Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akárhova akarok belépni mindenhova ezt írja ki :érvénytelen a cd kulcsod.
miközben eredeti a gémem
mit kell csinálni mert felraktam a patcheket :1.02,1.03,1.04,1.05,1.06,1.12

hol ilyen vagyok, hol olyan. bámulatosan tudom változtatni alakomat, ha kell, olyan vagyok mint egy kifordított bundakesztyû, szobafestõpemzli vagy jelen esetben szántóvetõ.

Because fuck you. That\'s why.

A magyarítás szerencsére nem befolyásolja a csatlakozási lehetõséget. Ha van kedvetek, ma délelõtt 10-tõl verethetnénk néhányat. Küldjétek a pálya-kívánságlistátokat!

Smusher, te pedig egy igazi paraszt vagy! Ha nem megy az építõ jellegû hozzászólás, akkor inkább ne erõltesd.

Köszönöm.
nem csak ott TUDUNK. TE vagy képes csak hamacsin nyomulni. ami eléggé szánalmas.

Hawk06
Remélem lesznek jó játékok..
A magyarítással játszunk vagy nélküle?
Egyáltalán ez befolyásolja a játékot?remélem nem lessz olyan üzenet hogy nem egyezik a verzió.

Van nekem egy jó kis sound és skin módom is aval is játszhatnánk.Reális fegyverhangokkal WWII onlineból stb.😄.Csak jelen pillanatban nem tudom hogy mekkora a fájlok összmérete.Elég lassú a feltöltésem.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Nem kell neked semmit se csinálni,ha elindítottad a hamachit és látod a hálozat adatait,tagjait utána indítod a játékot és csatlakozol a lan szerverre.Ha IP címre csatlakozol akkor a hamachi által kiirt IP címet kell használni,ez csak a 1.0.1.5 ös verziónál nagyobb verziószámú hamachinál szükséges.Az 1.0.1.5-nél kisebb verziószámú hamachik gond nélkül magtalálják a LAN szervert.
Tudnivalók:
-zöld pötty ha online egy felhasználó(lehet kék lefele mutató nyíl is de ez csak akkor van ha az egyik félnek lassú internetje van),jobb klikk a felhasználó nevére ->Chat,tudsz azonnali üzenetet írni neki
-sárga pötty azt jelenti hogy nincs kapcsolat az illetõ felhasználóval
-a névre kattintva jobb klikkel még lehet tesztelni kapcsolat sebességét "ping"
-továbbá a "browse"-vel bele tudsz mászni másik gépjébe és megnézni,"átmásolni" a megosztott dolgokat,mint egy normal Lan kapcsolatnálú
Többnyire ennyi.😊

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Légyszi egy kis rövid ismertetõt adj a programnak a játékkal eggyütt történõ használatához mert ez nekem egy kicsit így elég homályos. A Hamachi telepítve, a cím beállítva, a hálózatod adatai láthatóak, na innen hogyan tovább?
Köszi. Csaó
Hawk06
Most nem jó mert foci van😄

Amúgy este 7 és 9 között be van lõve a Hamachi, aki akar az csatlakozzon bátran a #2758-as hozzászólásban leírt paraméterekkel!

Továbbra is javaslom a Hamachi 1.0.1.5-ös verzióját. Annyit még tudni kell, hogy az install és a felcsatlakozás után LAN-ban (!) fogod látni azt a szervert, amire a Hamachiban felcsatlakoztál.

Hawk06
A Hamachi egy olyan program ami virtuális hálozatot hoz létre a gépek közt interneten keresztül.Csak annyit kell tenni hogy letöltöd majd telepíted és miközbe játszunk kell futtatni.

Az micsoda, nem ismerem ezt a kifejezést vagy mit.
Hamachin tudunk csak csatlakozni.

Tudsz egy jó szervert indítani?
Hát, jó lenne már hasítani közösen...

Hawk06
Co-Op ban akartok játszani?
csatlakoztam a hamachis networkra de még csak Marvin-t látom rajta.

A kieget indítottad el vagy az alapjátékot?

teddymac
nemtalalom 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

A szerver készítésénél...

teddymac
Hi hol tudom beallitani a coop játékot ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Szerver lelõve

Azt elfelejtettem mondani, hogy kemény fokozatú a szerver, úgyhogy aki beesik az körültekintõen válassza ki a cuccot.

Elindítottam egy hamachis szervert (1.0.1.5-ös verziót használom).
A szerver neve: HD2SG
jelszó: az angol ábécé elsõ öt betûje

Akit érdekel a dolog, annak velkám. Líbiás pályák lesznek a listában.

sajnálom, pedig biztos valami bagatell probléma lehet. valszeg a router a ludas. azért ne adjuk fel <#rinya> jóccakát.

Lépnem kell, a nejem fellõtte a pizsit...

Semmi. Asszem a végén maradni fog a Hamachis megoldás (ajánlott verzió: 1.0.1.5)

ofkórsz. akkor most megyek tûzfal nélkül. kámón.

most nem látom a szervert. Már lekapcsoltad?

még 1 lehetõség, hogy totál kikapcsolom a tûzfalat.

nem, én kábelen nyomulok.

A helyzet változatlan. Esetleg routeren csatlakozol a netre?

Semmi változás. Próbálj esetleg dedikáltat indítani

Naná, hogy 1.12

Naná, hogy 1.12

portok rendben. próbáljuk akkor mégegyszer!

Naná, hogy 1.12

Még a szerverinfót sem tudom lekérni (játékosok, beállítások...stb.)

és remélem peccselve vagy 1.12-ig.

Valami a szerveroldallal nincs rendben, mert kipróbáltam mi van akkor, ha rossz jelszót írok be, de még azért sem csap fejbe. Magyarul még a jelszót sem tuudja beazonosítani. Nyisd meg a portokat a tûzfaladban, hátha javul a helyzet!

lehet hogy én kúrom el, elõször nagybetûvel írtam a jelszót. megpróbáljuk még 1x? kisbetûvel jelszó smusher.

Én ezt nem értem. Sehogy sem tudok csatlakozni. Beírom a jelszót, indul a kliens és se elõre, se hátra. Ugyanez volt amikor a haverral próbáltunk meg neten játszani. Bármelyik szerverre fel tudtunk csatlakozni, csak egymás szerverére nem, úgyhogy eredeti játék ide vagy oda, szégyenszemre maradt a hamachi, azon minden gond nélkül ment. Most ugyanez itt is... Mindjárt sírok......

Juhhhééé! Ott leszek! Lehetne egy olyan kérés még, hogy ne ízin jáccunk?

ma este 9-kor indítok egy szervert. a sabre squadron coop pályáival, sok respawnt engedve, crosshair nélkül <#hehe>, aki akar jöjjön, meglátjuk milyen lesz. a jelszó legyen a nickem. a szerver neve pedig sg szerver.

jövõ hét folyamán megkísérlem akkor létrehozni a magyar elit szervert <#hehe> este 9 tájban lenne nekem a legjobb, lehet, hogy akár holnap is.

Énnálam dettó ugyanaz a helyzet mint RMarvin-nál, az agresszív földmûvelõknek (vadparasztoknak) meg csak annyit üzenek: ha játszunk akkor ne a játék közben akarják megtudni hogyan lehet onlie csalni vagy hogy mi az e-mail vagy msn címem, arra itt van a fórum ahol szivesen segítek (-tünk) bárkinek. Álltalában hétvégenként délután ha van idõm szivesen beszállok egy kis harcba, néha még hétközben este 7-9 között is megtalálható vagyok azokon a kevés szervereken ahova érdemes beszálni. Na üdv Mindenkinek.
Én szívesen indítanék, de a routerem miatt nem lehet hozzám csatlakozni. Viszont jelszó mindenképp legyen rajta, mert néha hihetetlen parasztok tudnak becsatlakozni.

na ki csinál sg szervert és mikor, az itt a kérdés.

Hawk06

Hawk06
Akkor az Hidden and Dangerous 1 lehet,a HD 2 már 1.11es,amire van egy ~100mb-os update.😄