• BenRIPclan
    Üdv!

Sajnos elég nagy szünetekkel szoktuk az oldalt frissíteni. A fórumon is vannak kisebb-nagyobb kihagyások. Ötleteink azok vannak, hogy miket lehetne még feltenni az oldalra, de ezek ha úgy döntünk, hogy megcsináljuk akkor elég hosszú időbe telik, hogy Ti is megnézhessétek a végleges változatot az oldalon. A 3D modelleknél az ötlettől a felkerülésig kb 2, két és fél év telt el.
    A most "aktuális" prodzsekt az a karakterek leírásainak felrakása. Ez nagyjából készen van, majd rászolok a felelősökre, hogy mostmár készüljön el, mert eléggé megfeledkeztünk róla. :-)
    Érdekességnek majd érdemes olvasgatni a karakterek életrajzát miután felkerült.
    Véleményeket, megjegyzéseket, gondolatokat, ötleteket, kritkát, bármit szívesen várunk visszajelzésnek, akár a fórumunkon, akár e-mail-ben, akár itt is. Jó lenne olvasni, hogy mit szóltok ahhoz amit eddig ténykedtünk. :-) Na ennyit a "reklámból".

Más: Nem tudom hallottatok-e róla, de Lars fontolgatta, hogy abbahagyja a http://www.hidden-and-dangerous2.com/ - HD GF oldalt, így az megszűnhet. Nem tudom hogy döntött, de úgy tűnik az oldal még egy ideig marad. Ti tudtok erről valamit? Szerintem elég nagy veszteség lenne a HD2-s közösségnek, mivel azon az oldalon jelent meg gyakorlatilag az összes pálya és infó.