4624
Operation Flashpoint
  • Pitti
  • Seaweed
    En tudok segiteni a probleman!
    Ha netan megint kirina valamit az a franya gep!:
    -Akkor vegy egy 5 kilos kalapacsot!
    -Semmi esetre se aramtalanitsd a geped!
    -Ess neki a gepnek, es verd szet!
    -Aztan orulj hogy jo munkat vegeztel!

• Pitti
    Na ez "kiir valamit" a halalom :-))
    Sajnos naponta talalkozom ezzel a problemaval, de meg nem talaltam ra megfelelo orvoslatot. Mindenesetre aki tudna nekem is ajanlani megoldast a "kiirt valamit a gepem, mit csinaljak" problemara annak nagyon orulnek :-)
    Mondjuk mar nagyon sokat segit az, hogy vehicle-al kapcsolatban, irta ki azt a valamit. :-))
    Bocsanat a cinikus hangvetelu hozzaszolasomert, de gondoljuk mar vegig, milyen segitseget lehet adni a "kiirt valamit" problemara :-(
  • DOGMAN
    ZSÍR
    A php-vel semmi gond a szerveren, csak a sok kis buzi spammerrel akik előbb utóbb mindig felbasszák a mélszerverünket, vagy ha nem is nyomják fel, folyamatos támadások érik.
    Vagyis csak érték eddig...
    Mert uninstalltam, azt most lehet kézzel regelni jól...
    ez van
  • arty
    köszönöm, ha hazaértem megnézem, mert sajnos órákon át néztem a .cz oldalt, de csak jövőben megjelenő addonokban láttam a füvet ... pedig vagy 20 oldalnyi találat volt a grass-ra :)
  • bricsi01
    reggelt!
    help,a johns ardanek mapot betettem és kiir valmit.
    vehiclével kapcsolatba
  • djukel
    Probald ki ezt.
    Dynamic grass script
    http://www.ofpec.com/editors/list.php?show=pending
  • arty
    köszönöm! ez a mindenhol fű kell nekem :) mamár olyan kopár egy game, ha nincs benne ... remélem egyszerü betenni, mert nem vagyok nagy spiler :)
  • Icebird
    A fűgenerátor scriptnek sok értelme nincs, csak látvány. Mint ahogy az összes játékban szinte ilyen formán van. Haszna 0, talán az OFP ebben is egyedülálló hogy az objektumként lerakott fű, az 1000 méterröl is érzékelhető. Tehát nem látszol ha belefekszel.
  • Sanyix
    Vannak olyan szigetek amik füvesek, de van olyan script is, hogyha a missiönben elindítod, körülötted egy bizonyos távolságig fú lesz, tehát lerak pár fúvet, és azt mindíg oda rakja ahol vagy, amit látsz. Keressél rá az ofp.gamezone.cz-n.
  • Wanted
    A driver a legújabb. A patchet kipróbálom.
  • neuro
    Szerintem tedd fel az 1.96-os patchet a biztonság kedvéért. Meg lehet új videókártya driver sem ártana.
  • Wanted
    Mindent bekapcsoltam.
    Blur effekt van, a fények is mintha szebbek lennének, de a víz nem tükröződik és a katonák testrészei is hiányoznak. (csak a ruha és a felszerelés látszik, az arc és a karok nem)
    Az alap OFP-vel próbáltam, patch-ek nélkül.
  • arty
    kösz :)

tehát, lehet fűben kúszni, de ehez mit kell letöltenem? missönt? szigetet? vagy van egy minden pályára füvet tevő addon? :)
  • pedro870
    regisztráció csak manuálisan megy sajnos, igyekszünk... :)
  • Seaweed
    Nekem is pedro870 kezzel aktivalta a regisztraciom.
  • Pitti
    Hacsak valaki helyre nem pofozza a php-t a szerveren
  • Pitti
    Jahh en is igy jartam, miutan a szerver kuldte volna a megerositest tartalmazo emilt ez a hiba tortent:
    Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\www\modules\Your_Account\index.php on line 653

Igy aztan en mar nem is vartam a levelet hanem nyomtam egy jelszo ujrakuldese variaciot, majd arra is jott a php-s sendmail problema.
    Ugyhogy mostanaban nem kell regisztralnunk :-(
  • neuro
    Regisztráltam magam az ofphu oldalon de még mindig nem kaptam meg a visszaigazoló emailt... 124sq_neuro néven.
  • Sanyix
    Soppolt képek vannak, de ott csak annyi, hogy pl elmosódott háttér (ww2 képek), minden más igaz.
  • arty
    nézegettem képeket ... amiket belinkelgettek ... és elég dús az utóbbiakon az aljnövényzet :D

a kérdés, h ezek fotosoppolt képek, uj "addonok" vagy mik is ezek ?? én még mindig a resistance + dxdllnél tartok, és hát, azota is szépült ...
  • Wanted

Este megnézem.
    Kösz a gyors választ.
  • neuro
    configurator-t indítsd el és nézd meg bevan-e kapcsolva a postprocess és a reflection
  • Wanted
    Hi!
    Feltettem a dll-t, de sajnos semmilyen új efektust nem tapasztaltam, aminek egyébként lenni kellett volna. (víz stb.)
    Az fps-számot szépen kiírja, de semmi több.
    Mi lehet a gond?
    (9600 pro kártyával)
  • neuro
    sikerült elindítani az ap5-öt
    este ki is próbálom
  • Seaweed
    Thx!
    Be is leptem ;)
  • neuro
    Hazaértem majd még próbálkozok.
    Már átpakoltam az addonok egy részét még tegnap este egy saját mod könyvtárba, de lehet a vége az lesz hogy újra felrakom a játékot.
  • Icebird
    a res/addonsba nem szerencsés pakolni, minden plusz addont egy külön mappába célszerü pl Custom/Addons/ és modként elindítva használni -mod=Custom. Ha kipucolva sem megy akkor esetleg még a dxdll is okozhat hibát. Flashpoint.rpt-böl is néha kilehet venni mi az oka.
  • neuro
    Alapkönyvtárban van az AP5 ahogy írtad, majd -nosplash -mod=OFPHu_AP5

Elindul a játék, fekete képernyő mintha tötene, majd visszadob windows-ba, és kiírja, hogy hiba történt és a szokásos szöveg: küldjek jelentést, kilép stb.stb.

A játék az alap 1.96 + dxdll + egy rakás egyéb addon a res/addons-ban (JAM2, HYK US Soldiers, BAS Tonal, SebNamPack, JIIR MidEast Rebels, SUCH'S Marines)

Megpróbálom majd úgy, ha hazaértem, hogy a nem official cuccokat kiszedegetem, hátha rájövök mi akasztja meg.
  • Icebird
    Ha valaki keni vágja a php-t vagy ismer olyat aki tudna segíteni helyre rakni az oldalt az nagy segítség lenne. A fórum hozzászólásnál is mindig hibára fut.
  • Icebird
    próbáld ki addonok nélkül, az alap cuccal már gondja lehet igy elsőre. Meg több infó kéne pl milyen OP rendszer, meddig van felpacthelve, hova vannak rakva a plusz addonok és ez mind hogy van elindítva ,paraméterezve?
  • Sanyix
    Ofp alapkönyvtárába raktad az AP5 öt? így hogy ofp/OFPHu_AP5
    És mi pontosan a hiba?
  • neuro
    Tegnap megpróbáltam felrakni az AP5-öt de nem sikerült. Az ofp folyton leállt végzetes hibával... van valami tipp mi lehet az oka? Legutóbb az ORCS Russian Weapon Pack-nál csinálta ugyan ezt, lehet az is benne van?
  • pedro870
    Az oldal kicsit szét van esve, de legalább még működik. Küldtem mailben jelszót.
  • Seaweed
    ofp.hu-n nem lehet regisztralni igy irni se tudok a forumba!

Kicsit szet van kenodve a phpnuke :D
    "Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\www\modules\Your_Account\index.php on line 146"

(van egy Seaweed es egy Seaweed_2 uj reg. ott masodikat kinyirhatjatok, elsot aktivaljatok plz ;)
  • neuro
    köszi, mindjárt kipróbálom :)
  • Seaweed
    Olyan tankcsatat kevertem le az elobb hogy jo volt nezni...csak ugy ropkodtek a lovedekek es a "lovegtornyok" :D
    (15 meterrol arconloni, ugy hogy fejrealljon a masik tank, az az igazi :D)
  • Sanyix
    A windows billentyű mellett az a kis egér ami ilyen menüre mutat. space től a 2. gomb, ha van a billentyűzeteden.
  • neuro

DXDLL-ben hogy lehet úgy screenshotot csinálni, hogy ne legyenek rajta a parancsikonok? Elvileg APP+Screenshot, de melyik az APP gomb? :)
  • pedro870
    Scene-es multi, tehát ctf, ch este 8-9 után szokott lenni, vagyunk azért gyakran 15-20-an ami pont jó. Coop délutánonként kora este szokott menni, ez az irc-en szerveződik. CTI-t vasárnap 14-en nyomtuk :). A CTI minden szombat vasárnap 4-kor van, illetve bármikor máskor ha van pár jelentkező. Már 3-4 emberrel is vicces, ilyenkor erősebb a coop jellege :)