4624
Operation Flashpoint
-
(Haditechnika topicban epp tema az OFP) -
ZsirosKenyer #2940 ofp rulz és kész -
#2939 Jaja mindíg mondják az ilyen dúmra meg halflájfra, hogy hű milyen szép (pedig néhány helyen igazán ronda ), de egyáltalán nem néznek ki reálisan túl csicsásak, szóval nemjó, de az ofp mindíg eléggé reálisan szokott kinézni, még ha nemis használ directx 655.3c-t. -
pedro870 #2938 a grafika lehet hogy nem a legszebb és legoptimalizáltabb, de valahogy ebben a játékban tűnik legreálisabbnak a környezet.
-
pedro870 #2937 -
#2936 Grafika, lehet turbózni, elég keményen, lelőnek 1 km-ről, hát ilyen az élet, ez szimulátor :)
De ez kvajóóóóóóóóóóóó új animpack, lehet vele oldalra dőlni (kikukucskálni a ház sarkánál, és rambo módon hemperegni a földön, és közbe lőni egyet-kettőt :)
Animpack cikk -
#2935 egyebkent ez a jatek engem fokozatosan gyoz meg
kb novemberben kezdtem el a Game of the year verziot ,es meg csak most ertem az elso kiegeszitohoz(red hammmer)
eloszor utaltam a szar grafika miatt
meg hogy alig latod az ellenfelet es mindig lelonek egy kilometerrol
de mostanra megkedveltem
a leghossszabb gáme amivel valaha találkoztam
-
#2934 na tenyleg ugy kellett, sikerült végre a tankkal leszedni azt a redva helikoptert geppuska+agyu parositassal -
neuro #2933 A Res\Dta\Anim.pbo-t kell felülírni az új fájllal. Lehet, hogy te az alap Dta\Anim.pbo-t használtad. -
#2932 Kösz,de a felsorolt 3 cuccot hogyan tudom használni?Mert azokal simán felül tudtam irni az eredetit,de nem látszik változás.Meg hogyan kell akkor pbo-ba tömöriteni. -
#2931 Az rtm fájlok az anim.pbo-n belül vannak, ugyanis a pbo az ofp saját tömörítési formátuma. -
#2930 Hali !
Egy kis segitségre lenne szügségem .Letöltöttem a flashpointhoz egy olyan addont ami a karakterek mozgás animácioját tenné realistikusabbá.A telepitési utmutatoban csak annyi állt hogy irjam felül vele az anim.pbo nevü fájlt, de én semmi változást nem tapasztaltam ezután, pedig azt irták, hogy 100 uj vagy modositott animácio van benne.Egy másik ilyen addonnál meg csak rtm kiterjesztésü fájlok vannak,de az egész játékban nem találtam ilyen fájlokat amit felül irjak.Szoval ha valaki már találkozott ilyen addonnal az segitsen a telepitésben.
Az operation flashpoint GOTY változatát használom 1.96-os patchel.
ezeket az addonokat szerettem volna használni:
ftp://www.gamezone.cz/ofpd/unofaddons2/SanctAnim13FIXED.rar
http://www.opflash.org/news/images/Addons/Sanctuary_Anim_v1.50.rar
WilcoAllinOnePackFix.zip
Köszi -
#2929 RPG-7V-el adni neki...
Russian Motorized Infantry rulez :D -
#2928 Azé nemfog olyan simán menni az :) de a tank géppuskájával is le lehet szedni. -
Berkut111 #2927 1. Ülj át driver-be és keress valami fedezéket ( ha van közel város, akkor be a házak közé, ha nincs akkor erdőszél, hogy legalább egy irányból védve legyél.
2. Átülni gunner-nak. Ha az első rácsapást megúszod, hátulról ( 5 és 7 óra közötti irányból ) SABOT-al rálőni. Kicsit elé/alá tartani. Kis gyakorlással simán menni fog.
3. Amikor fordul, elveszíti a sebességét, akkor rálőni ( ld. Moghadisu : lebegő heli, halott heli ). Ez nehezebb, mert messzebb van a fordulóban, és nehezebb megsaccolni az elétartást, de gyakorlással ez is fog menni.
-
#2926 Vulcan, vagy vállrólindítható AA rakéta. -
#2925 valaki árulja már el mi a hatásos ellenszer a MI24 helikopter ellen.
az egyik pályán , ahol 4 tankkal kell elfoglalni egy falut mindig jön
ez a szar es szétbombázza az összes tankot.
a tank meg nem tud olyan magasra lőni (nekem legalábbis nem sikerült) -
#2924 A dxdll zipjéből az egész cuccot csak simán be kell másolni az ofp könyvtárába, aztán a configuratorral beállítani a dxdll-t, de elég pontosan le van írva minden a readme-be. -
#2923 hello!
help,a dxdll nem mükszik,bekapcsolom az fps kilyelzészt de az se mükszik!!
help! -
#2922 próbálj frissíteni, bár erről, hogy lő a heli, és meghal a játék , erről már hallottam másnál is, de ezt a hibát csak új (mármint más típus) hangkártya oldotta meg :( -
ZsirosKenyer #2921 aha :(
akkor frissítsek drivert? vagy erre már nincs orvosság?
amúgy érdekes hogy általában akkor jelentkezik a hiba, mikor haverral multizunk és épp tüzet nyit egy helikopter.. -
#2920 Na akkor az a gond, mert a Live-ot nemszereti az ofp, bár általában recsegni szokott a hang. -
ZsirosKenyer #2919 SB live 5.1 elég régi darab..
-
#2918 Driverhiba, meg a microsoft hibája együtt :)
Vezérlőpult/rendszer/speciális, indítás és helyreállítás/ autómatikus újraindítás ne legyen kipipálva, akkor nem indítja újra, hanem csak lefagy, de kiírja melyik fájlal lenne gondja. Milyen hangkártyád van, mert az szokott gubancot okozni. -
ZsirosKenyer #2917 szeva!
van egy olyan problémám hogy multi közben gyakran rebootolja a gépet az OFP. ÚGy vettem észre mindig akkor amikor egy helikopter is van a pályán és éppen tüzet nyit.. Ez hardverhiba vagy mi? -
neuro #2916
van rajta sok okosság :) -
#2915 Hát ez 1értelmű, hogy komolyabb missionokhoz scriptelni kell :), de kis programozási tudással szokott menni. -
#2914 Ahm, kozben rajottem hogy bizonyos szinten megelmegy editor, de ha komolyabban akarok belenyulni akkor kenytelen vagyok scriptelgetni...
Nah de nekem egyenlore eppen eleg ha az en sufni tuningomhoz igazitik egy egy kampanyt, es missiont ;)) -
#2913 Emár elég régi, még 2001 körül volt új :) -
neuro #2912 ha jóltudom unpbo aztán pedig editor -
#2911 Kerdes:
Mivel a legcelszerubb a mission-okat editalni? (pl adott egy mission amit en szeretnek magamnak modositani) -
SZU #2910 Az új fegyver:
Elég komoly =)! -
#2909 AZ ap5-öt mindíg mod-ként indítsd, és a res/addons-ból, és a sima addonsból is szedjél ki mindent, csak az legyen ott ami alapból a játékhoz van. Amúgy ez a várakozás a szerverre dolog nekemis előjött akkor amikor beragadt a szerveren valaki (meg utána is, de megjavult).
A hangtorzulásról meg annyit, hogy próbálj hangdrivert cserélni, mert pl az nforce-os alaplapoknál mindíg az alap driver szar, a VIA-s alaplapoknál, meg csak az alap jó. Vagy az is lehet, hogy ha nem segít semmi driver csere, egyszerűen csak selejtes a hangkártya (akkor sehogyse fog megjavulni). -
#2908 Volt eloszor ugy volt hogy atpakolgattam egy masik konyvtarba es modkent inditottam, de mivel nem akad ossze AP5-el igy visszaraktam oket. Mindenesetre se igy se ugy nem sikerult ofp.hu szerverre csatlakoznom.
ZA-tol meg nem valok meg! A Legjobb tokeletesen beallithato program csak erteni kell hozza. De szerintem a linuxom "fogja meg"...azon meg vegkepp nem allitok semmit security miatt! (Hulye nem vagyok, inkabb nem jatszok OFP online ofp.hu szerveren...mas szerverre meg ugye mint irtam tudok csatlakozni...) -
#2907 Latja szervert minden jonak tunik..csak csatlakozni nem tudok! Se CTI se AP5-hoz (Coop nem probaltam mert finmod-o nem szedtem meg le)
Ma peobaltam mikor 2-3-an voltak bent delutan es tegnap, mikor ures volt, meg mikor sokan voltak bent!
Directplay jo szvsz masik game ami azt hasznalja az tud csatlakozni. -
#2906 próbáld ki eax vagy hardveres gyorsítás nélkül. Legtöbbször ez okozza. -
Pepike #2905 na leporolom a regemet:)
csá!
párszor eljácottuk már ezt ZA-t lődd le de leginkább keress másik tűzfalat
a saját sufniról meg csak annyi van hogy ne az ofp/addons és ne az ofp/res/addons-ban legyen,amúgy megtarthatod bármijen másik könyvtárban
Pepike -
#2904 Nem tudom mikor próbáltad, de lehet kifogtál egy olyan idöszakot mikor be volt ragadva a szerveren a port. A másik dolog mikor nem látja a szervert (direcplay) belsö keresöben sem, csak socketest, ilyenkor directx gondok vannak. -
#2903 Akartam multizni de nem jott ossze ofphu szerveren!
OUT bol se, "siman" se! AP5 fentvan hibat nem ir, frissitettem is, jelszot "ofphu" beirom akkor se. Mindig "Kliens krealasa", vagy "Varakozas a szerverre" es vegul leall, hogy nem sikerult csatlakozni. (Lehet mert Linux tuzfal mogott vagyok? Szemelyes tuzfalon Direct Play es OFPres exe engedelyezve van (ZA)) Ellenben sockets-el, nem jelszavas (amit probaltam az egy orosz szerver volt), szerverre amin csak res ment siman felment!
5let?
(Termeszetsen az AP5-ot eloszor ugy raktam fel mint ahogy az le van irva!...aztan rajottem hogy az en sufnituningommal nem akad ossze, ugyhogy most alap game-en rajta van az en tuningom is...de a lenyegen nem valtoztat alap OFP+RES(GOTY)+AP5-el se sikerult csatlakoznom!) -
Sith #2902 Lenne egy kérdésem:
Valamiért egy idő után elszál a hang... vagyis hogy pontositsak belasul és torzul
pld help me