Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
És most? 😊 csak 23-an vannak a szerveren 😊 meg általában esténként, hétvégén délután, meg cti-n vagyunk, vagy mostanában pl a finmod szerveren egész nap játsszik valaki...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rafaelo
ez igy van de magyar szerver mindig üres

egy idegesítõ van a flashpointban hogy olyan lassan gugol és fekszik és kel fel az emberem hogy közben szitává lövik kétszer is

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sanyix
Mert mindenki észnélkül lõ, semmi csapatmunka, és a küldetések általában olyanok mint a cs-ben, vagy codban, stb. Én próbáltam, nemtetszett, még a CTI is eléggé fura volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rafaelo
miért?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sanyix
Külföldi szerverek eléggé xarok...

Amúgy exe-t az ofp könyvtárba kell rakni.

Rafaelo
én külföldi szervereken szoktam játcani már ahova beengednek

bricsi01
figyu:
laszedtem a wwiicollection modot s az exe-t nem vágom,hova tegyem az exe-t??

köszi!😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

3Error
Boldog Karácsonyt !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

OK Thx és Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!

Na, hátha vkit innen is érdekel:

A www.ofp.hu szerveren most egy ideig megy egy finmod (fdf mod) coop szerver, (többek között) a téli hangulat kedvéért.

Mi kell az fdf modhoz

www.armed-assault.hu

Rafaelo
jelentem rájöttem miért nem olt 9600 as kártyámon tükrözödés a dxdll-nél
azért mert a rippelt resistancét használtam és nem az egy cd-s verziót mostmár mûködik minden dx efekt!!!!!

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Sanyix
Hát persze hogy mod. Bár úgynézem ez a kép itt az ORCS effecs pack-al készült, aminél én ilyen fényeket a lövésnél nemláttam 😊 Na mindegy de a FlashFX mûxik 😊. LOL mégÉszaki fény is van a játékban 😊

Wanted
2004-ben?
Nálam még a Resistance sincs ilyen szép.
Ez valami mod?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Icebird
Operation Flashpoint, mely 2004-ben már büntetõ grafikával is elõrukkol

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
A következõket nézd meg:
Flashpoint Preferences (FlashpointPreferences.exe) -> Advanced -> Details -> Details Objects LOD (csuszka jobbra)
OFP (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE) -> Options -> Video Options -> Frame rate (csuszka balra) és Visual quality (csuszka jobbra) állításával tudsz talán segíteni ezen. Ha nem akkor lehet hogy VGA driver gond.

Wanted
Mibõl vannak ezek a képek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Egyrészt vannak az engine-nek komoly problémái is (ezekkel együtt lehet éln), másrészt nehezen tudnék elképzelni valahogy egy rpg-t vagy más jellegû fps-t erre az engine-re. Talán egy rts-t 😊 mint a cti.

www.armed-assault.hu

itt van hogy kell telepíteni:

tel útmutató

Ha nem szeretnél multizni, akkor csak vidd fel 1.96-ra, van link is meg minden.

www.armed-assault.hu

hali

elõkapartam újfent eme remek játékot, csak egy a bökkenõ : az emberek "fele" nem látszik (vagyis a test hiányzik, a mellény meg a fegyver látszódik), ilyenkor mi a f.ckal peccseljem ?? vagy a DX9 miatt van ez ?

thx.
nem értek pár dolgot. ha ennyire jó ez az engine (márpedig az!) akkor miért nem adják el a licenszét (pl unreal, doom) hogy szülessenek rá jó játékok ? és miért nem igyekeznek egy újabb rész megjelentetésével, mint látható a kezdeti verzióhoz képest az kiegek utáni maximális peccseléssel már egy igen korrekt játék volt amúgy is, azóta meg sokat fejlõdött az átlag pc-k teljesítménye, vagyis lehetne egy újabb kampánysorozatot írni az alább látott képminõséggel. egy kicsit kellene javítani a jármûbeülést/fegyverváltást, mert az akadozós volt

bricsi01
mi a magyar oldal cime??

Icebird

Icebird
addons: Lib 41-45 demo, Lib T34 pack,Johns ardennes Island,MRVsnow

ez a tank nagyon durvára sikerült

www.armed-assault.hu

Nagyon jo fotok ezek melyik modban vannak Ice???

Icebird

Sanyix
ÁÁÁÁá kell egy új videjókártya nekemmeg, hogy ilyeneket lássak.

ja ezek a képek mindnehova beleférnek😊))

Pedro ezek csodálatosak, nem semmi milyen képek😊))

remélem még1 belefér a mai adagba:

www.armed-assault.hu

talán ez arányosabb lesz

www.armed-assault.hu

Ofp-re gyakran jellemzõ, hogy túlméretezik a dolgokat, pl az eredeti bmp sem felel meg a valós arányoknak, szóval elképzelhetõ. Mindenesetre tegnap volt Ryan közlegény, és abban is voltak hasonlóan nagydarab tankok.

Találtam pár képet, ezek alapján tényleg kicsit eltúlzottnak tûnik:

www.armed-assault.hu

Hmmm....jo meg figyelö vagy valoban!!!arab van a faloban😄DDDD

dronkZero
A #2580-ban a tank nem durván aránytalanul nagy? 15 ember simán elférne benne, akár még táncolni is tudnának... (jó, tudom, motor, mûszerek, töltény... de akkor is)

Úgy rémlik, hogy a 2.vh-s tankok szûkek voltak...

Persze lehet, hogy én vagyok a hülye...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egy ügyes sniper ügyeskedése!!!
sart

Nagyon üt és nagyon klasz!!!!!

és a ww2-es részlegnek is két kép 😊

www.armed-assault.hu

Hopp egy bmp3-as

www.armed-assault.hu

bricsi01
valaki?
köszi

bricsi01
valaki nemtudja hogylehetne kilöni azt hogy ne mindig lefeküdjenek?
hanem gugoljanak

Ricsi ,van, lesz minden Cseh oldal oké😄DD

bricsi01
dejó má van ezis

igen az!!

bricsi01
gyá miez??flak88?

nezt nézzétek de csoda szép!!!!

bricsi01
1 hét s pár nap s lesz 1-2 misszió a squad leader-hez

ja ja 3k vasárnapra meglessz, máshol 6k

Deikath

és tényleg már csak 3k az ofp+res az automexnél, gondolom emiatt máshol is ennyi lesz

www.armed-assault.hu

gabber_saviola
thx a választ, nagyon köszönöm.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.