Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dutch Flander
Egy kis ízelítõ a legújabb termésbõl. Egy A10-es lezuhant, belecsobbant a vízbe:

Élõben létni, nem csak képen... Az az igazi...
Elsõ benyomások? Jöhet?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Majd megnézöm, de elõbb gyósan összedobom a következõ MicroFX-et...
Amúgy köszi!

LSC
Már miért lenne titok? Szedd le INNEN és nézd meg a katonák konfigját meg van benne egy script, is sajna másképp nem lehet. Olvasd el a readme-t (angolul van de szerintem nem gond) abban minden le van írva hogy müxik ez a dolog. Ha valami esetleg nem tiszta vagy kérdésed van írj. Ja és próbáld ki tetszeni fog😊 a szórását a scriptben tudod állítani megtalálod hol.

Nem fog a fejemre szarni egy rohadt ruszki sirály! Tõtöm má a Stingert, tõtöm...!
Dutch Flander
Így szeretnéd?
Akkor már csinálni kéne standard civil sirályt, zöld resistance sirályt, vörös east sirályt, meg kék west sirályt. És mindegyik tudna unlimited carpet-fosást (szõnyeg-shitting) "lõni", termelni.
Na ezt nem hagyom ki. Majd csinálok hozzá egy SIRÁLY kampányt! Le kell sorban fosni az ellenfeleket, vigyázva, nehogy lelõjenek.
Nagyon jóóó lesz!!!

Dutch Flander
Azt meg hogyan? Az addonomban kicsit módosítottam a jó öreg kozlicét:
- többet lõ ("egyszerre")
- jobban szór

De a bullet time-al nézve nálam is egymás után köpködi ki a lövedékeket, pedig a config-ban 0-ra állítottam az "újratöltési"-idõt. Van valami speciális trükkje, vagy maradjon szakmai titok?

privit nem kaptál? gyere már fel #ofp.hu irc-re, aztán feldobjuk neked vhova ideiglenesen

www.armed-assault.hu

JA de nagyon.!
Eddig MoHAA, BF, COD ment de mellete kipróbálnám a Flashpointot is. DE nincs resistance bakker

Icebird
multiznál?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

bakker én nem találom
Mondd már el mely hub-on és kinek van meg pls

LSC
3 embernél találtam magyar hub-on. Használd az ndc++-t azzal ugyanazt a fájlt lehet tölteni egyszerre akármennyi embertõl így ha a 3 dsl/cable-s beenged akkor jön 20-25 el és lejön egy nap alatt simán. Sry nincsenek külföldi hub címeim.

LSC
Jármûvekbõl van sok nagyon jó fegyverbõl viszont kevés jó van.

Ja, tudom, meg is van a jó öreg Mossberg, épp vagy 3 napja irtottam vele a vietkongot. Az egyetlen gond vele az, hogy nem számolja el a skalpokat, de hát ez a scriptelésbõl adódik, szóval OK. Amúgy meg, ha pl. ilyen fegyvereket gyártasz, akkor értem a gyorsaságot. Én többnyire nagyobb fákba vágtam a fejszémet - úgy értem, repülõgépet, jármûveket, stb. kicsit munkaigényesebb megcsinálni, sz*pok is velük rendesen.
DC++-on sincsen
Esetleg ha tudnál valami jó kis külföldi HUB-ot de a magyar-okon csak egy user-nek volt meg annak is ADSL-je volt és nem is volt slotja.

LSC
mellesleg amikor felrakták sokan csak fikáztak irígységbõl többek közt ezért is ment el a kedvem hogy olyan embereknek csináljak valamit akik csak a hibákat kereseik és sajna egyre több van ilyen.

LSC
DC++-nál van esélyed wareznál nem hiszem.

LSC
De az a 2-3 nap napi 5-6 óra. Szarakodni a LOD-okkal konfiggal stb. Hogy kicsit verjem a mellemet én csináltam eddig az egyetlen olyan shotgunt ami nem a burst multiplierrel (és kidob 7-8 hüvelyt) müxik és frankón egyszerre lövi a golyókat.

PLS

Russian/Air/Seagull ?
Viccelsz?!?!! 2-3 nap alatt megvagy egy addonnal? Bakker, én csak a PSP-os alapokkal bajlódok 1 estig. Hühh, hogy mire nincs ideje embereknek!
Hi nem tudjátok miyen magyar warezról lehet leszedni a Resistance-et?

lol

Dutch Flander
Jó ötlet, gondoltam már arra is, hogy a pályákra sirályokat rakok. Ezek össze-vissza repkednének, leszállnának, ha a közelükbe mennél elrepülnének... Esetleg lefosnák a tankokat...

Ki tudja... Ha nagyon unatkozok, talán...

"aztán ki tudja..."
sirály?

Kösz a a tippeket.
Ha kell a pálya föltöltöm egy FTP-re csak most jelenleg karbantartják a Tár.Hu-t 😞

Amugy én nem tettem be ilyen bonyoult triggert. Csak annyit hogy vége legyen a missonnek ha odaértek az emberek. De így is elég hangulatos lett. Az ofphu.servegame.com-on találtam leírást az intó készítésre de bonyolultnak találtam. Nem akartam jegyzettömbe irogatni. Inkább összedobtam a játékban.

Dutch Flander
"Bár nem láttam Dutch legújabb fejlesztését"

Ne is szedd le azt, ami fennt van, nemsoká felrakom a következõt: a vízbecsapódó repülõk csobbanásán csorgatom a nyálamat. Pedig én csináltam
Most a Su25 és A10 van soron, majd a helikopterek jönnek... aztán ki tudja...

LSC
Eléggé szabadjára engedték a felhasználókat az tuti. Most ehhez hasonló a farcry engine de abba nem megyek már bele. Azért nincs értelme mert én maximalista vagyok és amit kitaláltam azt mindenképp a legjobban szeretném megcsinálni és így egy pálya akár 5-6 napig is eltart nem beszélve az addonokról amiket csináltam hozzá amelyek darabja 2-3 nap az idõmtõl függõen. Készítettem egy szerintem elég jó effekt pakkot is tank, heli, autó effekteket tartalmaz amiket eddig láttam füst robbanás azok közül szerintem a legjobb (Bár nem láttam Dutch legújabb fejlesztését). Ha rákattanok lehet befejezem csak egyedül elgég unalmas és nem igazán van jóképességû önkéntes aki segítene és idje is lenne rá. Voltak akik "persze csináljuk" azt azóta nem láttam emberek.

Mán hogyne lenne értelme!
Bár, ha jobban belegondolok... van otthon egy rakat addonom, remekebbnél remekebbek, de körülbelül egyet se fejeztem be. Mondjuk nem az dicsõség, inkább az idõ hiánya miatt - mire befejeztem volna, elment tõle a kedvem, inkább játszottam. Pedig ciki, mivel tkp. MINDENT meg lehet csinálni ebben a pragramban, ami csak az ember eszébe jut, olyan ötletek lennének, hogy csak na, de a ki a francnak van erre napi x órája??!! MIndenesetre lehet mondhatnak csúnyákat a Flashpoint-ra, szerintem a megfelelõ kiadói hozzáállás, és a nagyon okos engine miatt ez a valaha írt LEGJOBB PROGRAM! HÁHHH! (mindenki más bek*phatja, mehehehe)
LSC
Az elsõ pálya intrója 15 perces sajnálom hogy nincs értelme befejezni a kampányt/mod-ot.

LSC
Én eléggé benne voltam a pálya készítésben és elkezdtem egy campaign-t ami rendes intrókból outrókból áll eljutottam 4-ik pályámig de egyedül kicsit unalmas volt és felhagytam a dologgal. Szóval tudomásom szerint (javítson ki aki jobban tudja) a game logic arra szolgál hogy elhelyezz egy láthatatlan objektumot ami érzékelhet valamit (distance stb) vagy valamit a game logic pozíciójába állíts (getpos, setpos). A switch trigger az pl arra jó hogy csinálsz egy 4 vonalból álló waypoint-ot az utolsó és elsõ összeér a 4-ik ugye egy cycle típusú, csinálsz a cycle-bõl egy ötödiket pl: search and destroy. Raksz egy nagy kör triggert ami pl detected by east-re és switch-re állítod és összehúzod (nem jut az eszembe az opció neve valamelyik function gomb)a kettõt a triggert és a cycle wp-t. Ekkor ha az amcsit észreveszik az oroszok akkor a cycle átvált search and destroy-ra. Remélem érthetõ volt ha kérdésed van írj itt der inkább mailba [email protected]

Naná, hadd jöjjön!
Kész is a kis missönöm. Ha akarod elküldöm
Nem tól nagy szám de nekem tetszik. Fél óra alatt lenyomható.
De igy is órákat dolgoztam vele

Hûhh, ezt nevezem! Mire válaszoltam volna, már rá is jöttél! Ezér jó, ha valaki keratív!
Már rájöttem 😊

Na rájöttem hogy a missione editorban lehet magasabb szinten csinálni a dolgokat több menüponttal meg lehetõséggel.
Most ez lenne a kérdésem hogyha csainálok valami kis INTRO-t akkor hogy tudnám egybegyúrni a MISSION-nel, hogy olyan legeyn mint egy SINGLE MISSION.

Tudom hogy mi az hogy GAME LOCIG. a szót értem csaka játékbali szerepét nem
És azt is tudom hogy mi az hogy SWITCH. De mit cserél?

Hehe, végre letöltöttem a MicroFX-et, de a bullett time-on kívül nem sok mindent láttam benne, mer már úgy tele van aggatva mod-dokkal, hogy asse tudom, mi miért történik. Jópofa, granulálok!
Angollal hogy állsz, koma? Csak azért kérdem, hogy magyarázzam, vagy keressek valami linket inkább?
Óó hülye voltam.
Megtaláltam bocsi.

bakker pls mondjátok már el hogy tudok jáccani tört verzióval,
Megvan a sima OPF és a Resistance is.
Milyen patch kell meg milyen crack? Azon az oldalon nem volt fönn

Hi
Csináltam egy missiont a Flashpoint-hot
A ruszkik védenek egy falut az amcsik támadnak. És leraktam egy TRIGGERT: Ha elfoglalják a falut az amcsik akkor vége a játéknak
Viszont nem tudom hogy a TRIGGER beállításainál mit jelent az hogy GAME LOGIC meg hogy SWITCH. Meg miért van #6 END?

Mentést senki se küld?

LSC
nyomassad csak😊.

Dutch Flander
Még vizsgaidõszak elõtt felrakom a következõ MicroFX kiadást.
Eddig a repülõsdit utáltam a legjobban, most azt szeretem CSAK! Olyan effektekkel tömtem tele... pl a gép a vízbecsapódáskor csobban egy nagyot, néha kigyullad menet közben... stb...

A héten felteszem, nem bánja meg aki leszedi!!!

Lehet.
De nekem már nincsenek meg a mentések.
Jó lenne ha dobnátok e-mailben a leírt oáyláig vagy ha túl nagyok akkor FTP-re föltölteni

hm?

Hogyis van ez Killer? Ha 3x szarul teljesítesz, akkor nem enged tovább igaz?
Valami üzenettel lép ki a fõmenübe, vagy csak simán?, Mejik OFP verz?

Már régen anno eljutottam a játékkal egy ideig de kilépett a fõmenübe egy küldi után és nem tudtam folytatni.
Arra kérek valakit hgy ha vannak mentései akkor pls küldjön nekem. Meg is adom meddig vittem el: "Interdiction.ABEL" nevû pálya. Cadet fokozat!

nem, 1 napra fölöslegesnek éreztem lemenni

Már Contact Killer írta a linket. Ott mindent megtalálsz amire szükséged van. Remélem hétfõn már üzemelni fog...
Tényleg Killer nem vagy a Party-n??