Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Annó végigjátszottam ezt a játékot, de még néha napján is elõveszem mert szerintem a mai napig nem tudtak ugyanilyen hangulatú és összetételû játékot kreálni.
Szóval a lényeg hogy az utolsó elõvétel folyamán az istennek se találtam meg azon afrikai pályán a reptéren a dokumentumot.
Nekem a coop mellett még az occupation és objectives is tetszik, sõt, talán még jobban (fõleg az objectives, bár egy kicsit CS szaga van, annál sokkal taktikusabb.) Idõm viszont nem mint a tenger, hanem mint egy kiszáradt erdei patak. De próbálok több embert is verbuválni, eleddig sikertelenül. Viszont a lepényhal elõször.
(GS mappack kell hozzá,mert ha nincs fent akkor sok pöályából kidob!!!!!!!)
És Marvinnak teljesen igaza van 😊
Deathstorm
Nincs menüje???
Deathstorm
Azért legalább a neved megadhatnád Caps Lock használata nélkül csak nagy kezdõbetûvel.<#wow1>#wow1>
A futásnál gondolom csak a sprint miatt van CL-ra állítva.Viszont az csak 2-3 mp és utána alap fut.
Csak egy ötlet volt,nem akarok belevauvau a billentyûkiosztásodba!!!<#worship>#worship>
Egyébként tudod-e hogy a csupa nagybetûvel írás az a Chatben kiabálást jelent.<#nevetes1>#nevetes1>
Mit gondolhatnak a többiek hehehe: Nézd már az egyik beszélget a másik ordibál.<#szomoru1>#szomoru1>
Ma sajna nem jöütt össze a game,de holnap keressük egymást,ha ráérsz és megpróbálok,(vagy esetleg te)szervert nyitni.(ha max csapatlétszámú a szerver kilépek és bemegyek egy másikba,hogy be tudj jönni)
Maradok Tisztelettel: DS
Deathstorm
Deathstorm, válasz a tegnapi kérdésedre: Bulgakov - Mester és Margarita címû orosz tv filmsorozatban a sátán egyik szolgáját hívják AZAZELLO-nak (ahoz képest, hogy orosz nekem nagyon tetszett, ajánlom nézd meg ha tudod, kiadták dvd-n is).
Marvin: Bocsánat, hogy nem válaszoltam az utolsó privát üzenetedre, de a dolgaim csak mostanában rendezõdtek annyira hogy újra elengedhessem magam egy kicsit.
Aki sûrûbben elõfordul a neten az AZAZELLO-két fog megtalálni. Sajnos a múltban volt egy-két szerver ahonnan kitiltottak mert a masszívan csalókat (bármelyik oldalon is volt) az adminok szerin nem megengedhetõ eszközzel büntettem, ígyhát nevet változtattam és azóta visszafogom magamat. Na egyenlõre ennyi, minden jót mindenkinek.
Csaó
Az embereket ugyanúgy megkapod csak éppen az eredeti tulajdonságaival.
Nem visznek át semmilyen felfejlõdött tulajdonságot a Sabre Squadron küldetésekbe.
Ezt én is hiányoltam,de ez van.
Deathstorm
Azt szeretném kérdezni, hogy ha végigtoltam a sima HD2-t nem kéne megkapnom azt/azokat az embereket akikkel nyomtam?Mivel van egy embet amelyikkel a training óta játszok és már csomó kitüntetése van meg minden, de ha vmelyik pályát szeretném tolni nem lehetek vele?
Szervernek szimtén a GS elõtagúakat használom,mert a H&D2 pályák Bugosak.
Deathstorm
Kössz a segítséget! 😊
- Öregapátok annak idején ezt a szart végigtolta az összes nehézségi fokozaton, és jól esett neki. XD 😄
Elkezdtem a játékot (már sokadszorra), csak most úgy döntöttem, minden nehézségi fokon végigtolom. Most a Hard-nál tartok. És ott afrika-1 pálya, reptér. Mindent megcsinálok, felrobbantom a tartályokat meg a repcsiket, kinyírok mindenkit, kivéve az olaszt, aki megadja magát, és elárulja, hogy hol az információs dokumentum. Meg is kapom a célok közé, hogy találjam meg. A könnyebb fokozatokon mindig jól látható helyeken volt. De most?!!! Sehol sincs. Már bepipultam, és szétlõttem mindent amit lehet, és akkor láss csodát! Az egyik kis szekrényben ott volt a dokumentum. Örült is a fejem, mint akinek végre kiesett az elsõ tejfoga, de nem tartott ez sokáig. NEM LEHET KIVENNI A SZEKRÉNYBÕL AZT A VACKOT!!!!!! Erre elegem volt, és újrakezdtem, hátha csak bug. De a következõ nekifutásra is ugyan ez volt, csak most már nem a hangárban levõ kis szekrényben, hanem a térkép szobában az egyik szekrényben volt. ÉS MÁR MEGINT NEM LEHET KIVENNI!!!
Nem tudom, már hogy mit csináljak. Valaki tudna valamit mondani, amivel közelebb juthatok a megoldáshoz?
De más tippem nincs.
Azért próbáld meg.
Letörlöd,manuálisan kitörlöd a megmaradt mappát a program files-ból,és újratelepíted.
Ha így sem megy lehet hogy valami program cseszegeti a játékot(vagy a tûzfal,esetleg a vírusírtó).
Ha ez sem jött be lövésem sincs mi lehet a bibi.
Ha jogtiszta akkor annak mennie kell !!!
Deathstorm
Vagy próbáld meg újra telepíteni,és figyelmesen írd be a serialt.
Egyéb ötletem nincs.
Deathstorm
Azthiszem a tapadoboma mar keso, mivel ez kuldetes folytatas, es nem lehet feltolteni a fegyverkeszletet kozvetlen a palya elott. Vagy megis???
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Két választásod van:
1: Megtanulsz lõni a domb tetején levõ ágyúkkal.
2: Viszel a küldetésre magaddal Tapadóbombát(fekete kocka kicsi antennával-Robbanószereknél keresd)
<#eljen>#eljen>
Deathstorm
Valaki megmondana, hogyan lehet a tankokat hatastalanitani??
Szükséges hozzá a GS Coop Mappack-ot telepíteni,mert másikkal nem enged be minden pályára.Dobjátok hozzá Hawk javításait és frankó lesz a játék.
(grafikát és hangokat)
Deathstorm
És hogy kell szavazást indítani?
Deathstorm
Vagy azt csak Admin csinálhatja??
Valószínû igen mert mindenki ugráltatná a játékot.
Viszont mi az hogy nextmap 42 szavazás elindult ??
Hogy kell szavazni hogy igen??
Gondolom ez a következõ térkép.
Deathstorm
Minden frankó,a hangok és a grafika kitûnõ.
Még spécizem a fegyvergrafikát és azzal kész is lesz.
Becsomagolom és mehet a netre.
Lesz benne köszönet txt. is,és magyarosítás.
Kitartás!
Deathstorm
Úgyhogy XP újratelepítés volt.
Most úgy néz ki jó lett ismét minden.
Felraktam a GS Mappackot és Hawk Packjából belemásoltsm a Map tartalmát+szinte az összes mappack Map tartalmát.
Így kaptam egy grafikailag fullos játékot ami minden pályára beenged.
Most fogom tesztelni az eredményt.
Ezekkel a segítségekkel el lehet készíteni a tökéletes Mappackot Coopra.
Rajta vagyok.
Deathstorm
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Nem Hawk-packkal van gond.
Akad a játékom,de miért?????
Az eredeti játék 2-es CD-jén 2 angol katona van.Az egyik Garandal a másik ha jól láttam Spriengfildel.
A dobozon van még BAR is.
Szóval mehetnek a fegyverek meg töltények nyugodtan a packba.
Ha nincs tapadóbomba hogy semmisítsem meg a német nehéztüzérséget??
Hiányzik belõle a Village ??
Ledobott amikor be akartam lépni a pályára.
Deathstorm
Illegalitásba vonultam, és munkát keresek.
Volt egy kis nézeteltérésem egy pár szerveren a csaló játékosok miatt, ezért kénytelen voltam a publikus szervereken nevet változtatni, de ha látlak akkor majd jelentkezem.
A gazdasági válság el ért engemet is, úgyhogy éppen lázasan munkát keresek. Nem tudsz valami jól fizetõ legális melót????????????
Holott a játéknak ez simán elég.
Megoldás??
Deathstorm
[email protected]
Deathstorm
Amúgy elég ideges vagyok, mert belefogtam egy HL2-es projektbe, de eléggé elakadtam, s nem szeretném lehúzni a WC-n az eddigi kreálmányokat. S a neten sincs a problémám megoldásához elég anyag, már átfésültem az egészet.
Megnéztem az Arctic 1-et.
Nem mondod komolyan hogy 2 stent adtál rá 5 tölténytárral,
4 gránáttal??
A kedvenc Garandom meg sehol.
Hát mivel lõjem le a friccet??
Nekik bezzeg a legpontossabb fegyvereik vannak végtelen lõszerrel.
Ez Very Hardon kicsit brutálisan kemény.
A halálozási arány 1:99
Gondoltam minden fegyver lesz benne rengeteg lõszerrel.
Na persze nem német fegyver és nem 100 töltény.
El se mertem kezdeni a pályát,majd holnap reggel pihenten.
De ha megoldható akkor pakolj bele fegyókat légyszi vagy írd le hogy kell és megcsinálom(+lõszer,gránát stb)
A belépési pontok aktiválódnak ha odaérek?
Deathstorm
Szedem lefele a cuccot tesztelem és nyomom az észrevételt.
Majd jelentkezem.
Tusko, Marvin mi van veletek ????????????????????
Deathstorm
Ezért kéne valósághûbb legyen a játék,ellövik a lábát azt leesik és nem lessz kedve rámbózni senkinek se.