Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
És mi pontosan a hiba?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
www.armed-assault.hu
Kicsit szet van kenodve a phpnuke 😄
"Warning: mail(): "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\www\modules\Your_Account\index.php on line 146"
(van egy Seaweed es egy Seaweed_2 uj reg. ott masodikat kinyirhatjatok, elsot aktivaljatok plz 😉
(15 meterrol arconloni, ugy hogy fejrealljon a masik tank, az az igazi 😄)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
DXDLL-ben hogy lehet úgy screenshotot csinálni, hogy ne legyenek rajta a parancsikonok? Elvileg APP+Screenshot, de melyik az APP gomb? 😊
www.armed-assault.hu
Visszatoltottam a jatekot es most jo az a ket grogo...
Bug?
Adott a lazadok T-72-se! A hatso ket gorgo igencsak el van tolva nalam es olyan holtjateka van hogy kilog a lanctalbol! Van esetleg erre javitas vagy letezik editor amive len ki tudnam javitani a modellt? (Marhara idegesit 😛) (Resistance modell mar ki van javitva..ez az eredeti OFP1985 modell, vagy mondjuk valami uton modon ki tudom e cserelni a missionben vagy magaban az alapban (pbo-ban?) a modellt a jora?)
áá
Seaweed te pedig gyere multizni. Az aki még nem játszott CTI-t OFP-vel (egész szigetre kiterjedõ városfoglalás, 2-4 órás meccsek), az nem is ítélheti meg ezt a játékot. 😊 Az oldalunk most épp haldoklik (ofp.hu), de ha kell info az #ofp.hu-n irc-en mindig tud vki segíteni.
www.armed-assault.hu
(Nahmeg 3K-ert a GOTY-pack kesz "fonyeremeny" volt...meg ugy is hogy anno teljes aron vettem OFP-t 2000-1(?)-ben, es az most is a polcon lapul...)
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
http://flashpoint1985.freeweb.hu/fp/mainpage.htm
De ajánlom a www.ofp.hu gurujait.
Hogy mûködik a játékban a mission editor menü? Hogyan tudok játszani a saját pályámmal?
Thx
Toro
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Úgylátom csak egyszer lehet módosítani? Mert akkor elég szar ez a fórummotor... Janem ez teljesen véletlen, eccer lehet módosítani eccer nem.
4 Bf-109F4 vs 6 I-16+ 3 yak-9. Persze az összes AI messzert a harc 10. másodpercére lelõtték. Azér kicsit durva a túlerõ, és a yak-9 fegyverzete is sokkal erõsebb mint a messzeré. Ja persze a harc zuhogó esõben, amikor szépen rángat a szél 😄
Ja és elõtte ez a 9 gép ugyanígy bedarált 6 másik messzert 😊
- A küldetés elõtt célszerû megnézned a briefing-nél a group fület, azon láthatod az egész szakasz számozását. Ha meg inverzzel kiemelt szöveget látsz a fõnököd szájából elhangozni (uhh), na akkor az neked szól, és abban menet közben is láthatod a számodat.
- Bal alsó sarok, óraszámlap-szerû kis kijelzõ (csak akkor látható, ha valaki megad egy irányt)...
- A hangok helyett próbáld a magyarokat feltenni, lentebb emlegették az elérhetõségét (én nem próbáltam), vagy neked is finmod javasolt. Kakszi valamüsz, perrrrrkele! <#idiota>#idiota>
-a sarga kocka azt jelenti, hogy elvileg abban kell haladnom?
-honnan tudom hogy hanyas szamu vagyok a szakaszban, meg hogy a tobbiek melyik hanyas?
-amikor megadjak hany ora fele kell tamadni azt mihez kell viszonyitani?
- nincsennek valahol jobb hangok , ezeknek a katonaknak tul buzis a hangja (azt a dynamic sound modot nem lehet elerni)
na ennyi kosz
A RedHammer-rel kezdtem, mert az nem volt meg, hát nagyon állat! Most Maldenben kell két-két Vulcant megsemmisíteni.
<#violent>#violent>
a dll persze megy
www.armed-assault.hu
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!