-
Piller11 #5320 Kislány, várom továbbá az általam feltett kérdéseimre-észrevételeimre is reagálásod:
HSZ 5241:
""Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot."
Ti talán ezek szerint társadalmi munkában ingyen csináljátok az adás, ezt akarod bedumálni? Igen, ehhez lenne eszed, éveken keresztül ingyen gürizni azért, hogy más előrejusson és amiből Te semmit nem profitálsz!"
ezt folytatom HSZ 5237-tel:
"Az, aki meg az adás nézi, azt nem érdekli, hogy Te/Ti meló mellett csináljátok e vagy hogy hogyan, az nem rá tartozik hogy mit áldoztok vagy kaptok-nemkaptok cserébe. Egy futóverseny sem számít hogy hány méterrel győztél: ha 1 méterrel, ha 10 méterrel, akkor is győztél
(lefordítom: akár áldozatvállalással, akár nem, akárhogy is készül az adás, az a nézőt nem érdekli, nem megmagyarázni kell a semmit, hanem tenni ellene. Senkit nem érdekel, hogy azt Te hajnali 2 órakor vetted fel, az érdekli, hogy tudsz e neki nyújtani valamit vagy sem)"
"Hol szerepelsz Te az egészben? Az elején egy logo erejéig hogy Humma és Drugs Bunny produkciója? Vajmi kevés, már ne haragudj, ha tényleges munkád, ötleted, stb. lenne benne, akkor hülye lennél nem eröltetni a saját "ügyedet". Ez mégsem történik meg, egy csatlós vagy és pont."
5237-es hozzászólásom:
"Lényegtelen dolgokkal próbálod magadat boldoggá tenni. És elmondom az én nézőpontomat:
"itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D.""
a lényeg: a megbeszélt időpontban a bodys nem volt a megbeszélt helyen, erről ő téged akkor nem értesített, sőt, most is csak azért mert kell neki a róla készült felvétel. Egyszóval: magasan leszar Téged. Te irányítható vagy és ezért fordul hozzád. Ha egy kicsit is tisztelne, akkor kapásból felhívott volna, hogy bocsi, nem tudok menni, vagy hogy kések, és beszéljük meg, hogy mikor lenne neked esetleg megint jó. Hát ez nem így történt! Ez is Téged minősít, szóval lehet hogy neked kellene megtanulnod olvasni, sőt a sorok között is olvasni..."