4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#911 Sehogy. Az maradjon csak Horcrux :) -
Waux Trident #910 Solid Snake! Áh! Te olvastad, úgy látom. Remek, remek. Hogy fordítanád a Horcrux szót? -
#909 Na itt mostantól a filmekről lesz szó, mivel ez annak a topikja! :-) -
#908 Csss... el ne mondd :)
Nem új tanár ő azért ;)
Amúgy véleményxem szerint a legjobb HP könyv, olyan fordulatokkal van tele, amiktől garantáltan napokig/hetekig/hónapokig a hatása alatt van az ember.
A magyar változatot már én is alig várom, angolul élmény volt elolvasni a legenda kiteljesedését. :) -
Waux Trident #907 Az sem érdekel senkit, hogy hogy hívják az új DADA teachert? -
Waux Trident #906 SPOILER!
Így gondoltad? -
#905 NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Semmi esetre se lécci, mert a Főníx rendjével is így szoptam be!
Ha netán mégis beírnál vmit, akkor azt bazi nagy piros villogó, ugra-bugráló, háromdésen fluoreszkáló, neofényben áradó SPOILER felirattal jelezd sok enterrel. :-) -
Waux Trident #904 Okey-dokey. -
#903 Énb magamat és azokat akik szintén nem olvasaták, Legyél szíves semmit se mondani a történésekről.. -
Waux Trident #902 Illuminator barátom, olvastad te a könyvet és másokat akarsz megkímélni a lelki traumától, avagy csak saját magadat?
Hé, emberek, akik olvasták a könyvet: hogy fordítanátok a Horcrux szót. Igazán szépen csngő szó, nem igazán jut eszembe semmi frappáns. Arragondoltam, hogy Halállítók, de az úgy hangzik, mintha valaki halat állítani, nem pedig, mint a halál és az állít szó összevonása (pedig ugye a Horcrux is ez: crux=bökkenő, akadály. A Hor mely szóból származhat, ezt nem tudom...)
-
#901 NE! !!!SEMMIT!!! SE MONDJ EL! -
Waux Trident #900 Oké, most már látom az igét: NEM MONDOK EL SEMMIT. -
Waux Trident #899 Oké, nem volt türelmem végigolvasni mind a 900 riplájt, ezért felteszem a kérdést:
Olvasta valaki a Félvér Herceget?
Én olvastam és nagyon bejött. Szeretné valaki, hogy infot adjak ki...?
Hé! Ne kövezzetek meg! -
#898 Jó film lesz ez. -
#897 Baromi hangulatos!
Csak aztán nem tom, hogy sűrítik össze, nagyon sok mindent ki kell vágniuk. -
#896 előzetes -
#895 Nekem is van tippem, de az már nagyon brutál lenne, kérlek NE oszd meg velünk, hogy ki az, köszönjük. :) -
#894 Aki mar kiolvasta az johet a Hardwired-re tarsalogni (persze szigoruan kitakart spoiler-ekkel). Igen sok teoria latott mar napvilagot, mert eleg erdekes lett a konyv vege... :) -
#893 mézesfalás.hu? (vagy valami ilyesmi:) -
Sheeni #892 Hali!
Nem tudja vki, hogy hol tudom megnézni az angol nevek magyar verzióját? Hogy ki kicsoda?
Thx -
#891 Befejezem. -
#890 nem lehetett volna ezeket egy hozzászólásban? -
#886 Cedric?
Fleur?
:o
A mennydörgő asszem.
Krum. -
#885 Nem mond el senki semmit!
-
#884 akkor legalább küldje wel vki nekem priviben, hogy ki hal meg. -
#883 A magyar "premier" sajnos csak február...:( Reméltem, hogy tartják legalább a karácsonyi megjelenést, de hát... -
#882 Sajnos február.
Morphi
Persze, biztos megtudjuk, de azért bírja mindenki minél tovább.
Franc hogy nem vok elég jó angolból [sír] -
#881 február? nem november? -
#880 Szerintem jövő februárig úgyse bírják ki az emberek.:) Valaki biztos benyőgi...:)
Az új filmre meg kiváncsi leszek. Meg arra is, hogy mikor lesz szereplőváltás a koruk miatt... -
#879 AKI EL MERI ITT ÁRULNI HOGY KI HAL MEG, AZ HALOTT GRRR
(gondolom egyet értünk moderátor bácsi... [könnyes szemével felnéz rá]) -
#878 No, én ugyan nem vagyok heri potter rajongó, de kiváncsi vagyok, hogy ki hal meg a mostani könyvben a nagy szereplők közül -
#877 Hát ahogy eddig olvastam az indexen a topikját az új könyvnek, lesznek benne érdekes dolgok. De nem lövöm le a poént. Aki akarja úgyis megtudja mi van az új részben.:) -
#876 a Libri országos hálózat, + a nevek fordítása nem a legjobb :( -
#875 Jó ötlet, de a szereplők nevét pl nemtudom magyarul, most itt nem Dumbledore-ra gondolok, meg nem tudom árulják-e Kecskeméten.. Mert az tudom, hogy Pesten vmi Libri szerű boltban igen.. -
#874 Ehh, az beteg. Én beszoptam Vámpír könyveknél, mert kerestem infókat, nem spoilereket, és bementem a fórumba, és ott leírták a befejezés egy részét, történetesen ki kit öl meg a végső harcban, nagyon elcseszte a napom. :S
Alig tudtam koncentrálni a szar magyarórára...csak azon gondolkoztam, hogy lesz-e benne vmi váratlanabb. -
#873 vedd meg angolul..... -
#872 Meghalok Novemberig!! :( -
#871 Az MTV most volt, hogy megjelent az új Harry P.
Riport az egyik kis hülyével:"Jaj úgy izgultam, mert tudtam, hogy az egyik szereplő meg fog halni, azt hittem X lesz de Y halt meg".(Természetesen XY helyén nevek voltak, de nyílván nem írom be, meg amúgy sem érdekel a HP)És ezt így adásban a könyv megjelenése napján.Gratulálok. -
#870 Harry Potter legnagyobb varázslata -
flashX #869 A rákba hogy a quicktime installer nem indul el és nemtok nézni trailert :C