-
Sadfaced #5325 Sziasztok!
Először írok ebbe a fórumba, és hát nem volt erőm végigolvasni ezt... :) Látom, hogy a vitatkozói stílusról beszéltek.
Amik nekem először szembe tűntek:
"igazad van klastrom ez az analfabéta,
pofátlan geciynaló szarházi senki menjen innen
oda ahonnan jött abba kurva nbandájába." by info
Ez, azt hiszem, a no comment kategóriába tartozik.
"Ez bizony minősiti humma bizony tégedet, mint embert." by kritikuss.
Várjunk csak. Ez a mondat kit is minősít? Nem lehetett könnyű egy mondatba ennyi ynelvtaní hbiát bescempésnzi. (Kriti-kuss, miért nem fogadsz szót a nevednek? :D)
Bunnyról pedig annyit, hogy amíg nem tudtok róla szinte semmit, addig ne is minősítsétek. Sokunknak volt vele vitája. Nekem személy szerint nem is egy.
Sok mindenben eltér a véleményünk. De tippeljetek már, hány embert világosított fel? Elárulom: nagyon sokat. Amikor elkezdtem ezt a sportot, fogalmam sem volt az egészről, és a gyakorlatban hasznosítható információk 90%-át a builder.hu-n szereztem meg. Mindenhol olyanokat írtak, hogy a Minnesotai Kutatólabor kísérlete szerint a kreatin-monohidrát bizonyos aminosavakkal való ...... Ezekkel el lehet menni a susnyásba. Semmire se jó. 2g protein, 5+ g ch, 1 izomcsoport heti 1x, kivéve vádli és has, 3 óránként kaja, gyakorlatok helyes végrehajtása: ezek olyan dolgok, amik nagyon fontosak, de egy kezdőnek fogalma sincs róluk.
Hol tudtam meg ezeket? Egy szemernyi tesztó is volt benne, de nagyrészt builder.hu, edzőválaszol, bbtv.
Bunny, Humma... Azt kérditek, nekik mi az eredményük? Az, hogy számtalan ember edzene hasztalan, szerencsétlenkedne, amíg meg nem unja, de nem így történik, mert segítenek nekik. És akkor olyat, hogy tavaszi versenyszezon, még nem is említettem.
Piller, jól elvagy magadban? :D Ez nem tesz jót egyébként, mármint hogy stresszeled magad. Kicsit nyugodj meg, aztán jobb lesz, meglátod. Azt mondod, hogy a segítség fele káromkodás? Örülj, hogy azt a felet megkapod. Egy másik, meg nem nevezett weblapon tudod milyen segítséget kaptam? Vagy egyszerűen semmilyet, vagy azt, hogy igen, szép és jó minden, és neked is ajánlom a HST edzésmódszert. Kitalálhatod, melyikkel mentem többre. Viszont ha meg hülyeséget kérdeznél esetleg, akkor ne csodálkozz, ha lehülyéznek. Ez így megy, de legalább tanulsz belőle.
Ja még valami, Piller. Légy szíves, ne rakd be még egyszer mások régebbi hozzászólásait. Ennyi erővel én is idézhetném a sajátomat még ötször...
Utolsó utóirat: most fejeztem be az összes üzenet elolvasását. Nem volt szándékos, de akaratlanul is az a gondolatom támadt, hogy szánalmas, ahogy erőlködsz. Ha ennyi mondandód van, nyithatnál egy saját blogot, és ezt ott folytathatnád.