Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel kiegészítõ, nem árt alá az alap ofp. a res meg értelemszerûen a resistance rövidítése.
Szóval a resistance a sima flahpoint nélkül nem megy?
Még egy láma kérdésem: mi az a res?
Köszönöm válaszod.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.armed-assault.hu
Van egy láma kérdésem:
Mi a különbség a Operation Flashpoint és a Operation Flashpoint Resistance között?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Deikath
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Deikath
Deikath

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
www.armed-assault.hu
Deikath
Deikath
Nincs valami chat,Teamspeak, Ventilrio,mirc ahol tudunk beszélni ?
Deikath
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"File D:\OperationFlashpoint\RES\CAMPAIGNS\RESISTANCE.PBO.tmp: bad checksum: 129688384 (expected=129688683)
File D:\OperationFlashpoint\RES\ADDONS\O.PBO.tmp: bad checksum: 401594266 (expected=401594415)"
Így csináltam: Alap Ofp 1985 + Resistence + 1.96 patch és ennyi mostmár végleg lement a kedvem hogy játzsak vele neten 😞
Deikath
Deikath
Ennyi.
Egy kis help kellene, kb 4x rakom újra az ofp-t mert neten szertenék játszani vele. Így csinálom: Ofp 1985+Red Hammer+Patch v1.46+Resistence, de innentõl nem megy fel sem az 1.91 sem a 1.96 patch kérlek segítsetek plz, mit csinálok rosszul ?
Deikath
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
"a vonat hogy mükszik van neki külön pálya vagy van egy cucc a vonat sin azt rajta van??"
Ezt nem értem 😊
RP-t akkor írnak rá, ha rating pending, tehát még nem született döntés a besorolásáról.
www.armed-assault.hu
ja s valaki tudja mi a RP??
Az ami a boritón van jel hogy milyen korosztálynak
A kérdést nem értettem, de próbáld ki, van egy demo pálya is nagyon király 😊. A sziget szerintem winter kolgujev.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
?????????????????????????????????????????????????????????????????????

www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
mitet kel belerakni hogy ilyen legyen???
resistance max grapics semmi szaggatás de nem volt ily szép
ja s amásodik kép:
mit irtál be hogy igy mozognak??

www.armed-assault.hu
de ez a kép pl csak úgy szép 😊 bár látható rajta a vasút addon

www.armed-assault.hu

amcsi kampány:europa
s a kezdö map normandia
s az uk kampány: