1805 De ki tudja... elvileg 200 000 példánya kelt el a legelső években. Ha csaka felének tetszett, és meglátja valahola petíció címét, csak aláírja... Semmi se lehetetlen... még talán ez sem XD -
Mester01 #1804 Örömel látom hogy riavalkyre nem véletlenül pazarolta az idejét kedvenc játékának fejlesztQ csapatának felkütatására! TESSÉK! szép munka volt! :) -
RiaValkyre #1803 De azzal is sem érnénk el tulképp semmit... -
RiaValkyre #1802 Na, kaptam egy konkrétumot: 1000-1500 kéne. -
fuho #1801 Helo nem tudjátok hogy honnan tudnék letölteni a nexushoz kiegészitéseket?
elöre is köszi -
RiaValkyre #1800 Hozzáteszem, anyázós válaszra számítottam... de ez egész kedves volt. -
RiaValkyre #1799 Kaptam választ egy HardWired fórumon a petícióra... kíváncsi valaki részletesebben is rá, vagy elég ha azt mondom, h "szeretnék, de biznisz-meneinknek nem éri meg 300 embernek ezt megcsinálni, de ha több lesz szóljatok!"? -
RiaValkyre #1798 320 -
RiaValkyre #1797 Hamachival. Szerezd be a progit, keress vmelyik weboldalon vagy valakitől, aki még szereti na gamet egy szervercímet, lépj be abba a szerverbe, és máris játszhatsz másokkal... akik épp online vannak, és ők is szeretnének. -
PVadász #1796 csá all. Tudaj valaki hogy hogyan lehet a Nexussal neten játszani? -
RiaValkyre #1795 :) Ez jó -
#1794 A lepényhal meg utoljára :) -
RiaValkyre #1793 Na jah... azt már felfedeztem, hogy a MWE oldalán minden e-mailcím érvénytelen. Küldessz valamit, és jön a levél, hogy nem létezik a cím. -
#1792 Bár azokhoz is eljutna, akik érdemi választ is tudnának adni...
És persze, válaszolnának is... -
RiaValkyre #1791 Bak'... most nézem, a legelhagyatottabb fórumon is fenn van a petíció :) Ez gyors volt. -
RiaValkyre #1790 :) Igen, úgy értettem, hogy a játék-style jobban bejön... bocsánat, ha félreérthető volt. :) -
#1789 Nem jobb, csak más :) -
RiaValkyre #1787 A Nexus jobban tetszik. -
RiaValkyre #1786 Ok -
#1785 Csak vedd már meg. 500 Ft vagy mennyi. -
#1784 -
RiaValkyre #1783 Jajj.. szóval sikerült leszednem pont azt, ami angol? -_- -
#1782 Csak magyar.
Katt -
RiaValkyre #1781 És ez beállítás kérdése? -
#1780 Teljesen magyar verzió van belőle. -
RiaValkyre #1779 Figyeljetek... én emlékszem rosszul, ha úgy tudom, van magyar nyelv is az IG2-ben? -
RiaValkyre #1778 Lesz ez még... -
#1777 Nem gyerekes egyáltalán! Bár több lenne. -
RiaValkyre #1776 Tűnhetek gyerekesnek, de én még mindig örülök a 215-nek.