3481
-
BenRIPclan #3041 Üdv!
Mostanában nem nagyon játszok, csak néhanapján ha páran a klánból összeverődünk. Van, hogy csinálunk szervert, van, hogy bemegyünk valahova, de mindegyik módot szoktuk játszani. -
RMarvin #3040 Mikor-hol... Én elsősorban Coop szerverekre török be, de a többi játékmód is nagyon jó ebben a játékban annak ellenére, hogy nem vagyok Deathmatch-fan. Amúgy számomra nagy öröm, hogy ma is még közel megvan az a 2-300 fős multis gárda, ami mondjuk 3-4 évvel ezelőtt is megvolt. Hiába, igazi gyöngyszem ez a játék. -
multi13 #3039 Halihó, multin ki-merre szokta nyomni?
Már ha még toljátok. -
RMarvin #3038 Ez nagyszerű hír, mivel én is megvettem. Már csak azért is, mert ebben a kiadásban még nincs meg :))) XP-n egyikkel sem volt gond nálam eddig, viszont ha windows 7-en is megy, akkor már nincs további akadálya annak, hogy én is lecseréljem az oprendszert. Támogatja a szélesvásznat is esetleg ez a kiadás? -
NHLFAN #3037 Én megvettem,semmi nincs benn.Viszont ez megy win 7-en is,míg a régi verzió már XP-n sem.A víz mondjuk szebb lett benne:)))) -
smusher #3036 Ezt megvette már valaki? Van benne kézikönyv? Vagy csak oda van b***va egy dvd? -
BenRIPclan #3035 Üdv!
Csak akkor lehet elvenni a ruháját ha megadja magát és megkötözöd. -
RMarvin #3034 Én úgy tudom, hogy erre csak egyszer van lehetőség igazából a kampány alatt, az első Alpesi pálya végén. -
#3033 Ha mar veres, mert bele eresztettel egy tarat, akkor mar nem lehet felvenni. -
#3032 Üdv!
Hogy lehet az ellenség ruháját felvenni? Mert én sehogy se tudom elvenni tőle most akkor ez hogy van???????????????????? A válaszokat előre is köszi!!! -
multi13 #3031 Köszi -
BenRIPclan #3030 Üdv!
Én max. 3 hétre tippelnék. Ha jól emlékszem ott IP ban van, így ha változik az IP címed elvileg máris tudsz játszani. Velem is előfodult párszor, hogy az IP miatt nem engedett fel, pedig mást bannoltak nem engem. Általában ilyenkor pár próbálkozás után felengedett a szerver. Próbálkozni kell vagy ha nem változik akkor írni az admin-nak. -
multi13 #3029 Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy rs-en kb mennyi ideig szokott tartani a bann? Előre is köszi.
-
BenRIPclan #3028 Kipróbáltam az új pályát és tényleg le a kalappal, szépen összehozták az egészet. Biztosan sok időt vett igénybe elkészíteni a pályát. Ez és, hogy a nulláról kezdték elég nagy dolog. Én is remélem készítenek még hasonló pályákat. Talán majd később több szerver is fog a gyári pályákon kívül hasonló pályákat használni. Azt viszont nem hinném, hogy csináltak volna egy külön programot, valószínűleg a már bevált módszerrel csinálták ők is, csak pár trükköt alkalmaztak. Meg persze rengetek időt szántak rá. :-) -
RMarvin #3027 Hát, nem éppen a legemberibb környezet: ~20-an egy teremben, függönyök behúzva, klímaként 2-3 álló ventillátor...
Ellenben a minap kijött egy új pálya, melyet ezen az oldalon lehet megtalálni. A dolog érdekessége, hogy ez valóban teljesen új pálya, amolyan gyenge Quake1 szintű, tehát nem kell csodára számítani.. A lényeg, hogy sikerült összehozni valami teljesen újat. Bízom benne, hogy a srácok folytatják a tökéletesítését a programuknak (ha egyáltalán gyártottak hozzá és nem szövegesen építették fel előre megadott koordinátákból) -
BenRIPclan #3026 Üdv!
http://www.youtube.com/watch?v=8OM79MWlztU
Ezen a videón mutatják ahogy készítik a játékot, sajnos csehül van és nincs hozzá angol felirat sem, így túl sok érdekességgel nem szolgál. Az elején lehet látni egy-egy képernyőn azt ami szerintem a pályaszerkesztő. Nem tűnik túl bonyolultnak, látod, hogy pontosan, hogy is néz majd ki amit csinálsz. Szóval az nem lehetett az ok, hogy bonyolult, inkább amit te is említessz. Bár szerintem egyszerűen az IS túl kicsi, és túl sok munkája volt, hogy érdemben foglalkozzanak a H&D2-vel a Sabre Squadron 1.12-es patch kiadása után. Hallottam pletykákat, hogy elkészült egy 1.13-as patch ami többek közt meggátolná a glitchelés de nem adják ki, ezt sem tartom valószínűnek. Szerintem egyszerűen nincs kapacitásuk meg pénzük foglalkozni a játékkal. -
RMarvin #3025 Igen, azt én is alákarcoltam akkoriban, de nem javított a helyzeten...
Lehet, hogy csak egyszerűen nem szalonképes a pályaszerkesztője, s ezért nem adták ki. A fene tudja, lehet hogy ők simán elboldogultak vele, de egy mezei mapper bicsakja meg simán beletörne. Vagy éppenséggel olyan forrásadatokat is megnyitna a játékból, ami nem való akárkinek, mivel SDK-t nem adtak ki hozzá. Nem hiszem, hogy a saját (játékuk) ellenségei lennének, bár azért egy pár mondatos választ megejthettek volna a petíció láttán... -
BenRIPclan #3024 Üdv!
Talán másfél éve elindított a HD-s közösség egy ilyen petíciót az Illusion Softworks-nek, aláírták viszonylag sokan, már nem is tudom, talán ezernél is többen. De nem tudom mi lett vele, eredménye biztosan nincs. A programot amivel a pályákat készítették nem adták ki soha. Mivel a játék elég régi nem is fogják. Ez nagy érvágás a közösségnek. Az IS nem reagál egyébként sem a levelekre, a kérésekre, javaslatokra és a petícióra. Az eredetileg Mafia-hoz készült szerkesztővel lehet machinálni a játékot, az új pályák ezzel készülnek nagy részt. De többi játékhoz képest nagyon bonyolult és korlátozott a "pályaszerkesztés". Sajnos semmi pozitívat nem tudok ezzel kapcsolatban. A pár elvetemült használja azt amit tud, és megjegyzem így is készültek nagyon jó pályák, ami ha azt nézzük milyen nehéz és időigényes nagy eredmény! A klánunkból DaM és jómagam is csináltunk pár pályát, de ezek inkább ujjgyakorlatok. Szép álom, hogy egyszer az eredeti programmal lehet majd "alkotni"... -
smusher #3023 RMarvin, remekül megfogalmaztad a lényeget. Film, valóság? Mennyetek má' :) Igen, az ArmA eleve szimulátornak készült, azok megmá' ilyenek, ilyen valóságszerűek :) A nagy szívfájdalmam csupán annyi, hogy a HD2-t miért nem lehet ennyire nyílttá tenni vajon? Mármint a szerkesztőre gondolok. Valszeg (nyilván) üzleti megfontolások állnak a háttérben, de ha legalább egy minimális szerkesztőt közreadtak volna a srácok, nem fenyegetne ennyire a kihalás veszélye. Tulajdonképpen én magam semmi mással nem játszanék (kivéve talán a Mafiát) ha lenne pályaszerkesztő. Nem tud valaki cseh nyelven? Küldhetnénk egy petíciót (bár nyilván le se szarná a Take kettő), a saját lelkiismeretünk megnyugtatása (lecsillapítása) végett. -
RMarvin #3022 Jó játék az Arma meg minden, de már túlságosan is szimulátor. Nekem már a billentyűzet-kiosztásnál elszakadt a cérna. (Jobb lábfej nagylábujj enyhe mozgatása: 2-szer W...) Az a baj, hogy már annyira realisztikusak akartak ott lenni a fejlesztők, hogy elfeledkeztek egy apróságról: a játékosról, akinek van egy egere + egy billentyűzete s a gép előtt ül, nem pedig fegyverrel a kezében fekszik a susnyásban, ahol azt a lábujját mozdítja meg egy pillanat alatt, amelyiket akarja.
A fejlesztők mindig valamihez igazítani akarják a játékot: vagy a valósághoz (Arma) vagy a mozihoz (Call of Duty), pedig nem kéne. A mozi az mozi, a játék pedig játék! Ilyen egyszerű. -
BenRIPclan #3021 Túlzottan hozzá vagyunk szokva a jóhoz, H&D nagyon különleges. Szerintem hasonlót többet nem fogunk látni, talán akkor ha elkészül a harmadik rész. Nekem másik kedvencem a Red Orchestra, de ezt sem hasonlítanám a H&D-hoz. Sokan azt tartják a legjobb II.VH.-s játéknak, de szerintem csak azért mert nem ismerik a H&D2-t. Másik nagy szívfájdalmam, hogy a gépigények nagyon az egekbe szöktek az újabb játékok többségénél, pénzem meg nincs új gépre. Szóval új játékkal csak úgy játszok, hogy ismerős megmutatja. De én is csak azt látom, hogy igazán jó játékok nem nagyon jöttek ki. Volt szerencsém a Modern Warfare 2-höz, eladási csúcsokat döntögető szuperjátékhoz. Nekem eléggé nevetséges volt, gyakorlatilag csak mész és lőssz, ezzel el lehet lenni fél órát, de fél év múlva az ember nem fog a single playerrel játszani újra meg újra. Kellemes ünnepeket! -
smusher #3020 Én is mindig futok egy-egy kört az újabb játékokkal kapcsolatban, de mindig "áh, szar ez" a vége. Az Arma valóban figyelemre méltó, főleg a szerkesztője miatt, de az Arma 2 gépigénye enyhén szólva elbaltázott, ráadásul elég szánalmas, hogy egy épület/kerítés stb egy robbanás hatására elsüllyed a földben :) Vannak szép próbálkozások, oké, de a HD2 úgy tűnik, már az egyetlen és örök marad. -
#3019 +1 pozitítiv szavazat.Az operatio flashpointal kapcsolatban: az Arma a legjobb :D -
RMarvin #3018 Hát uraim, akárhogy is nézem a mai felhozatalt, egyik sem ér(het) fel a HD2-vel. Most próbáltam ki az új Operation Flashpoint-ot, ami szerintem elég kultúrált munka, csak valahogy kifelejtették belőle a kihajlást (fedezék mögül), illetve a körbetekintési lehetőséget autókázás közben. Amúgy jó játék, főleg azért is, mert kimondottan cooperative a multis része.
Valamelyik nap játszottam egy fél órácskát 2 gyereksírás között a cseh falupálya x-edik módosított verzióján. Nagyon jól helyrerakta a lelki világomat, ajánlom mindenkinek:))) -
BenRIPclan #3017 Üdv!
Én nem játszottam vele, de egyik haverom nagyon dícsérte, meg amit az interneten írnak róla az is bíztató. Állítólag hangulatos és izgalmas lett. Pár videót megnéztem róla, eléggé pörgősnek látszik és a design is szép. Eléggé más világ mint a H&D, de ezek alapján szerintem érdemes kipróbálni. Aztán ha tetszik esetleg érdemes megvenni is. :-) -
#3016 H&D jatekosok kozul valaki kiprobalta mar a Saboteure nevu uj II. vh jatekot? Velemeny? -
multi13 #3015 1 kis érdekesség
http://stipistop.com/blog/2009/11/25/az-56-even-at-viz-alatt-fekvo-tank-igaz-tortenete/ -
#3014 A kommenteket nem engedelyezi, de te jelentheted a Youtubnak, hogy ez a video szerinted ellentetes az o szabalyzatukkal, aztan majd ok eldontik, es ha igen, akkor eltavolitjak. -
smusher #3013 A video készítőjét simán perelhetné az IS (2K Czech, mint jogutód), vagy a kiadó (esetleg Gathering - vagy jogutód, mindenesetre valakinél ott van a cím), nem véletlenül nem engedélyezi a kommenteket a szerző a tubán, és is írtam volna kedvességeket. Undorító. -
Tusko1 #3012 Nos! Hétfőn behalt a vinyóm és csak pénteken tudtam venni újat, de ha már új a hardver legyen új a szoftver is így hát az egyetemről ahol dolgozom sikerült beszereztem (legálisan) a Windows 7 Ultimate-t. Mivel egy AMD 939 +3800 X2 rendszerem van 2GB rammal ezért automatikusan a 64bit-es renszer telepűlt fel. Felraktam minden programot amit XP-n is használtam és egyikkel sem volt semmi problémám (kivéve a digitalizáló kártyámmal amihez a gyártó még nem készített 64-bit-es driver). Félve nyomtam fel a HD2-t is a következő sorrendben:
alap játék + SS kieg + 1.12-es patch + 1.3 GS map pack + Marvin féle magyaítás + a NO CD Crack. Hagytam hogy a program oda telepítse ahova ő akarta, a C:\Program Files (x86)\Illusion Softworks
És lássatok csodát (hatásszünet) a játék probléma nélkül elindult és még talán szebben és gyorsabban is fut mint XP-n.
Remélem, hogy ezzel segítettem mindenkinek akinek lehetett.
Marvin: küldtem egy privátot! Most már tudom hogyan kel ;-) -
RMarvin #3011 Nőjjön be a segge ly*ka az ilyen kreténnek. Játszadozik itt az ember őszinte érzelmeivel... -
multi13 #3010 Ejej, nem örülök/ünk neki. -
#3009 Akkor igaz volt, amit olvastam a kulfoldi forumon. -
BenRIPclan #3008 Üdv!
Már láttam ezt a "HD3" videót, és valószínűleg egy rajongói munka, vagy másik játékból lett kivágva, stílusában nincs köze a Hidden & Dangerous-hoz, és semmiképpen sem hivatalos videó. Ami biztos, hogy most a 2k Czech Games a Mafia 2-n dolgozik, jövőre tervezik ennek a megjelenését. Ez után lehet csak szó a HD3-ról, reméljük a legjobbakat! -
#3007 Korulneztem kulfoldi oldalakon. Mashol is kerdezik asok, hogy tenyleg lesz-e, es a videot is emlegetik, de senki nem tudott erdemleges valaszt adni. Illetve volt aki azt irta, hogy a 2K elvan foglalva a Mafia 2 keszitesevel. Mondjuk ez nem tudom mennyire igaz. -
RMarvin #3006 Ráadásul a video első sorában emlegetett Illusion Softworks már réges-rég 2K Games! -
RMarvin #3005 Hiszem, ha látom. Valóban van egy video a youtube-on, de az szerintem kamu. Főleg azért, mert nem éppen egy HD-stílust tükröz, inkább egy szimpla CoD-ra hasonlít, de lehet bármi más, aminek semmi köze a Hidden & Dangerous-höz. Viszont őszintén remélem, hogy tévedek! -
multi13 #3004 Üdv!
Jövőre Hidden 3? Ki, mit tud róla? -
RMarvin #3003 Sajnos nem találom az e-mail címed, de ezennel felfedem a titkát a privátüzenetek előhívásának (amúgy nekem se ment elsőre a dolog):
1. Jelentkezz be a fórumba
2. Közvetlenül a kommentes szövegdobozok felett rákattintasz a "fórum" szavacskára
3. a bejövő oldal bal oldalán levő "fórum menü" hasábjának legtetején megtalálod a "privát üzenetek" c. feliratot
4. innen már menni fog a dolog
Ha a sok üzenet között eltévednél, akkor segítségképpen mondom, hogy 2009. január 24.-én küldtem a privát üzenetet, néhány kérdéssel :))) -
Tusko1 #3002 Üdvözöllek Barátom!
Örülök hogy hiányoztam, sajnos ritkán van időm játékra, de azért benézek a fórumra néha és figyelem a híreket is. A privát kérdésere csupán azért nem válaszoltam (mea culpa, mea maxima culpa) mert őszintén szólva nem tudom hogyan kell a privát üzeneteket előhívni ezen az oldalon (nem kinevetni a vén f@szt). De tudod a freemail-es címemet arra írj inkább, azt használom nap mint nap.