4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • magus
    ki is lez az uj hermione majd? van egy ooooooooooolyan videom rola hogy huu:)
  • Punkerwork
    szal visszatérnek a régi időrendhez helyes.
  • Dzsini
    2005 november-decemberre van kiírva, nálunk (gondolom) az első 2 résznél szokásos karácsony-újévre jön.
  • Punker
    az új szereplők eddig egész jónak tűnnek
  • Punker
    nyáron jön majd?
  • Dzsini
    Brendan Gleeson - Mad-Eye Moody (Rémszem Mordon magyarul asszem)

plusz a maradék cast
  • steweee
    sztem meg igen jó volt a vérfarkas, én is ilyennek képzeltem mindig is, hogy nem igazán farkas, nem igazán ember. csak lehetett volna egy kicsit izmosabb, robosztusabb. bár a tanár úr is eléggé nyomorult volt, vérfarkassá válva is valószínűleg nem az arisztokrata vérfarkasok közül való, hanem csak vmilyen alfaj ! :)
  • wizy
    hm.....:-))
  • Punkerwork
    régen se ilyennek képzelték, ez azért lett ilyen gagyi hogy ne legyen korhatáros a film
  • wizy
    de legalább nem a HP-sek szurták el. egyfajta vérfarkas van, régen ilyennek képzelték, biztos nem akartak ezen változtatni......
  • Punkerwork
    ja az is gagyi
  • wizy
    csak hogy vmennyire feldobjuk a topicot:
    eszembe jutott, hogy milyen sok embernek nem tetszett a vérfarkas. Jo tényleg, én sem igy képzeltem el, de: nemtudom mennyire imseritek a Diablo2-t, van aki nem igazán. Na mármost a druidával a jol emlékszem át lehet alakulni vérfarkassá, és tök ugy néz ki mint a HP-s vérfarkas. Vézna, hosszu lábakon, stb. ajánlom mindenki figyelmébe az összehasonlitást:-))
  • Punkerwork
    mert nem ad semmi extra-t
  • winnie
    ?? miért ne lenne az? minden rész után meg kell jelentetni díszdobozt, hiszen nagyon nagyot lehet velük kaszálni
  • Punker
    szerintem ez az első 3 részes díszdoboz nem jó ötlet.
  • Punker
    aszem ebből marad a DVD-R, miután Myth megvette, bár a moziból anyázva jött ki :)
  • Dzsini

természetesen kimaradtjelenetek, játék, meg minden ami eddig is illett a HP kiadásokhoz :) novemberben jön.
    és plusz egy kis meglepi:

• CLINT EASTWOOD9
    Egy kicsit a vége értelmetlen egyépként jó meg a zene más lett volna elég álmosító
  • wizy
    jo választások
  • Punkerwork
  • Dzsini
    Fiennes and Richardson confirmed for GOF
    A Warner Bros. press release officially confirms Ralph Fiennes (pictures and info) and Miranda Richardson (pictures and info) have indeed joined the Goblet of Fire cast as Voldemort and Rita Skeeter respectively.

Vagyis Ralph Fiennes lesz Voldemort, és Miranda Richardson Rita Skeeter :)
  • wizy
    na nincs uj hir az uj szereplőkről?
  • Bandew
    Kb nekem is ilyen. :-DDD
  • Dzsini
    ez sok mindent megmagyaráz... :) (olvasgass slash-fictiont, nem vagy egyedül)
  • Cat #644
    akárki akármit mondd, sztm ennek a vöröshaju gyereknek ultrabrutál haja van :)

• wizy
    :-)))
  • Blasta
    Kiváltképp, ha kócoc-szemüveges és ILYEN JÓL BÁNIK A VARÁZSPÁLCÁVAL!!!!!!!!!!!!!! :-D
  • Dzsini
    de a fiatal fekete hajú srácokra buksz? :) nem is mondtad...
  • Blasta
    Monttam má, hogy a heri potter BEKAPHASSA??????? :-DDDD
  • Dzsini
    egykorú (lenne) Hagriddel, vagyis saccra olyan 60, ha úgy öregedne - de olyan 40 körül megállt szerintem.
  • wizy
    mármint voldemort szerepére sztem
    vagy nem?:-)
  • Dzsini
    fiatal?
  • wizy
    végül is fiennes jo lenne voldemortnak, csak kicsit fiatal........ de hát ki lehet sminkelni:-)
  • Dzsini
    vannak tippelgetések, malkovich-ról is volt szó, de ő azt mondta, hogy nem vállalja (meg különbenis, most a Galaxis Utikalauz filmben játszik :D )
    RF viszont hezitál, mert 3 filmre kellene bevállalnia, és nem biztos, hogy ennyi időre le akarja magát kötni... de még nem döntött.
  • wizy
    ralph fiennes? én ugy tudtam, hogy john malkovich........
  • Dzsini
    nnna, megjött az info még néhány szereplőről:
    Roger Lloyd-Pack - Barty Crouch
    Pedrag Bjelic - Igor Karkaroff
    Jeff Rawle - Amos Diggory
    David Tennant - Barty Crouch Jr.
    Google talál mindannyiukról képet :)
    és ami még nem biztos:
    Ralph Fiennes - Voldemort

és hivatalos a 6. könyv címe is: Harry Potter and the Half-Blood Prince (HP és a félvér herceg)
  • Dzsini
    www.doom9.hu - de nem itt olvastad ;)
  • Punker
    passz, keress rá vagy dc.
  • Bad Boys
    Még légyszives megmondanád honnan lehet letölteni?
  • Punker
    nyomd össze virtualDuB-bal 700 megára a fájl-t és akkor ki tudod írni cd-re, vagy vegyál 99 perces cd-t