4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#708 végülis csak másfél éve tudni hogy készül, és majdnem teljesen egyértelmű volt, hogy év végére meglesz vele... -
#707 Ez király! Hát ez váratlanul jött. :-D -
#706 forrás jkrowling.com - az írónő hivatalos oldala.
It's official: Jo Rowling's "Harry Potter and the Half-Blood Prince" will reach bookstores in the United States, Canada, Australia and Britain on July 16, 2005 -
#705 Jön a hatodik Harry Potter -
flashX #704 2008-ban jön a film (előreláthatólag) -
#703 Ez most komoly?
Forrás? Egyéb infók? -
#702 -
#701 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' is COMPLETED and has been delivered to my English language publishers, who hope to announce the publication date within 24 hours. -
#700 Itt is vannak jó dolgok: HP-s hírek... -
#699 Megvan az ötödik Potter-film rendezője -
#698 én reggel találtam a linket másik filmes fórumon :) -
#697 talán a legjobb magyar nyelvű HP oldal, a mugglenet-el egy szinten emlegetik :) -
#696 Mézesfalás.hu :) -
#695 Hála a jó égnek... Remélem az új rendező bedurvul egy kicsit... -
#694 Véletlenül nem tudtok egy oldalt, ahonnan a könyvek angolul letölthetőek? -
#693 -
minden ellenkező híresztelés ellenére benne lesz a negyedik filmben a Kviddics Világkupa :)
(plusz néhány egyéb díszlet...) -
Davidsned #691 Bocs, de mi az a spoiler? -
#690 kb ennyi volt az előzőkön is -
#689 a "kimaradt részek" a poa dvdn: (és a hosszúságuk (perc:másodperc:frame)
00:28:05 NIGHT BUS
00:37:10 BIRDIE
01:01:07 GREAT HALL
00:34:23 CADAGON
01:49:10 MCGONOGALL AND THE PASSWORD -
#688 az itthoni megjelenés is nov 23. a 3. rész 5490HUF az I.-III. díszdoboz pedig 11490 HUF előrendeléssel. -
#687 karácsonyra akkor az is ideér valszeg. -
#686 az OOTP-ből már nehéz lenne gyerekmesét csinálni... bár ki lehet hangsúlyozni az iskola vs. umbridge háborút :) (Mira Nair gondolkodik az OOTP rendezésen, nekem tetszene :) )
Azkaban dvd: november 23 amerikában -
#685 remélhetőleg olyan rendező csinálja majd aki nem gyerekmesének akarja csinálni, és jól visszaadja majd a könyvek egyre komorabb hangulatát. -
#684 mikor jelenik meg? -
#683 -
#682 szerintem ez várható volt, hiszen a 6-7. könyv egyértelműen a teljespályás háborúról szól majd (ez egyértelműen látszott), várható, hogy áldozatok lesznek. de azért JKR se fogja lemészárolni "csakúgy" a szereplőgárdát :) -
#681 Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy aki esetleg infókat írna ide, ügyeljen, hogy kitegye a spiolert!
Thx! -
#680 "A kérdés nagyon egyszerűen hangzott: "Meg fog ölni még egy karaktert?" ennél csak a válasz volt szimplább: "Igen. Bocs" - mondta őszintén az írónő."
cikk -
Fosamax #679 Köszi. Ezért is kérdeztem, mert nem tudtam róla semmit. -
#678 még meg se jelent a dvd szal ha van is az akkor se igazi . -
Fosamax #677 Egy kis segítséget kérek! Le lehet tölteni a netről a 3. részt dvd-változatban? Írhatjátok privátban is. -
#676 ezért volt a 3. rész nyáron mi? :) -
#675 Na, nemtom te hol laksz, mert Magyarországon decemberben nyomták a filmeket és a Gyűrűk Ura tolódott pont ezért januárra. -
#674 -
#673 háááát a gobletben... max annyi a korhatáros, amikor HP-től vért vesznek :) -
#672 ja értem fél hogy korhatáros lesz a film és nem engedik be -
#671 há'mer' itten ne keltsük már a rémhíreket már :)
(meg nemtudom mi a "huuu" egy videoban, ahol topless van egy szép leányzó... bár ha jól rémlik magus kora... tudom mi a huuu benne :o) ) -
#670 miért rontod el az örömét?:) -
#669 Clemence Poésy? ő nem Hermione lesz, hanem Fleur Delacour :)))