-
BPeti2 #5298 Speciel nekem a tesztoszteron.hu ról is megvan a véleményem.
Itt egy példa:
1.cikk
Tesztoszteron eMagazin
Szakács Sándor
Mátra Kupa 2005 Mester 35-40 év győztes
Írta: Illés Norbert
2005. december
"Milyen diétával készültél?
A hagyományos csirke és rizs étkezések tették ki a táplálkozásom nagy részét és fogyasztottam még tejsavó turmixokat is. A 100% Whey Protein-t.
Miként nézett ki pontosan a napi étrended?
Reggel 6.00-kor keltem, és mindjárt egy reggelivel indítottam, ami magvas müzli volt tejjel. Ezt követően 7-kor ittam egy 100% Whey Protein turmix-ot. A nap többi étkezése 3 óránként követte egymást, ami 1 tasak rizsből és annyi csirkemellből állt, amennyi jó esett. Az edzést úgy állítottam be, hogy az edzés utáni étkezés pont 3 órára legyen az edzés előttitől. Edzés után 100% Whey Protein turmixot és banánt fogyasztottam. Lefekvés előtt szintén 100% Whey Protein turmix és Amino 3600 volt terítéken, ez utóbbiból 10 szem. Általában éjjel mindig ki kell mennem, így olyan 2 óra környékén is fogyasztottam egy turmixot."
2.cikk
Tesztoszteron eMagazin
Szakács Sándor, az új csillag
Írta: Illés Norbert
2006. november
" A szükség nagy úr! Nekem ennyi jutott, a családomtól nem fogom elvenni, amit nekik is adhatnék. Bár ugye most nagy lehetőségem van, mivel a Superbody-n nyertem egy 100,000 forintos táplálékiegészítő utalványt. És csak fehérjét rendeltem, 100% Whey Protein-t . Olyan gyönyörrel iszom, hogy csak na! Most ezt lehet, hogy nem érted meg, de én még soha nem ittam ilyet!
Amikor megittam az első adagot, megkérdeztem, hogy ez ilyen jó? Ezt el sem tudtam képzelni, olyan jó! Olyan ez, mint amikor a vidéki srác felmegy a nagyvárosba és tátott szájjal nézi azt, amit eddig csak képen látott. A feleségem rám is szólt, hogy nehogy szójával merjem keverni! Megérdemlem, igyam csak meg."