2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
RiaValkyre #1655 Majd akkor vmikor átüldöm a szöveget, nézd majd meg, szted jó-e. -
RiaValkyre #1654 :) Köcce -
#1653 Magyarul Kft:D -
#1652 Mithis Games ill. Mithis Games Entertainment néven is emlegették őket.
Valszeg Ltd volt, mivel a jelenlegi nevük is az.
Most Wanted Entertainment -
RiaValkyre #1651 vagy csak haggyam úgy simán? :S -
RiaValkyre #1650 Csak vmit nem tok... a Mithis az mi volt? Ugyértem mint az Rt, Kft, meg ilyenek... mi volt? Mert bele kell írnom, mert nélküle hülyén hangzik sztem. -
RiaValkyre #1649 Nem hiszem :S DE újrafogalmazhatom. -
#1648 A szöveg meg van még amit a régihez írtál? :) -
RiaValkyre #1647 Ok... akkor majd ha ráérsz :) -
#1646 Melózom reggelig :) -
RiaValkyre #1645 Akkor majd üzenj rám Hamachin... fenn leszek -
#1644 Yepp. -
RiaValkyre #1643 Ha segítessz, indítok. -
RiaValkyre #1642 Melyik petíció? A külföldi? -
#1641 Törlődött a nexus 2 petíció, lehetne újat indítani. -
#1640 Nem igazán. Mostanában Freelancerrel játszok a VOID-on. -
#1639 ti nem szoktatok hamachin multizni? -
#1638 Hmm, akkor lehet be kéne rá ruházni:) -
SaGa Jr #1637 Nagyjából 2000 HUF. Legalábbis tavaly év vége felé 1990-ért vettem a CDGalaxisban. De láttam már 990-ért is TESCO-ban... Nem drága a progi. -
Prof William #1636 a Nexus mennyiért kapható? -
RiaValkyre #1635 Ja... arra emlékszem, hogy lenyűgözött már akkor is, mikor a 'nézője' voltam... csak nekem akkorra lett csak 'normlis' gépem, mikorra már volt a Nexus. Így sosem próbáltam ki. De akkor majd leszedm valahonnan :) -
#1634 500-1000 pénzé vesztegetik az IG2-t a CD Galaxisban.
Letölteni meg sok helyről le lehet, illetve tudni kell hogy hol keressük:)
Az IG2 grafja nem túl jó mostmár, viszont számomra az emberek introja ver mindent. Az egyik legtökéletesebb, mind látványban mind hangban.
Játéktechnikailag és élményben pedig sokrétű és izgalmas.
-
RiaValkyre #1633 De ha megmondjátok, h honnanlhetne letölteni, szívesen kipróbálom :D -
RiaValkyre #1632 Háát... nem aprózták el a grafikát, az tuti... de én őszintén bevallom, max unokaöcsémet láttam, ahogy IG1 meg IG2-vel gamezett, én soha sem játszottam egyikkel sem... szóval én nem tudom, hogy mennyire lennék elragadtatva egy IG 3-tól -
#1631 Hát valóban nincs szebb, vagy csak mi nem tudunk róla.
Én mondjuk jobban örülnék egy IG3-nakm de ha kiadnák a Nexus II-t, akkor sem lenne egy rossz szavam sem... -
#1630 amugy még azon röhögök, hogy a nexus 2004 ben jött ki, és még most sincs szebb űrstratégia nála(LOL), kivéve az X3-mat, de az nem ilyen stilusú játék:) -
RiaValkyre #1629 Na ja... és bocs, nem tudom, hogy hol olvastam az évvéget akkor márciusi. :)
Ebben van vmi... :) tényleg látnotok kellett volna a válaszokat az érdeklődő-levelekre. Semmi értelmük sem volt, szerintem is függőben lehet. -
#1628 Ahogy mondod, a franc se... sajnos! -
#1627 A Nexus igazából ugye IG3 néven indult a régi fejlesztőcsapattal, ami közben kettévált és keletkezett egy IG3 projekt meg egy Haegemoni a projekt. Aztán az IG3 projekt kiadót váltott, viszont név nélkül s gondolom elég szép játékbeni csonkítással. Így lett a Nexus.
A Nexus 2 lehet, hogy csak 1 szimpla engine, de lehet hogy kieg vagy folytatás tervezete. Az hogy nem mondanak semmit azt is jelentheti hogy függőben van a dolog. Ugye tervezett de ki nem adott játékokról el szokták mondani, hogy nem lesz, de készülő játékról nem sűrűn. Itt meg a franc se tudja mi van. -
#1626 hali, jól beindult a topik:)
ja és azt szeretném megkérdezni hogy lehetne beállitani a felbotást 1360x768ra? jó lenne, köhi -
#1625 Nem év végi, márciusi... -
RiaValkyre #1624 DE.... Akkor sem értem, h most mi van a cégekkel. -
RiaValkyre #1623 De a nexust 2001-en kezdték el fejleszteni, akkor indult a projekt, és még 2003-ban is a régi, Imperium Galactika-formája volt, nem a végleges... és 2004 évvégén lett kiadva. Bár én nem tom: kicsit furi nekem az a 2005... na mind1, biztos évvégi volt. -
#1622 Ha a Nexus 2004-es volt, és már 2005 márciusában volt egy ilyen engine-jük, akkor ennyi idő alatt szerintem simán össze tudták volna hozni a Nexus 2-t. -
RiaValkyre #1621 Vagy én nem tom... már belezavarodtam.. mindegyik mást válaszol, ha kérdezek -
RiaValkyre #1620 A Nexus-t 2004-ben adták ki.. és a PCdomének, ha te küldessz e-mailt, ez lesz rá a válasz (ugyan az a témaelterelős 'én semmit sem tok', mint a MWE, a Steam, a Vave és a HD Interactive-nál): 'Ilyenről mi nem tudunk, és azt sem tudjuk, hogy mi köze annak a játéknak a Steamhez)
És mindenki kitérő választ ad, ha kérdezünk tőlük erről.. sztem nem tudják még, h mit csináljanak vele. Lehet, még függőben van, h mi lesz vele. -
Prof William #1619 Akkor inkább úgy kérdezem hogy magát a gamét honnan tudom leszedni... -
#1618 Mikor adták ki a Nexus-t? -
#1617 A hivatalos honlap fórumán is tárgyalgatják, hogy ez a demo most a Nexus II-t takarja-e avgy csak szimplán valamiféle techdemo...
Okosabb az ember ott se nagyon lett.
Nekünk talán annyival könnyebb, hogy valamiféle internetes csatornán kersztül érdeklődjünk tőlük vagy egy csapattagtól. Mittomén az SG-sek, Hardwired-esek, GS-esek vagy PCDome-osok közül biztos ismeri valamelyikük őket. Vagy legalább egyet.
-
RiaValkyre #1616 2005... na ja. Nem egy félév' mire -ha most még csak egy demó is- egy ilyet összedobnak.