4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#508 Krumról annyi biztos, hogy egy bolgár srác lesz, Szófiában volt a casting -
#507 krumra meg bumfoltra leszek nagyon kiváncsi:-)) -
#506 megvannak már Fleur meg a többiek is, csak mivel vizsgaidőszakban vannak, ezért nem árulják el egyelőre a személyüket. -
#505 igy már ok, köszi:-))
hát ja, vki ilyet képzeltem el chonak:-) -
#504 -
#503 nekem nem nyitja meg a képet -
#502 enyje, ez itt nem a tékelés helye:-) -
Katie Leung - ő lesz Cho Chang, májusban volt a casting -
Balassa #500 500!!!_ -
Balassa #499 499
-
Balassa #498 498 -
#497 ja meg Lee Jordan:-)) -
#496 #492: a film a mai angliában játszódik, ahol jelen vannak a színesbőrűek is. csak tudod ott nem szokás annyira emlegetni, hogy valaki nem olyan bőrszínű mint a másik, így a főszereplők mellett normális arányban természetes, hogy vannak színesbőrűek is (van más ok a fajgyűlöletre a könyvekben). ugyanúgy az india is jelen van, csak szerepet is kap (a Patil ikrek), és ázsia is (Cho Chang) -
#495 meg is fogom nézni, nem kell attol félni:-))) -
#494 szerintem jó a HP3 nézd csak meg nyugodtan -
#493 jaja, én rendezem -
#492 engem a könyvben nem szereplő niggerek idegesítettek a suli hemzsegett a filmben dagadt fekákkal :) -
#491 A 4.iket nem Cuarón rendezi, hanem Mike Newell. -
wizso #490 tényleg olvastam vhol, hogy Csifó Dorina (a barátokközt noémi) is szinkronizál vkit a HP-ben.... nem tudjátok, hogy ki lehet az? engem most ez idegesit nagyon:-))) -
#489 Amúgy Hermione magyarhangja pocsék! -
#488 hát ja. én kb. két évvel ezelőtt szülinapomra kaptam egy havertól a HP2-t Cd-n, angolul, feliratosan. azota unalmas perceimben párszor már megnéztem, és nemrég láttam a HBO-n a magyar verzioját...... sokkal jobb az eredeti:-)) -
#487 az biztos eleve a magyar fordítás sántít eléggé, pont mint a gyűrűk urában. -
#486 hát én meg fogom nézni a moziba a haverokkal ez már biztos; most már kiváncsi vagyok a filmre:-))) de lehet, hogy a netről letöltöm előbb, és itthon nézem meg feliratosan, mert szerintem az eredeti hangjuk sokkal jobb, mint a magyarhang:-)) -
#485 Hát nem tom Wizy én azt ajánlom neked hogy ne is nézd meg... Főleg ne moziba mert azzal csak a pénzed megy el... De ha megnéznéd kíváncsi leszek a véleményedre... -
#484 Ha Alfonzo Cauron csinálja a 4-et én már mindent el tudok képzelni... :((( Abból még több ki lesz hagyva... Nem tudom miért nem csináltak Harry Potterből is 3 órás filmet akkor valamivel jobb lehetett volna a három... Sztem a Kóbor Grimbuszos rész nagyon el lett qúrva... Meg szinte az egész film... -
#483 a 3-at még nem láttam, de a ti elmondásaitokból kihámoztam, hogy mennyi mindent sikkasztottak el... -
#482 nem lepődnék meg a 3.a-t is teljesen szétcincálta. -
#481 és akkor........ nem lesz benne a Sötét Jegy se? akkor az már nagyon cink lenne..... -
#480 még az is lehet -
#479 nem lesz benne a Kviddics Világkupa? -
#478 Maga a film tulajdonképpen nem volt rossz. Bár számomra már akkor elásta magát amikor Sirius -t bemutatta. A plakáton úgy nézett ki, mint egy komplett rángatózó idóta, holott világosan le volt írva a könyvben, hogy mennyire félelmetes, gonosz tekintet és komorságot áraszt magából a kép. -
#477 Igen, azért kicsit ez is furcsa, hogy teljesen kimaradtak a filmből.
Azt hallottátok, hogy a negyedik részből állítólag Dursley-éket teljesen kiakarják hagyni? A film eleje rögtön a Roxfort-ban kezdődne. -
#476 no igen... -
#475 Ja, meg Cho Changet. -
#474 pl nem tom a 4. részben hogy mutatja be Cedric-et hiszen a 3. filmből sikeresen kihagyták.... -
#473 Egyet értek veled, pontosan nekem is ez a bajom afilmmel, hogy rengeteg dolog kimaradt belőle. Pl aki nem olvasta a könyvet, annak nem derül ki, hogy ki is készítette a térképet, ugye neki nem mond semmit a Holdsáp meg a többi név, hisz nem derül ki a filmből. Meg még voltak dolgok. -
#472 a könyvben nem (csak) harry-t buzerálja, csak a filmből ez is kimaradt. -
Aiyyo #471 Oksa ezt ertettem de hogyha tudta a kutya, h a patkany a gyilkos akkor miert nem a kis voros sracot buzeralta miert a harryt? Na mind1 en ehhez hulye vagyok :) -
#470 pont erről beszélek rengeteg lényeges rész kimaradt azért nem érted, olvasd el a könyvet mást nem tudok mondani, a lényeg hogy a patkány csávó miatt nyiffantak ki harry szülei, de a kutya manuszt sittelték le, érted? :) -
Aiyyo #469 Sziasztok!
Hulyezzetek le de en nem teljesen ertettem ezt a filmet. A konyvet nem olvastam de az elso ket reszt lattam.
Valaki osszefoglalna nekem mert idegesit, hogy nem ertem :)
pl. Azert szokott meg a csavo a bortonbol, hogy egy 12 eve patkanykent elo csavot elkapjon??? Mekkora hulyeseg mar ez :)