4624
Operation Flashpoint
-
#2821 Csakhogy az alapjátékhoz meg nem kellett...
Legalábbis telepítéskor kitöltés nélkül a továbbra kattintva feltette. De ha van kódod az alapjátékhoz, akkor küldd át lécci!
-
#2820 Az ALAPJÁTÉK serialja számít! Nem a resistance-é, az szinte tökmindegy. Szerezzél hozzá normális kódot, vagy vedd meg a gémet, a GOTY 3000ft mindenhol.
És igen lesz flashpoint 2 vmikor 2006 tavaszán, legalábbis ezt írgérik :) -
#2819 lessz valamikor flashpoint 2 ?????? -
#2818 Van még egy láma kérdésem: A resistance-t egyszerűen nem bírom elindítani. Mindig azt írja ki, hogy Bad serial given in setup
Telepítettem már másik kulccsal is, de akkor is ezt üzeni. Pedig amikor kijött, akkor futott.
Mi a megoldás?
Thx
-
pedro870 #2817 neeeem
csak az 1.96 más nem kell
multihoz info: www.ofp.hu -
#2816 A .dll-t az eredetire is fel lehet tenni, vagy csak a pecseltre?
1.85 patch 13,95MB az 1.96 patch meg csak 13.14 MB. Szóval ha a fenti kérdésre a "csak a pecseltre" a válasz, akkor nekem elég csak az 1.96-os patch-et felrakni. Van hozzá crack is?Ha igen hol?
Tudom sok kérdés, de kijöttem a gyakorlatból.
Köszi! -
#2815 meg talán nézzed meg a nogova szigetet, az modok nélkül is szebb mint a többi. -
#2814 azt -
#2813 legfrissebbet -
#2812 Halihó!
Újra felraktam a game-t mert egyike a legjobbaknak. Látom, mindenféle új cucc van hozzá. Pl aza bizonyos .dll, amitől a grafika még jobb lesz. Ezt pecselt verzióra kell feltenni, vagy az eredetin is műxik?
Kérdés a pecsekről:
Egyműás után fel kell tennem az összeset, vagy elég mindig az utolsót, a legfrisebbet? -
#2811 Az egy mókás küldetés, emléxem rá :) -
#2810 gondolom a képeken uj ég textura van nagyobb felbontásu azé -
#2809 megvettem eredetiben a kiegeszitesekkel egyutt
nagyon csunya a grafikaja
erre nem szamitottam arra gondoltam akkor jott ki a Ghost recon biztos olyan lesz de nem
ez olyan 1999-es szintu grafika (kb Hidden and dangerous 1)
durvan rondak a kopar, kockas fuves teruletek
most probalok felrakni valami modot hatha az javit rajta
ezeket a kepeket honnan a fenebol szedtetek??
-
#2808 hát ez r*hadt ó volt:D kis turával de sikerült:D megkerültem az egész kócerájt be egy erdőbe aztán ott végigosontam..vagy 20 adszorra sikerült az erdőig eljutnom:D nagy mázli volt..
ráadásul tisztára megijedtem amikor ott voltam az evac pontnál azt lelőttek...már azthittem gémóver:D
-
panizzi #2807 értem amit mondasz, de ez a kb 18 mega lejönne 2-3 perc alatt ... ha valaki megszánna vele -
#2806 nemrég kezdtem el a gámát ott vagyko hogy everonrol evakuálnának..
nincs vmi tipp hogy hogy lehet ezt túlélni?:D a max ameddig sikerült eljutnom az amikor már nincs senki csak én és egy uton kéne átjutni ahol Bmpk járőrőnek meg televan minden katonákkal..elég lehetetlennek tünik... -
steweee #2805 egy egyszerűbb megoldás,húzd le a játékot netról, majd használd hozzá az eredeti kulcsodat, ha van. ha nincs akkor meg egyértelmű hogy tedd ezt és írd ki újra -
panizzi #2804 tudna segíteni valaki abban, hogy a red hammer (gold upgrade) sound.pbo 18 megás file-t feltenné valahová, hogy letölthessem ?
raknám fel újra, de karcos lett a lemez, és ezt nem olvassa be
thx in advance -
#2803 http://www.ofp.hu -
#2802 mi a magyar szerver neve?
tegnap megvolt de léptem aludni.
thx. -
#2801 tök zsir az 1.96-os pöcs tökjól taktikáznak ha benne van -
#2800 Gyönyörűek a képek. -
pedro870 #2799 Egy jó kis képgyűjtemény
Elég sokat tölt. -
#2798 kösz -
#2797 Hát eléggé igaz :) itt a leírás, és a letöltési link. -
#2796 Ha jól emléxem van valami dll fájl, amivel az ofp kihasználja az újabb videókártyák adta lehetőségeket. Igaz ez?
3000 ft-ért adják a kiegészítővel együtt az alapjátékot. Ez már szinte ingyen van, meg is veszem.
-
pedro870 #2795 -
#2794 A rar fájlban van néhány pbo fájl, azokat be az res/addons könyvtáradba, aztán az egész flashfx könyvtárat egészben be az ofp-s könyvtáradba, aztán a -mod=FlashFX paraméterrel indítani, de ez mind ott van a readme-ben is :) -
#2793 hi
le tudna irni valaki hogy is kell pontosan feltelpiteni a flashFX -et
-
#2792 az a addon meker vagy mi asszem az! -
pedro870 #2791 depbo-val kitömöríted, megnyitod a config.cpp file-t és ezt kell módosítani:
vehicleclass="BAS - Air";
aztán meg vissza kell tömöríteni makepbo-val. -
ppeti66 #2790 ehh...
ezt az oldalt én is ismerem csak konkrétan olyan programot nem találtam
vki esetleg a nevét??? -
#2789 van itt:itt
nyomd meg az UTILITIES szót s ott van asszem!sok szerencsét!
-
ppeti66 #2788 És olyan progit tud valaki mondani amivel át tudom írni a addonokat hogy milyen csoportba legyenek? pl gondolok itt arra hogy van egy csomó addonom, és az egyik ilyen csoportban van pl hogy BAS - Air és én ezt szeretném mondjuk az Air csoportba rakni.
Van erre megoldás?
Köszi!
-
#2787 lol valamelyik nap pont ezt akartam használni: this setpos[(getpos this select 0),(getpos this select 1),10]; de nem fogadta el, persze régebben ugyanezt használtam, és elfogadta a gém, de nem törődök vele mert volt már olyan, hogy ugyanazt másoltam be egy scriptbe, ami máshol működött, és nem fogadta el, újraindítottam a gémet, és módosítás nélkül elfogadta :D. Szóval kicsit dinka a gém. Pl. ilyenekkel szívtam miközben a crcti-t bütyköltem, de megy mostmár :).
Amúgy ez a parancs a tengerszint fölött állítja be a magasságot, de ha a föld felett akarod beállítani akkor: this setpos[(getpos this select 0),(getpos this select 1),((getpos this select 2)+10)]; így kell ha jól tudom. -
#2786 hát arra hogy magasabban vannak emberek meg még az hogy benne vannak a jármübe...stb -
pedro870 #2785 nem azért mondtam, csak vicces volt az egybeesés :) -
ppeti66 #2784 Jah sorry...
Nem olvastam vissza.
Köszi a megoldást. -
pedro870 #2783 pont ezt írta bricsi, hogy ilyen kérdéseket szeretne :)
de azé most beírom én ha nem gond:
szóval a tárgy initjébe:
this setpos[(getpos this select 0),(getpos this select 1),10];
a végén a 10, a magasság, méter. -
ppeti66 #2782 Hali!
Szeretnék kérdezni vmit!
Hogy lehet az Editorban az objektumokat megemelni?
(pl.: mert ha lerakok vmit akkor a földre rakrja, de viszon ha egy másik objektumra raknám, belelóg)
Tud vki vmi megoldást?
Köszi, üdv!