4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Dzsini
    Krumról annyi biztos, hogy egy bolgár srác lesz, Szófiában volt a casting
  • wizy
    krumra meg bumfoltra leszek nagyon kiváncsi:-))
  • Dzsini
    megvannak már Fleur meg a többiek is, csak mivel vizsgaidőszakban vannak, ezért nem árulják el egyelőre a személyüket.
  • wizy
    igy már ok, köszi:-))
    hát ja, vki ilyet képzeltem el chonak:-)
  • Dzsini
  • wizy
    nekem nem nyitja meg a képet
  • wizy
    enyje, ez itt nem a tékelés helye:-)
  • Dzsini

Katie Leung - ő lesz Cho Chang, májusban volt a casting
  • Balassa
    500!!!_
  • Balassa
    499
  • Balassa
    498
  • wizy
    ja meg Lee Jordan:-))
  • Dzsini
    #492: a film a mai angliában játszódik, ahol jelen vannak a színesbőrűek is. csak tudod ott nem szokás annyira emlegetni, hogy valaki nem olyan bőrszínű mint a másik, így a főszereplők mellett normális arányban természetes, hogy vannak színesbőrűek is (van más ok a fajgyűlöletre a könyvekben). ugyanúgy az india is jelen van, csak szerepet is kap (a Patil ikrek), és ázsia is (Cho Chang)
  • wizy
    meg is fogom nézni, nem kell attol félni:-)))
  • Mike
    szerintem jó a HP3 nézd csak meg nyugodtan
  • Mike
    jaja, én rendezem
  • Punkerwork
    engem a könyvben nem szereplő niggerek idegesítettek a suli hemzsegett a filmben dagadt fekákkal :)
  • LezLee
    A 4.iket nem Cuarón rendezi, hanem Mike Newell.
  • wizso
    tényleg olvastam vhol, hogy Csifó Dorina (a barátokközt noémi) is szinkronizál vkit a HP-ben.... nem tudjátok, hogy ki lehet az? engem most ez idegesit nagyon:-)))
  • Bandew
    Amúgy Hermione magyarhangja pocsék!
  • wizy
    hát ja. én kb. két évvel ezelőtt szülinapomra kaptam egy havertól a HP2-t Cd-n, angolul, feliratosan. azota unalmas perceimben párszor már megnéztem, és nemrég láttam a HBO-n a magyar verzioját...... sokkal jobb az eredeti:-))
  • Punker
    az biztos eleve a magyar fordítás sántít eléggé, pont mint a gyűrűk urában.
  • wizy
    hát én meg fogom nézni a moziba a haverokkal ez már biztos; most már kiváncsi vagyok a filmre:-))) de lehet, hogy a netről letöltöm előbb, és itthon nézem meg feliratosan, mert szerintem az eredeti hangjuk sokkal jobb, mint a magyarhang:-))
  • Mhosah Myth
    Hát nem tom Wizy én azt ajánlom neked hogy ne is nézd meg... Főleg ne moziba mert azzal csak a pénzed megy el... De ha megnéznéd kíváncsi leszek a véleményedre...
  • Mhosah Myth
    Ha Alfonzo Cauron csinálja a 4-et én már mindent el tudok képzelni... :((( Abból még több ki lesz hagyva... Nem tudom miért nem csináltak Harry Potterből is 3 órás filmet akkor valamivel jobb lehetett volna a három... Sztem a Kóbor Grimbuszos rész nagyon el lett qúrva... Meg szinte az egész film...
  • wizy
    a 3-at még nem láttam, de a ti elmondásaitokból kihámoztam, hogy mennyi mindent sikkasztottak el...
  • Punker
    nem lepődnék meg a 3.a-t is teljesen szétcincálta.
  • wizy
    és akkor........ nem lesz benne a Sötét Jegy se? akkor az már nagyon cink lenne.....
  • Punker
    még az is lehet
  • wizy
    nem lesz benne a Kviddics Világkupa?
  • Kandurex
    Maga a film tulajdonképpen nem volt rossz. Bár számomra már akkor elásta magát amikor Sirius -t bemutatta. A plakáton úgy nézett ki, mint egy komplett rángatózó idóta, holott világosan le volt írva a könyvben, hogy mennyire félelmetes, gonosz tekintet és komorságot áraszt magából a kép.
  • Alien
    Igen, azért kicsit ez is furcsa, hogy teljesen kimaradtak a filmből.

Azt hallottátok, hogy a negyedik részből állítólag Dursley-éket teljesen kiakarják hagyni? A film eleje rögtön a Roxfort-ban kezdődne.
  • Alien
    no igen...
  • Bandew
    Ja, meg Cho Changet.
  • Punkerwork
    pl nem tom a 4. részben hogy mutatja be Cedric-et hiszen a 3. filmből sikeresen kihagyták....
  • Alien
    Egyet értek veled, pontosan nekem is ez a bajom afilmmel, hogy rengeteg dolog kimaradt belőle. Pl aki nem olvasta a könyvet, annak nem derül ki, hogy ki is készítette a térképet, ugye neki nem mond semmit a Holdsáp meg a többi név, hisz nem derül ki a filmből. Meg még voltak dolgok.
  • Punkerwork
    a könyvben nem (csak) harry-t buzerálja, csak a filmből ez is kimaradt.
  • Aiyyo
    Oksa ezt ertettem de hogyha tudta a kutya, h a patkany a gyilkos akkor miert nem a kis voros sracot buzeralta miert a harryt? Na mind1 en ehhez hulye vagyok :)
  • Punkerwork
    pont erről beszélek rengeteg lényeges rész kimaradt azért nem érted, olvasd el a könyvet mást nem tudok mondani, a lényeg hogy a patkány csávó miatt nyiffantak ki harry szülei, de a kutya manuszt sittelték le, érted? :)
  • Aiyyo
    Sziasztok!

Hulyezzetek le de en nem teljesen ertettem ezt a filmet. A konyvet nem olvastam de az elso ket reszt lattam.
    Valaki osszefoglalna nekem mert idegesit, hogy nem ertem :)
    pl. Azert szokott meg a csavo a bortonbol, hogy egy 12 eve patkanykent elo csavot elkapjon??? Mekkora hulyeseg mar ez :)