4624
Operation Flashpoint
  • jointeer
    mindössze fasság amit irtál és külömbenis igen:o
  • Seaweed
    kotozkodsz?
  • jointeer
    perspektiva? nem motiváció?
  • Seaweed
    OFP megszallotnak nem mondanam talan magam...de mindenkepp nagy kedvenc az OFP mert enyi ev utan is rendszeresen jelennek meg dolgok hozza, es igy folymatosan van benne perspektiva! (ellenben sok mas jatekkal amivel eddig jatszottam!)
  • Kvázi
    Engem mindíg megdöbbent, hogy vannak olyanok magyarországon akik az ofp megszállotjai, és nem multiznak...
  • Seaweed
  • Seaweed
    (Hmm felfedeztem hogy CSLAII ben van egy masik kampany is...akkor bekk hozza mert Y2K3-al csak ujrajatszhatnam az alap (es a tobbi berakottatt)..persze uj kontosban..szal zsir az is....de CSLAII nalam a nagy favorit...(foleg 2.00+ azaz a mostani 2.10 nagyon bejon az uj modelljeivel (marmint uj a regebbi CSLA-hoz kepest)...es uj mozgasokkal ;))

• Seaweed
    hehe...mivel CSLAII-t vegigtoltam, ugygondoltam feldobom az Y2K3 modot.
    Hat nem semmi hogy 7.1-rol 7.2 re patch utan meg a sajat JOL mukodo sufni tuningombol kellett az RHS SObr packhoz jol mukodo fegyver kieget atrakni, + az ICPRPG pakkja is hibas volt benne...azt is a sajat "modombol" raktam at..es lam nem 1000 hibauzenettel indul a mod...amugy ahogy elneztem az Y2K3 60%-ban (meg az Y2k3-ra nezve 100% ;)) egyezik az en sufnituningommal... ;)))
  • Seaweed
  • Sanyix
    Amikor editorban lerax egy embert annak alap fegyvere van, de a multiban vannak ládák, ahol egy rakás + fegyver van. Pl nekem a kedvencem az RPK-74 1p29, meg az AK-74m SD, de a west-ék meg általában az MP5 SD-t, M249 SPW ACOG, meg M14 ACOG-ot szeretik :) Szóval a ládás fegyvereknek más hangjuk van.
  • Seaweed
    Hat igen! Az alap ofp-ben is eleg lightosak a hangok! CSLA II-ben sokkal inkabb realisztikusabbak! (aki halotta mar eloben AK/AMD hangjat az alatamasztja)
  • neuro
    Az M4-es meg az AK széria hangja szinte teljesen egyforma. És ráadásul ez a hang olyan kis erőtlen puffanás :) Sokkal dögösebbek is lehetnének.
  • Sanyix
    És mi a gond? :) amúgy ma elvileg lesz valami játék ha jönnek páran gémelni (ezt nemlehet előre tudni, mert mindíg spontán jön össze a nép:D ) úgyhogy az outot kell figyelni.
  • neuro
    próbálgattam offline azt az ap5gold-ot. nem rossz, csak a hangokkal van egy kis bajom :)
  • Seaweed
    Sejtem...:)
  • Sanyix
    Hát nemkevés munka egy ilyen pakk elkészítése :)
  • Seaweed
    Hat majd jol megcsinaljuk oszt lesz BoP pakk a neve :Ð (persze ez szep alom...nem artana hozza kis ido/kedv is....azert jo lenne...)
  • Sanyix
    Jólenne, de ki csinálná meg? És kinek? Nincs olyan sok rajongója, magyarországon az ofp-nek :( itt inkább az agyatlanabb játékok a népszerűbbek.
  • Seaweed
    jaja...meg az azota szebb napokat latott technikaval...
  • neuro
    Jó lenne egy magyar mod. Azzal a régi szimatszatyros csúnya zöld ruhával meg az acélsisakokkal :)
  • Seaweed
    Most pl CSLA II-zok...egeszen kivalo ez a mod...mindig csak jobb lesz...most pl a hemperges meg kihajolas meg guggolva futas meg a tobbi uj mozgasmod taktikai akalmazasan "ugykodok"....egeszen jo...
    (Jo lenne ha nekunk magyaroknak is lenne ilyen packunk..pl ugy 85-86 magassagabol valo ezkozokkel..mert akkor meg volt hadsegerunk...en birnam...mondjuk nyugat ellen harcolni benne fiktive)
  • Sanyix
    Hát.. lehetséges, de sztem akkor nem tömörít az out, az csak frissítéseket tömöríti, de a gold az új. Ha fenn lesz, akkor elkezdi tölteni, de sztem inkább szedd le a goldot simán, mert akkor rar-ba van, és gyorsabb.
  • Seaweed
    Ahah kezdem kapisgalni..szal vagy AP5 ami nekem fent is van.... de amint a zserveren AP5 goldra valt mar nem tudok AP5-el felmenni?! (es OUTbol frisstes Goldra lehetseges?!)
  • Sanyix
    De most lesz felrakva az AP5 gold, este felé, szóval azért kéne letölteni azt.
  • Seaweed
    Ez csak manualisan?! (Mert kozben rajottem hogy fentvan AP5 es OUT-bol frissitettem )
  • Sanyix
    LOL töltsétek, kihajolás hempergés, úszás közben lövöldözés, irányítható ejtőernyőzés rulz :D
  • Sanyix
    Szóval az első lépés akinek jönne jáccani, hogy irc-n #ofp.hu
  • pedro870
    illetve aki most szedi le, annak értelmesebb rögtön a goldot szedni sztem:

ap5 gold cikk
  • pedro870
    ja és egyértelmű, hogy aki bf2-t próbálgatott, meg nem biztos abban, hogy kell-e neki most újra az ofp, az próbálja ki a cti-t! egyértelmű lesz utána a dolog :)
  • pedro870
    Kampányról nem tudok, coop van hozzá kb 10, legalábbis a szerveren coopoztunk vele. De hogy honnan szedtük... Szerintem benne volt a csomagokban egyébként. De ki tudom tenni esetleg ftp-re.

ap5 telepítéssel kapcsolatban szerintem ez elég részletes:
    OFP-AP5 telepítés
  • neuro
    nem olyan nagy ördöngősseg azért, hogy folyton kérdezni kellene :)
    nekem inkább azzal volt bajom, hogy eltévedtem párszor
  • Sanyix
    Mondom, www.ofp.hu és olvass. De játékban is kérdezhecc, mert chat van abban is. Magyar billenytűzeten , és .-al váltogatod a csatornát, és - el írhacc, aztán enter a küldés. Hang meg a caps lock, benyomod, megjelenik egy beszélő ember kép, akkor beszélhetsz (ha jól megy minden), ha újra megnyomod, akkor nem.
  • Seaweed
    Erdekes egy koncepciod van....es mi van akkor ha eszembejut hogy fingom sincs egy billentyurol (pl tegyuk chat) akkor kirohanok irc-re es varom mig valaki a feltett kerdesre valaszol....

Mah ne rohogtess....mert az nem er...
  • Sanyix
    Játék előtt kell. Közben a játék beépített hangjával kell :) preferences/voice setup.
  • Seaweed
    Eleg nehez jatek kozben ircen kerdezgetni...
  • Sanyix
    Most 9-en vannak a szerveren :\ múlthéten meg giga cti volt a cti porton, 14-en. Amúgy minden le van írva: www.ofp.hu amúgymeg irc-n #ofp.hu szoba, ott lehet kérdezgetni :)
  • Seaweed
    Amugy ugy benne lennek egy multiban, hogy ha valaki aki mar rendszeresen nyomta/ja AP5-el, segitene a lamasagomon tullepni Wilcon/TS-en/akarmin elo hangban...
    (szerintem nem csak en vagyok igy vele...mar csak azert is mert ahogy elnezem alig van par ember mindig a szervereken ..es nem akarnam elrontani a jatekukat a benazasommal....)
  • Sanyix
    Annyit, hogy részletesek lesznek a modellek :) majd nézd meg minimumon, kicsit távolabbról szép pálcikaembereket láthacc.
  • Seaweed
    nem jott le hogy hasrautes szeruen mondtam egy szamot?!
  • f2d
    5 ezer méter a maximum.