4624
Operation Flashpoint
-
#3181 A visual quality mennyit javít a látványon? -
#3180 Én a helyedben ezt inkább elkerülném.
-
#3179 Hat ezert varom mar az AA-t...remelhetoleg ott mar nem lesz ilyen baj..mert azert ha mar van egy Athlon 64-em meg X800XT akkor szeretnem kihasznalni..es ez a cucc igy az egesz ofp-t ki kene hogy szolgalja 10000 meteres latotavval....
(Nah meg remelem AA-hoz konvertaljak ezt a sok jo addont...es ujakat is sinalnak ra majd...) -
#3178 Vanezígy, ez nem olyan népszerű bf2 hogy mindíg jáccunk ;) csak időnként. -
#3177 Én 1500 méteres látótávval jáccok (mert a multiban általában ennyi, és a szerver beállításai számítanak multiban) normal tereprészletességgel (ezis szervertől függ), multitexturing, object shadows, vehicle shadows, t&l, és cloudlets is enabled, visual quality maxon, 1024*768 32bit, + dxdll megy, ottis minden bekapcs a reflection-son kívül, mert úgy halál komolyan nem lassul a játék, sőt ki lehet próbálni benyomni egy 16x-os anisoizét is, és az sem lassítja! -
#3176 Nálam 1 GB RAM nagyon sokat javított a látótávon (minden bekapcsolva normál texturákkal). 2024 m-es látótávval használom. -
#3175 Sose multuztam OFP-vel...(egyszer bementem valami szerverre (asszem ofp.hu-n volt cim)...de nem volt bent senki...igy lefalcoltam..
[amugy most is offline ofpzek epp] -
#3174 qs mindenki jöjjön multizni :P -
#3173 Nekem mai napig az a lg nagyobb bajom OFP-vel hogy a grafika egy bizonyos szint fole allitva jatszhatatlanna teszi...ilyen pl a latolav: kenytelen vagy ma mar egy uber eros geppel is 880-900 "meteren" tartani ha nem akarom hogy lag hegy legyen...meg magas reszletesessegen....
(Tenyleg valami uj megoldas erre nincs?!) -
#3172 itt szinte mindent megtalalsz!
http://ofp.gamezone.cz/ -
#3171 Sziasztok.
Letöltöttem a OFrP mod mind a hat file-át, és azt szeretném megkérdezni, hogy van-e hozzá küdetés vagy kampány. Ha létezik, akkor azokat honnan tudom letölteni? Ugyan ezt kérdezem a BW mod-dal kapcsolatban is. -
neuro #3170 Nem lenne rossz a BF2 ha nem lenne minden játékos amatőr fragvadász. Semmi taktika, semmi csapatmunka, csak futkosás össze-vissza. Egyébként ez a bajom az Americas Armyval is: ott is mindenki megy a saját feje után és legtöbbször egymás lövöldözik a csapattársak. -
#3169 BF2 palyafutasa nalam: Felrak..kiprobal...2 kort megyek botok ellen...kopkodve uninstall es run OFP(sufnituning modommal) or CSLAII or a tobbi epp inaktiv modal....kenterbeveri, ubereli,megeszi reggelire... -
#3168 Navégre :) meg letöltheted a cti modot is és ctini is jöhecc :)
Béefkettőbe belese kellett volna kezdeni :) arkád bugos szar :D -
neuro #3167 Lehet lekellene tölteni az AP5-öt és nekiállni multizni ofp-vel. A BF2-t ugyanis már nagyon unom a sok ugrálós futkosós amatőr miatt. -
#3166 Ja a multi miatt, hogy egyenlő erőviszonyok legyenek, de sajnos az ofp engine miatt, ez az egyenlítés néha érdekesen műxik :) úgyhogy én jobban szeretem a kiegyenlítetlent, úgyis van mindennek előnye is meg hátránya is. -
#3165 ahaaa..."es az miret jo?" Multi miatt?
(Hat amugy igencsak elgondolkoznek en is hogy mivel menjen neki egy Chalanger II-nek......T-90 vagy mas modern mbt...) -
#3164 Mer az ap-ban ki vannak egyenlítve a tankok, szóval nem a valóságot tükrözik. -
#3163 Nem bizony! (ORCS) Amugy miert?! [szegyenli, tudja mi az AP..meg is van..de sose hasznalta] -
#3162 Nyugi ez nem AP5 ;) -
Kvázi #3161 Helyesbítsünk csak!
Így jársz ha egy T-90-el packázol és láma vagy. -
#3160 Igy jarsz ha egy T-90-el packazol
-
#3159 Van :DDDD
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116602507 -
#3158 Belenéztem. Nagyon állat. Jót nevettem. :D
Az emberek feje messziről világít. Lopakodni sincs sok értelme... :D -
neuro #3157 van olyan is? :P -
#3156 ArmA topik? :) -
neuro #3155 Egész bíztató dolgok:
XeLSiS has interviewed Placebo about ArmA, BIS and the sequel - and posted it in this thread.
XeLSiS - What new features can Modders & Players look forward do?
Placebo - For now features of the game are being kept quiet, but we're getting closer to what we can share about it, for sure the game is definitely turning out to be more than the anticipated Opf v1.5 (with the next big game being known as “game2”), this game is really developing into a "game2" of its own standing, maybe we should start calling the other one "game3"
http://ofp.gamezone.cz/forum/index.php?showtopic=22214&st=0entry468640 -
#3154 Már vagy 1 éve van a mod, vagy többéve? :D
Csak szétkell nézni az ofp.info-n és megvan. -
#3153 van, majd holnap délután belinkelem addigis dudnájtö -
#3152 Ez nagyon súlyos. :DDD
Van is rá letölthető, működő mod? :)
-
#3151 GTA-sorozat mehet a kukába. :D -
CK1 #3150 hát nagyritkán felszoktam menni, de nincs nagy időm, barátnőm mellet nemlehet (nemengedi:D) azt h mér nem csinálom meg arra meg van egy ésszerü magyarázat: lusta vagyok :D -
#3149 Francba megelőztél :D -
no comment:)))) -
azér mienmán ezis -
#3146 Ja az tényleg reklám -
#3145 "Screenshotok játékokból"
Lécci ide is linkeld be. :) -
#3144 kösz -
#3143 Reklám? jólteszed így tovább -
#3142 Hat pl a kep cimebol ;)