Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a gamet valahol meg lehet venni? vagy törttel lehet vhogy tolni coopba?

takibalint
tankokat is kilotted?? Az is ellensegnek szamit mert vannak benne katonak.

Pedig ott van a reptéri fõépületben, a földszinten, a nagyobb szobában, az asztalon. Szürke színû.

Because fuck you. That\'s why.

polluxware
HUN VAN A TÉRKÉP???

Annó végigjátszottam ezt a játékot, de még néha napján is elõveszem mert szerintem a mai napig nem tudtak ugyanilyen hangulatú és összetételû játékot kreálni.

Szóval a lényeg hogy az utolsó elõvétel folyamán az istennek se találtam meg azon afrikai pályán a reptéren a dokumentumot.

Nyilván maradt még valahol ellenséges katona, pl. a reptéri árkokban szoktak megbújni, vagy a repülõgép-hangárban (szerelõk.)

Sziasztok!Tudnátok nekem segiteni?Elakadtam a spagetti reptér pályán😞Felvettem a dokumentumot is,és kiiktattam mindenit,de mégis azt irja ogy folyamatban van az ellenség kiirtása!Sehol nem találok már egy embert sem,ezért nem értem a dolgot!Elõre is köszönöm a segitséget!
Játék-eposz<#wink>
Nekem a coop mellett még az occupation és objectives is tetszik, sõt, talán még jobban (fõleg az objectives, bár egy kicsit CS szaga van, annál sokkal taktikusabb.) Idõm viszont nem mint a tenger, hanem mint egy kiszáradt erdei patak. De próbálok több embert is verbuválni, eleddig sikertelenül. Viszont a lepényhal elõször.

Én sokat multizok coop-ban.Lejebb olvashatod hol és ha van kedved együtt játszani velem keress ott!
(GS mappack kell hozzá,mert ha nincs fent akkor sok pöályából kidob!!!!!!!)
És Marvinnak teljesen igaza van 😊

Deathstorm

Ebben teljesen igazad van. Bár úgy látszik, mintha közel egy évtizedes kihagyás után újra éledezni kezdene a Cooperative mod, de ez a játék mindent visz! Mohaa, Cod + többi tömegcikk mehet a sunyiba e játék-költemény mögött.

Gyerekek ennél még még mindig nem csináltak jobb fps-t pc-re. Elképesztõ. Mindenki mennyen multizni <#pias>

Hogy a fenébe lehet itt állítani a profilomon?????
Nincs menüje???

Deathstorm

Üdv!
Azért legalább a neved megadhatnád Caps Lock használata nélkül csak nagy kezdõbetûvel.<#wow1>
A futásnál gondolom csak a sprint miatt van CL-ra állítva.Viszont az csak 2-3 mp és utána alap fut.
Csak egy ötlet volt,nem akarok belevauvau a billentyûkiosztásodba!!!<#worship>
Egyébként tudod-e hogy a csupa nagybetûvel írás az a Chatben kiabálást jelent.<#nevetes1>
Mit gondolhatnak a többiek hehehe: Nézd már az egyik beszélget a másik ordibál.<#szomoru1>
Ma sajna nem jöütt össze a game,de holnap keressük egymást,ha ráérsz és megpróbálok,(vagy esetleg te)szervert nyitni.(ha max csapatlétszámú a szerver kilépek és bemegyek egy másikba,hogy be tudj jönni)
Maradok Tisztelettel: DS

Deathstorm

Üdv mindenkinek, újra itt vagyok, már ha valakinek hiányoztam :-)!
Deathstorm, válasz a tegnapi kérdésedre: Bulgakov - Mester és Margarita címû orosz tv filmsorozatban a sátán egyik szolgáját hívják AZAZELLO-nak (ahoz képest, hogy orosz nekem nagyon tetszett, ajánlom nézd meg ha tudod, kiadták dvd-n is).
Marvin: Bocsánat, hogy nem válaszoltam az utolsó privát üzenetedre, de a dolgaim csak mostanában rendezõdtek annyira hogy újra elengedhessem magam egy kicsit.
Aki sûrûbben elõfordul a neten az AZAZELLO-két fog megtalálni. Sajnos a múltban volt egy-két szerver ahonnan kitiltottak mert a masszívan csalókat (bármelyik oldalon is volt) az adminok szerin nem megengedhetõ eszközzel büntettem, ígyhát nevet változtattam és azóta visszafogom magamat. Na egyenlõre ennyi, minden jót mindenkinek.
Csaó
Szia!
Az embereket ugyanúgy megkapod csak éppen az eredeti tulajdonságaival.
Nem visznek át semmilyen felfejlõdött tulajdonságot a Sabre Squadron küldetésekbe.
Ezt én is hiányoltam,de ez van.

Deathstorm

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha végigtoltam a sima HD2-t nem kéne megkapnom azt/azokat az embereket akikkel nyomtam?Mivel van egy embet amelyikkel a training óta játszok és már csomó kitüntetése van meg minden, de ha vmelyik pályát szeretném tolni nem lehetek vele?
Én a GS Coopmappackot használom az beenged minden pályára.
Szervernek szimtén a GS elõtagúakat használom,mert a H&D2 pályák Bugosak.

Deathstorm

takibalint
Szerver neve, vagy valami ismertetojel??

Bölcsen teszed. Viszont mostanában néha multiztam, és úgy tûnik, indítottak egy occupation szervert, ami nem csak a cseh pályákat ismétli egyfolytában. Kifejezetten jólesett az arctic pályákon játszani, mint a régi szép idõkben. Ajánlom mindenkinek.

Ja, és még valami, amit elfelejtettem:
Kössz a segítséget! 😊

Hát, ha már többen találtak ilyen lehetetlen dogokat a közepesnél nehezebb fokozatokon, akkor már a játékélményt rontja a dolog, úgyhogy valószínûleg leteszek errõl a próbálkozásomról. Csak azt sajnálom, hogy majd nem tudom elmondani az unokáimnak:
- Öregapátok annak idején ezt a szart végigtolta az összes nehézségi fokozaton, és jól esett neki. XD 😄

Megoldást nem tudok, de lenne pár megjegyzésem. A következõ afrikai pályán hardon állítólag kurva sokat kell a geci tankba lõni, szinte lehetetlen elpusztulnia. A késõbbi pályák egyikén, az Alpokban, amikor a sofõr egyenruháját és papírjait kell elszedni, very hardon állítólag nem adja meg magát a fasz, de ha szétlövöd a fejét, nem tudod használni a ruhát, ugye. Seduxen javasolt a vénákba ilyen kalandos vállalkozásokhoz.

Ez már nem igaz!!!!!
Elkezdtem a játékot (már sokadszorra), csak most úgy döntöttem, minden nehézségi fokon végigtolom. Most a Hard-nál tartok. És ott afrika-1 pálya, reptér. Mindent megcsinálok, felrobbantom a tartályokat meg a repcsiket, kinyírok mindenkit, kivéve az olaszt, aki megadja magát, és elárulja, hogy hol az információs dokumentum. Meg is kapom a célok közé, hogy találjam meg. A könnyebb fokozatokon mindig jól látható helyeken volt. De most?!!! Sehol sincs. Már bepipultam, és szétlõttem mindent amit lehet, és akkor láss csodát! Az egyik kis szekrényben ott volt a dokumentum. Örült is a fejem, mint akinek végre kiesett az elsõ tejfoga, de nem tartott ez sokáig. NEM LEHET KIVENNI A SZEKRÉNYBÕL AZT A VACKOT!!!!!! Erre elegem volt, és újrakezdtem, hátha csak bug. De a következõ nekifutásra is ugyan ez volt, csak most már nem a hangárban levõ kis szekrényben, hanem a térkép szobában az egyik szekrényben volt. ÉS MÁR MEGINT NEM LEHET KIVENNI!!!
Nem tudom, már hogy mit csináljak. Valaki tudna valamit mondani, amivel közelebb juthatok a megoldáshoz?

takibalint
Koszi, mindenkeppen megprobalom az ujratelepitest.

Elméletileg igen.
De más tippem nincs.
Azért próbáld meg.
Letörlöd,manuálisan kitörlöd a megmaradt mappát a program files-ból,és újratelepíted.
Ha így sem megy lehet hogy valami program cseszegeti a játékot(vagy a tûzfal,esetleg a vírusírtó).
Ha ez sem jött be lövésem sincs mi lehet a bibi.
Ha jogtiszta akkor annak mennie kell !!!

Deathstorm

takibalint
NEm adtam oda senkinek, es a cd-t sem masolta le senki. A telepitesnel megkell adni a CD-kulcsot nem? Mar nem emlkeszem, regen telepitettem. Szoval ha ott megadtam, es engedte telepiteni, akor jonak kell lennie. Ha rosszul adom meg telepiteskor, nem is enged telepiteni. Vagy ez nem igy van?

Akkor mennie kell.Hacsak valakinek nem adtad oda elõtte a CD kulcsot és õ azzal nyomul fent.
Vagy próbáld meg újra telepíteni,és figyelmesen írd be a serialt.
Egyéb ötletem nincs.

Deathstorm

takibalint
Internetes multi jateknal a kapcsoodaskor azt irja ki, rossz cd kulcs. Valami otlet hogy lehet megoldani? Hozzateszem eredeti jatekrol van szo.

takibalint
MAr megoldottam. Koszi. 2 tankot kilottem az agyuval, 1-et pedig az antennas dinamittal.

takibalint
A dinamitokat leszedtem. Az az egyik feladat a 4-bol amit teljesitettem.

Koszi az otleteket

takibalint
Tenyleg az agyukat elfelejtetem, pedig lattam oket.

Azthiszem a tapadoboma mar keso, mivel ez kuldetes folytatas, es nem lehet feltolteni a fegyverkeszletet kozvetlen a palya elott. Vagy megis???

Hawk06
..és szedd le az összes dinamitot a hídról,mert ne ma tankok lövik szét a hídat.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Sicylia 2
Két választásod van:
1: Megtanulsz lõni a domb tetején levõ ágyúkkal.
2: Viszel a küldetésre magaddal Tapadóbombát(fekete kocka kicsi antennával-Robbanószereknél keresd)
<#eljen>

Deathstorm

takibalint
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. A Sabre Squadron egyik palyalyan elakadtam. Amikor megkell vedeni a hidat a felrobbantastol. A 4 feladatbol mar 3-at teljesitettem. A problema az, hogy nem tudom a 2 tankot kiiktatni, es az egyik mindig szetlovi a hidat.

Valaki megmondana, hogyan lehet a tankokat hatastalanitani??

A két GS szerver valamelyikén megtaláltok,ha akartok jót játszani.
Szükséges hozzá a GS Coop Mappack-ot telepíteni,mert másikkal nem enged be minden pályára.Dobjátok hozzá Hawk javításait és frankó lesz a játék.
(grafikát és hangokat)

Deathstorm

Azt hiszem a: nextmap 42 -t kell a konzolba beírni valakinek és arra indul a szavazás amit mindenkinek jóvá kell hagynia a szavazatával (votejes +enter természetesen). Viszont az admin bármikor tud map-ot váltani de azt már nem tudom hogy hogyan kell. Valószínûleg a ServerLauncher.exe -vel kell a szervert indítani, de ezt még soha nem próbáltam úgyhogy mérget ne vegyél rá.
Aha ez ismerõs,mert írták csak nem tudtam mire vélni.
És hogy kell szavazást indítani?

Deathstorm

Lehívod a konzolt és beírod kisbetûvel: voteyes
Ha Bugos a játék és nem lehet megcsinálmi a küldetést akkor mit kell írni a konzolba hogy a következõ térképre ugorjon??
Vagy azt csak Admin csinálhatja??
Valószínû igen mert mindenki ugráltatná a játékot.
Viszont mi az hogy nextmap 42 szavazás elindult ??
Hogy kell szavazni hogy igen??
Gondolom ez a következõ térkép.

Deathstorm

Sikerült!
Minden frankó,a hangok és a grafika kitûnõ.
Még spécizem a fegyvergrafikát és azzal kész is lesz.
Becsomagolom és mehet a netre.
Lesz benne köszönet txt. is,és magyarosítás.
Kitartás!

Deathstorm

Úgy néz ki valamilyen kártevõt beengedtem a tûzfalammal,és az lassította be a játékot.A Resident Evil 4 indításánál kikapcsolt a gép és újraindult.
Úgyhogy XP újratelepítés volt.
Most úgy néz ki jó lett ismét minden.
Felraktam a GS Mappackot és Hawk Packjából belemásoltsm a Map tartalmát+szinte az összes mappack Map tartalmát.
Így kaptam egy grafikailag fullos játékot ami minden pályára beenged.
Most fogom tesztelni az eredményt.
Ezekkel a segítségekkel el lehet készíteni a tökéletes Mappackot Coopra.
Rajta vagyok.

Deathstorm

Hawk06
Hamarosan válaszolok a kérdésekre.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Valami gáz van a gépemmel.
Nem Hawk-packkal van gond.
Akad a játékom,de miért?????
Az eredeti játék 2-es CD-jén 2 angol katona van.Az egyik Garandal a másik ha jól láttam Spriengfildel.
A dobozon van még BAR is.
Szóval mehetnek a fegyverek meg töltények nyugodtan a packba.
Ha nincs tapadóbomba hogy semmisítsem meg a német nehéztüzérséget??
Hiányzik belõle a Village ??
Ledobott amikor be akartam lépni a pályára.

Deathstorm

Hello Deathstorm!
Illegalitásba vonultam, és munkát keresek.
Volt egy kis nézeteltérésem egy pár szerveren a csaló játékosok miatt, ezért kénytelen voltam a publikus szervereken nevet változtatni, de ha látlak akkor majd jelentkezem.
A gazdasági válság el ért engemet is, úgyhogy éppen lázasan munkát keresek. Nem tudsz valami jól fizetõ legális melót????????????
Sajnos le kellett szedjem a packot,mert grafikailag olyat odavágott,hogy a 128 MB-os videókártyámmal szaggatott.
Holott a játéknak ez simán elég.
Megoldás??

Deathstorm

küld el mailbe mi a gáz hátha tudok segíteni
[email protected]

Deathstorm

Én személy szerint még létezek, csak rengeteg a dolgom. Hétvégén szoktam néhány kanyart veretni. Ha Hawk úgy ítéli meg, hogy elérte a pack a végleges formát, majd én is meglesem, bér nem rajongok én sem az olyan nehezítésekért, amikor 1 szál fogkefével kell elindulni.

Amúgy elég ideges vagyok, mert belefogtam egy HL2-es projektbe, de eléggé elakadtam, s nem szeretném lehúzni a WC-n az eddigi kreálmányokat. S a neten sincs a problémám megoldásához elég anyag, már átfésültem az egészet.

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Megnéztem az Arctic 1-et.
Nem mondod komolyan hogy 2 stent adtál rá 5 tölténytárral,
4 gránáttal??
A kedvenc Garandom meg sehol.
Hát mivel lõjem le a friccet??
Nekik bezzeg a legpontossabb fegyvereik vannak végtelen lõszerrel.
Ez Very Hardon kicsit brutálisan kemény.
A halálozási arány 1:99
Gondoltam minden fegyver lesz benne rengeteg lõszerrel.
Na persze nem német fegyver és nem 100 töltény.
El se mertem kezdeni a pályát,majd holnap reggel pihenten.
De ha megoldható akkor pakolj bele fegyókat légyszi vagy írd le hogy kell és megcsinálom(+lõszer,gránát stb)
A belépési pontok aktiválódnak ha odaérek?

Deathstorm

Üdv!
Szedem lefele a cuccot tesztelem és nyomom az észrevételt.
Majd jelentkezem.
Tusko, Marvin mi van veletek ????????????????????

Deathstorm

Hawk06
Szerintem meg fogom venni,azért láttam az youtubeon elég idióta videükat róla.Ilyen összevissza futkorászó fragger játékosokat!
Ezért kéne valósághûbb legyen a játék,ellövik a lábát azt leesik és nem lessz kedve rámbózni senkinek se.

Hawk06
Már bõvült a pack,új valóságos pps43-hanggal,még bõvülni fog.Minden eredeti coop map benne lessz.
<#banplz>