4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Bad Boys #628 2 meghajtóm van de mindkettő csak írható cd-t tud írni meg újraírhatót.
És így nem fér rá egy cd-re.
Mit csináljak? -
#627 na már meogldottam egy egyszerű feliratformálo programmal:-) -
#626 tudja, tudja, de hát akkor is.......
milyen lejátszokkal és hogyan? -
#625 AMúgy egyes lejátszókkal lehet korrigálnia a feliratok időzítését. -
#624 de hát akkor úgyis tudja miről dumálnak benne. :-) -
#623 nekem pedig keddre kell egy használhato felirat......haverom átjon, nagy HP-rajongo, és megnézzük, de hát ugye felirat nélkül érdekes lesz:-) -
#622 hát ez az, hogy én se:-( -
#621 Ja. Másról sajna nem tudok. -
#620 köszi, de ez már nekem is megvan....... az időzitése egy kicsit gyors, és egy csomo mondat hiányzik belőle:-) -
#619 Ez magyar. -
#618 Asszem EZ jó! -
#617 majd szoljatok, ha valahol megláttok a HP3-hoz angol feliratot:-)))) de ha magyar, de jo időzitésű és 3CD-s változathoz megy, akkor is:-)) -
#616 aki mostanra nem olvasta a könyveket, és úgy megy el moziba... -
#615 Tényleg sokkal jobb, mint az előző részek. Ötletesnek tartottam a kézi kamerás felvételeket is. Csak egy baj volt vele. Azoknak készült, akik olvasták a könyvet. Én nem is vettem észre a hiányosságokat, mert valahogy kiegészültek bennem a könyv által, de aki nem ismeri a története annak eléggé gáz. -
#614 -
#613 hát nagy igazságot mondtál, Gladiátor barátom:-))) -
#612 ja, amúgy szentem sokkal jobb volt a 3. rész, mint az előző kettő. jót tett a rendezőváltás. sokkal ötletesebb, fantáziadúabb, mágikusabb világot teremtett. mondjuk kicsit furcsa volt, hogy máshol van hagrid kunyhója, meg a fúriafűz, meg ilyenek, de inkább, mint még egy olyan szart mint az előző 2. -
#611 jah, csak a vége van lesporolva:-)) de az nem is kell -
#610 teljesen jó :) majdnem mint a film 15 percben :) -
#609 Gladiator: kitűnően irtad le:-))) -
#608 így átolvasva nem vmi érthető, de azért hajrá! -
#607 nemtom mit nem lehetett ebben érteni. lényeg az, hogy Siriust azé csukták le, mert elméletileg ő árulta el harry szüleit, meg asszem leszedett 13 embert egy főutcán, csak hogy nem ő árulta el a szüleit, és az az animágus patkány robbantott szét minent, ő maga meg patkánnyá változott, bemászott a csatornába azt eltűnt. Weasleyekhez került. Siriust elkapta a Varázsfelügyelő kommandó, vagy mi a faszom. Aztán A WEasleyek nyertek vmi pénzt, amiből egyiptomba utaztak, és egy képet közölt róluk a reggeli próféta, ahogy ott szarakodnak, és akkor ron nyakában ott volt az a patkány. Na, Cornélius a mágiaügyi miniszter bement az azkabamba, és mikor elment sirius cellája előtt, sirius elkérte az újságján, amin megnézte a képet, és rögtön felismerte persze a patkányt, hogy ő az a a nemtom ki, és ez adott neki erőt megszökni. érthető? -
#606 naná:-9 már le is irtam a véleményemet (#594-596) -
#605 na megnézted? -
#604 Magas ez nekem ... mindesetre koszi.
Eleg szomoru ha mar egy mesefilm is konfuzios statusdba rak :))))))) -
#603 Azt állítják, hogy a NemTodki haverkája és ezért.
Látjátok a koncepciós perek mindenhol megjelennek.
Amúgy a Potter nagybátja és ártatlanul sínylődött szerencsétlenke (mint mindig). Ha jól emléxem akkor alakváltó és meghal valamikor a későbbi kötetekben.. spojlernek elég ennyi? :P
-
#602 De akkor Sirius miert is raboskodott?? Es miert uldoztek? -
#601 A film 15 percben :) egy kis angol nyelvű olvasnivaló, meg 16os karika, meg strong language use, meg ilyesmik, szóval csak szülői felügyelettel ;) -
#600 szerencse, hogy én már filmet is, könyvet is tudom szinte kivülről:-))) -
#599 igen, a see without read tipikus esete... a nemzetközi fórumok is tele vannak vele... dehát, mondták, hogy aki máig nem olvasta el a könyveket, és mégis érdekli a film, az sajna így jár.
Sephi nem te voltál túlságosan fáradt, a film lett ilyen. -
winnie #598 Sirius es Remus miert akarta megololni Harry-t?
:) nem akarták megölni, sőt, meg akarták védeni. csak a patkányt akarták megölni.
Ugyanezek miert is letttek 5 perc allat joba Harry-vel?
ua.
Ki volt az a kis patkany ember es milyen szerepe volt
ő akarta megölni a harryt, ő volt az, aki a nagyhatalmú voldemortnak elárulta a szüleit.
ezért volt, sajnos egy picit gáz a film - aki nem olvasta a könyvet, annak nem csepegtetett túl sok infót... -
#597 Gyerekek valaki magyarazza el nekem a kovetkezo dolgot.
Mivel az est eneztuk meg tulsagosan faradt voltam es nem igazan tudtam figyelni.
Sirius es Remus miert akarta megololni Harry-t?
Ugyanezek miert is letttek 5 perc allat joba Harry-vel?
Ki volt az a kis patkany ember es milyen szerepe volt? -
#596 ja és az is fura volt, amikor Harry Roxmortsban azt mondta, hogy meg akarja ölni Siriust. azon is meglepődtem azért. -
#595 na meg az a kviddicsmérkőzés is elég fura volt:-))) meg azt is mutathatták volna, amikor Harryék megnyerik a kupát -
#594 na letöltöttem, megnéztem....... nekem alapjába véve tetszett. a kastély körüli domborzati-változásokat el lehetett viselni, bár az elején tényleg kicsit fura volt; főleg az a hid:-)))) a könyv "átváltoztatása" is elég zavaro volt, de a felénél már elfelejtettem a köny alapján ellenőrizni, szal jo volt:-)))) összegezve, tőlem 8/10-et kap:-) egy pontot a domborzat miatt és egyet a könyv-változtatés és tanorák kimaradása miatt vontam le:-))) -
#593 ja tényleg, ezt elfelejtettem:-) -
#592 Jaja :-)
De amúgy nem kell aggódnod, mert én mindig így csinálom, ha nincs elég helyem, és még egyszer sem volt gáz. -
#591 de a hely se szabadul úgy fel..... -
#590 ez jo tipp, köszi:-) amugy ha kitrölöm, akkor nem veszik el; ott figyel a lomtárban, és bármikor visszahozhatom:-) -
#589 Miközben csomagolod, nyugodtan letörölheted azokat a fájlokat, amiket már kicsomagolt. Mondjuk ez veszélyes, mert ha valami hiba van (ami nekem még soha sem volt), akkor azok a fájlok már elvesztek ugyebár.