info#5217
A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D
Te geciláda, legalább a valóságot írjad le. Elmentem a muscleteam honlapjára, s megnéztem amiről itt hazudozól. Az a társaság nem a ti anyagotokat lopta el, baszd meg, szarházi. Nézd már meg jobban mi is van odaírva a BB-tv forgatása a Pulzus-fitness-ben. A muscleteamesek ezek szerint felvették, hogyan is forgattatok ti abban az edzőteremben. Látsz ott, vagy olvasol ott valami negativumot a BB-tv-ről vagy rólad Te parazita seggnyaló. Nem olvashatsz mert nincs is semmi. Csupán bemutatták kis filmrészletekben, hogyan is zajlik egy filmforgatás. Ezzel nektek tettek egy jó kis reklámot. Nem negatívot, bazd meg, Te barom arcú. És még ezen röhögsz, azon hogy vették a fáradságot, és lementek a forgatásotokra.
És miért baj az neked, hogy vedd meg a DVD-ét szöveg van odaírva. Te idétlen állat, okoskodó szarházi. Legalább ha írsz valamit akkor a valóságot írd meg, és ne hazudozzál. Jelemtelen alak vagy az a helyzet. Ezen aztán van mit röhögnöd.
Bárki meggyőzödhet hogy ez a szarházi barom nem is mondott igazat.