4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • SoDI---
    Sodi ne tégy úgy, mintha érdekelnének a nők.

Nem vagyok gerontofil, de ez egy lány :)
  • wizy
    na, letöltöttem a HP3-at, elkezdtem kicsomagolni, erre 90%-nál kijelenti, hogy betelt a vincsi:-))))) szal most lesz egy nagy szanálás:-)
  • I.C.ram
    Sodi ne tégy úgy, mintha érdekelnének a nők.
  • SoDI---
    ez melyik filmből van?
    megyek venni DVD-t ezerrel...
  • SoDI---
    hoppá HOPPÁ HOPPÁ!

Ez jóóóó film lesz :-)))))
  • Bandew
    :-P
  • Punker
    az ovisoknak is tetszeni fog az új szereplő :)
  • Punker
    már nem azért de szerintem a HP nem ovisoknak való.
  • RangeR
    Aha, igen... te már egyedül mehetsz a moziban? Látom, a kislányomnál már idősebb vagy, akár egyedül is neki tudsz vágni a nagy városi kalandnak! Van már igazolványod is, gondolom... tök ciki az ovisoknak, nem tudnak 3 órát végigülni. De te már igazi csávó vagy, te bezzeg tudsz!
  • Dzsini

Fleur Delacour - Clemence Poesy
    forrás: cinematrix.hu
  • Bad Boys
    Ebből latszik hogy odafent nincs megírva.
  • magus
    egész jó lett. Nem egy nagyon jo film, de jobb mint az elso ketto. bar az nagyon zavart hogy beraktak a hegyekbe mert nem is ugy volt meg irva meg nem is ez volt az elozoekben
  • Bad Boys
    ja
  • wizy
    (szüleim mobiljárol küldtem ám SMS-t:-))) )
    winnie és Bad Boys: köszi:-)
  • winnie
    fizetni a filmért?
  • Bad Boys
    és feliratozva
  • Bad Boys
    A seven warezen fent van angolul
  • winnie
    ja, de attól még novemberben rádöbbenhetnek, hogy 1. elszaladt a film hossza, és hogy 2. dupla rész, dupla bevétel:)
  • Dzsini
    többször leírták, és a rendező is lenyilatkozta, hogy nem szándékozik megszabdalni a 4. részt - a forgatókönyv jelenlegi állapotát pedig látta JKR, és neki tetszik :) (ami nem jelenti azt, hogy mindenkinek fog, de a 3 nekem bejött :) )
  • winnie
    Csak azt nem értem hogy a HP filmeket megcsinálhatnák 3 órásra vagy 3,5 órásra

nem hülyék, ők sem. az utóbbi 5 évben egy film volt, ami 200 percen túl mert menni, az istenek és hadvezérek - meg is bukott. talán meghúzhatják, és szerintem meg is fogják, hogy pár hét eltéréssel mutatják be a kettészabdalt 4. vagy 5. részt. logikus húzás lenne.
  • winnie
    1. letöltöd a szinkronosverziót
    2. a feliratok.hu-s magyar feliratot átszabdalod 3cd-sre
    3. megvárod, amíg valaki átszabdalja 3cd-sre
  • wizy
    na én most töltöm a HP3-at (TC.SVCD-Chakra verzio). nem tudtok hozzá feliratot? ha lehet, akko angol. a feliratok.hu-n nem találtam csak magyart, de az nem olyyan jo.
  • Mhosah Myth
    de talán ha hosszabb jobb mert nem hagynak ki annyi mindent.... De egyébként is nem a háromra értettem a hozzászólást, hanem a négyre vagy az 1-2re...
  • Punker
    minek nem volt elég 2 órát végig anyáznod?
  • Mhosah Myth
    Csak azt nem értem hogy a HP filmeket megcsinálhatnák 3 órásra vagy 3,5 órásra és akkor sokkal több minden beleférne csak attól félnek hogy elesnek a nyereségtől mert a kis ovisok nem bírják végigülni és az anyuci el sem viszi őket egy ilyen hosszú filmre... Pedig sokkal jobb lenne... Én szivem szerint még 9 órát is végigülnék persze 5 10 perces szünettel de tök állat lenne...
  • Mhosah Myth
    Már nagyon várom a négyet de egy filmbe nehéz lesz besűríteni a negyedik részt.... Eleinte úgy volt hogy két részre bontják de szerintem azért rakták egybe, hogy még beleférjenek a régi színészek....
  • Bad Boys
    Most már működik.
  • LezLee
    Vagy kodek-gond, vagy eleve ilyen szar. Mivel moziban felvett anyag, ezért nem kell tőle túl nagy minőséget várni.
  • Bad Boys
    És még valami.
    Recseg a hang mi lehet az oka?
  • Bandee1987
    hát nem winmediaplayerrel...hanem pl. powerdvd-vel.
    Persze előbb az image-t ki kell irni cd-re, vagy létrehozol egy virtuális meghajtót, és arra töltöd be az image-t.
  • Bad Boys
    svc-ket hogyan kell elinditani?
  • Bad Boys
    Ha svc-be töltöm akkor az ugyanúgy kell inditani mint a többi nem svc filmet?
  • Bad Boys
    Igen
    miért
  • Bandee1987
    A szinkronos változatot töltöd?
  • Bad Boys
    Hát igen
  • wizy
    az lesz majd:-)) igy töltöttem le a Lotr2-t is:-)))
  • Bad Boys
    Amikor nincs otthon akkor töltsd.
    És ha észrevenné rejtsd el a gépen.
  • Bad Boys
    Jobb nincs.
  • wizy
    hát te nem ismered a tesomat.... ő nem tölti le, neem se engedi, hogy letöltsem, mert "majd megnézem moziba....", és nem fogja fel, hogy én itthon, feliratosan szeretném megnézni, mert szvsz a magyarhangok nagyon rosszak:-)
  • winnie
    nem mondod, hogy fizetős helyről töltöd!