3481
-
Wizard of Oz #2881 Thx, valóban jól éreztem magam szerdán :) Ha lesz időm, benézek majd néha egy coop-partyra, bár elég régen játszottam utoljára, de most megfogott a játék régről ismert atmoszférája, ami utánozhatatlan. Jó lenne, ha esetleg itt a fórumon előre jeleznétek, mikor és ki indít szervert, mert sztem sokan olvassák a topicot (ahogyan sokáig én is, csak most regisztráltam.) Egyébként van valami esély harmadik részre? Van valami infó e téren? -
mp44 #2880 Lenne egy kérdésem ha multyba szeretnák játszani honnan és mijen peccset szedjek le???
-
Tusko1 #2879 Ember tervez, asszony végez. Amikor időm van-lesz felnézek, vasárnap délután valószínűleg több időm lesz, remélem összefutunk. -
Deathstorm #2878 Tusko neked hétvégén jó valamelyik nap?
-
Tusko1 #2877 Bocs Marvin, most látom csak, hogy az utolsó hozzászólásom rossz hivatkozásra ment, az neked szólt. Deathstorm-nak igaza lehet, csendesen végig suhanva és cselezve sokkal egyszerűbb az a pálya. -
RMarvin #2876 Bocs srácok, részemről a ma este és az egész hétvége sztorno (minden más programommal együtt) -
Deathstorm #2875 Azt a pályát szerintem a legkönnyebb megcsinámi ha hangtompítós sten géppisztolyt viszel,és a jobb oldali fal tövénél csak végig kell sétálni a pályán.Furcsaság,de észrevettem ha a német lő akkor nem szaladnak ki az őrök.Ha te lősz valami hamgos fegyverrel akkor cseszheted.Mehet a harc. -
Tusko1 #2874 Köszönöm a dicséretet nagyon jól esik (hízik is a a májam, úgyhogy zsugorítom egy kis gin-tonikkal). Egyébként a Libia1 pályán amikor a nyugati kapun átmentünk nem kellet volna leállnotok célba lövöldözni, gyorsan fel kell slisszolni a rádiós szoba tetejére és onnan már lehet könnyen védekezni és támadást indítani bármerre. Mire felértem akkor láttam hogy egyedül vagyok és mire vissza tudtam fordulni értetek az odaérkező ellen benneteket lazán leszedett. Ezen a pályán ki kell használni a tetők adta magassági előnyt és a sikátorokat, nem szabad az utcán bóklászni és leállni tűzpárbajt vívni mert azt túlélni nagy szerencse kell. De azért kezdetnek jó volt, a tanulsága az hogy mindenhova be kell nézni mielőtt berohanunk és bizonyos helyzetekben csak együtt egymást fedezve lehet élőre jutni, néha pedig le kell mondani a járművekről mert az sajnos a játék hibájából adódóan vonza az ellent. -
Deathstorm #2873 Jó kérdés.
Ha nem volt meg a 3 láda a fa alatt akkor lehet hogy felvettem.Bocsesz.
Ha Tetszett a manővere akkor majd nézd meg az enyémet :)
Csak fedezzen valaki.
Nem értettem pontosan a nem tudok csatlakozni-t.
Nem voltál fent a neten vagy a játékomba nem bírtál bejönni?
Ha nyitod a gamét akkor új pályákat is kreálj lécci.
A régieket már kicsit unom.Bár lehet hogy a rossz csapatjáték miatt.
Oksa Péntek 7 óra.Kreálj gémet,és megyek.nem tudom mi lehet a baj a nyitásommal?? Kapcsoljam ki a tűzfalat teljesen??
Rá kell jönni mert én szinte állandóan fent vagyok és ha nem hozzuk össze a csapatot akkor szétszóródunk mint homok a Hortobágyon.
Úgyhogy ezért jógázok állandóan.
Ha valaki keres csak Eggyüttműködést játszok(úgy van beállítva a server szűrő is hogy csak azokat jeleníti meg)klikkeljen a server infora és ha látja a Deathstorm nevet akkor jöjjön játszani.
Már megyek is. :)
csákó -
RMarvin #2872 Valahogy 8 és fél9 körül léptem le, hónom alatt a szerverrel. Nem sokra rá, hogy dezertáltál, Tuskó is megjelent. Jó kis buli volt, bár az összedolgozáson még van mit csiszolni, de hát ezért játszunk. Remélem az új kolléga is jól érezte magát (Wizard). 1 kérdés: nem találtuk sehol sem a rádiós jeladót a Brest-pályán, emiatt nem is tudtuk teljesen befejezni. Nem vitted véletlenül magaddal amikor leléptél? Egyébként Tuskó hihetetlen profi módon intézte el a tankokat a Líbia2-n. Csak meresztettem a szemeimet.
Egyelőre irányozzuk elő a péntek este 7 órát, Líbia 2 (nem fejeztük be teljesen) és 3-al. Utána irány Szicília!!! -
Deathstorm #2871 Marvin!
Háromnegyed kilenckor felmentem,és nem láttalak.
A House 22-körül kezdődik :)
Sebaj.Péntek 19 óra. -
RMarvin #2870 Nem tudok csatlakozni. 18:30-kor negyedórás késéssel indítom az enyémet (elnézést) mert csak most értünk haza, s gyorsan még rendbe rakom a dolgaimat. -
Deathstorm #2869 Nagyszerű.
Estére jönnek át a szomszédok felköszönteni az asszonypajtást.
Remélem nem hatra jönnek.
Minden stimmel,már most nyitom a játékot.Én még jelszó nélkül nyitom,de ha valami idegen bejön akkor tudom hogy sikerült,és kilépek.
Majd nyitok egy másikat jelszóval: magyar
Nem rossz egy vezérhím,de én nem vállalom.
Én olyan előrerohanós tankrobbantós vagyok,aki bízik a háta mögött álló(fekvő) mesterlövészben.Szeretem ha magamra vonom az ellenség figyelmét amíg hátul leszedik.Remélem pontosan céloztok.:)
Na megyek és nyitom a servert.
Viszlát a fedélzeten.
A sima játék kézikönyve magyar,de semmit nem ír,
az SS pedig francia azt meg nem beszélem csak nyalom.hehehe
ott felsorolja mindegyik portot így:
UDP 11001
UDP 11002
stb.
de nevet nem ír úgyhogy megcsinálom azzal a névvel ami a server neve.
Bár nem hinném befolyásol valamit.
Üdv: DS -
RMarvin #2868 Akkor legyen a terv a következő:
Ma este 18:00-kor indíts egy szervert a neved alatt. Azt javaslom, hogy ha bármelyikünk indít szervert, használjunk közös jelszót, ami legyen egyszerűen annyi, hogy: "magyar" (idézőjelek nélkül, kisbetűvel)
Ha tudunk csatlakozni, akkor nincs gond. Ha nem tudunk, akkor 18:15-kor én indítok egyet, az eddigi tapasztalatok alapján annak működnie kell. A pályalistában a Sabre Squadron pályái fognak szerepelni, legkeményebb fokozaton.
Ha mindenki bent van, akkor közfelkiáltással kijelölünk egy főnököt, aki a haladási irányt (vagy irányokat) meghatározza, s akinek engedelmeskedni kell, hogy elejét vegyük a szétszóródásnak és egyéb rambózási technikáknak.
A portokat most nem vágom fejből, de a játékhoz kapott kézikönyvben benne van a teendő. Igyekszem addigra hazaérni. -
Deathstorm #2867 Benne vagyok!
Akkor nem bírtál valószínű csatlakozni amikor még nem volt kivéve a port.
Apropó Marvin a port kivételénél mindegy milyen nevet írok be?
Csak UDP legyen és 11001-es?
A Skype jó ötlet benne vagyok.legalább írás közben nem lőnek fejbe.(vagy ami rosszabb:Tökön).
Közbe rájöttem hogy nem kell minden szar mappot felrakni,mert Tusko ajánlata a supermappack1.3 és a coop maappack a legstabilabb és bugmentes.
Én meg mást nem is játszom csak eggyüttműködést.
Egyedül a Burma2-t kell felrakni mert az hiányzik belőlük.
Kezdhetünk a coop játékokkal is mert nem tudtam hogy vannak mappackok.
Már nem is tudom hogy kerültem erre a fórumra,csak annyi hogy nagyon kerestem valamit.Úgyhogy az alapjátékot már kívülről tudom.
Akkor talán holnap egy próbát lehetne nyomni.Felmegyek 18-óra körül(előtte megnézem Diabloékat)És nem is tudom.Bemegyek egy coopos játékba.Ha fullon vannak akkor átmegyek egy másikba hogy be bírjon valamelyikőtök jönni.Remélem Marvin lesz a fürgébb és ha én nem akkor ő kreál gamét.Jelszó lehetne a kreáló neve,így be tud mindenki menni a másikhoz(remélem az enyém kifér).
Ha nem jön össze akkor következő este.
Na csá:
DS -
RMarvin #2866 Ha valami miatt nem jönne neked össze a szerver, akkor én szívesen indítok egyet. Első nekifutásra szerintem csak az alappályákon operáljunk. Jelszavas lesz, amit időben fogok itt a fórumon jelezni, úgyhogy minden SG-s HD2-es fórumozó be tud csatlakozni majd. -
RMarvin #2865 Nekem küldjed bátran! Egy gondom van, mióta van skype meg MSN, azóta már a 20. mikrofont hajítom a kukába. Most egy állítólag frankón működő típust fogok végre kapni. -
Tusko1 #2864 Drága Barátaim, Deathstorm, RMarvin!
Ha nem is minden nap, de kétnaponta van szerencsém esténként 6-8 óra között egy kis játékhoz a neten, ígyhát velem nem nehéz összefutni.
Sajnos Deathstorm, az általad indított szerverre képtelen vagyok felcsatlakozni pedig a szándék megvan bennem, elhiheted ez nem rajtam múlik. De nem adom fel, mindig próbálkozom. A múltkor is amikor megbeszéltük ugyan ez volt a probléma, én láttalak csak csatlakozási probléma miatt nem sikerült a dolog.
Amúgy mit szólnátok ha végre kipróbálnánk az élő szavas kommunikációt, a fárasztó és figyelemrabló gépelés helyett? Privátban elküldöm a Skype vagy MSN címemet és játék alatt folyhatna a csevej. Na???? -
lepike #2863 Megfelelő időpontban természetesen én is csatlakozom :) -
RMarvin #2862 Válaszd meg a helyszínt és az időpontot + fegyvert:)
Amúgy valóban sok a meló, ráadásul elkezdtem egy másik "projekten" dolgozni, afféle hobbiból, melynek a jelenlegi elképzelésem szerinti megvalósulási esélye gyakorlatilag 0, de hátha-nátha.
Szerintem próbaképpen indíts egy szervert (alappályával) s pár percen belül a nagy számok törvénye szerint valakinek mindenképp be kell esni az ajtón. Amúgy ha megbeszélünk előre egy időpontot, szívesen részt veszek néhány akcióban. Tuskó kollégám, remélem te is hasonlóképpen vélekedsz! -
Deathstorm #2861 Üdv!
Mi van veletek Marvin,Tusko.
Nem találkoztam veletek fennt a neten.
Sok a meló?
Így sose derül ki jó lett-e a port engedélyezésem!!!!
Egyedül meg kicsit unalmas játszani.
A kész szerverek meg nem stabilak,laggosak,bugosak,a játékosok meg nem ismerik a csapatmunkát.
Jöjjön már valaki ! -
RMarvin #2860 Én is kutakodtam a neten, de nem találkoztam hasonló buggal a játékot illetően. Azt nem tudom, hogy fel van-e peccselve a játékod (azaz az alapjáték és a kieg is 1.12-es verzión áll-e) Végső esetben egy újrainstall remélhetőleg megoldja a gondot. A probléma okának esetleges szűrésére az a legjobb megoldás, ha lépésenként ellenőrzöd a játékot, magyarul alapjáték telepítés > ellenőrzés > kieg telepítés > ellenőrzés > patch telepítés > ellenőrzés...stb. -
gabi0702 #2859 Amúgy aki megtalálja a hiba bejelentőjét( beyrtam ,hogy találtam meg a játékot9
Annak köszönöm.
2 szer olvastam el ezt a fórumrészt. -
gabi0702 #2858 Neten kerestem egy csomót.És semmi ,de meg fogom venni. -
RMarvin #2857 Kipróbáltam, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Amúgy bármelyik bevásárlóközpontban meg lehet venni 2990-ért, legalábbis Pesten és közvetlen környékén -
gabi0702 #2856 1000 thx -
smusher #2855
Itt lehet online is rendelni!
-
gabi0702 #2854 Köszönöm ,hogy folyamatosan írtál. :)
Örülök ,hogy van aki segíteni akar.
Nem ez a helyzet most mivel lanba is megcsinálja.
Kipróbálnád,hogy neked lanba fegyverráközelítős módba ha meglőnek lesz e ien?
Amúgy úgy találtam erre az oldalra ,hogy hasonló helyzetü játékosokat kerestem. Beírtam az ok.hu ra h : Hidden dangerous 2 távcső...
Ez az oldal jött ki de azt aki írta és aki esetleg válaszolt rá azt nem találtam...
Ui.: Számtalan helyen kerestem a játékot de nem találtam..
Hát utolsó mentsvárként a torrentet választottam.
Lehet ,hogy esetleg ott van valami gond.
Köszönöm a segítséget
Gábor -
RMarvin #2853 Sok játék nem tud különbséget tenni a jobb illetve bal shift (vagy ctrl, alt, a numerikus részről nem is beszélve) gombok között. Arra gondoltam, hogy talán itt is valami hasonló probléma lehet. Például, ha a jobb shift-re a zoom, a bal shift-re pedig a távcső van konfigurálva a billentyűzet-kiosztásnál, akkor lehet, hogy az egyik shift lenyomásakor úgy veszi a program, mintha mind a kettőt megnyomtad volna, hiszen ő valójában nem is tud különbséget tenni köztük. De ez csak egy elképzelés, semmi több. Nálam a bal egérgombon van a zoom, a "B" billentyűn pedig a távcső, és sosem akadnak össze.
Esetleg nem telepítettél fel valami olyan pluszt (pálya, felújított fegyvertextúra) ami bekavarhat? -
gabi0702 #2852 Ez nem értem teljesen,de például ha nem löttek volna meg ugyanezt látnám csak a keretrészt is. Tehát nem ráközelít csak kicsinyíti a területet amit látok...
De köszönöm a segítséget. -
RMarvin #2851 Lehet, hogy a billentyűzetkiosztás okoz gondot a játéknak. Például zoom: jobbshift, távcső: balshift. -
gabi0702 #2850 Egy képet is mellékelek hozzá... -
gabi0702 #2849 Sziasztok nekem egy olyan gondom lenne ,hogy:
Amikor ráközelítős módba vagyok pl távcsőnél vagy akárminél és eltalálnak akkor kapok egy ilyen távcső szerü keretet ,aki tud erre megoldást attol előre is köszönöm a válszt.
Gábor -
RMarvin #2848 Igen, csak a txt-s szövegek beillesztésénél legyél résen, azaz ne a meglévő file leges-legvége utánra toldd be, hanem 1-2 sorral feljebb, de majd magadtól rájössz úgyis, hogy hova is szúrd be pontosan. A txt filés beillesztésre amúgy is csak akkor van szükség, ha te akarod indítani a szervert, amúgy sima játékba való becsatlakozáshoz nem kell. -
Deathstorm #2847 Megcsináltam,most már csak játékos kell akivel kipróbálhatom.
Hát én külön csomagoltam ki őket.Úgy is lehet hogy utólag bemásolom a Maps tartalmát a maps-ba a scripts-et a script-be stb.és utána megnyitom simán a txt-t és belemásolom a lap aljára a letöltött txt-t?
Vagy mi? -
RMarvin #2846 Ha nem használsz mást, mint az XP tűzfal, akkor a tűzfal beállításainál menj rá a kivételek fülre. Alul középen van egy Port hozzáadása gomb. Töltsd ki mind a négy portra (11001, 11002, 11003, 11004) külön-külön, alul pedig az UDP legyen bejelölve mindegyiknél. Több ötletem most nincs. -
RMarvin #2845 Úgy tömörítgesd ki, hogy a játék főkönyvtárába kerüljenek a pálya "Maps", "Scripts" és "Missions" könyvtárai. Ha ez megvan, akkor a letöltött file mpmaplist.txt tartalmát kell hozzáadnod a játék főkönyvtárában található mpmaplist.txt file tartalmához a végénél. Ez a Notepad-al könnyen megoldható, de ha jól tudom létezik erre külön progi is. -
#2844 Mindent leír a Readmebe!,én mindegyik mapnal kaptam ilyen fájlt. -
Deathstorm #2843 Amit letöltöttem és kicsomagoltam map-okat azt hova kell bemásolni??
Én a Missions mappába másoltam a mappákat amikbe kicsomagoltam de ott nem műkszik.
A Map mappában pedig nem olyan tipusok vannak.Vagy az már a telepített Pack?
Ez nem pack hanem amit egyesével le lehet tölteni.
-
Deathstorm #2842