4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Nuki #49 NO de ilyet lacc....! -
#48 HARRY POTTER-BEKAPHATJA! -
Nuki #46 Amúgy ha kell a válazs akkor nézz végig a fórum elején. -
Nuki #45 Egy nagyon KIRÁLY könyv! ez így jó? (4 részes aminek a mozifilmje már asszem megy, de még sehol se látni) -
ricky #44 Nem vonom míg nem válaszoltok!!! -
Nuki #43 Mivan? Egy karbunculus átok találta ell az ujjaitok, szátok? :) -
Nuki #42 Vond vissza de gyorsan :)
Ki olvasta már a Kviddics évszázadát vagy a Legendás lények gondozását?? -
ricky #41 Mi ez a Harry Potter? -
#39 Jó a szó tesó! -
#38 Mi van itt ?
-Én nem olvastam , és szerintem nem is fogom,de ha ilyen sok embernek tetszik , akkor azok akik még nem olvasták ,, mért kell lenézni a könyvet ? mondom én nem olvastam,mert nincs hozzá kedvem , meg időm. -
#37 Csá!
régen láttam valahol a vajsör receptjét, de elfelejtettem, hogy hol van. Ti nem tudjátok?
csá -
#29 Hoho! Az uj forumban mar lehet linket is berakni!
Harry Potter forum az indexen -
#28 Csilla!
Ha komolyan gondolod, nezz korul az index forumain, ott ket forum is foglalkozik Harry Potterrel, es nincsenek gyerekes beszolasok kozben (a moderatoroknak hala). Ha vegigolvasod, jopar linket is talalsz!
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9019546 -
#26 Lumos! Stupor! Obstructo! Capitulatus! Invito! Stimula! Adava Kedavra! Impero! Baziteo! Crucio! Reducio! Morsmordre! Reparo4 -
PID #20 szóval nincsenek benne ogrék, goblinok, sárkányok, elfek, vámpírok, vérfarkasok, dwarfok, manók, tündérek, hegyi óriások, trollok stb...? -
#17 Majdnem. Ilyen mese kalnad... -
PID #16 ez mijen könyv? fantasy? -
Dante #14 én nem olvastam még és nem is vettem tervbe, de a mozifilmet még nem vetíthetik, mert még nincs kész,. -
#13 Mi ez? Mostnában ez folyik a csapból is, de én nem hallottam róla régebben. -
#12 Hi! Én vagyok Avatar, csak nicket változtatam. Amúgy 13. -
Piquet #11 És ti hány évesek vagytok? ;)