2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • RiaValkyre
    Majd akkor vmikor átüldöm a szöveget, nézd majd meg, szted jó-e.
  • RiaValkyre
    :) Köcce
  • Randal
    Magyarul Kft:D
  • Randal
    Mithis Games ill. Mithis Games Entertainment néven is emlegették őket.
    Valszeg Ltd volt, mivel a jelenlegi nevük is az.
    Most Wanted Entertainment
  • RiaValkyre
    vagy csak haggyam úgy simán? :S
  • RiaValkyre
    Csak vmit nem tok... a Mithis az mi volt? Ugyértem mint az Rt, Kft, meg ilyenek... mi volt? Mert bele kell írnom, mert nélküle hülyén hangzik sztem.
  • RiaValkyre
    Nem hiszem :S DE újrafogalmazhatom.
  • Fenrir
    A szöveg meg van még amit a régihez írtál? :)
  • RiaValkyre
    Ok... akkor majd ha ráérsz :)
  • Fenrir
    Melózom reggelig :)
  • RiaValkyre
    Akkor majd üzenj rám Hamachin... fenn leszek
  • Fenrir
    Yepp.
  • RiaValkyre
    Ha segítessz, indítok.
  • RiaValkyre
    Melyik petíció? A külföldi?
  • Fenrir
    Törlődött a nexus 2 petíció, lehetne újat indítani.
  • Randal
    Nem igazán. Mostanában Freelancerrel játszok a VOID-on.
  • gallardo
    ti nem szoktatok hamachin multizni?
  • Randal
    Hmm, akkor lehet be kéne rá ruházni:)
  • SaGa Jr
    Nagyjából 2000 HUF. Legalábbis tavaly év vége felé 1990-ért vettem a CDGalaxisban. De láttam már 990-ért is TESCO-ban... Nem drága a progi.
  • Prof William
    a Nexus mennyiért kapható?
  • RiaValkyre
    Ja... arra emlékszem, hogy lenyűgözött már akkor is, mikor a 'nézője' voltam... csak nekem akkorra lett csak 'normlis' gépem, mikorra már volt a Nexus. Így sosem próbáltam ki. De akkor majd leszedm valahonnan :)
  • Randal
    500-1000 pénzé vesztegetik az IG2-t a CD Galaxisban.
    Letölteni meg sok helyről le lehet, illetve tudni kell hogy hol keressük:)

Az IG2 grafja nem túl jó mostmár, viszont számomra az emberek introja ver mindent. Az egyik legtökéletesebb, mind látványban mind hangban.

Játéktechnikailag és élményben pedig sokrétű és izgalmas.
  • RiaValkyre
    De ha megmondjátok, h honnanlhetne letölteni, szívesen kipróbálom :D
  • RiaValkyre
    Háát... nem aprózták el a grafikát, az tuti... de én őszintén bevallom, max unokaöcsémet láttam, ahogy IG1 meg IG2-vel gamezett, én soha sem játszottam egyikkel sem... szóval én nem tudom, hogy mennyire lennék elragadtatva egy IG 3-tól
  • Agamemnon
    Hát valóban nincs szebb, vagy csak mi nem tudunk róla.

Én mondjuk jobban örülnék egy IG3-nakm de ha kiadnák a Nexus II-t, akkor sem lenne egy rossz szavam sem...
  • samsung123
    amugy még azon röhögök, hogy a nexus 2004 ben jött ki, és még most sincs szebb űrstratégia nála(LOL), kivéve az X3-mat, de az nem ilyen stilusú játék:)
  • RiaValkyre
    Na ja... és bocs, nem tudom, hogy hol olvastam az évvéget akkor márciusi. :)
    Ebben van vmi... :) tényleg látnotok kellett volna a válaszokat az érdeklődő-levelekre. Semmi értelmük sem volt, szerintem is függőben lehet.
  • Agamemnon
    Ahogy mondod, a franc se... sajnos!
  • Randal
    A Nexus igazából ugye IG3 néven indult a régi fejlesztőcsapattal, ami közben kettévált és keletkezett egy IG3 projekt meg egy Haegemoni a projekt. Aztán az IG3 projekt kiadót váltott, viszont név nélkül s gondolom elég szép játékbeni csonkítással. Így lett a Nexus.
    A Nexus 2 lehet, hogy csak 1 szimpla engine, de lehet hogy kieg vagy folytatás tervezete. Az hogy nem mondanak semmit azt is jelentheti hogy függőben van a dolog. Ugye tervezett de ki nem adott játékokról el szokták mondani, hogy nem lesz, de készülő játékról nem sűrűn. Itt meg a franc se tudja mi van.
  • samsung123
    hali, jól beindult a topik:)
    ja és azt szeretném megkérdezni hogy lehetne beállitani a felbotást 1360x768ra? jó lenne, köhi
  • Agamemnon
    Nem év végi, márciusi...
  • RiaValkyre
    DE.... Akkor sem értem, h most mi van a cégekkel.
  • RiaValkyre
    De a nexust 2001-en kezdték el fejleszteni, akkor indult a projekt, és még 2003-ban is a régi, Imperium Galactika-formája volt, nem a végleges... és 2004 évvégén lett kiadva. Bár én nem tom: kicsit furi nekem az a 2005... na mind1, biztos évvégi volt.
  • Agamemnon
    Ha a Nexus 2004-es volt, és már 2005 márciusában volt egy ilyen engine-jük, akkor ennyi idő alatt szerintem simán össze tudták volna hozni a Nexus 2-t.
  • RiaValkyre
    Vagy én nem tom... már belezavarodtam.. mindegyik mást válaszol, ha kérdezek
  • RiaValkyre
    A Nexus-t 2004-ben adták ki.. és a PCdomének, ha te küldessz e-mailt, ez lesz rá a válasz (ugyan az a témaelterelős 'én semmit sem tok', mint a MWE, a Steam, a Vave és a HD Interactive-nál): 'Ilyenről mi nem tudunk, és azt sem tudjuk, hogy mi köze annak a játéknak a Steamhez)

És mindenki kitérő választ ad, ha kérdezünk tőlük erről.. sztem nem tudják még, h mit csináljanak vele. Lehet, még függőben van, h mi lesz vele.
  • Prof William
    Akkor inkább úgy kérdezem hogy magát a gamét honnan tudom leszedni...
  • Agamemnon
    Mikor adták ki a Nexus-t?
  • Randal
    A hivatalos honlap fórumán is tárgyalgatják, hogy ez a demo most a Nexus II-t takarja-e avgy csak szimplán valamiféle techdemo...
    Okosabb az ember ott se nagyon lett.

Nekünk talán annyival könnyebb, hogy valamiféle internetes csatornán kersztül érdeklődjünk tőlük vagy egy csapattagtól. Mittomén az SG-sek, Hardwired-esek, GS-esek vagy PCDome-osok közül biztos ismeri valamelyikük őket. Vagy legalább egyet.

• RiaValkyre
    2005... na ja. Nem egy félév' mire -ha most még csak egy demó is- egy ilyet összedobnak.