Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
bocs, erre jártam, válaszolok😛
mivel kiegészítõ, nem árt alá az alap ofp. a res meg értelemszerûen a resistance rövidítése.

gabber_saviola
Hali!

Szóval a resistance a sima flahpoint nélkül nem megy?
Még egy láma kérdésem: mi az a res?

Köszönöm válaszod.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A resistance egy olyan kiegészítõ, amely egyben a motort is magasabb verziószámra hozta. Tehát frissebb, fejlettebb: sokkal szebb grafika, jobb hangok, jobb multi, több új hivatalos jármû, sziget és egy új kampány. Ha vki ofpzni szeretne, mindenképp érdemes feltenni a res-t, pl a letölthetõ addonok 95%-a csak res alatt mûködik.

www.armed-assault.hu

gabber_saviola
Hali all!

Van egy láma kérdésem:
Mi a különbség a Operation Flashpoint és a Operation Flashpoint Resistance között?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A cdlemez \FlashpointResistance könytárából másoltam a hdd-n lévõ ofp könyvtárba és így mûködik

Deikath

KraZ
Stuka

MAN T.G.A.

Sanyix
Mit másolsz ki hova?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na erre varjatok gombot, ha felrakom a resistnce-t akkor nem megy fel az 1.96 patch, ha kimásolom a lemzrõl a könyvtárba akkor megy . Jippi

Deikath

Kösz pedro de vagy 50x olvastam el, hátha valamit én rontok el.

Deikath

bricsi01
s valaki nem tudja azt hogy mi a neve a suhanó repcsinek a ww2-be???
megköszinném

bricsi01
én nem szeretem az iraq-i háburus cuccokat

Irak mod biztos nagyon állat lesz😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

bármi van, gyere fel irc-re: #ofp.hu

Telepítésnél ezt kövesd: útmutató

www.armed-assault.hu

Szerintem hadjuk rá, megrendeltem az automextõl 2990,- ért, rmélem azzal menni fog.

Deikath

MSN ?

Deikath

Ha hazaérek megnézem, de asszem valami clone cd-s változat az alap 1.75-ös resistnace megy, csak a patchek nem mennek fel rá 😞
Nincs valami chat,Teamspeak, Ventilrio,mirc ahol tudunk beszélni ?

Deikath

Sanyix
Hûha ilyet még nemtapasztaltam, de úgynézki, hogy hibásak a resistance fájlok. Milyen cd-rõl szedted?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát bazzeg beszarok enek a jatéknak.
"File D:\OperationFlashpoint\RES\CAMPAIGNS\RESISTANCE.PBO.tmp: bad checksum: 129688384 (expected=129688683)
File D:\OperationFlashpoint\RES\ADDONS\O.PBO.tmp: bad checksum: 401594266 (expected=401594415)"
Így csináltam: Alap Ofp 1985 + Resistence + 1.96 patch és ennyi mostmár végleg lement a kedvem hogy játzsak vele neten 😞

Deikath

THX

Deikath

Sanyix
Csak neten akarsz játsszani? Mert ha a redhammer kampánnyal éppen nem akarsz játszani, akkor alap Ofp+Resistance+1.75-1.96 patch, ennyi elég. Itt a patch: 1.75 ---> 1.96

Ennyi.

Hi all
Egy kis help kellene, kb 4x rakom újra az ofp-t mert neten szertenék játszani vele. Így csinálom: Ofp 1985+Red Hammer+Patch v1.46+Resistence, de innentõl nem megy fel sem az 1.91 sem a 1.96 patch kérlek segítsetek plz, mit csinálok rosszul ?

Deikath

Sanyix
Biztos ottis lehet, csak ott hogy illeszted pontosan egymáshoz a síneket? Ez lenne a gond.

akkor tévedtem, azt hittem mission editorban is lehet pakolni

www.armed-assault.hu

Sanyix
Ja térkép szerkesztõbe, pl. wrptool-al lerakod a sín, és azon már mehet is a vonat, de vigyázni kell a hirtelen emelkedõknél, mert megakad, vagy elkezd rángatózni a mozdony :-).

akárhova leteheted asszem

www.armed-assault.hu

bricsi01
kszi az RP
de az a kérdés:
a sin az 1 +map??
vagy lelehet tenni a sint akárhove egy obyba??

De mi a kérdés?

"a vonat hogy mükszik van neki külön pálya vagy van egy cucc a vonat sin azt rajta van??"

Ezt nem értem 😊

RP-t akkor írnak rá, ha rating pending, tehát még nem született döntés a besorolásáról.

www.armed-assault.hu

bricsi01
de ez nem válasz
ja s valaki tudja mi a RP??
Az ami a boritón van jel hogy milyen korosztálynak

Vonat addon

A kérdést nem értettem, de próbáld ki, van egy demo pálya is nagyon király 😊. A sziget szerintem winter kolgujev.

www.armed-assault.hu

uh Pedro ez aztán nagyon király!!!

azt ki lehet kapcsolni

www.armed-assault.hu

bricsi01
ja eszt leszedtem csak szar volt a szememnek az elfojt betük

ez utóbbit dxdll-el csinálták, itt van ez a cucc:

Dxdll cikk

www.armed-assault.hu

12346
ricsi, baszod. kevesebb kérdõjel nélkül nem megy?

bricsi01
ez melyik map
?????????????

bricsi01
a vonat hogy mükszik van neki külön pálya vagy van egy cucc a vonat sin azt rajta van??
?????????????????????????????????????????????????????????????????????

szeretem a nagy látótávot:

www.armed-assault.hu

A pályaudvaros (skodás) képen nincs semmi külön effekt szerintem. Ez ahol az MTLB roncsot állják körül, itt fel lehet húzva minden, és valszeg vmilyen mod-ot használtak a katonák beállításához.

www.armed-assault.hu

bricsi01
de durva ez a manus meg az utána levõ kép
mitet kel belerakni hogy ilyen legyen???
resistance max grapics semmi szaggatás de nem volt ily szép
ja s amásodik kép:
mit irtál be hogy igy mozognak??

na még ezt:

www.armed-assault.hu

A resistance se csúnya, de van egy úgynevezett dxdll kiegészítés, amivel lehet még javítani a képeken. No meg azért kellenek az új addonok, mert a resistance cuccok textúrái nem annyira részletesek....mint pl a finmodé.

de ez a kép pl csak úgy szép 😊 bár látható rajta a vasút addon

www.armed-assault.hu

Krinyo
Nézegettem itt a képeket, hát beszarás hogy milyen lett a graf...
Ehhez kell valami mod?

bricsi01
hát jó van énis rájöttem
de egy képen láttam
ennyi

ez pedig OFP!!

bricsi01
hisz ez a hej lesz a BiA-ba
egy képen a hasonlitásoknál

rommálöt sherman powa😊)!!!