4624
Operation Flashpoint
  • Seaweed
    Nah jo most tok hulyen erzem magam
    Visszatoltottam a jatekot es most jo az a ket grogo...
    Bug?
  • Seaweed
    Kerdes/felvetes:

Adott a lazadok T-72-se! A hatso ket gorgo igencsak el van tolva nalam es olyan holtjateka van hogy kilog a lanctalbol! Van esetleg erre javitas vagy letezik editor amive len ki tudnam javitani a modellt? (Marhara idegesit :P) (Resistance modell mar ki van javitva..ez az eredeti OFP1985 modell, vagy mondjuk valami uton modon ki tudom e cserelni a missionben vagy magaban az alapban (pbo-ban?) a modellt a jora?)
  • Sanyix
    Akit érdekel a CTI, itt van: http://cr-ofp.dyndns.org/index.php?id=224&view=104 ott vannak a missionok, meg szükséges addonpackok. Ja offline ban is megy, persze a multiplayer-ben kell indítani :)
  • Sanyix
    Tegnap 5 óra volt a cti nem? :D
  • Seaweed
    Szoktam nezegetni az oldalt! De mindig uresek a szerverek a weblap szerint. Ilyen kevesen nyomjatok mar multiban? (Anno emlekszem mikor beindult mindig sokan voltatok)
  • pedro870
    nehézkes? :)

áá

Seaweed te pedig gyere multizni. Az aki még nem játszott CTI-t OFP-vel (egész szigetre kiterjedő városfoglalás, 2-4 órás meccsek), az nem is ítélheti meg ezt a játékot. :) Az oldalunk most épp haldoklik (ofp.hu), de ha kell info az #ofp.hu-n irc-en mindig tud vki segíteni.
  • steweee
    már átállítottm 16bitre a desktopot, még jobb is így nemhogy rosszabb, ezentúl így használom. de már letöröltem, bár kiírom mert megérdemli peccsekkel és kiegekkel együtt. régen nagyon jó volt, most viszont nagyon zavar hogy ennyire nehézkes a kezelése. ami egyedül tetszik hogy most jó joyyal ledarálom a helivel a ground forcest
  • Seaweed
    En most nagyon rakattantam ujra. Az eltelt majd 2.5-3 ev alatt, amiota nem jatszottam vele igen sok cumo jelent meg hozza ... csemegezgetek :))
    (Nahmeg 3K-ert a GOTY-pack kesz "fonyeremeny" volt...meg ugy is hogy anno teljes aron vettem OFP-t 2000-1(?)-ben, es az most is a polcon lapul...)
  • Seaweed
    Alt+Tab + Alt+Tab OFP fomenuben es maris jo a kurzor.
  • Sanyix
    Amúgy semmi különbség nincs a 16 és 32 bites desktop között, úgyhogy nemtom mit kell sírni.
  • pedro870
    hát öö vagy pl a desktopot arra az időre 16-ra állítod.
  • steweee
    hát ez jó, és azt hogy lehet elkerüni, azon kívül hogy meg lehet oldani. a desktop beállításom 1024*768 32bpp 85hz-n ami sztem alap beállítás, a játékban is ua értékek vannak ami szzintén alap, ugye egyedül a frekvencián lenne érdemes változtatni de azt meg nem lehet (könnyen) mert alapból töltődik a refresclolk progi ami tartja a 85 hz-t minden játéknál mert vmelyik szarozik és csak 60hz akar menni ki tudja miért, az meg basssza a szememet.de lehet kipróbálom 16bpp-n mert úgyis eléggé sivárak a szinek, lehet nem ront rajta. egyébként most játszok először úgy vele hogy van jó joyom, és kurva jó így helikopterrel repülni. korábban azok a küldik mindig szenvedések voltak, így viszont élvezet, szétlőttem egy konvolyt, utána leszálltam, kiszálltam csak azért hogy a maradék két túlélőt lelőjem, mert a heliből gyalogos nem lehet targetolni, bár ffar em maradt még, így izgibb volt
  • pedro870
    1.96. kurzor akkor marad meg, ha ugyanolyan képfrissítést, felbontást, színmélységet használsz mint desktopnál
  • steweee
    huhh, na a resistancéval jelentkeztek a bajok. először is egmarad játék alatt a vindóz kurzor, másodször kilépeget. azt hiszem az 1.95-ös a legmagasabb peccs hozzá. az megjavítja?
  • steweee
    jajj, csak nem vettem észre a nyilat a kampányokon. megvan
  • steweee
    kis segítséget kérnék. szeretnék összeállítani belőle egy deluxe dvd-t, ami tartalmazza az alap opflasht, a gold upgradét, a resistancét, a legújabb peccset hozzá és lehetőleg extra küldiket. megvan például a between the lines kieg. a gondom most az hogy nem tudom melyik a legújabb peccs hozzá, illetve láttam a fórumon nagyon jó előkészületeket újabb játékosok által írt kiegekre, hogy érdemes e még egy kicsit várni, illetve a legnagyobb problémám hogy miután felteszem a gold upgrade addont, nem tudom választani az orosz küldetéseit. emléxem még homályosan hogy kellett vmit csinálni vele hogy működjön, de már nem tudom hogy mit. légyszi segítsen vki
  • Sanyix
    Ha profi küldetést akarsz, akkor scriptelni kell (azmá nehéz), ha csak úgy kóstolgatni, akkor a link. Bár ez a oldal mikor frissült utoljára :D
  • Kvázi
    Én még a kezdet kezdetén innen informálódtam:
    http://flashpoint1985.freeweb.hu/fp/mainpage.htm
    De ajánlom a www.ofp.hu gurujait.
  • TORO
    Sziasztok!

Hogy működik a játékban a mission editor menü? Hogyan tudok játszani a saját pályámmal?
    Thx
    Toro
  • lachun
    nem semmi miket csinálsz:))
  • steweee
    most töltöm le a második nagy modot hozzá. az elsőnek nem tudom mi a neve, btl.rar és 42 mega, pár hete jelent meg ftp-n, most meg húzom a flashpoint germanyt.
  • bricsi01
    c-7-es lángolo rotorokkal
  • Sanyix
    Miez?
  • bricsi01
    na ezt a codét kéri valaki?
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/FLASHPOINTRESISTANCE 2005-02-02 20-16-41-98.jpg[/img]

• Sanyix
    na sg fórum bekattant, ezt nem ide küldtem
    Úgylátom csak egyszer lehet módosítani? Mert akkor elég szar ez a fórummotor... Janem ez teljesen véletlen, eccer lehet módosítani eccer nem.
  • Sanyix
    Hujj de állat a játékban a küldetésgenerátor.
    4 Bf-109F4 vs 6 I-16+ 3 yak-9. Persze az összes AI messzert a harc 10. másodpercére lelőtték. Azér kicsit durva a túlerő, és a yak-9 fegyverzete is sokkal erősebb mint a messzeré. Ja persze a harc zuhogó esőben, amikor szépen rángat a szél :D
    Ja és előtte ez a 9 gép ugyanígy bedarált 6 másik messzert :)
  • Sanyix
    üxi ökke :D
  • rekettyes
    Kösz ez igazán kielégítő válasz volt.
    Már szedem is le a finnmodot=)
  • LizardX
    - Igen, a "sárga kockában" kéne haladnod, ha tartani akarnád az alakzatban kijelölt helyedet.
    - A küldetés előtt célszerű megnézned a briefing-nél a group fület, azon láthatod az egész szakasz számozását. Ha meg inverzzel kiemelt szöveget látsz a főnököd szájából elhangozni (uhh), na akkor az neked szól, és abban menet közben is láthatod a számodat.
    - Bal alsó sarok, óraszámlap-szerű kis kijelző (csak akkor látható, ha valaki megad egy irányt)...
    - A hangok helyett próbáld a magyarokat feltenni, lentebb emlegették az elérhetőségét (én nem próbáltam), vagy neked is finmod javasolt. Kakszi valamüsz, perrrrrkele!
  • rekettyes
    par segitseget ha leirnatok :
    -a sarga kocka azt jelenti, hogy elvileg abban kell haladnom?
    -honnan tudom hogy hanyas szamu vagyok a szakaszban, meg hogy a tobbiek melyik hanyas?
    -amikor megadjak hany ora fele kell tamadni azt mihez kell viszonyitani?
    - nincsennek valahol jobb hangok , ezeknek a katonaknak tul buzis a hangja (azt a dynamic sound modot nem lehet elerni)
    na ennyi kosz

• Tom911
    Ok köszi a tippet megnézem.
  • Sanyix
    Akkor a finmodot próbáld.
  • Tom911
    Ezért kellenének csak a legjobbak és külön map, kölön jármű stb., nem egybe mert az tényleg rengeteg lenne :) és nem kéne sok csak amiben legalább pár új dolog van.
  • Sanyix
    Amiben benne van a legtöbb? :D az több terrabyte-os pack lenne :D
  • Tom911
    Már rég nem játszottam ezzel a jó kis játékkal de ahogy nézem ezeket az újdonságokat(DLL nagyon jónak tűnik) megjött hozzá a kedvem, tud nekem valaki olyan packokat mondani amikben benne van a legtöbb működő/szép/új/használható/értelmes dolgok pl. járművek, skinek, pályák stb., mert nem szeretném leszedi egyenként a sok új dolgot(egy éve volt pár Gb kiegészítőm).
  • TORO
    Köszönöm Uraim! Nos, utólag visszatekintve elnézést a sok hülye kérdésért. A goty 1.96 világos volt, fenn is van már. A .dll még töprengek, megéri-e.
    A RedHammer-rel kezdtem, mert az nem volt meg, hát nagyon állat! Most Maldenben kell két-két Vulcant megsemmisíteni.
  • pedro870
    ahhoz goty-os 1.96 kell, annyi a különbség

a dll persze megy
  • Rafaelo
    ön jól döntött
  • TORO
    az 1.96 patch és a .dll felmegy arra is ugye?
  • TORO
    Döntöttem. 2 óra múlva enyém a bolti goty, 3000-ért.