4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Solid Snake GH
    Sehogy. Az maradjon csak Horcrux :)
  • Waux Trident
    Solid Snake! Áh! Te olvastad, úgy látom. Remek, remek. Hogy fordítanád a Horcrux szót?
  • Bandew
    Na itt mostantól a filmekről lesz szó, mivel ez annak a topikja! :-)
  • Solid Snake GH
    Csss... el ne mondd :)
    Nem új tanár ő azért ;)

Amúgy véleményxem szerint a legjobb HP könyv, olyan fordulatokkal van tele, amiktől garantáltan napokig/hetekig/hónapokig a hatása alatt van az ember.

A magyar változatot már én is alig várom, angolul élmény volt elolvasni a legenda kiteljesedését. :)
  • Waux Trident
    Az sem érdekel senkit, hogy hogy hívják az új DADA teachert?
  • Waux Trident
    SPOILER!

Így gondoltad?
  • Bandew
    NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
    Semmi esetre se lécci, mert a Főníx rendjével is így szoptam be!
    Ha netán mégis beírnál vmit, akkor azt bazi nagy piros villogó, ugra-bugráló, háromdésen fluoreszkáló, neofényben áradó SPOILER felirattal jelezd sok enterrel. :-)
  • Waux Trident
    Okey-dokey.
  • IlluminatoR
    Énb magamat és azokat akik szintén nem olvasaták, Legyél szíves semmit se mondani a történésekről..
  • Waux Trident
    Illuminator barátom, olvastad te a könyvet és másokat akarsz megkímélni a lelki traumától, avagy csak saját magadat?

Hé, emberek, akik olvasták a könyvet: hogy fordítanátok a Horcrux szót. Igazán szépen csngő szó, nem igazán jut eszembe semmi frappáns. Arragondoltam, hogy Halállítók, de az úgy hangzik, mintha valaki halat állítani, nem pedig, mint a halál és az állít szó összevonása (pedig ugye a Horcrux is ez: crux=bökkenő, akadály. A Hor mely szóból származhat, ezt nem tudom...)
  • IlluminatoR
    NE! !!!SEMMIT!!! SE MONDJ EL!
  • Waux Trident
    Oké, most már látom az igét: NEM MONDOK EL SEMMIT.
  • Waux Trident
    Oké, nem volt türelmem végigolvasni mind a 900 riplájt, ezért felteszem a kérdést:
    Olvasta valaki a Félvér Herceget?
    Én olvastam és nagyon bejött. Szeretné valaki, hogy infot adjak ki...?

Hé! Ne kövezzetek meg!
  • Solid Snake GH
    Jó film lesz ez.
  • Bandew
    Baromi hangulatos!
    Csak aztán nem tom, hogy sűrítik össze, nagyon sok mindent ki kell vágniuk.
  • Punkerwork
    előzetes
  • IlluminatoR
    Nekem is van tippem, de az már nagyon brutál lenne, kérlek NE oszd meg velünk, hogy ki az, köszönjük. :)
  • Rincewind
    Aki mar kiolvasta az johet a Hardwired-re tarsalogni (persze szigoruan kitakart spoiler-ekkel). Igen sok teoria latott mar napvilagot, mert eleg erdekes lett a konyv vege... :)
  • Punkerwork
    mézesfalás.hu? (vagy valami ilyesmi:)
  • Sheeni
    Hali!

Nem tudja vki, hogy hol tudom megnézni az angol nevek magyar verzióját? Hogy ki kicsoda?

Thx
  • IlluminatoR
    Befejezem.
  • Punkerwork
    nem lehetett volna ezeket egy hozzászólásban?
  • IlluminatoR
    Cedric?

Fleur?

:o

A mennydörgő asszem.

Krum.
  • IlluminatoR
    Nem mond el senki semmit!
  • Bandee1987
    akkor legalább küldje wel vki nekem priviben, hogy ki hal meg.
  • Morpheus
    A magyar "premier" sajnos csak február...:( Reméltem, hogy tartják legalább a karácsonyi megjelenést, de hát...
  • Gorvik #882
    Sajnos február.

Morphi
    Persze, biztos megtudjuk, de azért bírja mindenki minél tovább.

Franc hogy nem vok elég jó angolból [sír]
  • Punker
    február? nem november?
  • Morpheus
    Szerintem jövő februárig úgyse bírják ki az emberek.:) Valaki biztos benyőgi...:)

Az új filmre meg kiváncsi leszek. Meg arra is, hogy mikor lesz szereplőváltás a koruk miatt...
  • Gorvik #879
    AKI EL MERI ITT ÁRULNI HOGY KI HAL MEG, AZ HALOTT GRRR

(gondolom egyet értünk moderátor bácsi... [könnyes szemével felnéz rá])
  • Bandee1987
    No, én ugyan nem vagyok heri potter rajongó, de kiváncsi vagyok, hogy ki hal meg a mostani könyvben a nagy szereplők közül
  • Morpheus
    Hát ahogy eddig olvastam az indexen a topikját az új könyvnek, lesznek benne érdekes dolgok. De nem lövöm le a poént. Aki akarja úgyis megtudja mi van az új részben.:)
  • Punker
    a Libri országos hálózat, + a nevek fordítása nem a legjobb :(
  • IlluminatoR
    Jó ötlet, de a szereplők nevét pl nemtudom magyarul, most itt nem Dumbledore-ra gondolok, meg nem tudom árulják-e Kecskeméten.. Mert az tudom, hogy Pesten vmi Libri szerű boltban igen..
  • IlluminatoR
    Ehh, az beteg. Én beszoptam Vámpír könyveknél, mert kerestem infókat, nem spoilereket, és bementem a fórumba, és ott leírták a befejezés egy részét, történetesen ki kit öl meg a végső harcban, nagyon elcseszte a napom. :S
    Alig tudtam koncentrálni a szar magyarórára...csak azon gondolkoztam, hogy lesz-e benne vmi váratlanabb.
  • Punker
    vedd meg angolul.....
  • IlluminatoR
    Meghalok Novemberig!! :(
  • Dynamic
    Az MTV most volt, hogy megjelent az új Harry P.
    Riport az egyik kis hülyével:"Jaj úgy izgultam, mert tudtam, hogy az egyik szereplő meg fog halni, azt hittem X lesz de Y halt meg".(Természetesen XY helyén nevek voltak, de nyílván nem írom be, meg amúgy sem érdekel a HP)És ezt így adásban a könyv megjelenése napján.Gratulálok.
  • Punkerwork
    Harry Potter legnagyobb varázslata
  • flashX
    A rákba hogy a quicktime installer nem indul el és nemtok nézni trailert :C