3481
-
lepike #3121 Köszönöm szépen -
RMarvin #3120 Röviden:
1. Tunngle-t elindítod
2. megkeresed a HD2 "szobát"
3. belépsz
4. elindítod a játékot
5. készítesz egy LAN szervert (csak XP-n látható és rácsatlakozható a szervered)
Többiek:
1-4. ugyanaz
5. keresik a LAN-szerveredet a játékon belül -
lepike #3119 Szia, légyszíves mondd már el röviden hogy tudok játszani LAN-on a Tunngle programmal. Hogy és hol kell indítani szervert...köszi:) -
#3118 4-5-en szoktunk játszani, rengeteg pálya közül lehet választani, és kifejezetten a csapatjáték dominál. Jelentkezni emailben lehet. -
multi13 #3117 Eh, nekem sem fut w7 alatt. -
#3116 Coop ha valaki szeretne: http://users.atw.hu/csanjedi/HND/index.php -
RMarvin #3115 *menüpontba.
-
RMarvin #3114 Kérj le új szerverlistát a szerverböngészéskor, mert csak akkor listázza ki a szervereket. Az kevés, ha csak szimplán belépsz a főmenüből az internetes játék menüpontban. Első lépésként iktass ki minden szűrőt.
Próbáld megnézni, hogy az X-Fire lát-e szervereket (bár az nem mindig pontosan listázza ki a működőeket, legalábbis én úgy tapasztaltam) -
lepike #3113 Ezt a hibát néha a gamespy csinálja. Nekem is volt 1-szer 2-szer, de megjavult magától. Amúgy nincs ötletem mi lehet a hiba. Ha mindent jól csináltál működnie kell. Próbáld meg újra feltelepíteni. Alap Hidden and Dangerous 2, utána Sabre Squadron, utána az 1.12 patch ( ha kell), utána a coop mappack-ok. ( közben a gamespy ha kell). -
Scharnhorst #3112 Igen mappackot köszi a helyesbítést, de akkor sem látok semmilyen servert már. Egy darabot se, azokat se amiket eddig láttam. -
lepike #3111 Nem módot hanem mappack-ot. Pl: "GS Ultimate Coop Map Pack v1.4" plusz ha van 1.12 patch-ed akkor jónak kell lennie. Látnod kell a coop servereket és természetesen a többit is. -
Scharnhorst #3110 Most hogy feltettem a modot nem talál semmilyen servert, hogy miért fogalmam sincs. Meg igazán azt a maplist-s dolgot se értem ami említve volt korábban. -
Scharnhorst #3109 Hát most éppen megy :D de mikor ma próbáltam többször is csak az e-bay oldal volt hajlandó bejönni :D :) -
BenRIPclan #3108 Nekem működik. Rámész az adott pályára, a leírás utána a Download felirat alatt a Mirror 1 by... link-re, ekkor betölt egy E-bay oldalt meg elkezdi letölteni. Ha nem csinálja, jobb klikk mentés másként, vagy nyomd a ctrl-t (Ebben nem vagyok biztos, egy próbát megér. :-)). Más ötletem nincs. -
Scharnhorst #3107 Ezt az oldalt megtaláltam csak épp a letöltési linkek nem élnek :D :D -
BenRIPclan #3106 Üdv!
Itt minden fontos fent van a HD2-höz: HD GF. -
Scharnhorst #3105 Honnan szerezhetőek be a mappack-k? Mert én néztem valami GS mappack-t de semmi letöltési link nem élt már hozzá. -
lepike #3104 Mappack-okat telepítsd és a mpmaplist egyezzen. Win7 op rendszerrel meg ezer baja van a játék MP részének. -
multi13 #3103 Hali!
Coop szerverhez én sem tudok csatlakozni, mindig kidob a főmenübe.
Mind két játék eredeti, 1.12 fent van, oszt jónapot. -
RMarvin #3102 asszem az tartalmazza az 1.12-t is, azaz be van építve -
Scharnhorst #3101 Üdv!
Nincs probléma az eredeti játékkal Anthology pack-m van :)
Tehát akkor csak egy 1.12-es patch amit pluszba be kell szereznem, értem :) Köszi szépen. -
BenRIPclan #3100 Üvd!
Ahhoz, hogy tudj co-op-ozni fel kell tenned a Sabre Squadron kiegészítőjét a játéknak, majd ezután az 1.12-es patch-et, így már tudsz játszani másokkal neten keresztül. Amennyire tudom már nem lehet kapni külön a Sabre Squadron-t, de ha letöltessz egy törtet valahonnan azzal is mennie kell, mert csak a sima Hidden & Dangerous 2-nek kell eredeti serial számának lennie. Vagy veszel egy komplett HD2-t a Sabre-val valamelyik újabb kiadásában 1-2 ezer forintért. :-) -
Scharnhorst #3099 Üdv!
Szívesen kooperatívoznék másokkal, ha lenne valaki olyan rendes elmagyarázná hogy miket milyen sorrendben telepítsek hozzá. Előre is köszönöm a segítséget. -
RMarvin #3098 Köszönöm! -
lepike #3097 Gratulálok a kis családodhoz :-) amúgy valóban az volt a hiba, mappack install után minden rendben. -
lepike #3096 ahhha köszi megnézem ezt a mpmaplist-et -
RMarvin #3095 Az lehet, de akkor is cserébe van egy iszonyat jó játék. Hidd el, a legjobb megoldás, ha potom pénzért beszerzel egy kisebb winyót, rá az XP, s akkor mehet a gém. Én sajnos nem tudom sosem előre, hogy mikor tudok szervert indítani, mert egy fél éves kislány mellett elég izgalmas az élet:))) Például a ReVolt sem megy win7 alatt, csak XP-n.
Másik: akkor szokott visszadobni csatlakozáskor a menübe, ha nincs felrakva neked az a pálya, ami épp a szerveren fut. Ha már szerverindításkor is visszadob, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy az mpmaplist.txt filédben ugyan benne van a pálya (hiszen az abban a txt filében levő pályák között tudsz válogatni szerver-készítésekor), de maga a pálya mégsincs felinstallálva, vagy ha igen, akkor esetleg rossz helyen van, s a program nem találja. -
lepike #3094 Ez ezért roppant érdekes, adva van egy "nem régi" játék ami folyamatosan akadályokba ütközik amikor valamilyen új hardware-en vagy konfigurácón akarod futtatni ( arról már nem is beszálek hogy nem támogatja a képernyőm felbontását sem) és egy mások "igen régi" játék ( NOLF1) semmi problémája nincs semmivel, gyönyörűen kezel és működik minden újdonsággal. A fejlesztőgárda is elillant :-) -
lepike #3093 Naa jól kipróbáltam minden lehetőséget és a következő van nálam...némely szerverre tudok csatlakozni, némelyikre nem, az hogy "mit miért" fogalmam sincs nem tudtam rájönni, de coop szerverre egyáltalán. Coop szervert nem tudok csinálni..na ez egy érdekes dolog mert szerintem semmi köze a win7-hez, amikor indítanám, visszadob a menübe. Lehet nekem is rákell fanyalodnom a te ötletedre, mondjuk semmi kedvem hozzá. -
RMarvin #3092 egyetlen létező szerverre sem tudsz csatlakozni? -
lepike #3091 Igen csatlakozni kell tudni, nyilván ahhoz akinek Xp-je van, de hát már egyre több mindenkinek van Win 7 és akkor innentől kezdve halott a dolog? Ez a router tűzfal érdekelne engem is, csak nem tudom mit kell ott állítani hogy ne legyen. Elég érdekes azon a beállításlapon minden számomra :) Ha van időd készíts egy screenshot-ot róla és linkeld ide kérlek. Hátha..... -
RMarvin #3090 azt elfelejtettem mondani, hogy a routerben a "Virtual Servers"-hez állítsd be a nevezett portokat. (nálam ki van lőve a routeres tűzfal.) -
RMarvin #3089 Csatlakozással nekem semmi gondom nincs win7 alatt. A routeredben állítsd be a 11001-11005ös UDP portokat, + a win7 tűzfalában is szimatolj körbe, mert csatlakozni tudni kell win7-el is. -
lepike #3088 Akkor csatlakozom hozzád én is. Win7 van nekem is már és router, a játék persze hogy nem akar csatlakozni :-( Ráadásul nem csak hozzám nem tudnak hanem én sem tudok senkihez. Remélem gyorsan megoldódik ez a probléma, én nem akarok külön ezért XP-t is. Próbáltam keresni megoldást külföldi fórumokon de semmi. 1-2 helyen a kompatibilitást írják de nem jó egyik sem. -
RMarvin #3087 Na, megoldódott a szerverkészítési gond: beszereztem egy 20 gigás winyót, XP előkap, feltelepít; HD2 előkap, feltelepít. Gond nélkül megy. -
napey #3086 Hát ezt se tudtam :-) thx -
BenRIPclan #3085 Üdv!
Ha nem jut eszedbe valami parancs beírod, hogy help és kiírja az összeset a console-ban. Sokszor hasznos tud lenni. :-) -
napey #3084 Sziasztok!
Köszi BenRIPclan, tudtál újat mondani mert ezt a "listplayers" parancsot nem ismertem. Sosem értettem mi alapján számozódnak a játékosok. Engem Libya 2-őn tudnak halálra idegesíteni a kedves játékostársak, mikor szórakozásból felrobbantgatnak minden járművet, aztán nagyon csodálkoznak miért nem jön a nextmap a pálya végén. Olyankor meg elkezdik egymást lődözni unaloműzésképp
Persze szavazni meg nem tudnak... -
RMarvin #3083 Van egy jó módszer arra, hogy kikerüld a respawn okozta többletrohangálást. Nem kell meghalni. :))) Na jó, ez csak vicc volt. A lényeg az, hogy az "új" coop mappok kb 20%-ánál van megoldva az ún előretolt respawn point. Mondok néhányat: Normandia3 (hidas pálya), Alpok3 (mármint Alpok1 harmadik verziója), Ardennes (2. és/vagy 3. verzió), Saving Private Smith (ez a Normandia2 átdolgozott verziója) De ezeknél is csak akkor aktiválódnak, ha valamelyik küldetési feladat teljesül) Elsőre ennyit tudok mondani. -
lepike #3082 Szerintem azt félreértetted, coop játékban sok mapon nem kell a respawn ponttól kezdeni. Megnyomod a M billentyűt és ráklikkelsz a következő spawnpointra.