33479
-
#5663 Miért kell olyan mennyiségű c vitamint bejuttatni a szervezetedbe, az ok hogy ne legyél beteg, de mire jó még, nem vok járta ebbe a témába:S -
#5662 ehhez jutottam hozzá, viszonylag olcsón. de nagyon gondolkozom, így hogy egy kicsit jobban beleástam magam a témába, hogy a vitaminháztartásom dobom meg. iszonyat mennyiségü multivitamint fogok tolni c vitaminnal, az rda-t elfelejtve. ez lesz a piramis csúcsán, a fehérje és többi kiegészítő csak ezután. most így elsőre multi x és aszkorbinsav (c vit.) napi olyan 6 g körül. remélem a sérüléseimre is jótékony hatással lesz -
#5661 nekem nincs semmi masszám most:( egyszer volt tavaly egy jó kis sciteces tömegnövelő feldobott 7kg-ot és azóta nem mozgok sehova:S most akarok majd venni csak most szálkásítani akarok, akkor mit vegyek, sima fehérjét?
Amúgy most éppen mit szedsz, vagy ezt amit most írtál? -
#5660 valaki nem ismeri véletlenül az ATP Super whey pro fehérjét? vagy csak a márkával kapcs.ban tapasztalatok? -
csakkk #5659 Nem csodálom, hogy a véleményedre nem sokat adnak már egyesek. Emlékezz csak vissza a moderátor egy kis időre lezárta a testépítő forumot, mert elszállt pár ember agya, és olyan bunkón, tuskón kezdett irogatni, hogy párnak azonnal osztogatta a kitiltásos kézjeleket. Te pedig pont akkor hihetetlen gyorsasággal body akármi néven már is forumot akartál nyitni. Olvasd el ha még ott van mit írt neked akkor
A MODERÁTOR !!!
Aztán meg benyaltál jó hosszú nyelvvel Németh Pistinek, mert belinkelt egy oldalt amely hamarosan látható lesz. De csak hamarosan, Te pedig már is rávágtad,
muscleteam übergagyi, zavaros, átláthatatlan, lehet beszólni. de hogy a pártatlanságom bizonyjtva legyen és csupán izlésből beszélek: a németh pisti (bunny ellenes) által belinkelt bodybuilding.hu az jónak indul, ez igényes...
Te baromian ügyes ember lehetsz, ha már az első pár másodperces introból meg tudod állapítani egy a honlap übergagyi, vagy nem. Vagy lehetséges, hogy Te talán tagja vagy annak a honlapnak? Ilyen embernek a hozzászólása a kritikája vajon mennyire elgondolkodtató? Ha nem vetted volna észre Te egyetemet végzett akárki, a muscleteames rajongó tábor hol gagyizta le a bodybuilder vagy más honlapot? Gyűjtsél már össze pár gagyizós stb. megszólalást? Kritikuss véleményt mondott egy BB-tv-ben megjelent Szantai Dóra csapnivalóan rossz filmjéről, és akkor kitört a káosz, mert a film egyik készítője, Humma elvtárs meg a Drugs Bunny neki esett Kritikussnak olyan alpári hangnemben, hogy én sem engedtem volna magamat. Nem a bodybuilder honlapról mondott kritikát, vagy találsz ilyet egyetemista végzettségű? Azzal pedig maximálisan egyetértek, ha már közbeszólt Drugs Bunny a maga ócska stílusában, akkor sem Kritikuss sem pedig többi fórumos tag, aki ezt már nem bírta cérnával hát kiosztották. S nem csak kiosztották, ha nem felhivták azok figyelmét akik nem tudták/tudják ki ez az ember. S milyen sok érdekes dolog derült ki róla. S érdekes módon nem a legjobb ember képe rajzolódott ki.
Tudod valóban érdekes, hogy 6 év után jött egy muscleteam, és valmmi mást kezdett el, és a másik fél mert nem tudta lenyelni a szálkát, már is neki esett. Miért baj az neked, hogy vannak, akik ezen a forumon nem azt kérdezik tőled, hogy mit egyen, meg hogy hogyan emelje fel a súlyt, hanem más is érdekli és rajong valamiért.
Kíváncsi leszek mit szólsz majd hozzá, ha meg tudod, hogy a honlapnevet állítólag a
Magyar Testépítő és Fitness Szövetség igényelte, meg és meg is kapta. Ha áttételes egy vállalkozó, de nem írok erről többet, mert nem érdekes a tulajdonlás, inkább a tartalom lesz a lényeg.
Remélem Te szereted a Szövetséget, mert ha nem már is lehet übergagyizni.
-
#5658 vagy inkább rizst+mellehúst, de ne csak az edzés utáni kajára figyelj oda... -
#5657 Huh, bitos, nem vágom ezeket a szakszavakat:) -
Bereet #5656 thx
gyúrás után akkor tejet iszok vagy tojást eszek :) -
#5655 :) én a vodkára szavazok. az light. és aszpartámos, sőt, anabolikus;) -
#5654 gyóó ezt mind, nemáár, mond hogy csak viccelsz, vagy csak azt hogy sört lehet inni:) -
#5653 mert tele van kalóriával, és mérgezi a szervezetet, árt az anyagcserének és vizet köt? :) -
#5652 jó kérdés...:) -
#5651 Diéta alatt mértnem szabad alkoholt fogyasztani??? -
#5650 :) mulattat a próbálkozásotok. korlátolt vagy ecsém, nem először. (nem kell a szaros 2 rugód, nekem inkább saját házam és kocsim van;))? játékbillentyűzetről hallottál már (tudod cod: alt +;)? és arról hogy a klánomban van programozó, biztonsági mérnök, épitész? és amúgy közöd hogy mivel töltöm a szabadidőm egy részét?
jöhet sw2, a klónok támadása. de innen ki nem utáltok lámák, maradok tisztelettel a normális fórumozók közt, és beszélgetek velük, titeket meg sem "hallak"...
érdekes levetíteni hogyan is jutottunk el idáig:
1. vitátokhoz nem szólok hozzá, sőt kérem mind a két oldalt hagyják abba.
2. 2 oldal tetszik a háromból, két oldalról.
3. alulképzett, műveletlen, fiatal, senki vagyok.
4. megvédem magam.
5. erre kisfiús, és tahó vagyok.
6. 2 rugóval meglöknél. tőled nem kell, nehogy anyagilag romba dőlj...
7. titeket nem hallak;)
de pont annyit értek amennyi időt rád (igen rád, és nem rátok - klónok... fordítok: . -
#5649 Hátha most kezdted el a gyúrást, akkor egyetlen kiegészítő sztem csak a kaja legyen. Meg egyszerre izmot felszedni és zsírt égetni, arra csak a kezdők képesek, szal neked is van lehetőség ilyen "trükkre", kiegészítő nélkül is. -
170Kg #5648 Az én iq-m csak 100... de csak egyszer mérték. Gondolod hogy három mérésből összejönne kb olyan 300 körülire? :D :D :D
Csuszi azt szeretném megkérdezni, hogy szar billentyűzeten hogy tudsz játszani? Látom szervered is van, biztos sokat lövöldözöl meg szaladgálsz a játékban, így 29 éves fejjel. A klántársaidnak is mutogatod a diplomádat ha lelőnek a játékban ? :D
"s miért? a válasz prózai: szar a billentyűzetem, a shift nem müxik."
Én úgy tudom hogy a ':' és a '?' karaktereket shifttel lehet elővarázsolni. Sőt, másképp nem is lehet, csak a numerikus padon az ascii kódot bepötyögve... Nekem nagyon úgy tűnik hogy a shift billentyűd azért néha-néha működik :D Lehet öntudatra ébredt, és csak szmájlikat, meg írásjeleket enged "shiftelni" :D Biztos utálja a Németh Pistit hogy az ő nevét nem engedi nagybetűvel írni, pedig én biztos vagyok hogy nagyon próbálkozol, és csak azért nem sikerül, mert a Caps Lock billentyűd is rossz, és pénzed sincs hogy vegyél egy új billentyűzetet :D
Tudod mit? Scanneld be nekem a diplomádat, add meg a számlaszámod és hálából átküldök neked 2000 Forintot hogy újra használhass nagybetűket, ahogy a régi szép időkben (így majd játszani is könnyebb lesz :D ) -
#5647 :) akkor nem volt testépítő fórum lamika. és nem én kezdtem az inzultálást hanem ti, vagy te és pár klón... nekem nincs klónom;) és nem vagyok megsértődve, csak nem szeretem ha támadnak, és ráadásul oktalanul. mert más a véleményem, akkor már hülye vagyok, és alulképzett? hadd engedtessen már magam megvédeni.
a kis betüről ennyi: nézd szépen vissza hányszor használok nagy betüt: zéró. a nevem is kicsivel írom. s miért? a válasz prózai: szar a billentyűzetem, a shift nem müxik. de nem hinném hogy németh pistinek fogadatlan prókátorra lenne szüksége. és nem is hinném hogy őt támdatam. nézd csak meg az utolsó hsz-át velem kapcsban? de majd ha neki baja van velem, majd ő beszél hozzám;) és nem azért bizonygattam a papírjaimat, iq szintemet, mert annyira bizonygatnom kellen, én nem csak szájkaratés vagyok, a barátaim éppen elegen vannak, de ha megtámadnak, sry hogy megvédem magam... -
BodyMan #5646 Na Derrick, most bajban vagy: van meg egy "baratod", Csuszi, aki meg gratulal is neked, akinek volt egy igen elbaszott megindulasa (2007. 03. 12. body building topic nyitasa ???), mert a rengeteg ertelmesegi es iskolai papirral a hata mogott sertodotten írja, hogy tobbet a vitakba nem folyik bele es vita targya nem lesz tobbe - kisse gyerekes ez egy egyetemet vegzett 29 eves embertol
Tudod Csuszi, egy igazi ertelmeseginek mar a szokincsebol es a kommunikacio-kepessegebol (amit nem az iskolaban tanul meg, hanem otthonrol tanult ismeretkent hoz) is messze erzodik a tudasa, ezaltal van egy alapkisugarzasa es megjelenese, aki 12 evesen tuljutott mar a sertodos korszakan es 14 evesen pedig mar a "na most elmondom milyen papirjaim vannak es mennyi az IQ-m" idoszakot is kinotte - tudod Csuszi a papir nem feltetlenul tukrozi a tulajdonosa ertelmi szintjet. Nem a papirtol leszel valaki.
Egy igazi ertelmeseginek pedig szivet hasogatoan szurna a szemet, es tudat alatt sem tudja sem megtenni sem elviselni, hogy omaga egy nevet (legyen ez barkie, esetunkben Nemeth Pisti) kis betuvel irjon - vagy ha ez szandekos, akkor pedig a megalazas egyik eszkozekent alkalmaztad. Ez utobbit nem reszletezem, mert leven hogy ertelmesegi vagy biztos olvastad azt a bizonyos kotelezo olvasmanyt
Most nem a velemenyed miatt vagyok veled szemben ilyen, mert azt tiszteletben tartom, de a stilusod - Kisfius -
#5645 4 rugóért vettem a media marktban digitális mérleget, 1 g a hibahatára, soehnle, barátom azt mondta, jó márka csak mérlegeket gyárt. azóta nem csak a fehérje, hanem a zabpehely, rizs, csirke is grammra megy:) -
#5644 haljak meg ha értem mi a rákról beszélsz...
leírtam a véleményem izlése,m alapján 3 oldalról. kettőröl pozitív véleménnyel, egyről pedig nem... a két pozitív véleményezett oldal nem egy érdekkörben van, szal nem lehetek elfogult!!!!!!!! ennyi. és csak erre utaltam németh pistivel kapcs.ban németh pisti felfogta. ha neked ez nem megy, sajnállak.... de úgy látszik ha valaki ezen a kurva fórumon a muscleteam-el kapcs.ban nincs elájulva, akkor megpróbáljátok kiutálni innen, és lehordjátok a francba... okosak. de csak azért sem hagyom magam idétlenek által inzultálni, többet erről én nem ugatok, és maradok itt, csupán gyúrással kapcsolatban.
ajánlom figyelmetetekbe: 5604 hsz. és hogy a hsz.-aim vajon hány százaléka szól az oldalakról, és hány százaléka a tieiteknek.
tényleg csak sajnálni tufdlak titeket, ha nem pénz, vagy bármi más érdek miatt marjátok így azokat akik nem a ti kedvetek szerint nyilatkoznak itt. mert akkor aztán nem csak becstelenek hanem hülyék is vagytok. ha viszont jól sejtem és ez business, akkor csak pénzhajhász szemetek...:)
de lol, több időt tőlem nem raboltok, fröcsögjwetek csak ellenem, tudod ecsém: okosabb enged, én maradok az edzésnél. -
#5643 magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt barátom.
korom: 29
legmagasabb iskolai végzettség: egyetem
iq: 140-156 között mérték (3 mérés) ha akarod küldök e-mailben bizonyitékot
értelmiségi családból származom, orvos szülő, sok diplomával. erről ennyit
és hogy belém kötöttél mert más a véleményem csupán izlés okán, csak gratulálni tudok. na akkor azt hiszem el is dőlt hogy ki is kettőnk közül a tuskó.
ja, és 7 éve edzek, kox nélkül (sose koxoltam) 132.5 be toltam fekve 82 kilósan... szal még lehet a témában is jártasabb vagyok mint te.
de én aztán rád többet biztos nem reflektálok (ha tudod a szó mit is jelent...) a fórumot az oanok basszák szét mint te. kiváncsi lennék személyesen is olyan nagy lenne a szád mint itt.. szájkaratés;) -
derrick #5642 visszaolvasgatom a bejegyzéseket, s azt kell megállapítanom, hogy hihetetlen müveletlen és üres fejű beszólások vannak.
>>>>persze vannak kivételek<<<<
>>>>s ezekre válaszolnék, mert ovis szintre nem megyek le<<<<
© Extrit #5626
>>>>te vagy az egyik aki észrevetted és rátapintottál a lényegre, s igazat adok benne<<<<
© REWRITEs #5618 #5610
>>>>nagyon ott van amit írtál, akinek meg van minimum a 8 általános végzettsége az megérti az ovisokkal meg nem kell foglalkozni játszanak tovább a kisautójukkal.
© Steve Namat #5611
>>>>www.bodybuilding.hu én is úgy látom valaki beindulni látszik, de még nem látszik a főoldalon kívül semmi.
© csakkk #5603
>>>a legvégére hagytam, de csak azért, mert a belinkelése miatt elmentem én is mind a két oldalra:
http://www.ironbull_fitness.extra.hu/fekvenyomo.htm
http://www.pulzus-fitness.hu/Pulzus_Kupa_2006_fooldal.htm
jók az oldalak, nekem szintén szinpatikusabb a pulzusé, talán mert több minden látvány van benne. S talán ezért fogott meg a muscleteam is. Sok a látvány benne, amit eddig még magyar lapoknál nem tapasztaltam. -
Bereet #5641 Elkezdtem tornázni gépen
milyen kiegészítőt javasoltok amitől jobban nől az irom esetleg kalóriát is éget -
#5640 Én egyik oldalhoz se tartozok, vagyok és kész:) -
170Kg #5639 Sonka, ez tényleg bunnys volt. Nem tudom te hogy látod, de szerintem túl sok lett a D betű (:p) Gondolom neked ez így természetes, de vajon a másik fórumon is ilyen hangnemben oltogatnál? Menj ki szépen a fürdőszobába, állj fel a sámlira, nézz bele a tükörbe, és kérdezd meg magadtól - "Ki vagyok én hogy ilyen hangnemben írkálok? Vajon szemtől szembe is így fogalmaznék? Valóban én vagyok a faszagyerek aki megmondja a frankót, vagy csak a kerítés mögül merek ugatni?"
Az a ti nagy bajotok hogy az tart össze titeket hogy együtt gyűlölhetitek a másik oldalt. Most én mi a f*szt csináljak, ha nem tudok azonosulni az egyik bandával sem? Az egyik fikázza a MT honlapot (amúgy jogosan) a másik meg a bunny stílusát (szintén jogosan).
Utálom hogy ha megmondom a véleményem, ami az egyik oldalt sérti (ezesetben a [sonka] nevűt) rögtön besorolnak a másik bandába. Ezért (de csak ezért) le kell írnom, hogy a MT honlapjától a frász kerülget. Én ilyen munkát nem adnék ki a kezemből, és főleg nem várnám hogy ezzel pénzt lehet keresni. Egyszerűen nem tudom átböngészni mert a sz*r gagyi hangeffektek csörögnek a fülembe állandóan. Most őszintén... azért tetszik nektek az oldal mert szar az ízlésetek, vagy mert ennyire utáltok mindent aminek köze van a bunnyhoz?!
Nekem nagyon nem tetszik ez az "egymás f*szát szopjuk" feeling. Ez mindkét oldalon érezhető. Itt a Németh Pisti, ott meg a bunny mögé sorakoznak fel az emberek. Hirtelen most BBeye lett a faszagyerek, mert megmondta hogy nem nézi le a Pistit, ugyanakkor tudja hol van a határ, soha nem kockáztatná hogy ő legyen "odaát" a fekete bárány. Őt ott megbecsülik, szeretik, ő most "otthon" van és ez jó neki. Ezért talán nem kéne ilyen postokat írkálni... ez most megint fikázás volt.
Jah, és a MT oldal gagyi! (egál)
peace -
BenceYCE #5638 ...mint a hisztis qrvák :) :D -
bandus #5637 vazze, ha ez így megy tovább ki is veszem a topikot a kedvencek közül.. ennyire ráértek baszogatni egymást? -
csakkk #5636 Apám, igaz lehet rewritesnak amikor az 5624-es beírásában nem válaszolt csak kérdezett tőled. Milyen gyorsan halk szavú lettél, amikor Steve Namath 5622-es beírásában csak kérdezett. Azért térdre nem kell ám borúlni, mert hogy te nem így meg úgy gondoltad.
-
BBBeye #5635 Azt hiszem nem beszeltem lekezeloen es durva sem voltam.Sok mindent felreertettel abbol amit irtam(csak egy pelda: amikor arra tertem ki hogy a musclebuilder Forum 5000 regisztralt tagja kozul/a szam amugy a lap aljan megjelenik onnan tudom/ 10 irt kommenteket az Sg forumra te elvakultan habzoszajjal nekemtamadtal es eszkabaltal valami butasagot a szavaimat kiforgatva es tokeletesen roszul ertelmezve azt amit irtam/Te ugynis ezt irtad : "Milyen jól tájékozott ember vagy. Honnan tudod, hogy ennek a forumnak meg csak 10 tagja van? " )De nem akarok belekezdeni a magyarazkodasba,mert azt hiszem felesleges,es nem akarok vitatkozni, egyszer mar leirtam nem irom megegyszer a velemenyem.Egyre azert hadd kerjelek meg ,ne nevezz a baratodnak mert nem vagyok az es nem is kivanok az lenni.Ennek elsodleges oka nem az ,hogy a stilusod nem eleg kifinomult (bar en szegyellnem magam ha azt irnam, hogy "nyissad mar ki a szemedet" mert ez meglehetosen magyartalan).
Azert szamomra fura,hogyha akkora Bunny hatalom van a Forumon meg kitiltas, meg diktatura,akkor en hogy irhattam a Bunnynak egy vitank kapcsan,hogy en marpedig nagyra tartom a Nemeth Pistit mint sportolot(maganemberkent nem ismerem) Nem lettem kitiltva nem lettem megutalva,es szankciok se voltak pedig kis porszem vagyok en, nem olyan belevalo faszagyerek mint itt oly sokan.
Reszemrol itt befejeztem az SG-s "karrieremet" !
Udv
BBBeye -
Hmmmmmm #5634 helyes, csak te is meg sonka is ilyen faszságon akadtatok meg ...
-
#5633 Igen biztosan annyit tesznek bele....:D csak választ szerettem volna kapni, de mindegy mostmár, tudom.
És nem magyarázom ki, mert nem kezdek el ilyen hülyeségen magyarázni és vitatkozni:) -
Hmmmmmm #5632 Foxx rá van írva, hogy 1 adag 25gramm 1 adagolókanál akkor biztosan 50000000000000000000000g-osat tesznek bele... na ezt magyarázd ki... -
#5631 de tényleg, mintha bunny írta volna... -
nemlényeg #5630 Ha nem tudnánk h sonka hova való akkor is hamar rá lehetne jönni a bániéhoz nem kicsit hasonlító igényes mondataiból... -
#5629 figyelj, kedves sonka 92:)
1. Ha tudsz olvasni láthatod, hogy a "Építsd a tested!" topikba írtam, akkor gondoltam hogy nem sódert szeretnék belerakni a kanálba, hanem valami cuccot, sőt, leírtam hogy mit
2.Igen, igazad van, amúgy rosszul fogalmaztam, mert siettem.
3.Van mérleg.
4. A kanalat azért basszák bele abba a fos dobozba, hogy "mérce" legyen, ne kelljen mérleget használni
5. Írj normálisan légyszives, mert én se ÍRTAM NEKED ILYEN HANGNEMBEN....
6. köszi:) -
sonka92 #5628 Hány grammos a kanál bazdmeg uristen üssetek meg, mondjatok hogy nem igaz aztakurvaélet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Na nézzük csak: a kérdés értelmes lenne, ha a kanál sulyára vonatkozna.
a kérdés nem értelmes, mert a kanálba bármit rakhatunk.
gondolj bele: rakd tele gorillaseggszőrrel, és mérd le.
Aztan rakjal bele kavicsot, mérd le.
Aztan rakjal bele anti-anyagot. Háát ha le tudod mérni... Akkor gratulálok!
A lényeg, hogy szerintem:
VEGYÉL EGY KIBASZOTT MÉRLEGET BAZDMEG -
#5627 eladó, kreatinnal dúsítva, részletek privátban.
ha valakit zavar, sry. többször nem írom be. -
Extrit #5626 Sziasztok!
Soha nem írtam még erre a fórumra (talán jobb is így!), de az utóbbi hetekben folyamatosan figyelemmel kísértem az eseményeket.
Most hogy ennyire téma volt a body.builder.hu és a muscleteam oldalak dícsérete, fikázása sokat nézegettem ezeket az oldalakat. Előre jegyzem meg, hogy kívülállóként, egyik táborhoz sem tartozóként próbáltam objektíven viszonyulni mindegyikhez.
Szerintem többen leírták már előttem, hogy a két honlapot nem lehet összehasonlítani. Teljesen különböző mind a kettő. A muscleteam egy kezdeményezés, a bodysok rövid videokkal és képekkel való bemutatása, és beszámolni az aktuális versenyekről, de gondolom ennél többet az oldal szerkesztői bele sem szeretnének vinni.
A body.builder.hu pedig tájékoztató, információkat adó oldal is.
Arról, hogy Piller11 még dugás közben is a muscleteam-ről áradozna, arról az illetékest kéne megkérdezni! :)
-
Steve Namat #5625 OK, így már érthető... -
derrick #5624 §§§§no coment a véleményedre mivel annyit ér.
Azon tűnődöm ilyenkor, hogy
-vajon a nick név mögé bújt akárki hány éves lehet,
-milyen iskolai végzettséggel rendelkezhet,
-az általános műveltség milyen fokán állhat,
-milyen hátránnyal érkezett egy társadalomba,
-a tudatlanság a butaság az olvasottság stb. stb.
Amikor már ezt meg lehetne ismerni, akkor már is meg van a válasz a nick név mögé bújt akárkiről és a véleményéről.
Tudod nem akarlak megbántani de annyira nem vagyunk egy súlyt csoportban ezek láttán, hogy ....