Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis telepítéskor kitöltés nélkül a továbbra kattintva feltette. De ha van kódod az alapjátékhoz, akkor küldd át lécci!
És igen lesz flashpoint 2 vmikor 2006 tavaszán, legalábbis ezt írgérik 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Telepítettem már másik kulccsal is, de akkor is ezt üzeni. Pedig amikor kijött, akkor futott.
Mi a megoldás?
Thx
<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
csak az 1.96 más nem kell
multihoz info: www.ofp.hu
www.armed-assault.hu
1.85 patch 13,95MB az 1.96 patch meg csak 13.14 MB. Szóval ha a fenti kérdésre a "csak a pecseltre" a válasz, akkor nekem elég csak az 1.96-os patch-et felrakni. Van hozzá crack is?Ha igen hol?
Tudom sok kérdés, de kijöttem a gyakorlatból.
Köszi!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Újra felraktam a game-t mert egyike a legjobbaknak. Látom, mindenféle új cucc van hozzá. Pl aza bizonyos .dll, amitõl a grafika még jobb lesz. Ezt pecselt verzióra kell feltenni, vagy az eredetin is mûxik?
Kérdés a pecsekrõl:
Egymûás után fel kell tennem az összeset, vagy elég mindig az utolsót, a legfrisebbet?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nagyon csunya a grafikaja
erre nem szamitottam arra gondoltam akkor jott ki a Ghost recon biztos olyan lesz de nem
ez olyan 1999-es szintu grafika (kb Hidden and dangerous 1)
durvan rondak a kopar, kockas fuves teruletek
most probalok felrakni valami modot hatha az javit rajta
ezeket a kepeket honnan a fenebol szedtetek??
ráadásul tisztára megijedtem amikor ott voltam az evac pontnál azt lelõttek...már azthittem gémóver😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nincs vmi tipp hogy hogy lehet ezt túlélni?😄 a max ameddig sikerült eljutnom az amikor már nincs senki csak én és egy uton kéne átjutni ahol Bmpk járõrõnek meg televan minden katonákkal..elég lehetetlennek tünik...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
raknám fel újra, de karcos lett a lemez, és ezt nem olvassa be
thx in advance
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
www.armed-assault.hu
3000 ft-ért adják a kiegészítõvel együtt az alapjátékot. Ez már szinte ingyen van, meg is veszem.
Igyunk sört jól!

www.armed-assault.hu
vehicleclass="BAS - Air";
aztán meg vissza kell tömöríteni makepbo-val.
www.armed-assault.hu
ezt az oldalt én is ismerem csak konkrétan olyan programot nem találtam
vki esetleg a nevét???
Van erre megoldás?
Köszi!
Amúgy ez a parancs a tengerszint fölött állítja be a magasságot, de ha a föld felett akarod beállítani akkor: this setpos<(getpos this select 0),(getpos this select 1),((getpos this select 2)+10)>(getpos this select 0),(getpos this select 1),((getpos this select 2)+10)>; így kell ha jól tudom.
www.armed-assault.hu
Nem olvastam vissza.
Köszi a megoldást.
de azé most beírom én ha nem gond:
szóval a tárgy initjébe:
this setpos<(getpos this select 0),(getpos this select 1),10>(getpos this select 0),(getpos this select 1),10>;
a végén a 10, a magasság, méter.
www.armed-assault.hu
Szeretnék kérdezni vmit!
Hogy lehet az Editorban az objektumokat megemelni?
(pl.: mert ha lerakok vmit akkor a földre rakrja, de viszon ha egy másik objektumra raknám, belelóg)
Tud vki vmi megoldást?
Köszi, üdv!
www.armed-assault.hu