Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze ezt az fps-t el lehet érni gyengébb géppel is, csak le kell venni a grafikát. Ugye a resistance-t még ghz alatti gépekkel is lehetett nyomni, most viszont ahogy fejlõdnek a gépek, a pályákat és az addonokat is úgy készítik már, hogy több teljesítmény van.

Pont pár napja néztünk egy single küldetést (ah1-gyel kell egy konvojra vadászni, ez talán még eredeti ofp 1.0 küldetés), egy 3,6-on futó p4-en x800 proval nagyon szépen játszható volt a küldetés 5000m-es látótávval(!), azt hiszem high terepfelbontásal, de lehet hogy csak normal volt. 😊 4 éve ezt olyan 700-as látótávval játszhattad max és lényegesen gyengébb grafikával.

Majd szeretnénk is összehozni egy weboldalt, hogy lássák a playerek, akik még a resistance elõtt inkább letették a játékot, meg akik most ilyen söldnerre várnak meg "reailisztikus" fps-ekre, hogy milyen sokat fejlõdött ez a game, és mennyi lehetõség van benne még mindig. Na meg a cti és úgy általában a multi kva jó.

www.armed-assault.hu

Hát ennél a videóban látottnál durvább grafikájú addonokkal is szoktuk nyomni a coop porton. Ez a cr cti pont azért jó, mert a 2-3 órás pálya végén is még átlagosan 20-25 fps fölött maradhat a game (2500+ 9800, 2xaa, 8x aniso), miközben egy egész szigetre kiterjed a csata (12-18 város), és azért legalább 20-30 jármû rohangál, nomeg számtalan gyalog.

www.armed-assault.hu

Z
ááá! Játék közbeni grafikának ilyen szintût megcsinálni...úgy, hogy rendesen fusson is (AMD Athlon FX-53, és ATI/nVidia csúcskártya nélkül), nem nagyon hinném, hogy megoldható.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Shep
thx, kiváncsi vagyok mennyire fogja leeni a gépet, meg lenne már meg az adsl, aztán egybõl többet nyomnám a gamet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CR CTI

az ofphu szerveren is ezt nyomjuk tegnap óta a cti porton

OFPHu

www.armed-assault.hu

Shep
honnan lehet leszedni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

!S Pedro megyek ám 😄DDDD
Már nagyon várom😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kedvcsináló CTI-hez

CTI Video

Jövõ héten giga ofp lan!

www.armed-assault.hu

akár így is taníthatnák a történelmet 😊

Fall of France OFP film

egy 5részes sorozat elsõ eleme

ofp.info-n érdemes megnézni az új addonokat, ma pl felkerült pár francia készítésû cucc, egy tiger heli és merkava tank többek között

www.armed-assault.hu

GaBika6
Hi!

Ballistic Addon Studios modok erdekelnenek.Sajnos nem el az oldaluk pedig szerintem allat addonokat gyartottak.Valaki segitsen lecci.Nekem komplett palyak, missziok, champainok erdekelnenek letoltesre, de olyanok amiknel nincsenek hibauzenetek, tehat minden benn van.Foleg Ballistic Addon Studios, de barmi mas is johet ami "ertelmes".Erdekel meg az a misszio ami a Black hawk down mintara keszult!Letoltesi helyet linket ftp barmit lecci adjatok!

THX!!!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

fel kell nyomni a textúra méretet mindenhol legalább 512*512-re...milyen vga kártyád van?

www.armed-assault.hu

Próbáltam. Jól néz ki nagyon, csak a beállításokkal lehet bíbelõdni. Van valami javaslatotok? Pl. a víz nálam fehér, és nem jövök rá, hogy miért.
persze tükrözõdés az

www.armed-assault.hu

nem hiszem, mert ezzel multizom 😊

kevesebb fps ez tény, de én csak a tökrözõdést kapcsoltam be és simán játszható maradt a game

www.armed-assault.hu

toMpEr
= 1szamjegyu fps 😊

próbáltátok már a tükrözödõ vizet s egyéb effekteket tartartalmazó dxdll-t? 😊

www.armed-assault.hu

hardverkulcsos 😊

www.armed-assault.hu

toMpEr
es a neten nem lehet fellelni "olcsobban"?

ChevyG
Ha tucc léci segits!
ChevyG
Hijába probálom, nem müxik! Resistance 1.94 verziom van. [email protected]
ChevyG
THX Pedro!!!
ja ezzel csak a saját groupodba lévõ emberbe tudsz "átmenni"

www.armed-assault.hu

izé

megkeresed a user/USERNÉV/mpmissions/PÁLYANEVE könyvtárat, csinálsz bele notepad-del egy description.ext file-t amibe beleteszed minimum ezt a 2 sort:

respawn=5;
respawndelay=10;

és elmented

www.armed-assault.hu

ChevyG
Szeva! Segitség kellene! Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy saját multiplayer misszioba, ha kinyirnak akkor másik testbe kerülök át? (ezt +aszontam) "playable" és "unlock" nem mûxik. A gyári mp missziokba müködik pedig.... S.O.S:!!!
Köszi!

A Gold telepítése hogy történik? Ahhoz nem kell patch/törés?

cifuatwork
A sima OFP-hez az 1.46 az utolsó patch, ahoz keres törést (pl. gamecopyworld.com). De szvsz inkább rakd fel az OFP:Resistance-t (ekkor a sima OFP-t nem kell patchelni!!!), és ahoz szedd le az 1.90 ill 1.92 béta patchet.

Egyébként pedro fél oldalal lentebb már adott egy linket... TESSÉK

Hali!

Fel szeretném (ismét) telepíteni a teljes OFP-t.
Az 1.20 és 1.30-as pecsekhez kellene törés.
Tudtok segíteni?

mellesleg van jópár addon ami kinéz legalább így...némelyikkel még játszani is lehet az ofphu szerveren 😊

www.armed-assault.hu

átalakított ofp motorra épített katonai felhasználású szoftver...nem is olcsó 😊 Van pá jó video a vbs-rõl, talán Icebird belinkeli.

2. rész lesz, csak most sajna az x-box-os ofp-be ölnek kva sok energiát...

www.armed-assault.hu

toMpEr
kozben mar felvilagositottak, hogy ez csak egy kiegeszito-szeruseg az 1. reszhez
egyaltalan lesz 2. resz?

toMpEr
DOGMAN
5-6 ezer forint a full csomag...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ricsi1
hi!
honnan lehet leszedni ezt a játékot(pachek +ami kellhet a multihoz)
köszi

MX Maximus
Már ott van Dutch.

Boldog szülinapot Dutch! Remélem hallasz.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

arty
köszönöm, AGP aperture 32/64/256/512mb beállitásokkal nem megy a game,
128 volt a megoldás, ráadásul errõl már olvastam is.

köszönet a segítségért: pedro870, bfg900, icebird!

mondjuk ennek a resistancenak ugylátom elkél majd egy 4000+ mhz gép a teljes pompához ... 😊

Forza.

a lényeg: -nomap paraméterrel indítsd az exe-t. Nem egyedi a problémád, ati-knál ez szinte általános, és az aperture-t meg le kell vinni, szóval nem abból kell több neki 😊.

Ha OUT-ot használsz, abban ezt (nomap) simán bejelölheted.

www.armed-assault.hu

arty
az jelenleg 256mb... megprobalom meg feljebb 😊

Forza.

bfg900
Tán valami video aperture izét, nem vagyok otthon a dologban.
bfg900
Úgy rémlik a biosban kell valamit izgatni, hogy ez megjavuljon, de már nem tudom, hogy melyik opciót.
arty
friss xp, cat 4.6, dx9b ... régebbire nem akarok visszalépni. (9800asom van, gondolom egyedi a gondom, másnak tuti megy ezekkel a paraméterekkel)

lehet akkor 1.75el tolom majd szingliben 😊 de még olvasgatok ... (itt az 1.90es idõkig visszamentem, de nem nagyon került szóba)

Forza.

Icebird
vagy video kártya drivert, vagy a directx-et nézd át.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

arty
felsiker. hardware-s t&l eseten vertexbuffererror out of memory? hibauzenet... akarhogy is butitom le...😞

sima d3d eseten elindul, de elegge le kell butitani h menjen ... az 1.75 ment t&l el is, minden maxon ...

szornyen befejezetlen erzeseket kelt ez a resistance, de mondjuk 2x szebb az alap OPFnel 😊 a fak csodalatasak, a keleti jarmuvek eszmeletlenul jol meg vannak csinalva... talan csak a karakterek maradtak picit rondacskak, de a tobbi feledteti!

na, utanaolvasok mivan ezzel a vertexbufferes orulettel 😊

Forza.

arty
az olvass el!-t el szokasom olvasni, ezuttal is igy tettem 😊 valami megis balul sult el, mivel MOST felmegy furcsa modon az 1.96 ! 😊

koszonom az onzetlen, turelmes segitoszandekot, ritka ez errefele 😊

elobb utobb online is kiprobalom magam, reszkessetek 😉 szoke meselt a CTI modrol, eleg jol hangzott...

Forza.

Icebird
jöjjön az ofphu forumra, ugy is szükség lesz majd a segítségére.

Icebird
Ez az alap OFP telepítöjének spéci kibelezett verziója, de olvass el!!!-ben le is van írva😊 #2466 hozzá szólásra CSAK AZ ALAP OFP SERIALT ellenörzi, ezért kell neked amit linkeltem progi.A RES-hez csak azért kell CD-Key hogy feltudd rakni, egyáltalán nem foglalkozik a játék utánna vele, mert még reg bejegyzést sem csinál a RES-röl. Az oldalunkon levan írva a telepítés, 1.91-re nincs is szükség van egyböl 1.96 patch (NOCD)

MX Maximus
Van egy rossz hírem Dutch Flanderrõl. KiBANnelte egy narrátor. De ez is egy másik történet.

Valószínüleg már nem fog ezen a fórumon bármit is csinálni de az E-mail címét tudjátok.
Ja, és a modulja egy másik helyen lesz majd letölthetõ. Ha találkozom vele, megkérdezem tõle a címet. Egyenlõre ennyi.

Na csá!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

CoolStuff
Már késõ!😄
Nem baj, nem bánom... volt feelingje a bujkálásnak!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

arty
eh, desktopra dob az 1.91es exe, az 1.96beta meg createvertexbuffer erroros 😞 megyek aludni. pa ..

Forza.

arty
na, reinstall se segitett, kezzel atirtam a registyben ...

1.91 felment, az 1.96al ellentetben 😊

szoval akkor egy final 1.96exe lenne vhol.. ? 😊

Forza.

arty
kis debug a cdkey_witehoz:

betalloztam neki a d:\games\opflash konyvtaram, mivel ott a game. a resistance ugye korrupt installra hivatkozott... elinditottam a reinstallt a resistance cdrol, es o a d:\games\opflash\OperationFlashpointban latta a jatekot...

rosszulirja be a regitrybe gondolom a kis program... remelem segitettem 😊

Forza.