4624
Operation Flashpoint
-
#3061 red hammerben a babysitting küldetés elején hogyan folytassam tovább? a konvojt már megtámadták -
#3060 Nálam csak a 2. küldinél szállt le, mikor letesz egy csapat katonát. -
#3059 Én a helit miközben leszállt rpg-vel szétlőttem :) a kozlice meg hasznos, lelőttem vele 2 katonát, és elvettem tőle az ak-t :D -
#3058 Resistance kampányban első küldiben, amikor meg kell keresni a felkelők táborát, hány ellenfelet tudtatok lelőni?
SPOILER!!!! Az ne olvassa aki még nem játszott a resistance-al!
Én 15-öt. Bementem a pajtába, ott elszedtem a hullától az ak-t. ( Ami a ház mögött van Kozlovice v. vmi hasonló az sz@rt sem ér. Egyszer felszedtem, lehasaltam, bevártam az egyik katonát, megjelent a ház sarkánál tőlem 2 méterre, mellbelőttem, erre elkezdett távcsőn keresztül kukkolni. LOL) A pajtaajtóból lelőttem a 3 katonát, majd a pajta sarkából a 4 ejtőernyőst, akiktől hangtompítós gépfegyvert, és slatchel chargest vmint nightvisiont lehet kapásból szerezni. Ezután jön a kis Uaz-zal 2 katona, nem jelentenek különösebb problémát, majd kicsivel később a völgyből 4 gyalogos jön fel, az egyiknél rakétavető van. Ezután a völgyben a falunál lévő 2 őrt is leszedtem. A dombon egy T-72-es járőrözik, azzal nem próbálkoztam. A helikoptert meg sztem ilyen fegyverekkel nem érdemes b@szkurálni. :) Mindjárt meg is nézem h. visszalőnek-e ha vmi feltűnőt csinálok. :D -
zede #3057 ehh nem is tudtam ban ilyen is itt pedig már egy ideje ofp-zek:) -
#3056 Énis tudom azér írtam, csak nemtudtam mi az érdekes a képen :) -
#3055 Nah neh mond, tudom honnan linkeltem :D
Anim, es mod...azoknak akik csak az alap ofp-t ismerik. -
#3054 OFP.info Screen of week
Mi az érdekesség? -
#3053 -
#3052 Ha érdekel a játék a szerveren, akkor inkább irc-n szoba #ofp.hu ott megtudhaszt mindent ami kell. -
#3051 jaboccs nemláttam. jóeza játék -
#3050 Van.
Kárhogy nemlátszik az aláírásomban :) -
#3049 van magyar szerver? -
neuro #3048 király ez a mod :)
főleg a kiabálás, attól egész hangulatos lett... kár hogy a kihajolós cucc nincs benne. -
#3047 Ja. -
#3046 Remek, épp tegnap tettem fel az OFP-t újra a gépemre, a 2 kieggel együtt. 1,96-ra patcheltem.
Nem szoktam modokat feltenni, de ez jónak tűnik. Szted érdemes a fullt feltenni belőle? -
#3045 ECP 1.085 érdemes kipróbálni, nagyon állat -
zede #3044 szép napot nektek -
#3043 Virusirtó? -
#3042 helló!
asszem ja,de tudsz "ellenszert"? -
#3041 Szar a vindóz, valami vírus lehet. SP2 van fenn? -
#3040 helló!
tudnátok nekem segiteni?az a gondom,hogy kb90perc játszás után megáll kb1 percre s utána kb15mp van rá,hogy mentsek,a 15mp után megáll a játék 2,3percre s kilép hibát észlelve,aztán ujbol belépnék de hibát észlel.restartolok a géppel s ujbol kezdődik a kőrforgás.
please,help! -
#3039 itt meg a Locke Anim MOD -
#3038 Szerezd be még a Resistancet amit 1.96-ig patchelni kell. A probléma mentes játékhoz eredetiböl az alap elég. -
#3037 Nekem csak alap flashpointom van, természetesen eredeti. Ezzel is tudnék neten játszani, ha leszedem a patch-eket hozzá? Ha jól emléxem 1.45-ig van.Ez akkor kevés???? -
#3036 Tudnátok mondani nekem egy olyan linket ahonnét azt az addont lehet letölteni amivel a kihajolást es a földön gurulást lehet használni?Mert a cseh flashpoint oldalrol csak hibásan töltödik le nekem.
köszi -
#3035 Nemtéved, hivatalos hír, BIS honlapján látható :) -
neuro #3034 lásd másik fórum ;) -
pedro870 #3033 Szóval az hogy mind2 helyre beírtam, nem ellened irányult, csak sztem nem jó ha mindenki elkezdi a várt folytatást fikázni az aa képek alapján, mivel ez nem a folytatás pl már a hivatalos oldal szerint sem. -
pedro870 #3032 Csak azért írom le, hogy ne a tévedés terjedjen :). Esetleg nézz fel a flashpoint1985 fórumára, ott elég sokat írtak a témáról. -
neuro #3031 ezt elég ha egy topikban elmondod... bár szerintem tévedsz, de majd meglátjuk -
pedro870 #3030 Az Armed Assault nem az OFP2. -
#3029 ->>Itt már volt róla szó :D -
neuro #3028 Az első OFP2 vagyis Armed Assault képek az ofp.info-n!
-
tasselhoff #3027 köszi!!!!
megpróbálom! -
#3026 Parancsikonnál az indítófájl elérés útjának végére odaírod, hogy -nomap mint a kvékhármas játékoknál a csítnél :) -
tasselhoff #3025 Mi az a nomap?
Mondtam, hogy láma vagyok. -
#3024 -nomap paraméreterrel indítás? Ez szokott segíteni. -
tasselhoff #3023 Sziasztok!
Megvettem a Goty, de amikor elínditom valami problémája van a video memoriával.
Elsöre jó volt csak amikor a látótávolságot álítottam akkor lett ez a próbléma.
Ha lehet akkor pontosan írjátok le, hogy mi a megoldás mert teljesen láma vagyok az OFP-hez.
E.Köszi -
pedro870 #3022 hopp a kisebbiket akartam, de sebaj :)