3481
  • Deathstorm
    Üdv!
    BUÉK mindenkinek.
    Szép képek,és milyen különös hogy a friccet és az angolt is Hawk-nak hívják.
    A Hangokat,fegyverek megjelenítését azt meg lehet csinálni coopmappack-al is amit lentebb ajánlott Tusko.+még a GS mappackot ha külön telepíted fel játékon kívűl onnan is lehet kivenni képeket és hangokat.Így teljesen megváltozik a játék:PL A Karabiner 98k megjelenik őszi-téli terepszínben.Kis hibája hogy a sivatagban is.Kifáradásnál nyel eggy nagyot a katona.MP44-Garand-Panzerfaust(lentebb a képem)-Springfield +1-2 másik fegyver új külsőt és hangot kap.
    Úgyhogy megéri felrakni szerintem.
    Azt kellene kideríteni hogyan lehet coop térképen belépési pontokat aktiválni,mert nem mindegyik lesz aktív és pl a faluban (ahol középen van a templom)fennt meghalsz a legaljáról kell visszarohanni.
  • Hawk06
    Na nem baj,jobb klikk és "kép megtekintése"-ével meg lehet nézni.
    Csak mindig lekicsinyiti a böngészőt de ez nem nagy gond,a végén visszaállítod.
  • Hawk06
    Azanyját!
  • Hawk06

• Hawk06
    Pár kép:

• Paul van Dick
    vagyis axisokkal
  • Paul van Dick
    Kár, hogy csak alli fegyverekkel lehet lenni :-(
  • Hawk06
    Azt nem lehet,coop-ban csak szövetséges fegyverekkel lehet játszani!

Egyébként készült egy kisebb skin(90%-a nem az én skinem,hanem összeszedtem amit legjobbnak találtam) és hang(valósághű effektek többnyire WWII Onlineból) módom van rá érdekeltség?
    Esetleg teszek be képeket.
  • Hawk06
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Tusko1
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Paul van Dick
    A multi kérdés megoldva. Most arra lennék kiváncsi, hogyan tudnék coop módban kezdésből G43,MP44 ill. távcsöves K98-al indulni.
  • Paul van Dick
    Szedtem le multi coop pályákat, de hiába teszem be őket a gép könyvtárába nem tudom őket szerver kreálásnál kiválasztani. Mi a megoldás? Az alap coop pályákat már unjuk.
  • zeoos
    Megláttam a topic címét és jó volt visszaemlékezni, hogy de jó játék volt ez a H&D2. Mindnet bele skacok!!!
  • lepike
    nekem a 0 gombbal jön elő
  • Montanosz
    konzolt hogy lehet előhívni?
    mert az 1+alt-al nem jön elő.
  • Deathstorm
    Hozzáadtam.
    Mikor tudjuk kipróbálni Emberek??
  • RMarvin
    Keresd meg a Tűzfal beállításainál a Port Hozzáadása gombot. Oda rakjad bele a felsorolt UDP portokat. A Server Launcher nem hiszem, hogy különösen belejátszana a képbe, de a Tűzfal beállításainál a Program hozzáadása gombra bökve hozzá tudod adni azt az exe filét
  • Deathstorm
    hd2_ServerLauncher
    Nekem ilyen nincs a listában csak az első kettő.Gondplom alapban .exe mert nekem azt se írja utána.
    Akkor lehet hogy ez hiányzik.
    Szerver készítésnél a 11001-es portot adja meg alapnak,azt nem is piszkáltam.Névnek a szerver nevét adtam Deathstorm-Hun
    Hogy rakjam a listába a launchert?
    Lehet hogy akkor jó is lesz,mert ez nyitja a netes játék kiskapuját??
    Nem iszom előre a Friccek bőrére!
  • RMarvin
    Az XP-s tűzfalamban a kivételek között a "hd2.exe", a "hd2_SabreSquadron.exe" és a "hd2_ServerLauncher" van. A kieg könyvében az áll, hogy a netes játékhoz a 11001, 11002, 11003 és 11004-es UDP portokat kell megnyitni. Az XP tűzfalban ezt nem tettem meg, csak a routerem beállításainál. Ennél többet nem tudok mondani.
  • Deathstorm
    Mi ujság Marvin? Sikerült valamit agyalni a portal?
    Telepítsek fel külön tűzfalat?Mondjuk a Comodot?
    Ott kapcsoljam ki a portot hátha az egyszerűbb?
    Az XP tűzfal leheet hogy macerásabb azért nem engedi a jót?
  • Montanosz
    ja köszi megvan ez is
    csak olyan rég játszottam vele
    de most kiakartam próbálni a eepc-n
    szépen fut ahoz képest hogy csak 900mhz a proci
  • RMarvin
    Nemtom. A Beállítások > Billentyűzet-kiosztásnál megtalálod ha van ilyen. Ha nincs feltüntetve, akkor esetleg a konzolban talán lehet mahinálni. (A HL2-nél van erre "bind" parancs, de ehhez max a neten találsz adatot)
  • Montanosz
    ja na közben megvan, csak a saját 2004-s hozzászólásomat kellett elolvasnom)))

most viszont abba futottam bele hogy csak taktikai térképen tudom őket futásra vagy lopakodásra bírni, a játékban nincs valami bill kombináció ezek elérésére?
  • Montanosz
    megadni akarom a jelet(signal) nem törölni hogy aktivizálódjon, és a jelre induljonak el
  • RMarvin
    Hello. Elvileg kellene lennie egy jelek törlése (vagy valami hasonló) felíratú gombnak. Az az igazság, hogy én csak Lone Wolf módban nyomtam végig a kampányt, oda pedig nem nagyon kell a taktikai térkép. Multis coopban pedig amúgy sem használatos.
  • Montanosz
    helo
    amikor a taktikai térképen 1 meg 2 jelet berajzolom hogy akkor induljon el a játékban mivel lehet a jelet megadni hogy elinuljanak?
  • Deathstorm
    Jó játék volt Tusko,bár az uccsó pálya kicsit macerás volt.
    Ezzel kellett volna kezdeni,utána úgyis az Ardennes lett volna ami legalább 1 óra.
    Lentebb találkozunk ha jó neked.
    Ügyelek a 6 játékosra hogy be tudj jönni.
    Remélem Marvin is kitalál valamit addig a portra.
    Jóccakát
  • Deathstorm
    Szombat este 18:30-tól vagyok.
    Vasárnap csak délelőtt.
    Sajna full volt a game és nem tudtam azonnal bemenni a játékba Tusko.
  • Deathstorm
    Tévedsz Tusko.
    Láttalak a Collateralban amikor beléptem a játékba nem voltál sehol.
    5 óra körül.Nálam az negyed 6 volt :( (6:20-ig vártam.)
    Valószínű akkor jöttél ki.
    5 másodpercen mult az este:(
    A Collateral egyébként egy idióta valaki.Semmi más pályát nem játszik csak az Africa Oázist,azt is könnyű fokozaton.
    De valami rengeteg inváziót indít egymás után.
    Már 50 németet megölt amikor próbáltam rávezetni hogy next map,de semmi.
    Na mindegy.Holnap ismét 5 körül fent leszek.
    Remélem összejön.
    Megnézem.
  • Tusko1
    Skacok ma senkivel nem sikerült találkoznom! Szervert sem indított senki. Pedig benéztem egy rakás szerverre, igaz ma nagyon sok fullon volt.
    Sajnálom, megyek vacsizni, utána meg nézem a Nevem Earl-t.
    Ja a buzi olasszal egy pár éve én is összefutottam, játszani abszolút nem akart csak állandóan azt kérdezte hogy honnan való vagyok, nagyon csalódott volt amikor megtudta hogy nem helybéli vagyok.
    Deathstorm, Marvin nézzétek meg a privát üzeneteiteket!!!!
  • Deathstorm
    Okézsoké!
    Mind a három lapfület nézd meg a tűzfalbeállításoknál.
    Hátha valami elmaradt.
    Gondoltam még arra is hogy a védelmi szintet kellene csökkenteni.
    Volt olyan már hogy nem engedett be a Honfoglaló játékba a védelmi szint miatt.Gondolom a kukik miatt.
    Vagy felrakok 1 tűzfalat.
    A Comodo-t ajánlották,de valamelyik fórumon azt írják hogy bugos és fagyasztja a gépet,amúgy jó.(frissítéssel kiküszöbölhető vajon?)Ja és a legfontossabb hogy magyar ami nem hátrány egy olyan progitól ami a gépet védi.
    Esetleg valami jobb tűzfalajánlat?
    Akkor ma és holnap 5-körül.Ott leszek valamelyik Coopban.
  • Wizard of Oz
    Annyit válaszoltam csak, hogy "nope", de utána mindenkitől ugyanezt kérdezgette. Pszichikai nyomás alatt tartotta az ellenfelet

Az occupation kb. capture the flag, nem? Nekem az eléggé Battlefield-es, de majd megnézem.

Csütörtökön kb. 5-től én is megpróbálom szabaddá tenni magam.
  • RMarvin
    Én a helyedben nem kapcsolnám ki azt a tűzfalat, mert mi van akkor, ha mégis összejön: 2-3 óra teljes védtelenség. Este megnézem a windows-os tűzfalam beállításait, hátha kiderül valami. Bár azt hozzáteszem, hogy nekem onnantól kezdte el csak beengedni a népet a szerveremre, hogy a routeremet is átállítottam. Amíg nem volt router, addig hozzám senki sem tudott csatlakozni. Keress rá esetleg a google-ben például arra, hogy "hidden dangerous 2 xp firewall" Bár most, hogy törnek elő a régi emlékek asszem én is próbáltam az xp-s tűzfal teljes kiiktatását, de úgysem működött.
  • Deathstorm
    Csütörtök-Péntek este 5-órától fent leszek.
    Most már tényleg össze kéne hozni valamit.
    Még 1 próba a portossal,és 1 hogy kikapcsolom a tűzfalam.
    Ha így se jön össze akkor nem tudom.
    De előbb fent találkozunk.
  • RMarvin
    Jó dolog az Objectives is, de ha már itt vagyunk, nem szabad elfeledkezni az Occupation-ről sem. Az egyetlen gond, hogy a szervereken mindig csak ugyanaz a 2-3 pálya forog, pedig van bőven. A területfoglalósdinál nagyon jó a Cseh6 és a Normandia3.
  • Deathstorm
    Én csak Cooposat!!
    És mit válaszoltál a Digónak?
    Ezt?
    Ezt?
    Vagy ezt?

• Wizard of Oz
    Ma részt vettem egy komoly objective játékban, az afrikai oázis és az első küldetés "complex" pályáján. Eleinte ketten voltunk egy olasszal, aki folyamatosan azt kérdezte, buzi vagyok-e És szép lassan a létszám 12-re nőtt, már régről ismerhették páran a csávót, mert azonnal elküldték melegebb égtájakra, de jól játszott egyébként. Szóval úgy látom, elég sokan vannak, akik még játszanak, elég meglepő, mert újabb taktikai súterek esetében szinte alig vannak szerverek (mondjuk elég kiábrándítóak is). Objective-et nem szoktatok játszani?
  • RMarvin
    Egy 3. rész nagyon szép húzás lenne. Bár személy szerint jobban örülnék végre egy I. világháborús témának.
  • Deathstorm
    Háát nem hinném hogy lesz 3.rész.Ha akarták volna már frnt lenne a demó és tesztelnék a játékot.
    Igaz hogy lerágott csont,de ha már II.világháborús akkor még 1 kiegészítő készülhetne a partraszállástól.Mint ahogyan minden játék már azzal kezdődik.
    1.12-es az uccsó patch.Magyarosítás van hozzá a magyarosítások portálon.
    És ne felejtsd el felrakni a lentebb ajánlt cooppackot.
    Most tesztelem be a supercooppack 1.3-at,mert én mindkettőt felraktam,mindkettőbe benne van a burma2,beenged a játékba,viszont külön én nem tudom megnyitni csak az 1-et.Lehet hogy ütközik a 2 map.
    Én elég sűrűn fentvagyok csak nem tudok valamiért olyan servert nyitni amibe be tudnak jönni a többiek.(lentebb erről is olvashatsz)
    Ha keres valaki akkor nézze meg a server infókat,de csak a Coop-osakat.
    Jobb híján ott vagyok valahol.
    Elég stabíl a Beefeter (vagy mi a franc),New Coop...,Meg a H&D2 valamelyik.(amelyikben az új pályák vannak)
    Vasárnap délután én is leszek,csak nem tudom mikor.
    Jön unokatesóm és Lan-ba nyomjuk.Ott bezzeg beengedi a serveremre.
    Lehet hogy 19:00 óra körül jutok csak fel.
    Még felnézek ide ma hátha be tudod tájolni a délután szót.
    Na mindenki keresse meg a neki szóló mondatokat
  • Wizard of Oz
    Szerintem az 1.12 patch után nincs újabb, de ha használod az "autopatch" gombot, magától is megteszi :)