3481
  • RMarvin
    Micsoda meglepetés! Tuskó komám, te még létezel? Ezer éve nem adtál életjelet magadról (s még a privátban feltett kérdésemre sem válaszoltál...ejnye)
  • Hawk06
    Nem,sajnos még nem.
  • Tusko1
    Tisztelt Uraim!
    Megjelent a GS Ultimate Coop Map Pack 1.3 !!!!!
    Letölthető:
    http://www.had-gf.de/downloads/index.php?file_id=362
    http://www.the-golden-squadron.co.uk/news.php
    Ez már tartalmazza az elmúlt hónapok friss coop map-jait is, úgyszólván jelen pillanatban a legteljesebb és legjobb összeállítás ami egyben feltelepítve mindent tartalmaz. Tehát ezzel egyszerűsödik a telepítés és az internetes játék is.
    ui. Hawk06-nak: A játék Win7 alatti futtatása megoldódott? Mert ez engem is érdekelne.
    Köszönöm.
    Üdv mindenkinek!
    Tusko1
  • smusher
    Passz.
  • Hawk06
    Valaki tudja,hogyan lehet futtatni a HD2-öt Windows 7 alatt?
  • lepike
    akkor passz.....lehet hogy nem egyezik a verziószám, nézd meg hogy az utolsó patch fenn van-e neked
  • Colt17
    Jó de minden szeró üres.A másik meg az hogy csatlakozni sem tudok, mert szürkék a betűk és ha rákattintok nemtörténik semmi.
  • lepike
    Az előbb mondtam :) tudsz coop szerverekhez csatlakozni nem eredetivel. Elindítod a játékot és a multiplayer részben keresel coop játékokat és kapcsolódsz.
  • Colt17
    jó de nincs senki sem aki játszana velem :d
  • lepike
    Hamachit elindítjátok
    Valamelyikőtök készít LAN servert
    Többiek kapcsolódnak

Nekem eredetim van, de biztosan tudom, hogy nem eredetivel is lehet COOP serverhez kapcsolódni. DM-hoz nem sikerült.
  • Colt17
    És hogyan?Légyszi magyarázd el.
  • lepike
    lehet
  • Colt17
    Hellosztok.Nem eredeti játékkal lehet multizni?Esetleg hamachin keresztül?
  • RMarvin
    Nem a Commandos Strike Force-ra gondolsz? Bár ott csak 3 katonát irányítasz, de szerintem az egy eszméletlen jó játék volt.
  • BenRIPclan
    Jó napot!

Tegnap bukkantam erre a fórumra, gondoltam regisztrálok, erősítsük együtt a H&D2 közösséget!
    Tusko1 által linket weboldal a mi klánunk, a [RIP] clan büszkesége, ha egy-két érdekességre vágysz, segítség kell, vagy csak játszanál on-line, látogasd meg, lépj kapcsolatba velünk.
    Pár hozzászólással ezelőtthöz: a spagetti airport pályán a documents lehet a főépület melletti hangárban is, és előfordul, hogy néhány ellenség a dombok mögött marad, így nem lehet őket lelőni. Remélem tudtam segíteni!
  • Tusko1
    Tisztelt Bajtársak! Egy német oldalon találtam a linket, szerintem mindenkinek tudnia kell róla: http://hd2rip.brainstorming.hu/
    Üdv mindenkinek.
    Tusko1
  • Montanosz
    ez az!
    köszi!
  • lepike
    nagyon baráti ár
  • dezsolti78
    Deadly Dozen
  • Montanosz
    van egy teljesen hasonló játék amiben szintén 4 katonát kell irányítani a II világháborúban. (van benne olyan trükk hogy pénzérmét kell eldobni az ellenség figyelmének elterelésére)
    Nem emlékszik valaki a címére véletlenül? sehogy nemm jut eszembe...
  • Neoncsoves
    ezt a gamet valahol meg lehet venni? vagy törttel lehet vhogy tolni coopba?
  • takibalint
    tankokat is kilotted?? Az is ellensegnek szamit mert vannak benne katonak.
  • smusher
    Pedig ott van a reptéri főépületben, a földszinten, a nagyobb szobában, az asztalon. Szürke színű.
  • polluxware
    HUN VAN A TÉRKÉP???

Annó végigjátszottam ezt a játékot, de még néha napján is előveszem mert szerintem a mai napig nem tudtak ugyanilyen hangulatú és összetételű játékot kreálni.

Szóval a lényeg hogy az utolsó elővétel folyamán az istennek se találtam meg azon afrikai pályán a reptéren a dokumentumot.
  • smusher
    Nyilván maradt még valahol ellenséges katona, pl. a reptéri árkokban szoktak megbújni, vagy a repülőgép-hangárban (szerelők.)
  • cristof198411
    Sziasztok!Tudnátok nekem segiteni?Elakadtam a spagetti reptér pályán:(Felvettem a dokumentumot is,és kiiktattam mindenit,de mégis azt irja ogy folyamatban van az ellenség kiirtása!Sehol nem találok már egy embert sem,ezért nem értem a dolgot!Előre is köszönöm a segitséget!
  • smusher
    Játék-eposz
    Nekem a coop mellett még az occupation és objectives is tetszik, sőt, talán még jobban (főleg az objectives, bár egy kicsit CS szaga van, annál sokkal taktikusabb.) Időm viszont nem mint a tenger, hanem mint egy kiszáradt erdei patak. De próbálok több embert is verbuválni, eleddig sikertelenül. Viszont a lepényhal először.
  • Deathstorm
    Én sokat multizok coop-ban.Lejebb olvashatod hol és ha van kedved együtt játszani velem keress ott!
    (GS mappack kell hozzá,mert ha nincs fent akkor sok pöályából kidob!!!!!!!)
    És Marvinnak teljesen igaza van :)
  • RMarvin
    Ebben teljesen igazad van. Bár úgy látszik, mintha közel egy évtizedes kihagyás után újra éledezni kezdene a Cooperative mod, de ez a játék mindent visz! Mohaa, Cod + többi tömegcikk mehet a sunyiba e játék-költemény mögött.
  • smusher
    Gyerekek ennél még még mindig nem csináltak jobb fps-t pc-re. Elképesztő. Mindenki mennyen multizni
  • Deathstorm
    Hogy a fenébe lehet itt állítani a profilomon?????
    Nincs menüje???
  • Deathstorm
    Üdv!
    Azért legalább a neved megadhatnád Caps Lock használata nélkül csak nagy kezdőbetűvel.
    A futásnál gondolom csak a sprint miatt van CL-ra állítva.Viszont az csak 2-3 mp és utána alap fut.
    Csak egy ötlet volt,nem akarok belevauvau a billentyűkiosztásodba!!!
    Egyébként tudod-e hogy a csupa nagybetűvel írás az a Chatben kiabálást jelent.
    Mit gondolhatnak a többiek hehehe: Nézd már az egyik beszélget a másik ordibál.
    Ma sajna nem jöütt össze a game,de holnap keressük egymást,ha ráérsz és megpróbálok,(vagy esetleg te)szervert nyitni.(ha max csapatlétszámú a szerver kilépek és bemegyek egy másikba,hogy be tudj jönni)
    Maradok Tisztelettel: DS
  • Tusko1
    Üdv mindenkinek, újra itt vagyok, már ha valakinek hiányoztam :-)!
    Deathstorm, válasz a tegnapi kérdésedre: Bulgakov - Mester és Margarita című orosz tv filmsorozatban a sátán egyik szolgáját hívják AZAZELLO-nak (ahoz képest, hogy orosz nekem nagyon tetszett, ajánlom nézd meg ha tudod, kiadták dvd-n is).
    Marvin: Bocsánat, hogy nem válaszoltam az utolsó privát üzenetedre, de a dolgaim csak mostanában rendeződtek annyira hogy újra elengedhessem magam egy kicsit.
    Aki sűrűbben előfordul a neten az AZAZELLO-két fog megtalálni. Sajnos a múltban volt egy-két szerver ahonnan kitiltottak mert a masszívan csalókat (bármelyik oldalon is volt) az adminok szerin nem megengedhető eszközzel büntettem, ígyhát nevet változtattam és azóta visszafogom magamat. Na egyenlőre ennyi, minden jót mindenkinek.
    Csaó
  • Deathstorm
    Szia!
    Az embereket ugyanúgy megkapod csak éppen az eredeti tulajdonságaival.
    Nem visznek át semmilyen felfejlődött tulajdonságot a Sabre Squadron küldetésekbe.
    Ezt én is hiányoltam,de ez van.
  • Mazursky
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha végigtoltam a sima HD2-t nem kéne megkapnom azt/azokat az embereket akikkel nyomtam?Mivel van egy embet amelyikkel a training óta játszok és már csomó kitüntetése van meg minden, de ha vmelyik pályát szeretném tolni nem lehetek vele?
  • Deathstorm
    Én a GS Coopmappackot használom az beenged minden pályára.
    Szervernek szimtén a GS előtagúakat használom,mert a H&D2 pályák Bugosak.
  • takibalint
    Szerver neve, vagy valami ismertetojel??
  • smusher
    Bölcsen teszed. Viszont mostanában néha multiztam, és úgy tűnik, indítottak egy occupation szervert, ami nem csak a cseh pályákat ismétli egyfolytában. Kifejezetten jólesett az arctic pályákon játszani, mint a régi szép időkben. Ajánlom mindenkinek.
  • tKool
    Ja, és még valami, amit elfelejtettem:
    Kössz a segítséget! :)
  • tKool
    Hát, ha már többen találtak ilyen lehetetlen dogokat a közepesnél nehezebb fokozatokon, akkor már a játékélményt rontja a dolog, úgyhogy valószínűleg leteszek erről a próbálkozásomról. Csak azt sajnálom, hogy majd nem tudom elmondani az unokáimnak:
    - Öregapátok annak idején ezt a szart végigtolta az összes nehézségi fokozaton, és jól esett neki. XD :D