-
Steve Namat #5057 Hi!
Úgy láttam szó volt rólam, az eredményeimről és arról a bizonyos 'Év testépítője díj' átadásról. Hogy van-e véleményem? Legyen?
Nos, akkor sokáig írkálhatnék...
Őszintén szólva abszolúte nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, a fizikumomról és az eredményeimről az emberek.
Mert:
-Mit gondolnak rólam? - Egyáltalán nem ismernek.
-Mit gondolnak a fizikumomról? - Magyarországon ebben a témában 2 ember szavára adok: Lantos Johhny, Pintér Feri (ezt más sokszor elmondtam) és ha ezen felül vmi kérdésem merülne fel akkor mondjuk felhívnám a Milos-t. Sem elfogultak, sem utálók véleménye nem foglalkoztat, ha pedig ezeken kívül vki pozitívan áll hozzám az nagyon jól esik.
-Mit gondolnak az eredményeimről? - Azt hiszem már eddig is bizonyítottam. És mindig betartottam (sőt túlteljesítettem) azt amit ígértem a nyilatkozataimban, cikkeimben. Ez sokakról nem mondható el...inkább nem írok neveket. Mégis sok ember olyan sportolókat tart többre akik (nem pont 2006-ról írok, hanem úgy általában) meggondolatlanul ígérgetnek mindefélét a jövőbeli fizikumukról, aztán még magyar bajnokok sem voltak... Én soha nem törődtem senkivel, folyamatosan fejlődtem, mentem előre. Kíváncsi vagyok tudnának-e mutatni vkit az országban aki 4 év alatt ennyit és folymatosan fejlődött.
2002-ben egy szó sem volt rólam a szaksajtóban...de mentem előre, mindenki bíztatott. 2003-ban hatalmas tehetségnek kiáltottak ki, de ahányan megszerettek annyian elkezdtek utálkozni, irigykedni, pletykálni is. 2004-ben már sokkal jobb voltam, de még jobban ment a köpködés...hiába ez egy ilyen ország. És csodálkoztok, hogy egy magyar testépítő sem ért még el profi sikereket? Itt csak visszahúzzák az embert. Jelzem, nálam ez nem fog menni.
Írt itt vki olyanról is, hogy többször látott olyat, hogy 1-1 versenyző nem versenyezhetett. Hadd ne mondjam, hogy nekem majdnem az egész 2006-os évemet elbaszták. A 2005-ös évet azért hagytam ki,hogy beleerősödjek a nemzetközi amatör mezönybe, a VB-re. 2004 decembertől 2006 májusig úgy készültem, hogy irány a VB. Talán mondanom sem kell, hogy ez mellesleg mennyi pénzbe is került...de természetesen milliókról beszélünk. Majd 2006 májusra végleg benyögték, hogy nem mehetünk a VB-re. OK, bassza meg akkor megyek a Superbodyra...ott sem indulhattam, nem engedték...de ezt úgysem hinnétek el...hagyjuk. Aztán képbe jött az esetleges debreceni profi GP (Flex Wheeler Classic)...ezt szintén lefújták, mert Flex túl sok pénzt kért...
Nos, olyan szinten ahol én vagyok és olyan anyagi ráfordítással, tudjátok milyen érzés kb. fél évig edzeni, órára kajálni és egyéb dolgokat csinálni úgy, hogy közben azt sem tudod, milyen versenyre készülsz...sőt egyáltalán lesz-e idén versenyed. Bevallom akkor kurvára elment a kedvem az egésztől (főleg úgy, hogy itt most közel sem írok le minden attrocitást ami ért engem). Elegem lett és eldöntöttem, hogy örökre végeztem Magyarországgal, se energiát, se pénzt nem fogok erre vesztegetni. Teljesen egyedül szerveztem meg az amerikai utamat, a fotózást a legjobb fotósokkal, a találkozást Milos-sal...de ezt majd bővebben el lehet olvasni az Extremefit magazinban. Úgyhogy ezt a részt most kihagyom, tessék majd elolvasni...
Szóval, szerintetek érdekel engem, hogy meghívnak-e erre a díjátadásra vagy nem? Válaszolok: nem érdekel. Valamint a díjátadó szervezője nyilványos fórumon, sőt SMS-ben is olyan hangot engedett meg magának amihez nem különösebben volt joga...okot sem adtam rá és köze sincs a dolgaimhoz. Így ha meghívtak volna, akkor sem mentem volna el. (Megjegyzem a Sztípity Robi a díjátadó elött mégis meginvitált, de neki is kifejtettem miért nem megyek el...)
Az eredmények meg...a 23. születésnapom után egy hónappal egyedül kiutaztam az USA-ba, versenyt nyertem California-ban (szartam a versenyre, ez csak a publictiás miatt volt és el is értem vele azt), a Gold's Gym-ben edzhettem, dumálhattam Günterrel, Chicherillo-val, pózoltam Charles Glass-nak és segített az edzésben; edzettem, kajálni jártam, napokat töltöttem Milos-sal, bevett a csapatába, Los Angelesben nem volt autóm így Arnold 70-es évek beli edzőpartnere és jóbarátja volt mindig a soföröm, fotózott Robert Reiff, Per Bernal, Bill Comstock, a Milos, most benne vannak a fotóim a kinti Musclemag-ben, Ironman címlap...soroljam? És azóta is visszavárnak, nagy jövőt látnak bennem, segítenek ahol tudnak... Mindenki eldöntheti magának, hogy hogyan értékeli ezeket az eredményeket. Akkor ezek után az fogalkoztasson, hogy Magyarországon mit gondolnak rólam?! Most szólok, hogy én már a Mr. Olympián leszek majd amikor itt még mindig az lesz a lényeg, hogy ki nyerte a Mátra kupát...
Viszont nagyon köszönöm azoknak akik itt vagy bármilyen más formában kinyílvánitották felém az elismerésüket és drukkolnak nekem! Nagyon jól esik! Minden erőmmel azon leszek, hogy a jövőben sem okozzak majd nekik csalódást! Az 'Év testépítőjének', Lauter Viktornak pedig ezúton is gratulálok, maxmálisan megérdemelte a díjat! És a többieknek is gratulálok, hisz mindannyian kielelkedőt alkottak!
Na, nem koptatom tovább a billentyűzetet...