Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont pár napja néztünk egy single küldetést (ah1-gyel kell egy konvojra vadászni, ez talán még eredeti ofp 1.0 küldetés), egy 3,6-on futó p4-en x800 proval nagyon szépen játszható volt a küldetés 5000m-es látótávval(!), azt hiszem high terepfelbontásal, de lehet hogy csak normal volt. 😊 4 éve ezt olyan 700-as látótávval játszhattad max és lényegesen gyengébb grafikával.
Majd szeretnénk is összehozni egy weboldalt, hogy lássák a playerek, akik még a resistance elõtt inkább letették a játékot, meg akik most ilyen söldnerre várnak meg "reailisztikus" fps-ekre, hogy milyen sokat fejlõdött ez a game, és mennyi lehetõség van benne még mindig. Na meg a cti és úgy általában a multi kva jó.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már nagyon várom😄DD
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Fall of France OFP film
egy 5részes sorozat elsõ eleme
ofp.info-n érdemes megnézni az új addonokat, ma pl felkerült pár francia készítésû cucc, egy tiger heli és merkava tank többek között
www.armed-assault.hu
Ballistic Addon Studios modok erdekelnenek.Sajnos nem el az oldaluk pedig szerintem allat addonokat gyartottak.Valaki segitsen lecci.Nekem komplett palyak, missziok, champainok erdekelnenek letoltesre, de olyanok amiknel nincsenek hibauzenetek, tehat minden benn van.Foleg Ballistic Addon Studios, de barmi mas is johet ami "ertelmes".Erdekel meg az a misszio ami a Black hawk down mintara keszult!Letoltesi helyet linket ftp barmit lecci adjatok!
THX!!!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
kevesebb fps ez tény, de én csak a tökrözõdést kapcsoltam be és simán játszható maradt a game
www.armed-assault.hu

www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
megkeresed a user/USERNÉV/mpmissions/PÁLYANEVE könyvtárat, csinálsz bele notepad-del egy description.ext file-t amibe beleteszed minimum ezt a 2 sort:
respawn=5;
respawndelay=10;
és elmented
www.armed-assault.hu
A Gold telepítése hogy történik? Ahhoz nem kell patch/törés?
Egyébként pedro fél oldalal lentebb már adott egy linket... TESSÉK
Fel szeretném (ismét) telepíteni a teljes OFP-t.
Az 1.20 és 1.30-as pecsekhez kellene törés.
Tudtok segíteni?
www.armed-assault.hu
2. rész lesz, csak most sajna az x-box-os ofp-be ölnek kva sok energiát...
www.armed-assault.hu
egyaltalan lesz 2. resz?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Boldog szülinapot Dutch! Remélem hallasz.
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
128 volt a megoldás, ráadásul errõl már olvastam is.
köszönet a segítségért: pedro870, bfg900, icebird!
mondjuk ennek a resistancenak ugylátom elkél majd egy 4000+ mhz gép a teljes pompához ... 😊
Forza.
a lényeg: -nomap paraméterrel indítsd az exe-t. Nem egyedi a problémád, ati-knál ez szinte általános, és az aperture-t meg le kell vinni, szóval nem abból kell több neki 😊.
Ha OUT-ot használsz, abban ezt (nomap) simán bejelölheted.
www.armed-assault.hu
lehet akkor 1.75el tolom majd szingliben 😊 de még olvasgatok ... (itt az 1.90es idõkig visszamentem, de nem nagyon került szóba)
Forza.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
sima d3d eseten elindul, de elegge le kell butitani h menjen ... az 1.75 ment t&l el is, minden maxon ...
szornyen befejezetlen erzeseket kelt ez a resistance, de mondjuk 2x szebb az alap OPFnel 😊 a fak csodalatasak, a keleti jarmuvek eszmeletlenul jol meg vannak csinalva... talan csak a karakterek maradtak picit rondacskak, de a tobbi feledteti!
na, utanaolvasok mivan ezzel a vertexbufferes orulettel 😊
Forza.
koszonom az onzetlen, turelmes segitoszandekot, ritka ez errefele 😊
elobb utobb online is kiprobalom magam, reszkessetek 😉 szoke meselt a CTI modrol, eleg jol hangzott...
Forza.
Valószínüleg már nem fog ezen a fórumon bármit is csinálni de az E-mail címét tudjátok.
Ja, és a modulja egy másik helyen lesz majd letölthetõ. Ha találkozom vele, megkérdezem tõle a címet. Egyenlõre ennyi.
Na csá!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Nem baj, nem bánom... volt feelingje a bujkálásnak!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Forza.
1.91 felment, az 1.96al ellentetben 😊
szoval akkor egy final 1.96exe lenne vhol.. ? 😊
Forza.
betalloztam neki a d:\games\opflash konyvtaram, mivel ott a game. a resistance ugye korrupt installra hivatkozott... elinditottam a reinstallt a resistance cdrol, es o a d:\games\opflash\OperationFlashpointban latta a jatekot...
rosszulirja be a regitrybe gondolom a kis program... remelem segitettem 😊
Forza.