4624
Operation Flashpoint
  • jointeer
    az mi pontosan? kiegészítő?
  • Esrohnoil
    Miért? Meghalsz addig? :)
  • Sanyix
    Énse, azért lesz közbe ArmA
  • jointeer
    hát én addig nem tudok várni
  • Sanyix
    2006 november-december
  • CK1
    Gondolom sokmindenki kérdezi, és sokszor volt a válasz már, de nincs most tul sok erőm viszaolvasni, ezer sorry... szal ofp2 mikor?:)
  • Sanyix
    Hát azér annyi nem, de legalább geforce4 :) aztán még ennél jobbat, ha FPS-t is akarsz, nemcsak, hogy így néz ki :D
  • jointeer
    ehhez milyen kell? 3.2Ghz x800XT 1024 RAMmal?
  • Sanyix
    Neem, nincs hozzá megfelelő videokártyám :) de a #3086 ban ott a link a fórumról, oda rakosgatnak ilyen képeket.
  • jointeer
    milyen szép képek. te csináltad?
  • Sanyix
    Proci az 2500+-os XP, videokari az Geforce2 MX400 64 megás :D ezt most készülök leváltani.
  • nenad
    neked milyen proci/videokarid van?
  • Sanyix
    Az, hogy tele van új addonokkal meg cuccokkal, ami soxor 5 fps-t eredményez :), de néha egész jól el lehet vele szórakozni :) Amúgy simát is szoktunk jáccani.
  • nenad
    mar van vagy 2 eve hogy nem jatszottam, laser cti, mi a mano? :)
    mi a kulonbseg a hagyomanyos cti es ekozott?
  • Sanyix

ÁÁÁ ezek rendesen odab@sznak :)
  • Sanyix
    Ebben a topikban nézzetek szét, nagyon durva képek vannak ofpből :D
  • Sanyix
    Hát persze, nem unom meg. De szerintem mások is sokat ofpélnek innen :) csak nem értem, hogy miértnem multiznak a magyar szerveren.
    Amúgy nyugodtan jöhetsz ctini, nemárt ha jön pár játékos még :D mert sajnos nem vagyunk sokan :(
  • nenad
    sanyix te meg mindig nyomod? :D
    lehet osszeszedem a kellekeket es felnezek mar egy kis ctire. :)
  • Sanyix
    Itt van új T-90, és T-80u, nagyon baba mind2, bár nekem a T-80U modellje jobban tetszik.
  • Seaweed
    Jovan maaaa....az azert egy eleg komoly cuccos!
    bar ha ArmyA-ba belekerul belole sok minden akkor tenyleg siraly lesz!
  • Sanyix
    VBS-be legalább meg van oldva, hogy az ember alól ne csússzon ki a teherautó ha rajta áll. Szóval kitudja, lehethogy meg fogunk lepődni az ArmA fizikáján :D
  • Seaweed
    Minden igy mukodik az ofpben. Egyszeruen nem fuggenek ossze a testek ha "egymasra rakjuk oket". A fizikai motor (ugye ilyen kulon nics is benne), azaz a jatek engine-je minden testet kulon szamit, azokat osze nem tudja kapcsolni, se bonyolult kolcsonhatason alapulo fizikai megvalositast sem tud. De miert is tudna...nem sok jatek tud eleve ilyet.
  • Esrohnoil
    Lol. :D
    De igazad lehet. :)
    Sztem az a baj h. sokszor szinte nincs súlya a tárgyaknak a játékban.
  • Seaweed
    Nem baj, de jol nez ki
  • Sanyix
    Megindul a hajó féleség úgyis kicsúszik a heli alól :)
  • Seaweed

• Kvázi
    A legjobb megoldás ha visszaküldöd.
  • Morbias
    Sziasztok.
    Valaki nem tudna rajtam segíteni? Megrendeltem az Automextől az Opf GOTY-t, csakhogy a 3. lemez valahogy "kimaradt" a csomagból, erre közölték hogy postázzam vissza stb. Mivel 5 nap mire ideért, akkor kis matekkal kiszámolható hogy 10 nap lenne, mire a kezemben lenne. Szóval már belenyugodtam hogy letöltöm, csak nem találom sehol a neten.
    Szóval ha valakinek megvan, vagy tud címet ahonnan leszedhetném, vagy fel tudná tenni a 3. lemezt valahová netre, az életet mentene. :) MINDEN megoldás érdekel, csak itt lenne már!
    Előre is kösz mindenkinek.
  • Sanyix
    Nemmindíg üresek, csak rosszkor nézed, jópáran elkövetik ezt a hibát. Napközben nemigazán szoktunk jáccani, mert akkor van más dolog amit lehet csinálni. Tehát hétvégenként délután (akkorse mindíg), és estéken megy a játék. PL így nyáron ritkásan jáccunk, télen gyakrabban.
  • jointeer
    van-e egy jó magyar mod? ha nem jó, az se baj
  • Tomo15
    Sziasztok!kéne csinálni egy jó gamet, mert a magyar serverek minig üresek.Nekem mindegy melyik kieggel mert mindegyik megvan.
  • Esrohnoil
    Akkor még könnyebb. Erre nem is gondoltam, nekem túl egyszerű lett volna. :D
  • jointeer
    megnéztem, abban az ammunition teherautóban is van rakétavető
  • Esrohnoil
    Nem nehéz, csak vigyázz, mert a tank sok gondot okozhat ha az egyik katonától nem szerzed meg a rakétavetőt.
  • jointeer
    egyszerűnek tűnik-.-
  • Sanyix
    Ki kell nyírni a támadókat, aztán valami kulcsot kell szerezni a faluban egy civiltől, és azzal beindítani a járművét, és azzal tovább.
  • jointeer
    egy csajra kell ügyelni, második vagy harmadik küldetés
  • Sanyix
    Így cím szerint fogalmam nincs melyik az.
  • Esrohnoil
    Egy kis érdekesség.
  • Esrohnoil
    Asszem az az ahol alternatív járművet kell keresni...