Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TORO
Csakhogy az alapjátékhoz meg nem kellett...
Legalábbis telepítéskor kitöltés nélkül a továbbra kattintva feltette. De ha van kódod az alapjátékhoz, akkor küldd át lécci!

Sanyix
Az ALAPJÁTÉK serialja számít! Nem a resistance-é, az szinte tökmindegy. Szerezzél hozzá normális kódot, vagy vedd meg a gémet, a GOTY 3000ft mindenhol.

És igen lesz flashpoint 2 vmikor 2006 tavaszán, legalábbis ezt írgérik 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rafaelo
lessz valamikor flashpoint 2 ??????

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

TORO
Van még egy láma kérdésem: A resistance-t egyszerûen nem bírom elindítani. Mindig azt írja ki, hogy Bad serial given in setup
Telepítettem már másik kulccsal is, de akkor is ezt üzeni. Pedig amikor kijött, akkor futott.
Mi a megoldás?
Thx
<#worship><#integet2>

neeeem

csak az 1.96 más nem kell

multihoz info: www.ofp.hu

www.armed-assault.hu

TORO
A .dll-t az eredetire is fel lehet tenni, vagy csak a pecseltre?
1.85 patch 13,95MB az 1.96 patch meg csak 13.14 MB. Szóval ha a fenti kérdésre a "csak a pecseltre" a válasz, akkor nekem elég csak az 1.96-os patch-et felrakni. Van hozzá crack is?Ha igen hol?

Tudom sok kérdés, de kijöttem a gyakorlatból.
Köszi!

Sanyix
meg talán nézzed meg a nogova szigetet, az modok nélkül is szebb mint a többi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
azt

TORO
legfrissebbet

TORO
Halihó!
Újra felraktam a game-t mert egyike a legjobbaknak. Látom, mindenféle új cucc van hozzá. Pl aza bizonyos .dll, amitõl a grafika még jobb lesz. Ezt pecselt verzióra kell feltenni, vagy az eredetin is mûxik?
Kérdés a pecsekrõl:
Egymûás után fel kell tennem az összeset, vagy elég mindig az utolsót, a legfrisebbet?

TerranceG
Az egy mókás küldetés, emléxem rá 😊

Igyunk sört jól!

Rafaelo
gondolom a képeken uj ég textura van nagyobb felbontásu azé

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

rekettyes
megvettem eredetiben a kiegeszitesekkel egyutt
nagyon csunya a grafikaja
erre nem szamitottam arra gondoltam akkor jott ki a Ghost recon biztos olyan lesz de nem
ez olyan 1999-es szintu grafika (kb Hidden and dangerous 1)
durvan rondak a kopar, kockas fuves teruletek
most probalok felrakni valami modot hatha az javit rajta
ezeket a kepeket honnan a fenebol szedtetek??

_Atti_
hát ez r*hadt ó volt😄 kis turával de sikerült😄 megkerültem az egész kócerájt be egy erdõbe aztán ott végigosontam..vagy 20 adszorra sikerült az erdõig eljutnom😄 nagy mázli volt..

ráadásul tisztára megijedtem amikor ott voltam az evac pontnál azt lelõttek...már azthittem gémóver😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

értem amit mondasz, de ez a kb 18 mega lejönne 2-3 perc alatt ... ha valaki megszánna vele
_Atti_
nemrég kezdtem el a gámát ott vagyko hogy everonrol evakuálnának..

nincs vmi tipp hogy hogy lehet ezt túlélni?😄 a max ameddig sikerült eljutnom az amikor már nincs senki csak én és egy uton kéne átjutni ahol Bmpk járõrõnek meg televan minden katonákkal..elég lehetetlennek tünik...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

egy egyszerûbb megoldás,húzd le a játékot netról, majd használd hozzá az eredeti kulcsodat, ha van. ha nincs akkor meg egyértelmû hogy tedd ezt és írd ki újra

tudna segíteni valaki abban, hogy a red hammer (gold upgrade) sound.pbo 18 megás file-t feltenné valahová, hogy letölthessem ?

raknám fel újra, de karcos lett a lemez, és ezt nem olvassa be

thx in advance
DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

bricsi01
mi a magyar szerver neve?
tegnap megvolt de léptem aludni.
thx.

bricsi01
tök zsir az 1.96-os pöcs tökjól taktikáznak ha benne van

TerranceG
Gyönyörûek a képek.

Igyunk sört jól!

Egy jó kis képgyûjtemény

Elég sokat tölt.

www.armed-assault.hu

TerranceG
kösz

Igyunk sört jól!

Sanyix

TerranceG
Ha jól emléxem van valami dll fájl, amivel az ofp kihasználja az újabb videókártyák adta lehetõségeket. Igaz ez?
3000 ft-ért adják a kiegészítõvel együtt az alapjátékot. Ez már szinte ingyen van, meg is veszem.

Igyunk sört jól!

www.armed-assault.hu

Sanyix
A rar fájlban van néhány pbo fájl, azokat be az res/addons könyvtáradba, aztán az egész flashfx könyvtárat egészben be az ofp-s könyvtáradba, aztán a -mod=FlashFX paraméterrel indítani, de ez mind ott van a readme-ben is 😊

james-hun
hi

le tudna irni valaki hogy is kell pontosan feltelpiteni a flashFX -et
bricsi01
az a addon meker vagy mi asszem az!

depbo-val kitömöríted, megnyitod a config.cpp file-t és ezt kell módosítani:

vehicleclass="BAS - Air";

aztán meg vissza kell tömöríteni makepbo-val.

www.armed-assault.hu

ehh...
ezt az oldalt én is ismerem csak konkrétan olyan programot nem találtam
vki esetleg a nevét???
bricsi01
van itt:itt
nyomd meg az UTILITIES szót s ott van asszem!sok szerencsét!

És olyan progit tud valaki mondani amivel át tudom írni a addonokat hogy milyen csoportba legyenek? pl gondolok itt arra hogy van egy csomó addonom, és az egyik ilyen csoportban van pl hogy BAS - Air és én ezt szeretném mondjuk az Air csoportba rakni.
Van erre megoldás?
Köszi!
Sanyix
lol valamelyik nap pont ezt akartam használni: this setpos<(getpos this select 0),(getpos this select 1),10>; de nem fogadta el, persze régebben ugyanezt használtam, és elfogadta a gém, de nem törõdök vele mert volt már olyan, hogy ugyanazt másoltam be egy scriptbe, ami máshol mûködött, és nem fogadta el, újraindítottam a gémet, és módosítás nélkül elfogadta 😄. Szóval kicsit dinka a gém. Pl. ilyenekkel szívtam miközben a crcti-t bütyköltem, de megy mostmár 😊.

Amúgy ez a parancs a tengerszint fölött állítja be a magasságot, de ha a föld felett akarod beállítani akkor: this setpos<(getpos this select 0),(getpos this select 1),((getpos this select 2)+10)>; így kell ha jól tudom.

bricsi01
hát arra hogy magasabban vannak emberek meg még az hogy benne vannak a jármübe...stb

nem azért mondtam, csak vicces volt az egybeesés 😊

www.armed-assault.hu

Jah sorry...
Nem olvastam vissza.
Köszi a megoldást.
pont ezt írta bricsi, hogy ilyen kérdéseket szeretne 😊

de azé most beírom én ha nem gond:

szóval a tárgy initjébe:

this setpos<(getpos this select 0),(getpos this select 1),10>;

a végén a 10, a magasság, méter.

www.armed-assault.hu

Hali!

Szeretnék kérdezni vmit!
Hogy lehet az Editorban az objektumokat megemelni?
(pl.: mert ha lerakok vmit akkor a földre rakrja, de viszon ha egy másik objektumra raknám, belelóg)
Tud vki vmi megoldást?

Köszi, üdv!
Sanyix
Hmm mire gondolsz? :-)

bricsi01
aki kér valamilyen codét de nem ilyeneket hogy god hanem hogy magasabban legyen meg ilyesmi.az irjon privit segitek!

Rafaelo
de ismered ! :E

Csirke4
44-es modot honnan lehet letölteni?
(Nem, nem ismerem a google-t)
Rafaelo
:!

Sanyix
nekem 30 játékosnál, tegnap 35, és 29 között volt a pingem (dsl).

40 játékosig nem szokott gond lenni a pingekkel

www.armed-assault.hu

Rafaelo
és a pingek?

Sanyix
Volt az 30 is 😊

Rafaelo
😄