4624
Operation Flashpoint
  • jointeer
    red hammerben a babysitting küldetés elején hogyan folytassam tovább? a konvojt már megtámadták
  • Esrohnoil
    Nálam csak a 2. küldinél szállt le, mikor letesz egy csapat katonát.
  • Sanyix
    Én a helit miközben leszállt rpg-vel szétlőttem :) a kozlice meg hasznos, lelőttem vele 2 katonát, és elvettem tőle az ak-t :D
  • Esrohnoil
    Resistance kampányban első küldiben, amikor meg kell keresni a felkelők táborát, hány ellenfelet tudtatok lelőni?
    SPOILER!!!! Az ne olvassa aki még nem játszott a resistance-al!
    Én 15-öt. Bementem a pajtába, ott elszedtem a hullától az ak-t. ( Ami a ház mögött van Kozlovice v. vmi hasonló az sz@rt sem ér. Egyszer felszedtem, lehasaltam, bevártam az egyik katonát, megjelent a ház sarkánál tőlem 2 méterre, mellbelőttem, erre elkezdett távcsőn keresztül kukkolni. LOL) A pajtaajtóból lelőttem a 3 katonát, majd a pajta sarkából a 4 ejtőernyőst, akiktől hangtompítós gépfegyvert, és slatchel chargest vmint nightvisiont lehet kapásból szerezni. Ezután jön a kis Uaz-zal 2 katona, nem jelentenek különösebb problémát, majd kicsivel később a völgyből 4 gyalogos jön fel, az egyiknél rakétavető van. Ezután a völgyben a falunál lévő 2 őrt is leszedtem. A dombon egy T-72-es járőrözik, azzal nem próbálkoztam. A helikoptert meg sztem ilyen fegyverekkel nem érdemes b@szkurálni. :) Mindjárt meg is nézem h. visszalőnek-e ha vmi feltűnőt csinálok. :D
  • zede
    ehh nem is tudtam ban ilyen is itt pedig már egy ideje ofp-zek:)
  • Sanyix
    Énis tudom azér írtam, csak nemtudtam mi az érdekes a képen :)
  • Seaweed
    Nah neh mond, tudom honnan linkeltem :D

Anim, es mod...azoknak akik csak az alap ofp-t ismerik.
  • Sanyix
    OFP.info Screen of week
    Mi az érdekesség?
  • Seaweed
  • Sanyix
    Ha érdekel a játék a szerveren, akkor inkább irc-n szoba #ofp.hu ott megtudhaszt mindent ami kell.
  • jointeer
    jaboccs nemláttam. jóeza játék
  • Sanyix
    Van.
    Kárhogy nemlátszik az aláírásomban :)
  • jointeer
    van magyar szerver?
  • neuro
    király ez a mod :)
    főleg a kiabálás, attól egész hangulatos lett... kár hogy a kihajolós cucc nincs benne.
  • Sanyix
    Ja.
  • Esrohnoil
    Remek, épp tegnap tettem fel az OFP-t újra a gépemre, a 2 kieggel együtt. 1,96-ra patcheltem.
    Nem szoktam modokat feltenni, de ez jónak tűnik. Szted érdemes a fullt feltenni belőle?
  • Sanyix
    ECP 1.085 érdemes kipróbálni, nagyon állat
  • zede
    szép napot nektek
  • Tomo15
    Virusirtó?
  • bricsi01
    helló!
    asszem ja,de tudsz "ellenszert"?
  • Sanyix
    Szar a vindóz, valami vírus lehet. SP2 van fenn?
  • bricsi01
    helló!
    tudnátok nekem segiteni?az a gondom,hogy kb90perc játszás után megáll kb1 percre s utána kb15mp van rá,hogy mentsek,a 15mp után megáll a játék 2,3percre s kilép hibát észlelve,aztán ujbol belépnék de hibát észlel.restartolok a géppel s ujbol kezdődik a kőrforgás.
    please,help!
  • Icebird
    itt meg a Locke Anim MOD
  • Icebird
    Szerezd be még a Resistancet amit 1.96-ig patchelni kell. A probléma mentes játékhoz eredetiböl az alap elég.
  • TerranceG
    Nekem csak alap flashpointom van, természetesen eredeti. Ezzel is tudnék neten játszani, ha leszedem a patch-eket hozzá? Ha jól emléxem 1.45-ig van.Ez akkor kevés????
  • repvez
    Tudnátok mondani nekem egy olyan linket ahonnét azt az addont lehet letölteni amivel a kihajolást es a földön gurulást lehet használni?Mert a cseh flashpoint oldalrol csak hibásan töltödik le nekem.
    köszi
  • Sanyix
    Nemtéved, hivatalos hír, BIS honlapján látható :)
  • neuro
    lásd másik fórum ;)
  • pedro870
    Szóval az hogy mind2 helyre beírtam, nem ellened irányult, csak sztem nem jó ha mindenki elkezdi a várt folytatást fikázni az aa képek alapján, mivel ez nem a folytatás pl már a hivatalos oldal szerint sem.
  • pedro870
    Csak azért írom le, hogy ne a tévedés terjedjen :). Esetleg nézz fel a flashpoint1985 fórumára, ott elég sokat írtak a témáról.
  • neuro
    ezt elég ha egy topikban elmondod... bár szerintem tévedsz, de majd meglátjuk
  • pedro870
    Az Armed Assault nem az OFP2.
  • Sanyix
    ->>Itt már volt róla szó :D
  • neuro
    Az első OFP2 vagyis Armed Assault képek az ofp.info-n!

• tasselhoff
    köszi!!!!
    megpróbálom!
  • Sanyix
    Parancsikonnál az indítófájl elérés útjának végére odaírod, hogy -nomap mint a kvékhármas játékoknál a csítnél :)
  • tasselhoff
    Mi az a nomap?
    Mondtam, hogy láma vagyok.
  • Sanyix
    -nomap paraméreterrel indítás? Ez szokott segíteni.
  • tasselhoff
    Sziasztok!
    Megvettem a Goty, de amikor elínditom valami problémája van a video memoriával.
    Elsöre jó volt csak amikor a látótávolságot álítottam akkor lett ez a próbléma.
    Ha lehet akkor pontosan írjátok le, hogy mi a megoldás mert teljesen láma vagyok az OFP-hez.
    E.Köszi
  • pedro870
    hopp a kisebbiket akartam, de sebaj :)