Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,a fejlesztõk neve ismert, facebook-on is lehetne zaklatni õket privátban. Több fronton kell támadni.<#eplus2><#violent>

BUÉK Neked is!

Örülök, hogy tetszik, de sajnos nem sok változást tapasztalhattunk az ügyben. Nem is tudom, de az ottani minõség-biztosítási elõírások között nem szerepel az, hogy 30 napon belül reagálni kell mindenféle megkeresésre? Mingyá rájuk is uszítom az iso-sokat...

Marvin!
Ez valami gyönyörû!<#taps><#rinya><#rinya><#nevetes1>

Deathstorm

Szia Marvin!
BUÉK!!!
Most nézem hogy lemaradtam egy csomó mindenrõl.
Fordításban segítek ha angol.
Feleségem angol nyelv és irodalom szakos bölcsész.

Deathstorm

Destroy all "beigli" units - Not completed (yet) <#taps><#taps><#taps>
Király a kép! Az objective-ekért külön pont jár!

Kellemes Karácsonyt minden HD2-es bajtársnak.

Üdv!

Kellemes karácsony kívánok mindenkinek!

Eredetileg a klánnak készítettem az alábbi "karácsonyi" képet, de gondoltam ide is felkerülhet. Remélem nektek is tetszeni fog. Megpróbáltam a játék töltõképeihez hasonlót összerakni:

Karácsony 2010

http://hd2rip.brainstorming.hu/ - A magyar H&D2 klán weblapja.

végleg soha, csak a kurva pénz miatt, holnap go haza másfél napra, semmi változás? jövöre lesz itt is saját net

végleg kiköltöztél, vagy csak meló miatt kényszerültél külhonba?

Üdv!
Látom semmi változás, idõ közben kikerültem külföldre, és ott nincs netem egyelõre. Így sajnos nélkülöznöm kell a hidden-t is,legalábbis a multit.

Hát, sajnos még nálam sem zörgettek. Szomorú, hogy ilyen magasról tesznek az õket eltartó közönségre...

Szerintem mi fogunk sírni nem õk, kár volt a pénzem érte....

3 hét elteltével sem szipognak és könnyeznek, pedig meg lett ígérve a #3141-ben. Psze a lepényhal elõször.

Because fuck you. That\'s why.

nagy a csend, nagy a tél, nagy a hó, nagyanyó

Az alvás nem ment, gondoltam akkor már hozzászólok a fórumhoz. Utána már gond nélkül ment a pihenés. ;-)

Bizony, a falon és az ajtókon történõ átlövésekkel én is csak itt és a SWAT4-ben találkoztam. Biztos máshol is van, de ez számomra a 2 etalon taktikai játék a mai napig.

Hoppá, ezt akartam> <#vigyor0>

Korán keltél, vagy nem bírtál aludni? <#hamm>

Üdv!

Ha már szóbakerült a R.I.P. klán akkor hozzászólok én is. A lövedékek ballisztikája nincs benne a játékban, nincs annyira kihegyezve mint más játékokban mint pl. Red Orchestra-ban vagy mint valszeg a Sniper Elite-ben (nem volt még hozzá szerencsém). A golyók egyenesen repülnek, az automata fegyvereknek és pisztolyoknak van minimális szórása, ez illetve a hátrarugás a karakteredtõl függ, hogy az illetõ mennyire jó lövész. Viszont meg van csinálva az ami sok játékban nem, fém és fa tárgyakon átmegy a golyó, illetve gellert is kaphat. Ez engem pl. nagyon meglepett mikor elõször észrevettem. Természetesen a gránátok, páncéltörõ rakéták engedelmeskednek a gravitációnak, illetve az ágyúk lövedékei is ívelt pályán repülnek ha jól emlékszem. A tank-tank elleni harc elég realisztikus, bár ritka a játékban, inkább csak multiplayer-ben fordul elõ.
A modokról csak annyit, hogy a mi oldalunkon inkább csak az alap javítások, illetve néhány extra pálya érhetõ el, viszont a játékról elég sok infót összeszedtünk. Ha mod-okra és több pályára van kíváncsi még a HS-GF oldalt ajánlom.

+önreklmámként: fordítás itt (alapjáték+kieg egyben) :)))

R.I.P. klán

Reggelj be a Goden Squadron klán oldalára, ott megtalálsz mindent.
Magyar nyelven pedig a R.I.P. ajánlott.

Muttley
Thx :)
Össze vannak-e szedve ezek a MOD-ok vhol?

A Sniper Elite-tel játszom egy kis ideje, s azt fel lehet küldeni 1920X1080-ba. :)
Na, figyelek. ;)

Just do it :)

Engem egyáltalán nem zavar, hogy a grafikája nem mai: így is eszméletlen jó hangulatot ad a játékhoz, s nálam az a lényeg.

Sniper: attól függ, mennyire akarod, hogy szerepet kapjon, mivel te rajtad múlik milyen fegyvert viszel magaddal (+single játéknál te szereled fel a többieket is). Erõsen ajánlott legalább 1 tagot ellátni távcsöves pityuval, s felzavarni valami extra-panorámás helyre.
Lövés: elvileg paraméterezve van a lövedék sebessége és a lõtáv is, de én nem tapasztaltam ezek érezhetõ jelenlétét a játék során. Amúgy a játék során szélcsend van :)
Grafika: vannak tuning modok min grafra, mind hangra
Felbontás: nem hiszem, nézd meg a setup.exe-t

Muttley
Több helyen olvastam, h az egyik legjobb katonai TPS.
A grafikája viszont nagyon finoman és nõiesen fogalmazva nem mai...

- Mennyire kap szerepet a játékban a Sniper lövöldözés?
- Milyen a lövések fizikája? (szélirány, távolság, gravitáció stb.)?
- Létezik-e hozzá vmilyen grafikai tuning MOD?
- Futtatható-e 1920x1080-ban?

Just do it :)

h&d videó, ha vki ismeri az elõadót, szám címét árulja már el nekem, kösz

felis tettem csak egy gondom van.. ttudom llitani a felbontást 1360*768 ra valahogy?

hmm véletlenül megláttam a topikot,megis dobbant a szivem:) Ez a valaha készült 2wh-s legjobb játék eszméletlen hangulata van, akkori viszonylatba csucs graf,bár mostani szemmel se csunya, elõ is szedem végigtolom ujra..
Mitnem adnák egy 3 részért<#eljen><#worship><#worship>

takker eddig is nyomta, neki köszönhetjük a 'bágokat' <#nevetes1>

nem érnek rá válaszolni, még a takkert is befogták dolgozni a kiadható anyagon

Nem kapkodnak a válasszal, mi? :)

Fax elküldve, mail elküldve. Remélem azóta már ülésezik a válság-stáb.

Várjuk a híreket, valaminek történnie kell mindenféleképpen :)

Köszi! Anyag elõkészítve küldésre. Holnap faxolás alá kerül.

Nna, elkészült. Most az a gondom, h doc-ként kaptam meg, és fingom sincs,
h bírnám ide feltölteni. Ha nem gond írd meg privátban az email címed, és
átküldöm.

nem feltétlen kell olyan tökéletes fordítás.

Félve mondom, szombatra ígérték. Tudom múlthéten is ezt írtam, de sajnos
nem rajtam múlik.

Mi újság az angol fordítással?

Na, szétküldtem a felszólítást azokra a helyekre, ahol találtam e-mail címet (regelni meg nem nagyon szeretnék 20 másik oldalra). Jött is már 1-2 lelkes visszajelzés az ügyben. Úgy tûnik vevõk rá. Kértem õket, hogy terjesszék az igét ezerrel, különben az életben nem lesz pályaszerkesztõnk.

Akkor autózzál el egyszer román területre és koccanj valamivel, amihez rendõrt kell hívni...még a sokknál is nagyobb hatások fognak érni :)) Amiket írtál, ezek kicsin országunkban is elõ tudnak fordulni "bizonyos" tájegységeken :) még hatványozottabban is. Na mindegy, koncentráljunk a lényegre :) Nincs kifogás, írd a neveket ! :)

Értettem! Jövök-megyek-intézkedek! :)))

Nekem nem egy ismerõsömet szivatták széjjel amikor "kiderült" róluk, hogy magyarok. Bolti kiszolgálás hirtelen megszûnt, autólopás estén a rendõrök nem is foglalkoztak velük...stb. Tudomásom szerint 2 dolog miatt utálják a magyarokat: 1: Magyarországra a mai napig utolsó náci csatlósként tekintenek, illetve 2: azt a bizonyos 1968-as bevonulást/rendrakást a mai napig nem bocsájtják meg annak ellenére, hogy mindenki tudja, honnan fújt a szél akkoriban... Na mindegy, errõl ennyit.

Szóval: elkészítettem az angol nyelvû felhívást, holnap pedig összeszedem az elérhetõségeket és szétküldöm az éterben. Szeretném a jelenlevõk neveit a levél végére felírni. Van bárkinek kifogása?

Készítenétek ti is egy levelet a RIP klán nevében, Ben?

Erre azért nem fogadnék. Nem tudom honnan veszed hogy utálnak minket. Szerintem hülyeség mert rengeteg barátom/ismerõsöm/nem ismerõsöm van és soha nem hallottam tõlük bármi negatív dolgot a magyarokról. Õk inkább a szlovákokat akit negatívan emlegetnek. Persze ez az én magánvéleményem és tapasztalatom. :) Tehát uccu tedd a dolgod ha már itt van a cseh fordítás is, hátha segít , ha saját nyelvükön olvassák a nyavajgásunkat :)) mert hát biztos vagyok benne nem mi vagyunk az elsõk akik zaklatják õket ezzel .

Vá¾ený 2K Czech!

©»astné 7. narozeniny Hidden & Dangerous 2!

Pøedev¹ím mi dovolte, abych Vás u¹etøil od obvyklé dlouhé pøedmluvy, proto¾e Vy sami znáte nejlépe pøíbìh legendární hry „Hidden & Dangerous 2” a její prodejní statistiky, ze které se rýsuje jasný obraz o úspì¹nosti va¹eho dítìte a o jejím nále¾itì patøícím místì ve svìtì her. Byla to ta hra, která ukázala generacím hráèù, ¾e lze vytvoøit výbornou, realistickou váleènou hru, bez toho, aby cílem bylo pouze co nejkrvavìj¹í pøedstavení nesmyslného zabíjení. S kooperativním zpùsobem hry jste pøinutili hráèe, kteøí byli èasto postaveni k neøe¹itelným úlohám, k takové úrovni spolupráce, která byla na poèátku let 2000 ve výru deathmatchového ¹ílenství prakticky pro mnohé neznámé.

Zøejmì jste obdr¾eli velké mno¾ství dopisù od fanou¹kù, ve kterých Vás ¾ádají/naléhají/vyzývají nebo naopak vyhro¾ují pøed zveøejnìním slíbeného editaèního programu pro sestavení tratì. Existuje i jedna petice, která u¾ léta koluje bez výsledkù po síti. Prosím, nepochopte nás zle: toto není petice, ani veøejná výzva nebo jiné hysterické vymáhání. Toto je pouze jednoduchá spoleèenská prosba. Prosba, její¾ splnìní by pøinesla radost hráèùm, kteøí se bìhem uplynulých 7 let seskupili na rùzných serverech, a kteøí se ji¾ znají jako kamarádi a bojují za jednu vìc. Vám by to pøineslo profesní uznání a vdìku, pravdìpodobný obchodní rùst, a v neposlední øadì dal¹í vylep¹ení a rozzáøení slávy hry. Mýlíme se snad nìkde ve vý¹e uvedených?

Nad¹ení ze hry „Hidden & Dangerous 2“ vìrnì ukazuje i to, ¾e existují tací, kteøí se sna¾í vytvoøit nové trasy pomocí svých znalostí informatiky bez jakéhokoli grafického editoru, pouze manuálnì. Ale bohu¾el, právì kvùli tomu mají omezené mo¾nosti na pøemís»ování protivníkù / pøedmìtù / vozidel, které se nacházejí na tratích, které jsou známy ji¾ po poslední pavuèinu. (Já jsem to jednou taky vyzkou¹el, proto mù¾u z vlastních zku¹eností tvrdit, ¾e je to nelidská práce!) Oni pøesto s výdr¾í a stovkami hodin práce – které by se daly pomocí editoru sní¾it na 1-2 hodiny - vytváøejí a uveøejòují svá díla pro obecenstvo laèné po novinkách a donekoneèna vytrvávajících pøi høe. Pøes centrální server i Vy mù¾ete vidìt tyto nové tratì, pokud si vy¾ádáte serverový seznam nebo je vyhledáte na vhodných stránkách.

Donekoneèna by se daly vyjmenovávat ty vlastnosti hry, kvùli kterým se tato hra i v roce 2010 pokládá za mistrovské dílo, proto¾e je vybavena takovými základními funkcemi, které dne¹ní tvùrci her pouze slibují nebo je vyu¾ívají pro marketing. Úplné ovládání vozidel, odebrání výzbroje protivníkù (nìkdy vèetnì obleèení), úkoly vy¾adující opravdové strategické uva¾ování, cooperative mód, ¹iroké hrací pole od severních ledových polí pøes na hlavu postavený evropský kontinent a¾ po africké pískové moøe okoøenìné malými výlety na daleký východ…. S pøíbìhem, který je v¾dy aktuálním tématem, proto¾e hodnì lidí nemá rádo v dne¹ních dobách tak módní, pøíli¹ slo¾ité moderní váleèné hry, které se nás sna¾í zavést do souèasných válek se v¹eobecnì známým pochybným pozadím.

Nemyslíme si, ¾e tato na¹e bezvýznamná prosba by vám zpùsobila co nejmen¹í pøeká¾ku ve Va¹í ka¾dodenní práci, ¾ádáme pouze o otevøení jednoho ¹uplíku a oprá¹ení nástrojù, které se v ní nacházejí, ne¾ se na nì úplnì zapomene. Dokonce by splnìní na¹í malé prosby nenaru¹ilo ani prùbìh pondìlní dopolední schùzky. Ne¾ádáme ani zdrojový kód, ani nic jiného, pouze uveøejnìní tìch starých nástrojù, které ji¾ dávno nepou¾íváte k nièemu. Opravdu, ne¾ádáme ani to, abyste to udìlali zadarmo!

Je nám jasné i to, ¾e pravdìpodobnì i u Vás byly a jsou personální zmìny, a ¾e ani z tehdej¹ích vývojáøù se ji¾ u Vás nemusí ka¾dý nacházet. Ve spojitosti s tímto bychom chtìli na závìr na povzbuzení øíci, ¾e MY TU ZÙSTÁVÁME beze zmìny! :))))))

V oèekávání Va¹í odpovìdi, s pozdravem od oddaného a vytrvalého spoleèenství hráèù!

Nem igazán, talán egy-két külföldi klántagnak megvan az elérhetõsége, de ennyi. Szerintem a HD GF oldalon keresztül kellene szervezni ha megoldható, mert végülis az a hiddenesek mekkája. :-)(Ja és amennyire én tudom mi vagyunk az egyetlen magyar hd klán.:-) )

URAK! Megtaláltam a legmegfelelõbbnek vélt módszertant. Ehhez egy nagyon minimális változtatást kéne majd végrehajtani a lefordított anyagokban.

Tehát: október 24.-én lesz 7 éves a HD2.
1. A szöveg elé fejlécként, felhívásként, címként, akármiként azt kéne írni, hogy "Boldog 7. születésnapot, Hidden & Dangerous 2!"
2. A szövegtörzsbõl kitörölni azt a mondatot, hogy: "A játékhoz igencsak méltó születésnapi esemény lenne a szerkesztõ kiadása."
3. A levél utolsó mondata után, egymás alá, felsorolás jelleggel a nevünket
4. Eljuttatni egy felhívást a többi még aktív HD2-csapathoz, hogy ugyanezt tegyék meg, készítsenek egy saját szöveget hasonló elrendezéssel, (köszöntés-kérés) majd okt 24.-én emailen és faxon is küldjék el a 2k cezchnek. Addig még van 10 nap. A felszólításba beleírjuk az összeszedett elérhetõségeket, hogy ugyanazokra a címekre menjenek.

Ben a RIP-klánból, tartotok valamilyen kapcsolatot a többi bel/ülföldi klánnal?

Szerintem ez egy valóban kulturált módszer lenne. Mi a véleményetek?

A fax is nagyon jó megoldás lenne, mivel azt tutira látják. Az egyetlen bökkenõ csupán annyi, hogy a csehek zsigerbõl rühellik a magyarokat, ezért félõ, hogy amint meglátják a 36-os országhívót, azonnal ledarálják a cuccot.

Nyugodtan másold ide. Elvégre a magyar nyelvû is itt van.

Relatív :) Ha célt érünk vele, akkor nem számít, ha nem akkor kidobott pénz :) Amúgy kész van, küldjem vagy másoljam ide?

Köszi! Remélem nem került túl sokba.

Holnap estére kész a fordítás. Azért tartott ennyi ideig, mert szántam egy kis pénzt a lektorálására, nehogy valami félrefordítás legyen benne. Egy-két dologban nem voltam biztos.