3481
-
smusher #2961 Megoldást nem tudok, de lenne pár megjegyzésem. A következő afrikai pályán hardon állítólag kurva sokat kell a geci tankba lőni, szinte lehetetlen elpusztulnia. A későbbi pályák egyikén, az Alpokban, amikor a sofőr egyenruháját és papírjait kell elszedni, very hardon állítólag nem adja meg magát a fasz, de ha szétlövöd a fejét, nem tudod használni a ruhát, ugye. Seduxen javasolt a vénákba ilyen kalandos vállalkozásokhoz. -
tKool #2960 Ez már nem igaz!!!!!
Elkezdtem a játékot (már sokadszorra), csak most úgy döntöttem, minden nehézségi fokon végigtolom. Most a Hard-nál tartok. És ott afrika-1 pálya, reptér. Mindent megcsinálok, felrobbantom a tartályokat meg a repcsiket, kinyírok mindenkit, kivéve az olaszt, aki megadja magát, és elárulja, hogy hol az információs dokumentum. Meg is kapom a célok közé, hogy találjam meg. A könnyebb fokozatokon mindig jól látható helyeken volt. De most?!!! Sehol sincs. Már bepipultam, és szétlőttem mindent amit lehet, és akkor láss csodát! Az egyik kis szekrényben ott volt a dokumentum. Örült is a fejem, mint akinek végre kiesett az első tejfoga, de nem tartott ez sokáig. NEM LEHET KIVENNI A SZEKRÉNYBŐL AZT A VACKOT!!!!!! Erre elegem volt, és újrakezdtem, hátha csak bug. De a következő nekifutásra is ugyan ez volt, csak most már nem a hangárban levő kis szekrényben, hanem a térkép szobában az egyik szekrényben volt. ÉS MÁR MEGINT NEM LEHET KIVENNI!!!
Nem tudom, már hogy mit csináljak. Valaki tudna valamit mondani, amivel közelebb juthatok a megoldáshoz? -
#2959 Koszi, mindenkeppen megprobalom az ujratelepitest. -
Deathstorm #2958 Elméletileg igen.
De más tippem nincs.
Azért próbáld meg.
Letörlöd,manuálisan kitörlöd a megmaradt mappát a program files-ból,és újratelepíted.
Ha így sem megy lehet hogy valami program cseszegeti a játékot(vagy a tűzfal,esetleg a vírusírtó).
Ha ez sem jött be lövésem sincs mi lehet a bibi.
Ha jogtiszta akkor annak mennie kell !!! -
#2957 NEm adtam oda senkinek, es a cd-t sem masolta le senki. A telepitesnel megkell adni a CD-kulcsot nem? Mar nem emlkeszem, regen telepitettem. Szoval ha ott megadtam, es engedte telepiteni, akor jonak kell lennie. Ha rosszul adom meg telepiteskor, nem is enged telepiteni. Vagy ez nem igy van?
-
Deathstorm #2956 Akkor mennie kell.Hacsak valakinek nem adtad oda előtte a CD kulcsot és ő azzal nyomul fent.
Vagy próbáld meg újra telepíteni,és figyelmesen írd be a serialt.
Egyéb ötletem nincs. -
#2955 Internetes multi jateknal a kapcsoodaskor azt irja ki, rossz cd kulcs. Valami otlet hogy lehet megoldani? Hozzateszem eredeti jatekrol van szo. -
#2954 MAr megoldottam. Koszi. 2 tankot kilottem az agyuval, 1-et pedig az antennas dinamittal. -
#2953 A dinamitokat leszedtem. Az az egyik feladat a 4-bol amit teljesitettem.
Koszi az otleteket -
#2952 Tenyleg az agyukat elfelejtetem, pedig lattam oket.
Azthiszem a tapadoboma mar keso, mivel ez kuldetes folytatas, es nem lehet feltolteni a fegyverkeszletet kozvetlen a palya elott. Vagy megis??? -
#2951 ..és szedd le az összes dinamitot a hídról,mert ne ma tankok lövik szét a hídat. -
Deathstorm #2950 Sicylia 2
Két választásod van:
1: Megtanulsz lőni a domb tetején levő ágyúkkal.
2: Viszel a küldetésre magaddal Tapadóbombát(fekete kocka kicsi antennával-Robbanószereknél keresd)
-
#2949 Egy kis segitsegre lenne szuksegem. A Sabre Squadron egyik palyalyan elakadtam. Amikor megkell vedeni a hidat a felrobbantastol. A 4 feladatbol mar 3-at teljesitettem. A problema az, hogy nem tudom a 2 tankot kiiktatni, es az egyik mindig szetlovi a hidat.
Valaki megmondana, hogyan lehet a tankokat hatastalanitani??
-
Deathstorm #2948 A két GS szerver valamelyikén megtaláltok,ha akartok jót játszani.
Szükséges hozzá a GS Coop Mappack-ot telepíteni,mert másikkal nem enged be minden pályára.Dobjátok hozzá Hawk javításait és frankó lesz a játék.
(grafikát és hangokat) -
Tusko1 #2947 Azt hiszem a: nextmap 42 -t kell a konzolba beírni valakinek és arra indul a szavazás amit mindenkinek jóvá kell hagynia a szavazatával (votejes +enter természetesen). Viszont az admin bármikor tud map-ot váltani de azt már nem tudom hogy hogyan kell. Valószínűleg a ServerLauncher.exe -vel kell a szervert indítani, de ezt még soha nem próbáltam úgyhogy mérget ne vegyél rá. -
Deathstorm #2946 Aha ez ismerős,mert írták csak nem tudtam mire vélni.
És hogy kell szavazást indítani?
-
Tusko1 #2945 Lehívod a konzolt és beírod kisbetűvel: voteyes -
Deathstorm #2944 Ha Bugos a játék és nem lehet megcsinálmi a küldetést akkor mit kell írni a konzolba hogy a következő térképre ugorjon??
Vagy azt csak Admin csinálhatja??
Valószínű igen mert mindenki ugráltatná a játékot.
Viszont mi az hogy nextmap 42 szavazás elindult ??
Hogy kell szavazni hogy igen??
Gondolom ez a következő térkép.
-
Deathstorm #2943 Sikerült!
Minden frankó,a hangok és a grafika kitűnő.
Még spécizem a fegyvergrafikát és azzal kész is lesz.
Becsomagolom és mehet a netre.
Lesz benne köszönet txt. is,és magyarosítás.
Kitartás! -
Deathstorm #2942 Úgy néz ki valamilyen kártevőt beengedtem a tűzfalammal,és az lassította be a játékot.A Resident Evil 4 indításánál kikapcsolt a gép és újraindult.
Úgyhogy XP újratelepítés volt.
Most úgy néz ki jó lett ismét minden.
Felraktam a GS Mappackot és Hawk Packjából belemásoltsm a Map tartalmát+szinte az összes mappack Map tartalmát.
Így kaptam egy grafikailag fullos játékot ami minden pályára beenged.
Most fogom tesztelni az eredményt.
Ezekkel a segítségekkel el lehet készíteni a tökéletes Mappackot Coopra.
Rajta vagyok.
-
#2941 Hamarosan válaszolok a kérdésekre. -
Deathstorm #2940 Valami gáz van a gépemmel.
Nem Hawk-packkal van gond.
Akad a játékom,de miért?????
Az eredeti játék 2-es CD-jén 2 angol katona van.Az egyik Garandal a másik ha jól láttam Spriengfildel.
A dobozon van még BAR is.
Szóval mehetnek a fegyverek meg töltények nyugodtan a packba.
Ha nincs tapadóbomba hogy semmisítsem meg a német nehéztüzérséget??
Hiányzik belőle a Village ??
Ledobott amikor be akartam lépni a pályára.
-
Tusko1 #2939 Hello Deathstorm!
Illegalitásba vonultam, és munkát keresek.
Volt egy kis nézeteltérésem egy pár szerveren a csaló játékosok miatt, ezért kénytelen voltam a publikus szervereken nevet változtatni, de ha látlak akkor majd jelentkezem.
A gazdasági válság el ért engemet is, úgyhogy éppen lázasan munkát keresek. Nem tudsz valami jól fizető legális melót???????????? -
Deathstorm #2938 Sajnos le kellett szedjem a packot,mert grafikailag olyat odavágott,hogy a 128 MB-os videókártyámmal szaggatott.
Holott a játéknak ez simán elég.
Megoldás?? -
Deathstorm #2937 küld el mailbe mi a gáz hátha tudok segíteni
[email protected] -
RMarvin #2936 Én személy szerint még létezek, csak rengeteg a dolgom. Hétvégén szoktam néhány kanyart veretni. Ha Hawk úgy ítéli meg, hogy elérte a pack a végleges formát, majd én is meglesem, bér nem rajongok én sem az olyan nehezítésekért, amikor 1 szál fogkefével kell elindulni.
Amúgy elég ideges vagyok, mert belefogtam egy HL2-es projektbe, de eléggé elakadtam, s nem szeretném lehúzni a WC-n az eddigi kreálmányokat. S a neten sincs a problémám megoldásához elég anyag, már átfésültem az egészet. -
Deathstorm #2935
Megnéztem az Arctic 1-et.
Nem mondod komolyan hogy 2 stent adtál rá 5 tölténytárral,
4 gránáttal??
A kedvenc Garandom meg sehol.
Hát mivel lőjem le a friccet??
Nekik bezzeg a legpontossabb fegyvereik vannak végtelen lőszerrel.
Ez Very Hardon kicsit brutálisan kemény.
A halálozási arány 1:99
Gondoltam minden fegyver lesz benne rengeteg lőszerrel.
Na persze nem német fegyver és nem 100 töltény.
El se mertem kezdeni a pályát,majd holnap reggel pihenten.
De ha megoldható akkor pakolj bele fegyókat légyszi vagy írd le hogy kell és megcsinálom(+lőszer,gránát stb)
A belépési pontok aktiválódnak ha odaérek?
-
Deathstorm #2934 Üdv!
Szedem lefele a cuccot tesztelem és nyomom az észrevételt.
Majd jelentkezem.
Tusko, Marvin mi van veletek ???????????????????? -
#2933 Szerintem meg fogom venni,azért láttam az youtubeon elég idióta videükat róla.Ilyen összevissza futkorászó fragger játékosokat!
Ezért kéne valósághűbb legyen a játék,ellövik a lábát azt leesik és nem lessz kedve rámbózni senkinek se. -
#2932 Már bővült a pack,új valóságos pps43-hanggal,még bővülni fog.Minden eredeti coop map benne lessz.
-
Wizard of Oz #2931 Itt már nincs férgese, 2003-as megjelenés :)
Az objectives egyébként jó ötlet. A MM-ban láttam nem is oly rég kilencszázkilencven (írd és mondd) magyar forintért, úgy hiszem, némileg kiegyenlítődött az ár/érték arány. Tekintve, hogy minden idők egyik legeredetibb játéka. -
#2930 Nincs meg nekem a játék.Csak a barátaimmal szoktuk játszani coopban.Ezt a packot használva és 0 élettel csapatni.Bár még egy küldetést se sikerült így végigcsinálni.
Aztán ha ráununk beteszünk 20 életet és lődőzünk' mint az állatok.
Ha neten játszanék akkot tutira objectivs-et játszanék.Úgyis a férgese gondolom occupation-t játszik.:D
-
#2929 Na,feltöltöttem az általam készült packot.Csak a coop része van egyelőre kihegyezve.A hangoktól tuti beszartok!Fasza valósághű hang effektek.
Bár a Browning 1919 .30cal-nak, M2 Browning .50cal hangot raktam.De a packban benne van a .30as hang is akinek az jobban tetszik az kicserélheti.Kb így néz ki f_browning_a.waw ez a mit használ a játék,a másik hang pedig f_browning_aO.waw az O az originalt rövíditi.
Na coop pálya sincs mind benne:
Brest
Libya1
Libya2
Libya3
Sicily1
Sicily2
Burgundy1
Burgundy2
Burgundy3
Arctic1
Arctic2
Arctic4
Ardennes(Last_Assault)
Afrika1
Afrika3
Afrika4
Afrika5
Burma1
Burma2
Normandy1
Normandy2
Normandy3
Czech1
Czech2
Czech3
Czech4
Czech5
Czech6
Czech(Final_Assault)
Bunker_Defense
Czech1_RA.
Czech2_RA.
Czech4_RA.
Csomagoja ki a HD2SS alapkönyvtárba és hagyja,hogy fölülírjon amit akar.
Készítsen másolatot az eredeti mpmaplist.txt-ről!
Méret 150mb.
Letöltés -
Deathstorm #2928 Oké
Szólj ha fent van.
Milyen néven szoktál fent játszani?
Hawk ??
És melyik Coop szerveren??
-
"Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz
Ez az ország újra, csak a miénk lesz!
Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz
Kolozsvár is újra magyar város lesz!
..."
Kicsit még simitgatom a packot és akkor feltöltöm egy tárhelyre majd belinkelem ide. -
Deathstorm #2926 "Ott, ahol zúg az a négy folyó..."
"Mikoron a hegyek újra megremegnek
Morajló hangjától a magyar seregnek
Akkor lesz majd szép,akkor lesz majd jó
Ó ooÓ Ó Ó ...."
-
Deathstorm #2925 Érdekelne a packod.Tömörítsd be és add fel postán:
[email protected]
Burmán elég szarul néz ki a sárga mp40-el +karabínerrel.
Egyébként a packod Coop-os?
Minden pálya benne van?
Burma 1-2,Arctic-nál pedig a földalatti gyár?
Ezeket mindenki kihagyja kivéve a GS packot.Ott viszont nagy a fejetlenség.Sok ugyanaz a pálya van csak más néven.Na nekem az nem kell.
Minden pálya legyen ami az eredeti játékban szerepel,és kész.Szerintem így teljes a játék és ami nagyon fontos hogy ezzel hajazza a MOHA-t és CoD-ot.(persze sok minden másban is).Én ilyen packot akartam összehozni csak még nem jutottam el odáig.Sajnos.
A hang és képjavításokról nem is beszélve,mert az sem árt.
Kivéve 1-2-t hülyén hangzott amikor a katonám sikított amikor meghalt.
meg futás közben olyan hangot adott mikor élesíti a kézigránátot.Bááár lehet hogy azért van mert futás közben a rázkódástól leesik a biztosítószegről.De miért nem robban és mi van ha nincs is nálam???
Na mind 1.
Várom a packot ha elküldöd persze.
Üdv: DS -
#2924 ..és tettem be extra dolgokat mint például a sivatagi mapokon lehetsz gerilla harcos is,vagy angol katona turbánnal és ehhez hasonlók:) -
#2923 Ja és átírtam a maplistot is szóval nincs olyan hogy szövetségesként,orosz angol és amerikai fegyverekkel is harcolhatsz.
Csakis egyik oldal teljes fegyverzetét használhatod pl. van normandy1_US csakis amcsi cuccokkal vagy normandy1_GB angol felszereléssel orosszal semmiképp és burma pályákon nincsnenek német cuccok. -
#2922 Jaja tudom ,hogy különböző mappackokkal vannak jó cuccok,DE az nem az igazi.Egy csomó idiótaság(pl. olyan pályák amik gyerekeknek vannak és amiktől bepöccenek annyira komolytalan,persze van kivétel) van meg szar hangok is.Szóval elhatároztam ,hogy létrehozok egy saját skin és hang módot,és csakis olyan mappokat teszek fel amiket én külön kiválogattam.Tehát létrehoztam magamnak egy mappakot is.Ezekkel játszunk mi és gondoltam ,hogy más is szivesen kipróbálná ezért kérdeztem rá itt.Ha valakit érdekel szivesen feltöltöm.
A nevet illettően:D,szoktam én is változtatni a nevet annak függvényébe ,hogy milyen néppel akarok játszani a hangulat kedvéért,de most csak pár screenshotért nem írtam át.