12316971501353788406.png
  • klastrom
    Mi a neved humma vagy inkább nulla mind1 lefosom.
    Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettől orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is ő fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.
    Azér ha má itt vagy hasznodat is szeretném venni.Sajnos teknikai okok miatt én nem tudom átadni jókívánságaimat, coloskának meg a babybigeye vagy mi, bár én csak némi egyszerüséggel csak niggerüveggolyószemnek hívom remélem ez nem sértő.
    Tehát ha esetleg van idejük kielégíthetnének orálisan bő nyállal mert különben fájdalmas a dolog.Ugye tudod te is csináltad már párszor a barátodnak.
    A gagyitv következő adásában a te pofád is látható lesz ? Mivel tudod mi itt nagy-nagy rajongóitok vagyunk csak valahogy nagyon nehéz szavakba önteni...