3481
-
RMarvin #3001 Micsoda meglepetés! Tuskó komám, te még létezel? Ezer éve nem adtál életjelet magadról (s még a privátban feltett kérdésemre sem válaszoltál...ejnye) -
#3000 Nem,sajnos még nem. -
Tusko1 #2999 Tisztelt Uraim!
Megjelent a GS Ultimate Coop Map Pack 1.3 !!!!!
Letölthető:
http://www.had-gf.de/downloads/index.php?file_id=362
http://www.the-golden-squadron.co.uk/news.php
Ez már tartalmazza az elmúlt hónapok friss coop map-jait is, úgyszólván jelen pillanatban a legteljesebb és legjobb összeállítás ami egyben feltelepítve mindent tartalmaz. Tehát ezzel egyszerűsödik a telepítés és az internetes játék is.
ui. Hawk06-nak: A játék Win7 alatti futtatása megoldódott? Mert ez engem is érdekelne.
Köszönöm.
Üdv mindenkinek!
Tusko1 -
smusher #2998 Passz. -
#2997 Valaki tudja,hogyan lehet futtatni a HD2-öt Windows 7 alatt? -
lepike #2996 akkor passz.....lehet hogy nem egyezik a verziószám, nézd meg hogy az utolsó patch fenn van-e neked -
#2995 Jó de minden szeró üres.A másik meg az hogy csatlakozni sem tudok, mert szürkék a betűk és ha rákattintok nemtörténik semmi. -
lepike #2994 Az előbb mondtam :) tudsz coop szerverekhez csatlakozni nem eredetivel. Elindítod a játékot és a multiplayer részben keresel coop játékokat és kapcsolódsz. -
#2993 jó de nincs senki sem aki játszana velem :d -
lepike #2992 Hamachit elindítjátok
Valamelyikőtök készít LAN servert
Többiek kapcsolódnak
Nekem eredetim van, de biztosan tudom, hogy nem eredetivel is lehet COOP serverhez kapcsolódni. DM-hoz nem sikerült. -
#2991 És hogyan?Légyszi magyarázd el. -
lepike #2990 lehet -
#2989 Hellosztok.Nem eredeti játékkal lehet multizni?Esetleg hamachin keresztül? -
RMarvin #2988 Nem a Commandos Strike Force-ra gondolsz? Bár ott csak 3 katonát irányítasz, de szerintem az egy eszméletlen jó játék volt. -
BenRIPclan #2987 Jó napot!
Tegnap bukkantam erre a fórumra, gondoltam regisztrálok, erősítsük együtt a H&D2 közösséget!
Tusko1 által linket weboldal a mi klánunk, a [RIP] clan büszkesége, ha egy-két érdekességre vágysz, segítség kell, vagy csak játszanál on-line, látogasd meg, lépj kapcsolatba velünk.
Pár hozzászólással ezelőtthöz: a spagetti airport pályán a documents lehet a főépület melletti hangárban is, és előfordul, hogy néhány ellenség a dombok mögött marad, így nem lehet őket lelőni. Remélem tudtam segíteni! -
Tusko1 #2986 Tisztelt Bajtársak! Egy német oldalon találtam a linket, szerintem mindenkinek tudnia kell róla: http://hd2rip.brainstorming.hu/
Üdv mindenkinek.
Tusko1 -
#2985 ez az!
köszi! -
lepike #2984 nagyon baráti ár -
dezsolti78 #2983 Deadly Dozen -
#2982 van egy teljesen hasonló játék amiben szintén 4 katonát kell irányítani a II világháborúban. (van benne olyan trükk hogy pénzérmét kell eldobni az ellenség figyelmének elterelésére)
Nem emlékszik valaki a címére véletlenül? sehogy nemm jut eszembe... -
Neoncsoves #2981 ezt a gamet valahol meg lehet venni? vagy törttel lehet vhogy tolni coopba? -
#2980 tankokat is kilotted?? Az is ellensegnek szamit mert vannak benne katonak. -
smusher #2979 Pedig ott van a reptéri főépületben, a földszinten, a nagyobb szobában, az asztalon. Szürke színű. -
#2978 HUN VAN A TÉRKÉP???
Annó végigjátszottam ezt a játékot, de még néha napján is előveszem mert szerintem a mai napig nem tudtak ugyanilyen hangulatú és összetételű játékot kreálni.
Szóval a lényeg hogy az utolsó elővétel folyamán az istennek se találtam meg azon afrikai pályán a reptéren a dokumentumot. -
smusher #2977 Nyilván maradt még valahol ellenséges katona, pl. a reptéri árkokban szoktak megbújni, vagy a repülőgép-hangárban (szerelők.) -
cristof198411 #2976 Sziasztok!Tudnátok nekem segiteni?Elakadtam a spagetti reptér pályán:(Felvettem a dokumentumot is,és kiiktattam mindenit,de mégis azt irja ogy folyamatban van az ellenség kiirtása!Sehol nem találok már egy embert sem,ezért nem értem a dolgot!Előre is köszönöm a segitséget! -
smusher #2975 Játék-eposz
Nekem a coop mellett még az occupation és objectives is tetszik, sőt, talán még jobban (főleg az objectives, bár egy kicsit CS szaga van, annál sokkal taktikusabb.) Időm viszont nem mint a tenger, hanem mint egy kiszáradt erdei patak. De próbálok több embert is verbuválni, eleddig sikertelenül. Viszont a lepényhal először. -
Deathstorm #2974 Én sokat multizok coop-ban.Lejebb olvashatod hol és ha van kedved együtt játszani velem keress ott!
(GS mappack kell hozzá,mert ha nincs fent akkor sok pöályából kidob!!!!!!!)
És Marvinnak teljesen igaza van :) -
RMarvin #2973 Ebben teljesen igazad van. Bár úgy látszik, mintha közel egy évtizedes kihagyás után újra éledezni kezdene a Cooperative mod, de ez a játék mindent visz! Mohaa, Cod + többi tömegcikk mehet a sunyiba e játék-költemény mögött. -
smusher #2972 Gyerekek ennél még még mindig nem csináltak jobb fps-t pc-re. Elképesztő. Mindenki mennyen multizni -
Deathstorm #2971 Hogy a fenébe lehet itt állítani a profilomon?????
Nincs menüje??? -
Deathstorm #2970 Üdv!
Azért legalább a neved megadhatnád Caps Lock használata nélkül csak nagy kezdőbetűvel.
A futásnál gondolom csak a sprint miatt van CL-ra állítva.Viszont az csak 2-3 mp és utána alap fut.
Csak egy ötlet volt,nem akarok belevauvau a billentyűkiosztásodba!!!
Egyébként tudod-e hogy a csupa nagybetűvel írás az a Chatben kiabálást jelent.
Mit gondolhatnak a többiek hehehe: Nézd már az egyik beszélget a másik ordibál.
Ma sajna nem jöütt össze a game,de holnap keressük egymást,ha ráérsz és megpróbálok,(vagy esetleg te)szervert nyitni.(ha max csapatlétszámú a szerver kilépek és bemegyek egy másikba,hogy be tudj jönni)
Maradok Tisztelettel: DS -
Tusko1 #2969 Üdv mindenkinek, újra itt vagyok, már ha valakinek hiányoztam :-)!
Deathstorm, válasz a tegnapi kérdésedre: Bulgakov - Mester és Margarita című orosz tv filmsorozatban a sátán egyik szolgáját hívják AZAZELLO-nak (ahoz képest, hogy orosz nekem nagyon tetszett, ajánlom nézd meg ha tudod, kiadták dvd-n is).
Marvin: Bocsánat, hogy nem válaszoltam az utolsó privát üzenetedre, de a dolgaim csak mostanában rendeződtek annyira hogy újra elengedhessem magam egy kicsit.
Aki sűrűbben előfordul a neten az AZAZELLO-két fog megtalálni. Sajnos a múltban volt egy-két szerver ahonnan kitiltottak mert a masszívan csalókat (bármelyik oldalon is volt) az adminok szerin nem megengedhető eszközzel büntettem, ígyhát nevet változtattam és azóta visszafogom magamat. Na egyenlőre ennyi, minden jót mindenkinek.
Csaó -
Deathstorm #2968 Szia!
Az embereket ugyanúgy megkapod csak éppen az eredeti tulajdonságaival.
Nem visznek át semmilyen felfejlődött tulajdonságot a Sabre Squadron küldetésekbe.
Ezt én is hiányoltam,de ez van. -
Mazursky #2967 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha végigtoltam a sima HD2-t nem kéne megkapnom azt/azokat az embereket akikkel nyomtam?Mivel van egy embet amelyikkel a training óta játszok és már csomó kitüntetése van meg minden, de ha vmelyik pályát szeretném tolni nem lehetek vele? -
Deathstorm #2966 Én a GS Coopmappackot használom az beenged minden pályára.
Szervernek szimtén a GS előtagúakat használom,mert a H&D2 pályák Bugosak.
-
#2965 Szerver neve, vagy valami ismertetojel?? -
smusher #2964 Bölcsen teszed. Viszont mostanában néha multiztam, és úgy tűnik, indítottak egy occupation szervert, ami nem csak a cseh pályákat ismétli egyfolytában. Kifejezetten jólesett az arctic pályákon játszani, mint a régi szép időkben. Ajánlom mindenkinek. -
tKool #2963 Ja, és még valami, amit elfelejtettem:
Kössz a segítséget! :) -
tKool #2962 Hát, ha már többen találtak ilyen lehetetlen dogokat a közepesnél nehezebb fokozatokon, akkor már a játékélményt rontja a dolog, úgyhogy valószínűleg leteszek erről a próbálkozásomról. Csak azt sajnálom, hogy majd nem tudom elmondani az unokáimnak:
- Öregapátok annak idején ezt a szart végigtolta az összes nehézségi fokozaton, és jól esett neki. XD :D