12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Szevasz Steve Namat,

megmondom őszintén, direktben provokálónak szántam azt a bizonyos mondatot, hogy mi a véleményed arról a bizonyos díjátadó eseményről. Nem is reménykedtem abban, hogy válaszolsz így nagy nyílvánosság előtt egy fórumon.

Most lehet hogy sokan megköveznek, mert tisztában vagyok, hogy nagy betükkel a netetika szerint nem ildomos irogatni, de ezt most én megteszem.

CSALÓDTAM BENNED, MÉGHOZZÁ POZITÍVAN !!!!!!!!!!!!!!

Többször is átolvastam a válaszodat, már csak azért is, hogy kb. átérezhessem azt a lelki tusát, amiben lehetsz, azt a bizonyos fokú csalódottságot, ami árad ebből a levélből. Csodálom a kitartásodat, hiszen amiket leirtál az valószínüleg csak csepp a tengerben. Valószínüleg, ha az átlag emberek tudnák hogy a tesépítés magyarországi irányításáért felelős személyek mit tesznek vagy mit nem tesznek meg... Ha az átlag emberek tudnák, hogy egy nagy nevű Profi GP miért is nem lett megrendezve Magyarországon... Ha az átlag emberek tudnák, hogy miért kell megkülönböztetni Superbodyn való részvételt meg Mátra Kupán való részvételt... S lehetne mélyebben belemenni a sártengerbe, akkor lehet, hogy más lenne a magyar testépítés. Pedig nagyon jó bodysaink vannak, és nagyon jó az utánpótlás is.

Ettől függetlenül még is azt merem mondani - s valószínüleg ha lehiggadsz, akkor igazat adsz nekem abban - hogy az átlag embereknek, a rajongóidnak nem szabad azt mondani, hogy nem érdekel mit gondolnak rólad, mit gondolnak a fizikumodról, mit gondolnak az eredményeidről. Az egyik barátom például, amikor a testépítésről beszélgetünk mindig rólad áradozik, mindig téged tart a példaképének, s az egészben az a furcsa, hogy már évekkel ezelőtt azt mondta nekem, ebből a Pisti gyerekből meglátod még nagy sztár lesz. Én pedig legyintettem, á még hogy ő Mr. Olimpián indulna, balgaság!!! S lásd neki lesz igaza?! Bár úgy legyen, végül is nagy dicsőség lenne a mi kis hazánknak, ha egyáltalán még akkor is a mi szineinkben indulnál ?!?! Sok versenyen láttalak, s a színfalak mögött próbáltam erőt venni magamon hogy megszólítanálak, és kérdeznék egyet s mást, de valahogy a kisugárzásodból, a tartásodból olyan képződött le bennem, hogy á még sem, csak elutasítás lenne az egész. Most amikor elolvastam ezt a levelet, már is megváltozott bennem a rólad alkotott véleményem. Ezt a pár soros monológot csak azért fejtegetem, hogy rávilágítsak arra, miért is jók a forumok?!?! Az őszinte, nyílt megnyilatkozások, sokat változtatnak, s már is jobb benyomást keltenek egy-egy bodys versenyzőről. Ha ezt valahogyan a havonta megjelenő szaksajtó riportjai is elérhetnék.....

Ezek után valószínüleg ha én a Te bőrödben lennék, akkor engem sem érdekelne, hogy arra a bizonyos díjátadásra meghívnak e vagy sem. Hogy azon a másik forumon mi zajlik, s mit irtak neked, nem tudom nem olvastam. Ha arról a forumról van szó, akkor megmondom ősszintén már nem is érdekel, mert ami ott hangnemben, stílusban folyt (annak idején olvastam), arra én nem vagyok vevő, nem vagyok kíváncsi.

Még egyszer köszönöm, hogy reagáltál a fel tett kérdésre. Ez jó adalék volt, hogy az erről kialakult eddigi véleményem olyan amilyen. Más kérdés, hogy vajon másokban erről... á nem folytatom, nincs értelme.

Kívánok sok szerencsét a nagy AMERIKÁHOZ, de ne feledd Magyarországot, ahol sokan kedvelnek, drukkolnak neked, és szívesen látnának a hazai versenyeken, ha másként nem is de mint Mr.O. vendégpózolójaként.

Aláírás:

egy újabb rajongód