4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#788 na ja :)
a lényeg az hogy remélhetőleg jobb lesz mint az előző rész volt. -
#787 bármiért lehet perelni, te is megteheted. az eredmény már kétséges, de minek kockáztatni? -
#786 az jó, de hogy ilyen dolgok miatt lehetne perelni az gáz -
#785 szerintem tök jó móka - mekkora buli már úgy mutogatni a filmet ismerősöknek hogy - "nézd, ott a nevem a sírkövön" :D -
#784 "Szép új világ" :( -
#783 " Stuart Craig, a HP filmek díszlettervezője a temetőjelenteről beszél, és azt mondja, hogy a sorozat ügyvédei annyira féltek az esetleges jövőbeli perektől, hogy kénytelenek voltak stábtagok nevét felvésni a sírokra, nehogy jövőbeli jogi vitáik alakuljanak ki a sírokon feltűnő neveket viselő elhúnytak hozzátartozóival."
(forrás: Mézesfalás - a legnagyobb magyar HP oldal) -
#782 aszem tudom milyen lego-t kap legközelebb a kölök :) -
#781 Hungarian Horntail
Durmstrang hajó
Aranytojgli
-
#780 akkor olvasd el légyszi újra azt a pár mondatot és értelmezd :) -
#779 "később elmondták, hogy könyvek és filmek is szólnak Harry-ről."
Hát ez röhej, az emberek azt hiszik, hogy róla szólnak a könyvek, ez már eléggé abszurd. Ha mindenhol ilyenek az emberek akkor isten óvja nálunk azokat akiket Hoffer Misinek hívnak.
Ezektől minden kitelik, hiszen szegény Tom Felton is megtámadták, csak mert beképzelték, hogy ő valóban Malfoy. -
#778 "Harry Potter angol tizedes, a Royal Worcestershire hadsereg tagja 66 éve esett Hebron déli, West Bank nevű városrészének ostroma alatt, azóta fekszik Ramle város temetőjében.
- Naponta érkeznek a sírhoz látogatók és turisták, hogy megnézzék Harry sírját - nyilatkozta a Ibrahim Huri, a temetőőr. - Először nem tudtam, mi érdekes van abban a sírban, később elmondták, hogy könyvek és filmek is szólnak Harry-ről.
A helyi tanács nemrég a helyi turistalátványosságok közé sorolta a sírt.
- Érdekesség és kurózium Harry Potter sírja - mondta Ramle polgármester-helyettese. - Szeretnénk utólag is megvizsgálni a Hebronban elesett, 19 éves katona történetét."
és a napokban hunyt el 98 évesen egy másik New Jersey-i jogász
valahogy nem értem, hogy miért kell zargatni azokat, akik véletlenül ugyanazzal a névvel rendelkeznek, mint egy celebrity... mi lett volna, ha "John Smith" nevet adott volna JKR a kölöknek? -
#777 sorkatona lehetett...19 évesen fingja nem volt szerencsétlennek -
#776 valszeg 1 zsidó/brit konfliktusban ölték meg, akkor még izrael nem volt függeteln és elég drasztikus módszereket használtak az angolok ellen. -
#775 nem feltétlenül háborúban, inkább bevetésen 1939.07.22. hivatalosan ekkor csak talán kínában volt háború -
#774 háborúban halt meg? -
#773 Nem lehet letölteni az új Harry Potter-könyvet -
#772 van legalább egy élő is, csak neki a második keresztneve Harry -
#771 Hát a Harry Potter nem a legritkább név az angolok között. :-) -
Ramza #770 Ezek szerint akkor a teljes történet igaz és megtörtént eseményeken alapul? -
flashX #769 -
flashX #768 -
a kép valódi, Harry Potter egy brit katona volt, aki 1939ben (19 évesen) halt meg.
Ramle-ban, egy Tel-Aviv melletti városka temetőjében nyugszik. -
#766 ezeknek kb a fele pletyka amit JKR cáfol is az oldalán, a többit meg ő mondta... -
MagyaR #765 A legkézenfekvőbb kérdés mégis csak az, hogy MI AZ A HARRY POTTER?? -
Ramza #764 Na basszus, akkor már a Star Wars-ot se nézem meg ezek után :( -
#763 Persze ide a fontosabb dolgok tartoznak, mint pl, hogy a Star Warsban Darth Vader Luke apja.
Jaj spoiler lemaradt... :-D -
#762 Úgy értem tartalmaz a #759-es hozzászólás olyan információt, ami lelő valamiféle csattanót, poént? Csak mert ez sok ember élményét elronthatja, ezért az ilyenek előtt mindig ki kell írni, hogy SPOILER, hogy figyelmeztesd a többieket. A Főnix Rendje-vel már megszívtam, nem akarom ezzel is. :-) -
#761 Hm? :) Nem vagyok tisztába a fogalommal... -
#760 Spoileresek? -
#759 Titkok a Félvér hercegből
Lesz-e valami Luna és Neville, vagy Hermione és Draco közt? Mi fog kiderülni Petunia néniről? Kik azok a szereplők, akiket biztos nem látunk viszont a hatodik könyvben? Csomó izgalmas kérdés, és néhányra már lehet is tudni a választ...
Íme, amit már biztosan tudunk a Félvér hercegből:
- A kapcsolat a Titkok kamrája és a Félvér herceg (a két regény) között egy, a kamrában tett felfedezésre vezethető majd vissza.
- A címszereplő Félvér herceg nem Harry, Voldemort vagy Dudley Dursley lesz.
- Új mágiaügyi miniszter lesz, de nem Arthur Weasley.
- Petunia valóban mugli, de kiderül, hogy az ötödik könyv elején mi
volt, amit Harry a szemében látott.
- Harry az eddigi legrövidebb ideig lesz Dursleyéknél, és örömteli
okok miatt távozik.
- Több szereplő is meghal a hatodik részben.
- A varázslóvilág ismét háborúban áll majd, és a legtöbb szereplő élete nehezebb lesz, mint eddig, különösen Harry-é.
- Harrynek jobban oda kell figyelnie a megérzéseire, és követnie őket. Amikor készen áll rá, el kell mondania a
jóslatot a hozzá legközelebb álló szereplőnek.
- Visszatér Tonks, Hisztis Myrtle és Rita Vitrol, ellenben nem szerepel már Gilderoy Lockhart. Többet olvashatunk majd Narcissa Malfoyról, és Blaise Zabiniről, utóbbiról kiderül, hogy egy fiú.
- Nem házasodik össze Luna és Neville, nem randizik egymással Hermione és Draco Malfoy, ahogy Harry és Cho sem.
- Még többet megtudhatunk Voldemort születéséről, Piton és Sirius
Roxfortbeli kapcsolatáról, Peter Pettigrew-ról és Kicsi Grópról,
utóbbi könnyebben kezelhető lesz, mint eddig.
-
flashX #758 -
#757 Nincs rajta melltartó -
#756 -
#755 pedig megnézném:))) -
Ramza #754 Igen, vigyázniuk kell, hogy Hermione ne Pamela Andersonos csöcsökkel jelenjen meg :) -
#753 akkor plz intézkedj :) -
#752 Jaja, gyári... -
#751 én aszem adig fogom nézni a filmet amég az eredeti szereplőkel megy!! -
#750 sajna amit itt leirogattak az nagyon PR szagú... nagyonért hozzá meg hú de lelkes és az élete lehetősége és csodás együttérzés és... pffff :))
az egyetlen igazán értelmes info hogy nagyon hamar nekikezdenek az 5. filmnek, ami azt jelentheti hogy talán megmaradnak az eredeti szereplők -
#749 gyári? érdekelnének a kimaradt jelenetek :)