Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icebird
i44 büntet, de mikor lesz már?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Rafaelo
nekem nincs tükrözõdés vááááááááááááá

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nah ez is jo mi!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

nyári álca rulezzz!!!!!

LSC
szerinted miajóisten😊

www.armed-assault.hu

Na ez már használhati BRicsi😄DD

igen tudom Ricsi ma jössz és axis oldalon persze??

bricsi01
bocsika ezen

bricsi01
de van wwII mód ezen az oldalo
kicsit tekerj
ebbe a mód-ba benne van minden ami wh.

az invasio 44 sajna csak demo de van benne minden campány singli egyebek!!

hiba
Ez a WWII-s OFP mi? full campaign vagy csak egyket jarmu mod?

DC++

wanadoo

tudnátok mondani egy helyet ahonan le tudnám tölteni a Resistance kiegészítõt?
bricsi01
énis adnk ha tudnék.😞

Nagyon kira képek jöhetnek még 😄DDD

Hasonló addonok ilyen géppel mennek szépen. A gond mindig ott kezdõdik, ha 10-et teszel le belõle és nagy a látótávolság (2000+). A fenti m1-hez hasonló jelenleg is tölthetõ ofp-hez.

www.armed-assault.hu

Z
Ehh, ehhez a 3.0 P4 @ 3.75, és 9800PRO@XT nem biztos, hogy elég...

De ettõl függetlenül gyönyörû.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Na ezek vbs képek, a vbs az ofp katonai felhasználásra szánt változata, feljavított motorral.:

www.armed-assault.hu

Rafaelo
néhány beállitásnál egyszerüen nincs viz csak uresség helyette

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
bevan kapcsolva és mégse

Mûködni kéne 9600-on. Video options-ben multitexturing tuti be van kapcsolva, de azért nézd meg. Nem tudom mi lehet. Elmélkedek még 😊

www.armed-assault.hu

Icebird
strandon😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Rafaelo

glkFox
operatin flashpoint cz ez nem jo pontos linket pls THX: )
Z
EZ MI A F@SZOM? UGYE NEM JÁTÉK KÖZBENI GRAFIKA?

MERT HA IGEN, AKKOR A TÖBBIEK MIND MEHETNEK KAPÁLNI... 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rafaelo
menny az operatin flashpoint cz -oldalra ott van minden

glkFox
Operation Flashpoint nak a kiegeszito reszeinek a pontos neve micsoda ? vagy van e olyan egyaltalan ?
Rafaelo
azt is probáltam minden más efekt mûködik

de szerinted egy 9600 ason mûködnie kéne?

Egyik srácnál pl az segített,hogy törölte a dxdll-t, leszedte újra és telepítette még1x.

www.armed-assault.hu

Fel kéne nézned irc-re, hátha másnak is van tapasztalata, eddig mindenkinek a gépén sikerült már elõcsalni. A glare mûxik csak ez nem?

www.armed-assault.hu

Rafaelo
texturát fölnyomtam kiprobáltam százféleképpen dirextx9.0c fent van kiprobáltam 32biten 16aton HnT val simán és semmi

öööö hát minden textúrát fel kell nyomni legalább 512*512-re. És volt pár kulcskérdés még, próbálok visszaemlékezni. A video opitons-ben is vminek bekapcsolva kellett lennie.

www.armed-assault.hu

Rafaelo
nekem ati 9600 asom van és nem mûködik a dxdll tudja valaki mitõl nem?
elötte geforce 3 asom volt azon se ment nemigaz hogy sose lehettükrözözö vizem már bameg légyszi segitsetek

mai adag:

www.armed-assault.hu

nézd meg mondjuk ezt: http://ofp.gamezone.cz/index.php?showthis=6631

multizni nincs kedved?

www.armed-assault.hu

na megvettem a goldot meg a resistancét. milyen nagy modok készültek eddig hozzá, illetve kisebb küldik vagy pályák közül melyiket érdemes kipróbálni?

bricsi01
jólvan elszámoltam magam.

Akkor te idoutas vagy mert csak 3 es fel eve jelent meg a jatek. Vigyel magaddal!
bricsi01
5 évig játszottam vele de valamit kitöröltem és nem tudtam belépn
asztán letöröltem.

Az elõzõ 2 helyett

www.armed-assault.hu

kedvedért 😉

www.armed-assault.hu

Pedro ezek nagyon kira kiépek szerintem jöhet még 😊))
Mert tudod a sracok elég vizuális tipusok😄DD

Red Hammer? Az benne van a GOLD-ban.

www.armed-assault.hu

arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a resistancén kívüli nagy mod neve. gyári kieg volt, végig is játszottam , és nem jut eszembe a neve

mára az utolsó!

www.armed-assault.hu

www.armed-assault.hu

www.armed-assault.hu

Teljes mod talán csak a finmod van. Van azért a BAS-nak is nagy csomaga és ahhoz küldetések. Vannak effekt csomagok. De készül egy csomó mod, amelyeknek van demo verziója, pl Hokkaido (japán hadsereg), inv44 (II vh.), SFP (svéd hadsereg), illetve hülye vagyok van még egy nagy kész mod a CSLA, a cseheké, az se rossz. De pl nekünk (ofp.hu) is van pár addonválogatásunk multihoz, amihez természetesen küldetések is vannak. És önálló addonból van kva sok.

Ha sima res-t használsz 1.96-tal, ahhoz nem kell annyira komoly gép, azon is elmegy amit lent írsz. Viszont pl a lenti képekhez már az én gépem kevés lenne (athlon 3200+, 9800), bár lehet hogy csak le kell szedni a látótávot. Ezek azért durva képek, általában jól fut minden. Ugye ofp-nél a látótávolságot állíthatod kb 100 métertõl - 5000-ig, egy p4 + x800-as gép egész szépen viszi az utóbbit is alap res-sel 😊. Meg a minõségi beállítások. Szóval nincs olyan gép, amit ne lehetne megizzasztani durva beállításokkal.

www.armed-assault.hu